Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Breskens te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Breskens heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Breskens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Breskens of directe omgeving.

24 klanten uit Breskens bevelen een bij Casius in Breskens aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Breskens bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, advies en mogelijk installatie water-water warmtepomp in kelder, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, 2 vloerverwarmingen leggen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, zonneboiler installatie voor opblaasbare Spa, riolering in huis laten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Breskens staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Breskens:

Installeren van droogsysteem vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die in de uitbouw van de woning vloerverwarming kan plaatsen. Het gaat om een grote L- vormige ruimte word van +- 60 m2. Het gaat hier om een renovatie project waar een nieuwe aanbouw geplaatst word en deze verbind de woonkamer met de keuken zo dat dit Er is niet veel opbouw hoogte dus ik denk er aan een zo'n dun mogelijk droogsysteem vloerverwarming te laten installeren. Infrezen is misschien ook een optie maar ik weet niet of dit kan in deze betonvloer. De vloerverwarming moet op de CV-ketel worden aangesloten.

Houtkachel plaatsen met rookkanaal

Wij overwegen om in onze houten recreatiewoning een houtkachel met rookkanaal te laten plaatsen. Het is een houten chalet met een zadeldak met dakpannen. Er zijn houten plafonds. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw prijsindicatie. We hebben nog geen materialen gekocht.

Aanleggen van een CV-installatie

Cv aan legen

Verwarming in de vakantiewoning vervangen

Wij hebben een vakantiewoning in Zeeland, waar een heteluchtverwarming in zit van ongeveer 35 jaar oud. Wij willen daar een nieuwe unit laten plaatsen en willen daarbij voor verschillende opties een prijsindicatie ontvangen. We overwegen allereerst de unit te laten vervangen en willen weten of er daarvoor ook een combinatie-unit bestaat die ook voor de warmwatervoorziening kan zorgen. Een andere optie is om de bestaande installatie helemaal te vervangen door radiatoren en een combiketel. Het gaat om een woning met een inhoud van ongeveer 160 m³, bestaande uit een woonkamer met open keuken, een badkamer en slaapkamer beneden en 2 slaapkamers boven. Graag voor de omschreven opties een grove indicatie.

Gas, water en elektra aanleggen

Wij overwegen de aankoop van een voormalige boerenschuur van 20 x 12 meter om deze te verbouwen tot woning met aanleunwoning en twee kamers B&B en moeten nog onderhandelen over de koopprijs met de eigenaar. Er ligt op het grondstuk nog geen gas, water en elektra, dus graag zouden we willen weten wat er aan kosten op ons toekomen om deze te laten aanleggen. De schuur ligt op ongeveer 30-40 meter van andere huizen en de straat waar dus al voorzieningen voorhanden zijn.

CV-ketel met zonneboiler leveren en plaatsen

Graag zou ik van u een offerte ontvangen wat het kost om een Combi CV ketel inclusief zonneboiler te laten installeren. Het betreft een eengezinswoning met plat dak op het zuiden. (5mx3m) waarvan de 5m de zuidkant is. Er is een stopcontact en afvoer aanwezig. Gezinssamenstelling: 2 volwassenen en 2 kinderen.

Gotland haard plaatsen

Graag wil ik mijn huidige, oude houtkachel laten verwijderen en een nieuwe kachel op dezelfde plaats laten monteren. De nieuwe houtkachel heb ik al in huis (model Gotland). In overleg zou de schoorsteen ook even nagekeken of gereinigd kunnen worden.

Gotland haard plaatsen

Het betreft verwijderen van een oude kachel en nieuwe reeds aangeschafte kachel, model Gotland, plaatsen. In overleg schoorsteen reinigen.

Toiletten en thermostaatknoppen installeren

2 Toiletten sollen abgebaut werden, 2 neue Tiefspül-Toiletten sollen eingebaut werden. An 3 Heizkörpern sollen die Ventile ausgebaut werden und Thermostat-ventile eingebaut werden Tiefspül-Toiletten und Thermostatventile kann der Installateur liefern. In ons vakantiehuis moeten twee toiletten verwijderd worden en twee hangende toiletten ingebouwd. Tevens drie radiatoren aanpassen: huidige knoppen eraf en thermostaatknoppen erop. Materialen kunnen door de vakman worden aangeboden. We verstaan wel redelijk Nederlands, spreken het helaas niet. Graag dus een vakman die Duits spreekt.