Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor zonneboiler plaatsen:

Zonneboiler plaatsen

We zijn ons huis aan het verbouwen. alles is gelijkvloers 110 m2. Denken aan de plaatsing van een zonneboiler.
Onze klant uit Kattendijke (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonneboiler plaatsen uit heel Nederland:

Monoketel plaatsen

Ik heb op dit moment een gas-combi ketel met een jaar-gasverbruik van 180 m3. Ivm zonneboiler die warm water regelt. Graag een offerte voor een monoketel. Er ligt al 3 fase aansluiting bij de ketel.

Warmtepomp plaatsen

Ik zoek eigenlijk een airco om onze woning te koelen in de zomer want door isolatie houd deze lang de warmte vast, daar zit geen subsidie op dus ik dacht wellicht handig om verder te kijken naar een warmtepomp die ook efficient kan koelen, dan heb ik 2 vliegen in 1 klap. Ik heb al een zonneboiler met een 100 liter boiler vat, zitten nog vrije aansluitingen op, en een Intergas HR36/30 cv ketel van 2010. Woning heeft energielabel A en is van 2010 en uitgevoerd met goede isolatie en HR++ beglazing. Het totale gasverbruik per jaar is 510m3 voor 2/3 personen. Zou graag een offerte willen met daarbij uitgewerkt hoeveel subsidie erop zit.

Nieuwe verwarmingsinstallatie

Het gaat om een goed geïsoleerde woning (Vloer, gevel, dak, hr++ glas) uit 1953. Cv ketel is toe aan vervanging. Er zijn zonnepanelen (2000W piek) en een zonneboiler (rehmasol 90 L). We overwegen een warmtepomp en zijn geïnteresseerd in grondwater warmtepomp ivm. Passief koelen, ook verwarmen bij winterse omstandigheden en minder geluid dan lucht warmtepomp. We zouden graag bestaande radiatoren gebruiken en mogelijk niet kiezen voor lage temperatuurverwarming. Vraag is ook of de zonneboiler zijn functionaliteit kan houden in combinatie met deze Warmtepomp. Het plaatsen van een groot boilervat is mogelijk een probleem ivm. Beperkte ruimte. Ook is de vraag of een grondwaterpomp in gemeentelijk beleid voor grondwater onttrekking past.

Zonneboiler en HR ketel plaatsen

Ik heb interesse in een zonneboiler in combinatie met een nieuwe HR ketel. Op mijn dak liggen al 10 zonnepanelen voor stroom. Dus ik wil weten welke combinatie zonneboiler met HR ketel kwalitatief het beste is? En of er nog panelen geplaatst kunnen worden? Ik hoop dat u genoeg info heeft zo niet bel maar.

Een zonneboiler verwijderen en het dak dichtmaken

Ik zoek een vakman voor het verwijderen en afvoeren van een collector en het plaatsen van dakpannen op die plaats. De benodigde pannen zijn niet aanwezig.

Zonnecollectoren en zonneboiler verwijderen en afvoeren

In verband met het plaatsen van een aantal nieuwe zonnecollectoren, zou ik graag de huidige collectoren laten verwijderen en afvoeren. Ook de zonneboiler zou verwijderd moeten worden. Onze woning heeft een plat dak, dus er hoeven geen dakpannen herplaatst te worden. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen.

Pallet cv plaatsen en evt zonneboiler

Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om mijn woning met pallet cv te verwarmen, evt combi zonneboiler. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1920 met een oppervlakte van 300 m2.

Elektrische boiler plaatsen

Op zoek naar een alternatieve warmwatervoorziening voor een oudere woning (1915). Momenteel een oude geiser in de keuken maar we zouden met het oog op het verlagen van gasverbruik willen overstappen op een elektrische boiler geplaatst in de vliering. Ook wel benieuwd naar de mogelijkheden/kosten van een zonneboiler. Gezinssamenstelling momenteel 2 personen en een baby, in de toekomst waarschijnlijk wel 4-5 personen. De vraag of het verstandig is nu al een grote boiler te installeren of nu eerst een kleinere en over 5-10 jaar vervangen door een grotere. Installatie kan vanaf 5 februari (tussen 5-20 februari word er verbouwd) maar is nog niet direct nodig aangezien de keuken met de geiser pas in de zomer vervangen wordt.

Warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen

Tussen de 200 liter zonneboiler en de CV ketel willen wij in eerste instantie een warmtepompboiler plaatsen. Na bepaalde tijd willen wij de cv-ketel verwijderen en warmtepompen aanschaffen. Dan is de boiler uitsluitend voor warm water. Dit systeem willen wij wellicht meerdere keren uitvoeren aangezien er 200 dezelfde recreatie woningen staan die mogelijk deze slag binnen redelijke termijn willen uitvoeren. Dit zijn wij nog aan het uitzoeken. 2 van elke 3 huizen heeft een zonnepanelen systeem en alle huizen zijn uitgevoerd met een zonneboiler. De inhoud van het huis is beneden 7 m x 8 m x 2.30 m. Boven heeft dezelfde oppervlakte, maar het dak loopt schuin, dus waarschijnlijk zal dit de helft van de inhoud van de beneden verdieping zijn. Het zijn vrijstaande woningen. Er zijn veel senioren gezinnen, daarbij ongeveer een kwart of minder jonge gezinnen. De meesten zijn dus 2 bewoners. Wij zijn dus geïnteresseerd in een goed product voor een goede prijs. Over eventuele verdere bezuinigings producten willen wij graag overleggen.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil de (oude) zonneboiler vervangen want deze is defect en t vat inmiddels verwijderd. De warmtepompboiler kan op deze plek worden geplaatst. Ik denk aan een vat van 120/150 ltr. Er liggen photovoltaïsche cellen op t dak.

Partners

Partners van Casius