Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor onderhoudsbeurt barbas gashaard:

Onderhoudsbeurt Barbas gashaard

De ontsteking doet het niet meer. Een Barbas Samoen GT nn gashaard.
Onze klant uit Sint Philipsland (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoudsbeurt barbas gashaard uit heel Nederland:

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Ik wil mijn Barbas Vento Classic 75, gesloten systeem, een onderhoudsbeurt laten geven. Er zijn geen problemen, alleen het glaskoord moet vervangen worden, en een onderhoudsbeurt. Haard is van 2011.

Onderhoudsbeurt voor de gashaard

Wij hebben een gaskachel waar de waakvlam van uitgaat en als hij laag staat gaat hij ook vanzelf uit. Verder maakt hij tijdens waaien veel geluid. Dit repareren inclusief onderhoud ben ik naar op zoek. Gas haard is merk Barbas.

Onderhoud aan een Barbas openhaard inzet

Onze Barbas gas openhaard inzet (23 jaar oud) doet het sinds gisteren niet meer, waakvlam gaat niet meer aan. Type panolux 65NN. Onze Barbas is toe aan onderhoudsbeurt.

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Ik wil mijn gashaard Barbas een onderhoudsbeurt laten geven. Er is waarschijnlijk een probleem met de piëzo ontsteker. Voorts bij diverse waterkranen de leertjes vervangen.

Barbas Dallas gashaard aansluiten

Nadat er nieuwe plavuizen zijn gelegd, moet onze gaskachel opnieuw aangesloten worden. Het betreft een vrijstaande gashaard merk Barbas, type Dallas. De dubbelwandige buis moet iets ingekort worden, een nieuwe gasslang aangesloten en de koperen aansluitleiding van de kachel iets ingekort.Ook willen we de gashaard een onderhoudsbeurt laten geven. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.