Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Burgh Haamstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Burgh Haamstede heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Burgh Haamstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Burgh Haamstede of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Burgh Haamstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Burgh Haamstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Burgh Haamstede:

Close-in / plintboiler in nieuwe keuken plaatsen en stopcontact maken

Het gaat om het plaatsen van een close-in boiler (elektrisch)/ plintboiler. Stopcontact moet ook geplaatst worden die zit er nog helemaal niet. We hebben een nieuwe keuken. De afstand naar de meterkast is (ondergronds) ongeveer 5-10 meter. Ik denk dat de boiler maximaal 10 liter hoeft te zijn. We willen een boiler die niet de gehele keukenkast beslaat.

Spoelbak vervangen

Wil graag mijn speolbank vervangen. LILLVIKEN Sifon/bodemventiel (1 spoelbak) van Ikea lekt. Spoelbak is ca. 2 jaar gelden nieuw geïnstalleerd.

Infrarood panelen laten plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost om infrarood panelen te laten plaatsen. Het gaat om en klein stenen 'bijhuis' achter een hoofdwoning met beneden een kleine kamer van 6 m2 en een L-vormige ruimte van 23 m2 met een open trap naar de zolder. Ik denk dat er 3 panelen nodig zijn. Het is als hoofdverwarming. We hebben nu helemaal niets qua verwarming. We hebben alleen elektra en water aansluitingen. Ik denk dat er voor het plaatsen van de panelen nog andere werkzaamheden nodig zijn, maar dit laat ik graag beoordelen.

Reparatie afvoer onder gootsteen

Een van de afvoerbuizen onder mijn aanrecht in de keuken, hoogstwaarschijnlijk aansluiting van afvoer van vaatwasmachine, is niet waterdicht en lekt dus (minimaal), hierdoor heb ik een vochtprobleem, schimmel, gekregen in mijn keukenkastjes onder aanrechtblad. Is zoek iemand die mij dit probleem kan verhelpen. Ik hoor het graag.

CV installatie aanleggen in een recreatiewoning

Er moet een complete CV-installatie worden aangelegd in de recreatiewoning. Het gaat om een drietal radiatoren en de verdieping is 50 m2.

LivinFlame Halland haard plaatsen

De LivinFlame Halland is nu in de aanbieding dus ik wil graag een offerte voor het installeren van de kachel en het rookkanaal. Het is voor in een vakantiehuisje. Er heeft vroeger een kachel gestaan dus een gat in het (schuine) dak is/was aanwezig. Onder de nokhoogte binnen is het 3 meter, naar mijn idee zijn er dus 3 pijpen nodig. Dan nog circa 60 cm boven het dak/nok bovendaks. Wel is er een doorvoer door het dak (waterdicht) en wellicht een trekkap nodig? Graag uw (globale) offerte uiterlijk vrijdag i.v.m. de aanbieding van de kachel.

Geiser laten verplaatsen

Ik wil op de camping een geiser laten verplaatsen vanuit de schuur naar een ruimte achter de caravan. In de schuur staat een wasmachine die echter ook nog moet blijven functioneren op het water.

Houtkachel plaatsen en afvoerpijp monteren

In een chalet willen wij graag een houtkachel Halland laten plaatsen. Het chalet heeft alleen een begane grond. Het chalet wordt 9 april geplaatst, wij zouden het fijn vinden als de kachel op 10 april geplaatst kan worden.

Houtkachel plaatsen in een vakantiehuisje

Houtkachel Hartland plaatsen met recht rookkanaal in vakantiehuisje op betonnen vloer met dakhoogte van ongeveer 2.60 meter.

Wasmachine en vaatwasser installeren

Wasmachine en vaatwasser installeren. Beide dienen in de keuken geïnstalleerd te worden. Er is 1 afvoer en kraan, niet meteen bij ruimte voor wasmachine. U zou ter plekke moeten kijken. Eventueel zou wasmachine naar CV ruimte kunnen.

Buitenkraan en wandcontactdoos aanbrengen

Wij willen in ons hotel door een wand van minimaal 45 cm dik een vorstvastekraan geïnstalleerd hebben en een wcd. In de ruimte achter deze wand is zowel water als elektriciteit aanwezig.

Veron houtkachel laten installeren

Ik overweeg de houtkachel Veron bij Karwei te kopen. Deze kachel dient geplaatst en aangesloten te worden. Er is nu een open haard met een rookkanaal, daar kan de houtkachel op aangesloten worden. De open haard gaan we zelf wegslopen.

Houtkachel aansluiten op bestaand rookkanaal

Het betreft het aansluiten van een houtkachel. Aansluiten op een bestaand rookkanaal via achterzijde houtkachel recht naar boven. Daarnaast dient de schoorsteen ook geveegd te worden.

Installeren geiser in stacaravan

Installeren en eventueel leveren van geiser in stacaravan in Burg Haamstede.

Riool ontstoppen

Ik heb 3 afvoeren naar de weg lopen, echter 1 zit verstopt. Deze gaat vanuit keuken en bijkeuken (wasmachine) achterlangs naar de oprit, waar bijna gelijk een 2e afvoer zit (deze is dus niet verstopt). Graag uw offerte voor het ontstoppen/repareren van het riool.

Haard boven haard en schouwen

Per 1 december, na een redelijk grote verbouwing, verhuizen wij naar het Zeeuwse Burgh-Haamstede. Wij hebben daar een huis gekocht en zouden hier graag enkele aanpassingen doen, ook op het gebied van haarden. Er bevinden zich op dit moment 2 open haarden in huis, elk met een eigen schoorsteen. Het plan was om boven de eerste open haard (deze bevindt zich in de kelder), op de begane grond woonkamer een gesloten houthaard te maken. Een ander plan was om aan de andere kant van de muur waar zich een openhaard bevindt, een soort antieke potkachel te plaatsen, die dan op de afvoer van de eerste wordt aan gesloten, of een apart afvoerkanaal krijgt. Graag advies en mogelijkheden en vervolgens uitvoering.

Buitenkraan aanleggen

Buitenkraan aanleggen, onder de grond (kruipruimte) leiding trekken, een meter of 6-7.

Nieuwe kraan

Kraan vervangen in een caravan.

Levering en aanleg cv installatie

Levering en plaatsing van cv ketel met 3 radiatoren voor een vakantiehuisje (geen grote ruimte).