Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor douchekraan installeren:

Douchekraan installeren

Kunt u mij offerte geven voor het aansluiten van een thermostatische douchekraan? De huidige is namelijk defect.
Onze klant uit Philippine (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchekraan installeren uit heel Nederland:

Kraan installeren

Ik wil een bad-/douchekraan laten installeren. Het gaat om een Grohe start 1 greep kraan.

Keukenkraan en bad/douche-thermostaatkraan installeren

Graag offerte voor het installeren van een Grohe badkraan (Precision Trend thermostatisch) en een Aqualino Mareno keukenkraan. Bad/douchekraan vervangt een bestaande Grohe kraan met dezelfde hartafstand van 15 cm. Indien mogelijk de opdracht nog deze week uit laten voeren.

Douchekraan vervangen in de douche

Ik wil graag een nieuwe douchekraan laten installeren in de douche. Het is een Grohe kraan. Hij wordt steeds heter ondanks dat we hem steeds kouder zetten dus hij is toe aan vervanging. Het is een mengkraan. Graag een prijsopgave inclusief en exclusief kraan.

Douche- en keukenkraan en afvoer installeren

Ik wil graag een nieuwe douchekraan met thermostaat in mijn douche. Momenteel hangt er een erg oude kraan. Ook wil ik graag een nieuwe kraan geplaatst hebben in de keuken. Tevens is de afvoer niet goed gelegd, waardoor het water eerst omhoog moet voordat het afgevoerd wordt. Hierdoor staat er altijd een laagje water in mijn wasbak.

Bad/douchekraan installeren

De kraan bij mijn bad / douche doet het niet goed meer, na 20 jaar. Ik wil graag een nieuwe laten plaatsen (en de oude laten weghalen). De douchestang hoeft niet te worden vervangen. Wat zou dat ongeveer kosten? En op welke termijn zou zoiets kunnen? Ik wil er liever geen weken mee wachten.

Douchekraan installeren

Ik wil een douchekraan installeren maar hij blijft zachtjes lekken bij de wartel aan de linker kant.

Badkamer installeren

Badkamer installeren: - douche wand + douchekraan + afvoer installeren - bad + badkraan plaatsen - WC plaatsen + fontein - badkamer meubel + kraan + radiator plaatsen - stucwerk - tegelwerk De badkamer halen we zelf leeg. Met de materialen zijn we bezig deze uit te zoeken.

Opbouw douchekraan installeren

In de badkamer heb ik een inbouw douche thermostaatkraan (aan vervanging toe in verband met lage druk warm water en brommende kraan tijdens douchen), welke ik wil vervangen voor een opbouw thermostaatkraan. Hiervoor moet deels het tegelwerk vervangen worden om bij leiding in de achterwand te komen. En de leiding moet iets aangepast worden vanwege de installatie van de opbouw douchethermostaat. Tegels en doucheset zorg ik zelf voor.

Montageklussen in de badkamer

Ik zoek een vakman voor 3 montageklussen in mijn badkamer. Ik wil een nieuwe douchecabine laten installeren, de oude is al verwijderd. Verder wil ik een nieuwe douche-set laten monteren en een douchekraan laten vervangen. Op 15 november worden alle materialen bij mij afgeleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Thermostatische douchekraan en regendoucheset installeren

De huidige douchekraan en doucheset vervangen door een thermostatische douchekraan en een regendoucheset. De bestaande douchekraan heeft een hartafstand van 12 centimeter, de nieuwe kraan een van 15 centimeter.

Partners

Partners van Casius