Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming aanbrengen:

Vloerverwarming aanbrengen

Het aanbrengen van vloerverwarming op wapening 150 mm in een bedrijfsgebouw . Wij laten ons graag adviseren voor de soort vloerverwarming.
Onze klant uit Hansweert (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming aanbrengen uit heel Nederland:

Een cementdekvloer over vloerverwarming aanbrengen

Wij zullen in augustus onze vloer gaan voorzien van vloerverwarming (noppenplaten). Daar boven op moet een cementdekvloer komen.Het betreft 80 m2. Ik zoek een specialist die dit strak en waterpas kan leggen.

Het aanbrengen van vloerverwarming in de woonkamer

Ik zoek een specialist die ongeveer 12 m2 aan vloerverwarming kan realiseren in de woon-kamer. Dit dient te worden aangesloten op de CV-ketel. Er ligt nu een hardstenen vloer met een aparte radiator, maar ik ga die vloer ook bedekken met hetzelfde parket als de woonkamer.

Vloer over de nieuwe vloerverwarming

Ik zoek een vloerenbedrijf voor het aanbrengen van een nieuwe vloer op de nieuwe vloerverwarming. Het betreft 80 m2. De nieuwe vloer moet tussen de 8 en 10 cm dik zijn.

Gietvloer aanbrengen

Wil graag een nieuwe gietvloer van 85 m2. Daarnaast ook een vloerverwarming aansluiten op de cv. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Gietvloer aanbrengen

Ik wil een gietvloer in meerdere ruimtes laten leggen. Totaal 110 m2. Ondervloer bestaand uit vloertegels plavuizen deels met vloerverwarming. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Zandcementdekvloer aanbrengen op begane grond

Op de begane grond vloer (44 m2) 5 cm dikke zandcementdekvloer aanbrengen op elektrische vloerverwarming (netten) en op de (aangebouwde) keukenvloer van 4 m2 ook een zandcementdekvloer aanbrengen maar daar wordt de vloerverwarming ingefreest dus andere dikte. Totale vloeroppervlakte 47 m2.

Vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren

Ik ben op zoek naar iemand voor het aanleggen van vloerverwarming van ongeveer 40 m2 en aanbrengen grondwarmte pomp

Droogbouw vloerverwarming aanbrengen

Momenteel zijn we druk bezig met het verbouwen van de volledige bovenverdieping. Graag willen wij hier droogbouw vloerverwarming in plaatsen gezien het een houten skeletbouw betreft. Het zijn 4 kamers waarbij 1 kamer een verhoging heeft. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject . Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Circa 40 m2.

Isolatie in kruipruimte aanbrengen

Ik woon in een rijtjeshuis waar ik de vloer onder mijn huis wil isoleren. De kruipruimte is circa 80 cm. Je hebt ook bodemisolatie, weet niet of dat ook een optie is. Ik wil in de toekomst vloerverwarming laten aanleggen. Aangezien er verschillende manieren zijn om je vloer te isoleren ben ik benieuwd welke isolatievorm voor mij het beste zou zijn. Oppervlakte is 46 m2.

Vloerverwarming keuken

Ik zou graag vloerverwarming in mijn keuken willen laten aanbrengen. Ik zou op de vloer zelf Vietnamees hardsteen willen hebben. De totale oppervlakte van de keukenvloer bedraagt 15 m2. Ik heb het materiaal nog niet in huis.

Partners

Partners van Casius