Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor waterbron aanleggen in de achtertuin:

Waterbron aanleggen in de achtertuin

Wij willen graag een waterbron laten aanleggen in onze achtertuin. Deze bron willen wij graag gebruiken om o.a. onze tuin, weitjes en rijbak te beregenen. Ons totale perceel is ruim 2600 m2. Ons perceel heeft geen achteringang. Moet via het huis.
Onze klant uit Ovezande (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron aanleggen in de achtertuin uit heel Nederland:

Waterbron slaan of boren

Voor onze bestaande tuin willen we graag een eigen waterbron laten aanleggen. Ik heb me laten vertellen dat op ons adres het grondwater circa 30 meter diep zit (Driebergseweg in Zeist) maar weet niet of dit waar is. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden en de prijzen zijn voor een waterput, voor een automatische pomp waarop diverse sproeiers aangesloten zijn (exacte aantal nog te bepalen) en wat de mogelijkheden zijn om via deze pomp ook mijn gieter nog te vullen. De tuin heeft een oppervlakte van circa 5.000 m2. We zijn op dit moment zelf bezig om te kijken hoe we de tuin eventueel opnieuw kunnen indelen. Graag hoor ik van u mogelijkheden en prijzen.

Waterbron slaan

Ik zou graag voor het beregenen van mijn tuin een put laten aanleggen. De tuin is 300m2. Ik zou een bronpomp van 96mm doorsnede willen plaatsen.

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen de mogelijkheden weten voor het aanleggen van een waterbron bij een volkstuin. De plek waar deze geplaatst moet worden is goed bereikbaar en dichtbij een weg. Kunnen wij een afspraak met u maken om de mogelijkheden te bespreken?

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil in mijn achtertuin een waterbron laten aanleggen ter behoeve van de beregening van de tuin. De tuin is 1300 m2. Deze is ook goed te bereikbaar. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.

Waterbron en besproeiing aanleggen

Ik wil graag een waterbron laten slaan achter in de tuin en daarnaast ook besproeiing laten aanleggen. Er is een buitenkraan aanwezig. De tuin is circa 15 m2 en is goed bereikbaar.

Waterbron slaan of pulsen

Ten behoeve van eigen gebruik om de tuin te besproeien wil ik een waterbron laten aanleggen. Perceel is ongeveer 1500 m2 en is goed toegankelijk met apparatuur. Als ik met een grondboor een gat maak zit ik al op water zo'n 50 cm onder de grond, ik weet niet hoe diep de put moet komen.

Waterput en waterbron in de tuin maken

Wij willen een waterpomp en waterbron laten aanleggen. Het water zit op 30 meter diepte. Graag een offerte inclusief de pomp.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik ben op zoek naar iemand die een waterput kan slaan in mijn achtertuin, omgeving Eindhoven. Enige probleem hierbij is dat ik geen achterom heb. Alle materialen moeten dus door het huis of over het plat dak. Bron ook voorzien van pomp. Vanuit de pomp ga ik de beregeningsinstallatie zelf aanleggen.

Puntstuk/waterbron plus pomp aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand die een waterbron plus pomp kan aanleggen. Graag een offerte voor één bron met pomp en voor 6 bronnen met pomp (buren).

Waterbron of waterput laten slaan voor beregening

Zelf heb ik een beregeningsinstallatie aangelegd in mijn tuin. Nu op kraanwater maar zou dit graag op grondwater hebben. Graag zou ik voor het aanleggen van de put en eventueel afvoeren van aarde en afval een offerte willen ontvangen.