Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor close-in / plintboiler in nieuwe keuken plaatsen en stopcontact maken:

Close-in / plintboiler in nieuwe keuken plaatsen en stopcontact maken

Het gaat om het plaatsen van een close-in boiler (elektrisch)/ plintboiler. Stopcontact moet ook geplaatst worden die zit er nog helemaal niet. We hebben een nieuwe keuken. De afstand naar de meterkast is (ondergronds) ongeveer 5-10 meter. Ik denk dat de boiler maximaal 10 liter hoeft te zijn. We willen een boiler die niet de gehele keukenkast beslaat.
Onze klant uit Burgh Haamstede (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor close-in / plintboiler in nieuwe keuken plaatsen en stopcontact maken uit heel Nederland:

Plintboiler of close in boiler installeren in de keuken

Ik zou graag een plintboiler of een close in boiler van 5 liter in de keuken installeren. Leidingen zijn als het goed is al aanwezig. Er hoeft niets verwijdert te worden.

Installeren plintboiler ter vervanging bestaande kast boiler

Bestaande kast boiler (merk Daalderop) vervangen door een plintboiler Daalderop close-in compact 5. Nieuwe plintboiler reeds in mijn bezit. De kast boiler staat in de keuken in de onderkast. Hier moet de nieuwe boiler komen. Afvoeren van de oude boiler hoeft niet.

Elektrische close in boiler plaatsen

Ik wil graag een elektrische close in boiler in de keuken laten plaatsen. We weten nog niet of dit een plintboiler of een close boiler moet zijn. Daar willen we graag meer over weten.

Plintboiler of close-in boiler installeren in de keuken

Onze combi cv-ketel staat op zolder en het duurt daardoor erg lang voordat wij in de keuken warm water hebben. We overwegen daarom een plintboiler of een close-in boiler te laten monteren. We krijgen hierover graag uw advies en een prijsopgave.

Itho Daalderop keukenboiler plaatsen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een Itho Daalderop close-in easy plintboiler 1500 Watt 5 liter keukenboiler. Een elektrische aansluiting is aanwezig.