Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor stacaravan aansluiten op water, afvoer, elektra en cai:

Stacaravan aansluiten op water, afvoer, elektra en CAI

Het betreft een nieuwe stacaravan van 11 x 4 meter groot met 1 toilet. De CV-ketel is aanwezig en wordt gevoed door een gasfles, inclusief afpersen gasleiding en keuringsrapport. De aansluitpunten zijn al onder de caravan verlegd en dienen te worden aangesloten. Het zal dan gaan om water, elektra, afvoer en de CAI.
Onze klant uit Renesse (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stacaravan aansluiten op water, afvoer, elektra en cai uit heel Nederland:

Een stacaravan voorzien van water en afvoer daarvan

Ik zoek een installateur die het water en de afvoer daarvan kan aansluiten bij mijn stacaravan. Dit betreft ongeveer 4 strekkende meter aan leidingen wat hiervoor gerealiseerd moet worden. Daarnaast zou ik graag hulp krijgen bij het waterpas zetten van de caravan.

Stacaravan aansluiten op gas water en elektra

Stacaravan aansluiten op de bestaande voorzieningen op het chalet park te Waddinxveen

Stacaravan stellen en aansluiten op gas, water en elektra

Ik wil mijn stacaravan laten stellen en aansluiten op gas/water/elektra.

Stacaravan aansluiten op leidingen

Ik wil mijn stacaravan laten aansluiten op gas, water en riool. Ik zou graag willen weten hoeveel dit gaat kosten. De voorzieningen voor gas, water en riool zit allemaal op de straat, dit moet alleen aangesloten worden.

Stacaravan aansluiten op gas, water en elektra

Ik zoek een partij voor het aansluiten van een nieuw chalet op de bestaande nutsvoorziening op een resort in Schijndel (gas,water,stroom en riool) De nieuwe chalet komt op dezelfde plaats als een oud chalet te staan. Alle voorzieningen zijn dus aanwezig en zitten redelijk op de juiste plaatsen. De chalet is goed bereikbaar.

Stacaravan aansluiten op gas, water, elektra en riool

Onze stacaravan wordt deze week geplaatst en moet worden aangesloten op gas, water, elektra en riool. Aansluitingen liggen in de buurt van de aansluiting op de caravan. Wensdatum: donderdag 3 of vrijdag 4 mei. Graag alleen reactie indien deze datum mogelijk is, incl. Tarief (uurtarief of vast).

Stacaravan aansluiten op gas, water en elektra

Wij willen graag onze stacaravan laten aansluiten op gas, water en elektra zodat alles veilig is. Denk aan een kachel en geiser die ook in de caravan zitten.

Aardpen slaan bij nieuw te bouwen woning

Wij gaan een nieuwe woning bouwen. Nu word er stroom en water aangelegd op het perceel. Wij willen tijdelijk een stacaravan aansluiten op de stroomvoorziening maar hebben dus ook tijdelijk een aardpen hiervoor nodig. Wie kan deze komen slaan en aansluiten.

Blokhut Sven plaatsen

Betreft Tuinhuis Sven. Verwijderen oude schuur. Electrisch opnieuw aansluiten. Daarnaast de onderkant van onze stacaravan (12m) voorzien van een nieuwe afwerking.

Stacaravan aansluiten

Graag onze stacaravan aansluiten, vrijdag 9 of zaterdag 10 februari, op elektra, gasfles, water en afvoer/riolering.

Partners

Partners van Casius