Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor waterbron aanleggen in de achtertuin:

Waterbron aanleggen in de achtertuin

Wij willen graag een waterbron laten aanleggen in onze achtertuin. Deze bron willen wij graag gebruiken om o.a. onze tuin, weitjes en rijbak te beregenen. Ons totale perceel is ruim 2600 m2. Ons perceel heeft geen achteringang. Moet via het huis.
Onze klant uit Ovezande (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron aanleggen in de achtertuin uit heel Nederland:

Waterput en waterbron in de tuin maken

Wij willen een waterpomp en waterbron laten aanleggen. Het water zit op 30 meter diepte. Graag een offerte inclusief de pomp.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik ben op zoek naar iemand die een waterput kan slaan in mijn achtertuin, omgeving Eindhoven. Enige probleem hierbij is dat ik geen achterom heb. Alle materialen moeten dus door het huis of over het plat dak. Bron ook voorzien van pomp. Vanuit de pomp ga ik de beregeningsinstallatie zelf aanleggen.

Puntstuk/waterbron plus pomp aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand die een waterbron plus pomp kan aanleggen. Graag een offerte voor één bron met pomp en voor 6 bronnen met pomp (buren).

Waterbron of waterput laten slaan voor beregening

Zelf heb ik een beregeningsinstallatie aangelegd in mijn tuin. Nu op kraanwater maar zou dit graag op grondwater hebben. Graag zou ik voor het aanleggen van de put en eventueel afvoeren van aarde en afval een offerte willen ontvangen.

Waterbron in achtertuin aanleggen

Ik wil graag een waterbron in mijn achtertuin laten aanleggen, voor het nathouden van een paardenweide (20 bij 40 meter) en het besproeien van mijn achtertuin. Goed te bereiken van buitenom, stukje weiland.

Waterbron aanleggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het slaan of spuiten van een bron en het plaatsen van het bijbehorende pompsysteem. Het water zal gebruikt worden voor het sproeien van de tuin. Ik wil daarover graag advies en ontvang graag een gespecificeerde offerte. De bron moet worden geslagen in een achtertuin, tussen het huis en een schuur/loods.

Waterbron in de tuin aanleggen

Om mijn tuin te beregenen, wil ik graag een waterbron laten aanboren in de tuin. De tuin is niet te betreden met groot materiaal in verband met een doorgang van maximaal 1 meter breed. Onze tuin ligt op zandgrond.

Waterbron slaan of pulsen

Ten behoeve van eigen gebruik wil ik een waterbron laten aanleggen. Deze moet achterin de tuin komen. De tuin is reeds helemaal aangelegd, dus het is belangrijk dat er schoon gewerkt wordt. Middels de vergunningencheck ben ik van mening dat er geen vergunning of melding nodig is. Echter een controle door een professional wil ik wel gedaan hebben, voorwaarden zijn <10 m³ /uur en max. 30 meter diep. Wij wonen op de Brabantse wal, dit is zandgrond, vlakbij een waterwingebied, Fort de Roovere. Graag wil ik een prijsopgave voor: - het controleren of ik inderdaad niet vergunningplichtig ben; - aanleggen van de waterbron; - bijbehorende pomp voor particulier gebruik, deze komt buiten onder een afdak; - indien er allerlei grond en slib naar boven komt, dan het afvoeren hiervan meenemen; - de tuin netjes achterlaten.

Buitenkraan aanleggen in de voortuin

Graag wil ik een buitenkraantje laten aanleggen in de voortuin. De waterbron bevindt zich binnen in de meterkast, die ook naast de voordeur ligt dus hier zit maximaal 1 meter tussen. De kraan mag niet bevriezen in de winter. Graag inclusief de levering van de nieuwe buitenkraan.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Graag willen we een offerte laten maken voor het aanleggen wat een waterbron/put inclusief pomp. In eerste instantie voor het besproeien van de tuin. Het is kleigrond. Verder wil ik graag weten wat de mogelijkheden zijn om de waterbron aan te sluiten op het toilet. Ik kijk uit naar uw reactie!