Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor schoorsteen verwijderen:

Schoorsteen verwijderen

Ik wil mijn schoorsteen laten verwijderen tot op het dak. Ongeveer 5 tot 6 m lang en 70cm breed. Het gat mag of dicht, of dat stukje mag blijven bestaan. Het begint op de begane verdieping tot het dak op de 2e verdieping.
Onze klant uit Biervliet (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen verwijderen uit heel Nederland:

Asbest pijp van oude schoorsteen verwijderen

Op onze eerste verdieping zit er nog een muur van de oude schoorsteen die al is verwijderd. Volgens vaklui die het dak hebben vervangen, zat er asbest in de schoorsteen(pijp). Wij willen graag deze muur incl de pijp laten verwijderen. Deze muur is dus in 1 slaapkamer te zien en het gaat om ongeveer een m2 van 2.4 x 0.5 m en een dikte van 20-30cm?

Betonrot aan het balkon van woning herstellen + schoorsteen stuccen

In de betonnen balkonconstructie is betonrot geconstateerd. Deze betonrot is reeds gerepareerd, maar zonder succes. Gerepareerde stukken scheuren en gecorrodeerde wapening is zichtbaar. Advies bouwkundig rapport (2018): op korte termijn herstellen. Aangezien de gerepareerde stukken los raken van de betonplaat is het advies ook deze te verwijderen. Vervolgens de wapening behandelen en repareren met een epoxy betonmortel. Zie bijlage voor foto's. De buren hebben hetzelfde probleem. Graag een offerte voor apart én gecombineerd. Daarnaast impregneren/stuccen van schoorsteen op balkon (zie foto). De schoorsteen is met EPDM beplakt. Reden is volgens de vorige eigenaar een poreuze schoorsteen, oorzaak niet bekend. Het EPDM zit echter niet juist bevestigd, waardoor er water achter kan komen en er vorstschade kan ontstaan

Schoorsteen op het dag verwijderen en gat dichten

N.A.V. een bouwtechnische keuring willen wij de schoorsteen op het dak verwijderen. Dit gat moet ook gedicht en mogelijk afgewerkt worden. Ook hebben we een loodslab die niet correct is en vervangen/aangepast moet worden. Afvoeren doen wij zelf.

Dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen

Ik zou graag mijn plat dak, terras en balkon willen laten isoleren en nieuwe dakleer er op laten zetten. Totaal is het ongeveer 48 m2. Ik heb op dit moment ook een schoorsteen van een kachel er in zitten die zou ik er graag ook uit willen hebben. De buis loopt door naar de slaapkamer. Betreft woning met 3 etages.

Verwijderen van een schoorsteen

Ik heb een schoorsteen en deze lekt. ik zou deze graag willen laten verwijderen. Ik heb 2 scenario's: 1. verwijdering van de schoorsteen tot het dak + afwerking dak (nokvorsten en pannen beschikbaar). 2. verwijdering schoorsteen tot de zoldervloer indien schoorsteen niet dragend is (vast te stellen bij 1.) Ik vermoed dat de schoorsteen niet dragend is. De nok is ongeveer 9,5 meter hoog. Het is een vrijstaande woning en een steiger plaatsen is mogelijk. De woning heeft een begane grond, een verdieping en een zolder. Afvoeren is een beetje afhankelijk van de situatie. Er zou eventueel ook een container kunnen komen. Vanaf zolder afvoeren is vrij lastig omdat er maar en klein raampje zit. Met een slurf naar beneden zou het wel kunnen, maar dan zal het waarschijnlijk steen voor steen gedaan moeten worden. De afmeting van de schoorsteen is bijna 3 meter hoog vanaf de zoldervloer tot aan het dak x 80 cm x 44 cm. Het heeft twee rookkanalen (geen ronde pijpen, maar rechthoekig). Ik kan een hoop foto's sturen. Graag ontvang ik offertes voor optie 1 en voor optie 1 + 2.

Schoorsteen gedeeltelijk verwijderen

In verband met het plaatsen van een dakkapel moet een gedeelte van een bestaande (niet meer in gebruik zijnde) schoorsteen worden verwijderd en het dak vervolgens dichtgemaakt. De schoorsteen is ongeveer 2.5 meter hoog. De buren willen ook hun schoorsteen verwijderd hebben, dus ik zou graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van 1 en een offerte voor het verwijderen van 2 schoorstenen.

Dakbedekking van dakkapel vervangen

Ik ontvang graag een prijs voor het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de dakbedekking van en dakkapel, dmv bitumen brandrol het dak is 4x4 meter. De schoorsteen is 80 x 110 cm.

Gat dak van verwijderde schoorsteen dichten en deel dak herstellen

Ik heb in januari een huis gekocht en daarbij de open haard en schoorsteen laten verwijderen. Volgens de vakman die dit heeft gedaan zit er nog een dakplaat op. Onder de pannen van het dak is een deel verrot.

Rookkanalen verwijderen, schoorsteen vervangen door lichtgewicht schoorsteen

Het verwijderen van de schoorsteen op het dak, vervangen door een lichtgewicht schoorsteen + 1 rookkanaal op zolder en eerste verdieping ( beneden is alles al verwijderd) verwijderen + 1 rookkanaal op zolder, eerste verdieping en begane grond verwijderen.

Rookkanaal slopen op zolder

Wij gaan onze zolder verbouwen en het rookkanaal van de schoorsteen moet hierdoor verwijderd worden. De schoorsteen blijft wel bestaan dus deze moet opgevangen worden, zie bijgevoegde foto voor het rookkanaal. Graag ontvang ik een offerte met de totale kosten van het verwijderen, herstellen van de muur en het opvangen van de schoorsteen en afvoeren materiaal.

Partners

Partners van Casius