Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Kapelle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Kapelle heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Kapelle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Kapelle of directe omgeving.

76 klanten uit Kapelle bevelen een bij Casius in Kapelle aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Kapelle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, advies en mogelijk installatie water-water warmtepomp in kelder, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, 2 vloerverwarmingen leggen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, zonneboiler installatie voor opblaasbare Spa, riolering in huis laten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Kapelle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Kapelle:

Pellet inbouwopenhaard plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een pellet inbouwopenhaard die in verbinding kan worden gebracht met bestaand cv verwarmingsinstallatie. Het is een ruime 2 onder 1 kap woning van ongeveer 100 m2. De CV blijft voor het verwarmen van het sanitair water.

Buitenkraan monteren

Graag zouden wij een prijs willen voor een buitenkraan inclusief montage.

Kraan en afvoer aanleggen voor een inbouwvaatwasser

Ik wil een inbouwvaatwasser laten leveren plaatsen en daarvoor zal een kraan en afvoer laten aangelegd moeten worden.

Buitenkraan installeren in de voortuin

Graag zou ik willen weten wat de aanleg van een buitenkraan in de voortuin gaat kosten. Water zit aan de voorzijde in de keuken.

Houtkachel met afvoerkanaal plaatsen

In onze vrijstaande woning met 2 woonlagen willen wij graag een houtkachel laten installeren. De vloeren zijn van hout.

Haard met rookkanaal plaatsen

In onze vrijstaande woning wil ik graag op de begane grond een haardkachel laten plaatsen. Er is nog geen rookkanaal. Deze zou net onder het plafond via de buitenmuur geïnstalleerd moeten worden.

Kraan repareren en stoomcabine vervangen

Douche blijft lekken, stoomcabine waarvan een rubber waarschijnlijk de oorzaak is. Graag even lek opsporen en repareren.

Einhell airco laten repareren

Einhell Airco SKA 2501 koelt niet meer. Geeft code E4. Is makkelijk toegankelijk, staat op het balkon. Waarschijnlijk de koelvloeistof te laag. Is nu 4 jaar oud.

Einhell airco koelt niet meer, code E4

Einhell Airco SKA 2501 koelt niet meer. Geeft code E4. Is makkelijk toegankelijk, staat op het balkon. Waarschijnlijk de koelvloeistof te laag. Is nu 4 jaar oud.

Aansluiten houtkachel in woonkamer

Het aansluiten van de houtkachel (achteruitgang) op prefab dubbelwandig rookkanaal in plafond woonkamer. Binnendiameter 200 mm. Graag twee offertes: een voor enkelwandig en een voor dubbelwandig. Hoeft niet in kleur gespoten te worden.

Cv installatie ter vervanging hete ...

Cv installatie ter vervanging hete luchtverwarming. Kamer 50 m2, slk 1 25m2, slk 2 18m2, slk 3 10 m2, badkamer 9 m2, gang 10 m2 en garage 20 m2.

In juni 2009 ga ik verhuizen naar ...

In juni 2009 ga ik verhuizen naar Gildenstraat 49, 4421 KV Kapelle-Biezelinge In de keuken wil ik een vaatwasser neerzetten, daar zit geen aansluiting voor (kraan, afvoer, aansluiten op de waterleiding) er zit wel electriciteit (kraan is in mijn bezit). In de badkamer moet een trekwisselschakelaar (ook berekenen in de kosten) aangesloten worden om zo mijn wasmachine en droger beurtelings te laten draaien. In de woonkamer moet een ander thermostaat aangesloten worden (deze heb ik mijn bezit).

Er moet een bad worden geplaatst en ...

Er moet een bad worden geplaatst en daarbij moet de kraan verhangen worden. Er moet een wasmeubel geplaatst worden. Het bad moet betegeld worden en afgekit worden. Er moet een douchewandje op het bad worden geplaatst.