Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor kachel plaatsen:

Kachel plaatsen

Houtkachel aansluiten op schoorsteen.
Onze klant uit Borssele (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kachel plaatsen uit heel Nederland:

Houtkachel laten plaatsen

We willen we de elektrische kachel vervangen door een rookkanaal. Qua afwerking van het gat dat de elektrische kachel achterlaat zijn we nog onzeker. Zie de type afwerkingen in de bijlages. We weten nog niet of dit kanaal reeds aanwezig is maar gaan hier niet van uit. Het betreft een pand uit 1906. Het stucen van de schouw is reeds uitbesteed, maar het inrichten van de schouw niet (dichtmaken of inkeping maken), het zou fijn zijn als u dat ook wilt offreren. De foto 'schouw' geeft de huidige situatie weer. De andere foto's geven de mogelijkheden aan die we voor het vervangen van de elektrische kachel ingeschat hebben.

houtkachel plaatsen en rookkanaal laten aanleggen

in ons tuinhuis willen we een kleine houtkachel laten plaatsen en een rookkanaal laten aanleggen. Tuinhuis is 3,00 m hoog, schuin dak. Dubbelwandig rookkanaal. Kachel kopen we zelf, rookkanaal benodigdheden graag in de offerte meenemen. Graag reacties of vragen per mail.

Kachel plaatsen

Het gaat om een kachel welke geplaatst dient te worden in een werkplaats van 3,5 meter hoog, alle ruimte om met de auto naast de locatie te komen. De woning is deels boven de loods gebouwd , afstand is dan 3,5 meter. Rook gaskanaal kan door het plat dak. Totaal woning geschat 400 m3 inhoud In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Schoorsteen en rookgasafvoerkanaal plaatsen

We willen de schoorsteenpijp laten zetten om een kachel te kunnen plaatsen. Ik heb al een hittebestendige vloer. De kachel moet door 2 plafonds heen. Dat is een lengte van ongeveer 6-7 meter totaal. Ook moet er een schoorsteen gemaakt worden.

Rookafvoerkanaal plaatsen voor de reeds geleverde houtkachel

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het installeren van een houtkachel in mijn woonark. Er moet ook een rookkanaal worden aangelegd. Vanaf de kachel moet een pijp van 250 cm naar een houten plafond worden gemaakt. Daarboven is 50 cm ruimte tot een schuin houten dak met een bitumen bovenlaag. De hellingshoek is ongeveer 15 graden. Er moet een doorvoeropening door het houten plafond en het houten dak worden gemaakt en buiten een pijp met kap worden geplaatst. Ik ontvang graag uw offerte.

Houtkachel plaatsen

Ik wil een houtkachel laten plaatsen. Wij hebben nog geen buis en hittebestendige vloerplaat maar wel de kachel. Zie foto’s voor betere beschrijving. Afvoerkanaal is geschikt voor een houtkachel.

Plaatsen van een pelletkachel

Ik zou graag willen weten hoeveel het compleet zou kosten om de pelletkachel uit jullie folder te laten plaatsen. Dit ivm de overheidssubsidie die uitbetaald wordt als de kachel geplaatst wordt door een erkende monteur.

Plaatsing van pelletkachel

Wij zouden graag een pellet kachel willen laten plaatsen tegen de buiten muur van onze woning. Het rookkanaal dient onder het plafond naar buiten te gaan en dan verder omhoog. Het gaat om een vrijstaande woning die goed bereikbaar is.

Pellet kachel plaatsen

Wij zouden graag bij onze hoekwoning een pelletkachel willen laten monteren. Hiervoor zal het rookkanaal onder het plafond naar buiten mogen gaan en dan omhoog. Wij zouden graag in aanmerking willen komen voorde subsidie, kunt u ons hierover informeren?

Kachel plaatsen

Houtkachel of pelletkachel plaatsen, aansluiten, etc.

Partners

Partners van Casius