Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp plaatsen:

Warmtepomp plaatsen

Betreft nieuw te bouwen woning van 1250m3 inhoud en ongeveer 250 m2. Gezinssamenstelling van 4 personen Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4
Onze klant uit Heikant (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp plaatsen uit heel Nederland:

Advies/ offerte voor een kelder

Voor onze nieuwbouwwoning in Ter Aar (Zuid-Holland) hebben wij de wens om een kelder onder de woning te laten plaatsen. De architect is de eerste tekeningen aan het finaliseren. In de kelder komen de technische installaties (Warmtepomp, WTW etc.) en een hobbyruimte of een thuisbioscoop. Wij hebben uw gegevens via google gevonden en hopen dat u ons hierover kunt adviseren en offreren. Denk hierbij aan de materialen (prefab/beton), de maten, plaatsing etc. Onze architect heeft in haar ontwerp een kelder met buitenmaten LxBxH in mm 8700X4048X260 (zie bijlage)opgenomen. Alvast bedankt voor alle moeite.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een nieuwe warmtepomp laten plaatsen. Het gaat om een vrijstaand huis uit 1975. Wordt nog volledig geïsoleerd (glas, vloer, spouw, dak). Woonoppervlak 150 m2.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen. Het gaat om een woonkamer met open keuken en aanbouw van ca 62 m2, 2,4 hoog, een zolderetage van bijna 6 x 3 meter (wordt nog geïsoleerd) en evt. Ook 1 etage met splitunits. Verder 3 slaapkamers en een badkamer.

Warmtepomp plaatsen

Gaat om een zwembad van ca 46 m3. Warmtepomp moet op een plat dak boven de zwembadfilter unit geplaatst worden. Zo stil mogelijke warmtepomp, want is dicht bij terras. Wil zwemmen van apr-sep. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Zwembad verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Nieuwe warmtepomp plaatsen

We twijfelen nog over grond-waterpomp of water-waterpomp. We hebben nu een cv op gas en gebruiken warm water voor sanitair en voor de radiatoren. Ons huis is reeds goed geïsoleerd.

Warmtepomp plaatsen

De warmtepomp moet voor warm water en vloerverwarming zorgen, vloerverwarming word i.c.m. een houtkachel de hoofdverwarming. Het gaat om een vrijstaande woning uit 1939. Het is in totaal 115 m2, en word op dit moment geïsoleerd.

Warmtepomp plaatsen

Het gaat om een woning uit 1936. Het is van de binnenkant geïsoleerd met r waarde 2,2. Het gaat om de keuken met vloerverwarming. een slaapkamer met vloerverwarming en radiatoren, 3 slaapkamers boven met een radiator en de beneden slaapkamer word nog geïsoleerd. De douche word ook nog geïsoleerd. Het gasverbruik was de afgelopen 3 jaar onder de 1300 M³.

Lucht-lucht warmtepomp laten plaatsen

Wij kiezen voor een lucht lucht warmtepomp om te kunnen koelen in de zomer en als bijverwarming in de winter. Multisplit oplossing waarbij 1 unit in woonkamer en 1 unit in de slaapkamer. Het gaat om een rijtjeswoning uit 1972. Het is goed geïsoleerd.

Warmtepomp plaatsen

Het betreft een renovatie project van een oude boerderij uit 1886, het gaat om de Deel waar overal vloerverwarming in komt en optimaal geïsoleerd wordt. En alleen op de begane grond wordt geleefd. (het voorhuis wordt ook geïsoleerd maar krijgt geen vloerverwarming en behoud de radiatoren). er is een aparte ruimte voor alle technische installaties op de begane grond die aan de buitenmuur staat.

Warmtepomp plaatsen

De oprit dient vervangen te worden (ongeveer 70 m3) waar we mogelijk een ingegraven horizontale warm water pomp systeem willen laten plaatsen. Ons huis heeft vloerverwarming op de begane grond (andere gedeeltes van de verwarming worden maar sporadisch gebruikt). In totaal is het huis 155 m3 verdeeld over 3 verdiepingen (begane grond is vermoedelijk 70 m3). We hebben nu een hr++ ketel uit 2016.