Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Middelburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Middelburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Middelburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Middelburg of directe omgeving.

559 klanten uit Middelburg bevelen een bij Casius in Middelburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Middelburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, zonneboiler installatie voor opblaasbare Spa, warmtepomp aansluiten, zonneboiler plaatsen, pallet ketel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Middelburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Middelburg:

Nieuwe dakgoten plaatsen

Verwijderen en plaatsen van nieuwe dakgoten (zink) 2x 6 meter. Aan de achterkant van het huis is een aanbouw met een schuin kunststof dak waar je niet op kan staan alleen door middel van platen op te leggen zou dit mogelijk zijn. Voorkant wel goed bereikbaar. Graag een offerte bij twee nieuwe dakgoten, en een een offerte voor alleen de voorkant huis (1x 6 meter).

Vloerverwarming plaatsen

Ik ben geïnteresseerd in de prijs van IR vloerverwarming voor een nieuw te bouwen woning. De woning wordt vrijstaand en ca 165m2 groot. Indien mogelijk ook een oplossing voor warm tapwater aangezien door het ontbreken van een cv ketel ook geregeld moet zijn. Daarnaast graag wat uitleg, ik hoor via verschillende bronnen dat een bodemwarmtepomp een beter alternatief is ivm lagere maandkosten en de mogelijkheid tot koelen in de zomer. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouwproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m²

Buitenkraan in de achtertuin monteren

Graag wil ik in de achtertuin een buitenkraan aan de gevel van het huis. De keuken grenst aan deze gevel.

Keukenkraan monteren

Ik wil graag een keukenkraan bij mij thuis laten monteren, die ik vandaag bij GAMMA gekocht heb.

Warmtepomp op vloerverwarming installeren

Hoofdverwarming in woonkamer is vloerverwarming. Deze willen wij laten aansluiten op een warmtepomp en deze plaatsen op plat dak. Ketel is aan vervanging toe namelijk en wij zoeken een groene en voordelige oplossing. Dus compleet nieuwe unit installeren. Huisoppervlakte is ronde de 119 m2.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het aan te kopen huis ligt op 500 meter van het strand, de warmtepomp moet dus tegen zilte lucht kunnen. Ook zouden we een waterontkalker willen aanschaffen. Ik wil graag advies over de verschillende opties qua lucht en waterwarmtepompen.

Montage van een keukenkraan

Ik wil een oude keukenkraan laten vervangen voor een nieuwe die ik inmiddels heb gekocht.

Afvoerloze gashaard Smeg onderhouden

Afvoerloze Smeg P23LN gashaard jaarlijks onderhouden. Is gemonteerd in maart 2013 en de waakvlam gaat niet meer aan. De piëzo vonkt nog wel en het gas hoor je stromen.

Buitenkraan in de achtertuin monteren

Ik wil graag een buitenkraan voor mijn achtertuin, de kraan wil ik geplaatst hebben bij de muur waar aan de andere kant het cv hok zit. Hopende dat u zo genoeg informatie heeft wacht ik een reactie af.

Rookgasafvoer voor gaskachel aanleggen

Ik wil een dubbelwandige rookgasafvoer van circa 8 meter. Daarna via het dak naar buiten. De buitenmaat van de kachelafvoer is 10.8 centimeter. We hebben in de vloeren zachte steen laten aanbrengen ter behoeve van het rookkanaal. Het gaat om een huis met 3 verdiepingen. Geen bochten. De schoorsteen moet 12 meter worden. Het gaat om het aanleggen, inclusief het materiaal.

Close in boiler aansluiten

Een close in boiler mogelijk leveren en aansluiten, van het merk Daalderop. Er is nog geen boiler op dit moment. Uit de muur komt warm en koud water. De boiler moet in een onderkast van de keuken geïnstalleerd worden. Daarna aansluiten op de warmwaterkraan. Levering in overleg. Mogelijk kan ik de boiler ook bij Gamma aanschaffen.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Ik wil een houtkachel plaatsen en aansluiten op rookkanaal. Ik wil een kleinere kachel plaatsen met een normale pijp. Er is ook een ingang voor het rookkanaal in de nis van de schoorsteen, zodat de pijp niet buitenom hoeft. Dit gat is afgesloten maar geen idee waarmee en hoe.

