Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming aanbrengen:

Vloerverwarming aanbrengen

Het aanbrengen van vloerverwarming op wapening 150 mm in een bedrijfsgebouw . Wij laten ons graag adviseren voor de soort vloerverwarming.
Onze klant uit Hansweert (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming aanbrengen uit heel Nederland:

Aanbouw aan bestaande woning realiseren

Aanbouw plaatsen aan bestaande woning achterzijde om woonkamer uitbreiding te realiseren. Zie bijlage: 5,5 meter breed 3,5 meter lang. Scope is: de complete aanbouw inclusief fundering aanbrengen, aansluiting met bestaande woning doorbraak maken, we twijfelen nog over welke deuren, dus zouden graag 2 opties willen van 2 openslaande deuren, of Aluminium harmonicadeuren over de gehele breedte met in het midden 2 loopdeuren, maken bouwtekeningen en vergunning aanvraag. Electra en stucwerk zit niet in de scope dat wordt later gedaan. Eventueel willen wij vloerverwarming in de gehele begaande grond aanbrengen (zie bijlage). In juni zouden wij graag willen beginnen.

Vloerbalken begane grond inspecteren, advies en vloer vervangen

Mijn vloer op de begane grond veert zodanig dat ik vermoed dat de vloerbalken verrot zijn. Of dat geldt voor alle vloerbalken of enkele kan ik niet beoordelen. De kruipruimte is maximaal 25-30 cm hoog en ik kan er dus niet onder. Wel is er een luik en kan vanaf dat luik de ruimte onder de vloer grotendeels worden bekeken. Het huis is uit 1904 en het gaat om de woonkamer (en eventueel gang), maximaal 30 m2. Ik wil: 1. advies en informatie over hoe de vloer te herstellen (of vervangen), 2. een offerte voor dat werk; daarbij dan ook de oude vloer eruit halen en afvoeren, de nieuwe vloer isoleren en eventueel ook vloerverwarming aanbrengen (afhankelijk van de meerkosten). Graag ontvang ik ook advies over het soort vloerverwarming. Rond het voorjaar of de zomer van 2020 zou ik graag beginnen.

Vloerverwarming aanbrengen

Wij willen in ons nieuwe restaurant vloerverwarming laten plaatsen het pand word casco geleverd dus verwezen is niet nodig omdat een afwerkt vloer moet nog erop komt en daarna pas laten betegelen wat zou het kosten In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouwproject Het gaat om 70 m2

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Wij willen graag de houten vloer vervangen voor een balken broodjes vloer met vloerverwarming. Er is geconstateerd dat er 1 houten vloerbalk slecht is dus willen we overwegen om over te gaan op een betonvloer met vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Vloer isoleren, vloerverwarming en gietvloer realiseren

Graag wil ik de beneden vloer laten isoleren (35 m2) Hierin wil ik direct vloerverwarming laten aanbrengen en daarbij direct laten afwerken met een gietvloer(betonlook).

2 Verdiepingen voorzien van vloerverwarming en houten vloer plaatsen

We willen in eerste instantie de begane grond voorzien van vloerverwarming. Later willen we ook de 1e verdieping hiervan voorzien. Dit gaat dus in etappes, met een interval van ongeveer 1 jaar. Oppervlakte per verdieping is ongeveer 63 m2. Op de begane grond willen we na, het aanbrengen van vloerverwarming, een houten vloer plaatsen. De vloerverwarming moet ingefreesd worden. De beide vloeren zijn van beton met laminaat.

Elektrische CV

In een recreatiebungalow wil ik een elektrische CV op een te installeren vloerverwarming aanleggen. App 45 m2. Tegelvloer, liefst invriezen. Ik ben op zoek naar de installateur voor een Bosch elektrische cv ketel 9 kW (Iets overbemeten, maar weinig prijsverschil en mindere isolatie). In tweede instantie zou een vloerverwarming installateur ook nog kunnen offreren, graag voor invriezen én voor op net aanbrengen van de buizen.

Cement dekvloer aanbrengen

Graag ontvangen wij een prijsopgave voor een cementdekvloer (op een nieuw geplaatste vloerverwarming) totaal 85 m2 (meerdere ruimtes.)

Zandcementen dekvloer aanbrengen

Wij zijn opzoek maar iemand die een cement dekvloer kan aanbrengen op de begane grond met een dikte van ongeveer 6 /7 cm. Deze aan te brengen op de noppenplaat van de vloerverwarming. De oppervlakte is ongeveer 120 m2.

Zandcementen dekvloer aanbrengen

Ik ga zelf een vloerverwarming op de begane grond aanleggen maar daarvoor heb ik een zandcementen dekvloer nodig van 48 m2. Bij voorkeur zo spoedig mogelijk. De vakman kan per direct beginnen.

Partners

Partners van Casius