Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor zonneboiler plaatsen:

Zonneboiler plaatsen

We zijn ons huis aan het verbouwen. alles is gelijkvloers 110 m2. Denken aan de plaatsing van een zonneboiler.
Onze klant uit Kattendijke (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonneboiler plaatsen uit heel Nederland:

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil de (oude) zonneboiler vervangen want deze is defect en t vat inmiddels verwijderd. De warmtepompboiler kan op deze plek worden geplaatst. Ik denk aan een vat van 120/150 ltr. Er liggen photovoltaïsche cellen op t dak.

Zonnecollectoren en zonneboiler verwijderen en dakpannen terugplaatsen

Ik wil graag 1 paneel van een zonnecollector op het dak verwijderen en de zonneboiler verwijderen. Het dak herstellen met dakpannen. We willen graag zonnepanelen laten plaatsen. Wat zijn de kosten voor het verwijderen? Ik hoor het graag.

Zonnecollectoren verwijderen en dakpannen (terug) plaatsen

Opdracht: - verwijderen van 2 zonnecollectoren; - (terug) plaatsen van dakpannen incl. aanbrengen van bijhorende panlatten e.d. Situatie: - collectoren bevinden zich aan de achterzijde van de woning op een pannendak (situatie foto's bijgevoegd); - doorgang naar de achterzijde van de woningen is 109 cm breed; - collectoren maakten onderdeel uit van een Luigjes zonneboiler systeem uit 2001; - collectoren zijn aan de binnenzijde volledig ontkoppeld, binnen is de installatie reeds enkele jaren geleden volledig weg genomen. Reeds beschikbare materialen: - dakpannen (nieuw). Een schaarhoogwerker (Lemerij Verhuur) kan aanvullend door ons geregeld worden. Overige hulpmaterialen en bouwmaterialen zijn voor de uitvoerder.

Zonneboiler plaatsen

Momenteel is een CV en boiler aanwezig. Dit wil ik in mijn nieuwe woning graag laten vervangen. Het gaat om een eengezinswoning uit 1975 met een oppervlakte van 177 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Zonneboiler plaatsen

Dak 22° op zuidoosten. Graag koppeling met warmwatervoorziening en vloerverwarming. Ketel is remeha Avanta.

Zonneboiler plaatsen en vloerverwarming hier op aansluiten

Ik heb een bestaande vloerverwarming als bijverwarming (er hangen ook conventionele radiatoren). Om stookkosten te besparen wil ik de vloerverwarming middels zonneboiler laten werken. De huidige cv ketel is remeha c40.

Zonnecollectoren en zonneboiler verwijderen en dakpannen terugplaatsen

Ik overweeg zonnepanelen te laten installeren en wil daarom graag weten wat het kost om 2 zonnecollectoren van het dak te laten verwijderen en afvoeren en de reguliere dakpannen terug te plaatsen. Daarnaast moet dan ook de zonneboiler worden gedemonteerd en verwijderd.

Zonneboiler, cv combi en zonnepanelen plaatsen

Wij gaan in voorjaar 2020 een opbouw (2de verdieping) laten plaatsen met een plat hellend dak. Meerdere buren hebben dit vanuit de bouw 9 jaar geleden gedaan, dit werd dan incl zonneboiler gebouwd. Wij willen kijken of we ten tijde van het realiseren van de opbouw ook gelijk een zonneboiler met cv combi kunnen laten installeren. Daarnaast zouden we graag enkele normale zonnepanelen willen laten plaatsen tbv elektriciteit. Aangezien we de indeling vd kamers bij de opbouw nog moeten bepalen is het handig te weten welke ruimte we dienen te reserveren voor de zonneboiler en welke aansluitingen nodig zijn. Het dak wordt 5 meter breed en ongeveer 7,5 meter lang. De werkzaamheden aan de opbouw worden ca voorjaar 2020 uitgevoerd dus het is handig dit te combineren.

Dak vernieuwen, zonnepanelen en zonneboiler plaatsen

Wij wonen op een klein woonboerderijtje en willen graag zonnepanelen installeren. De voorkant van het woonhuis is al vervangen maar de zijkanten en de achterkant nog niet, omdat wij dit niet over 5 jaar willen doen wanneer de zonnepanelen erop zitten willen wij dit doen voordat ze erop komen. De pannen moeten er af en dan willen we er platen onder en nieuwe panlatten zodat de originele pannen er weer op kunnen. Wij doen zulke dingen normaal zelf en dit staat ook nog steeds op de planning, echter hebben wij het ook druk en 3 kleine kinderen dus ik ben wel benieuwd wat het kost om het deels zelf te doen (pannen van dak halen, pannen op dak leggen na vernieuwd onderdak) en het deels door extern te laten doen (nieuwe platen bevestigen, panlatten plaatsen etc.). Het gaat dus eerst alleen om de achterkant van het dak. Het betreft een hellend dak van 18 meter. Er kunnen minstens 24 zonnepanelen geplaatst worden. 3 rijen van 8. Daarbij wens ik graag een zonneboiler van 200 liter.

Zonneboiler plaatsen

Vrijstaande woning uit 2002 (met een oppervlakte van 250 m2) waarop wij een zonneboiler wensen. Er liggen momenteel al zonnepanelen op deel van het dak. Graag ook warm water op groene manier voorzien. Vloerverwarming aanwezig. Op zolder voldoende ruimte voor installatie.

Partners

Partners van Casius