Elektrische ontsteking in het gasfornuis repareren

Ik het een whirlpool gasfornuis met eclectische ontsteking. Van de grootste pit doet de ontsteking het niet. Wie kan dit op korte termijn repareren? Wat zijn de kosten hiervan?

Schoorsteen aanleggen

In een nieuwbouw huis willen we onze gaskachel meenemen. Er is echter geen rookkanaal. Wel hebben we in de vloeren zachte steen laten aanbrengen ter behoeve van het rookkanaal. Het gaat om een huis met 3 verdiepingen. Geen bochten, Het huis is 9-10 meter lang en de schoorsteen moet 12 meter worden. Het gaat om het aanleggen, inclusief het materiaal.

Verwarmingsradiator vervangen

Een van de twee radiatoren van de woonkamer hangt los en steunt voorlopig op een paar bakstenen. Wij zouden graag deze radiatoren willen laten vervangen. Afhankelijk van de kosten zouden we ook eventueel de andere radiator in de woonkamer laten vervangen. Wellicht dat het leidingwerk ook vervangen moet worden. Graag advies en een offerte.

Thermostatische badkraan monteren

Ik heb een thermostatische badkraan gekocht bij de Praxis, maar krijg hem niet lekvrij aangesloten.

Oude keukenkraan vervangen

Ik wil een nieuwe keukenkraan gaan kopen bij Gamma. Ik zoek een vakman die de oude kraan kan verwijderen en de nieuwe plaatsen. Graag ontvang ik uw reactie en een prijsopgave.

Radiator vervangen

Ik wil mijn zelf gekochte radiator, exclusief koppelingen en dergelijke geplaatst hebben. De huidig radiator moet nog verwijderd worden en op deze plek mag de nieuwe radiator geplaatst worden.

Tunnelhaard aansluiten op bestaand rookkanaal

Graag willen wij een tunnelhaard plaatsen in een bestaand rookkanaal. Graag willen wij een offerte ontvangen voor het aansluiten van de tunnelhaard aan het rookkanaal. De ombouw van de tunnelhaard verzorgen wij zelf. We zijn woonachtig in de omgeving Middelburg.

WC-pot vervangen

De bestaande staande wc-pot moet worden vervangen. Een pot met achteruitgang in een bocht, hij gaat dus achter de pot de grond in. De verzekering moet eerst de offerte goedkeuren. De oude pot verwijderen en een nieuwe leveren en plaatsen. Bij voorkeur de onlangs aangeschafte toiletbril overzetten op de nieuwe pot.Wat zou dit gaan kosten? Kunt u per mail een prijsopgave doen?

Plieger keukenboiler vervangen

Ik wil graag een 10 liter warm water keukenboiler (Plieger) laten vervangen in de keuken. Ook een nieuwe mengkraan moet vervangen worden. De boiler met toebehoren en mengkraan heb ik al.

Waterleiding repareren

Precies op de T-splitsing lekt de waterleiding, zie foto. Dit wil ik graag gerepareerd hebben.

Gasleiding geheel vervangen

Wij willen graag een richtprijs voor het vervangen van de gehele gasleiding in een heel oude woning, het is een rijksmonument. We hebben het pand nog niet aangeschaft maar om de bank en het restauratiefonds aan te schrijven, hebben wij een offerte nodig. De huidige gasleiding is sterk verouderd en moet vervangen en uitgebreid worden, het is een grote woning, 3 woonlagen en op te splitsen in 2 panden. Totaal 3000 M3. Ook moet de gehele meterkast dus ook elektra en de waterleiding vervangen en gemoderniseerd worden, alsmede de riolering. Kortom alles moet vervangen worden.

Pelletkachel installeren

Pellet kachel en een inspiratieboek.

Sanibroyeur repareren

Onze Sanibroyeur van 4 jaar oud (een losse vermaler-sanipack) blijft maar doorlopen. Is dat te repareren?