Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor schoorsteen verwijderen:

Schoorsteen verwijderen

Ik wil mijn schoorsteen laten verwijderen tot op het dak. Ongeveer 5 tot 6 m lang en 70cm breed. Het gat mag of dicht, of dat stukje mag blijven bestaan. Het begint op de begane verdieping tot het dak op de 2e verdieping.
Onze klant uit Biervliet (Zeeland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen verwijderen uit heel Nederland:

Schoorsteen verwijderen

T.b.v. de plaatsing van een grotere dakkapel moet een schoorsteen verwijderd worden. Hij is nu in gebruik voor de afvoer vanuit de keuken (afzuigkappen) op de 1ste etage en begane grond (buurvrouw). Kunt u hier een offerte voor uitbrengen?

Zolder verbouwen incl verwijderen spanten en schoorsteen

De zolder wordt groots verbouwd met twee dakkappellen. Hierdoor moet de bestaande dakconstructie aangepast worden - de dakkapellen leverancier zorgt voor eigen constructie - het spant en wat balken moeten verwijderd worden en opnieuw opgebouwd. Wij zoeken ook iemand om op zolder de schoorsteen te verwijderen en af te werken op het dak. Er moeten timmerwerkwerkzaamheden gedaan worden, zoals twee wanden plaatsen om twee slaapkamers en een hal te realiseren. Daar moeten ook twee slaapkamer deuren in komen. De slaapkamers en hal moeten voorzien worden van stopcontacten en lichtpunten. Wij hebben twee jaar geleden een nieuwe stoppenkast gekregen en er zijn nog stoppen voor de zolder. In de hal willen we een was gedeelte maken met de wasmachine. De aan- en afvoer van de wasmachine moet iets aangepast worden en er moet een waterpunt en afvoer komen voor een wastafel met warm water. Al met al hebben we dus een professionele klusser nodig met kennis van dak, elektra, timmerwerk en loodgieterswerkzaamheden. Evt zijn deze klussen ook op te verdelen door meerdere bedrijven.

Schoorsteen verwijderen

Ik wil de huidige schoorsteen op het dak verwijderen en het gat wat ontstaat weer dichtmetselen. Ik heb een pannendak. Graag ontvang ik een offerte.

Schoorsteen verwijderen en dicht maken van het dak

Onze schoorsteen van het dak verwijderen en dicht maken met plaatmateriaal. +/- 1 Meter hoog op lichthellend dak. De dakdekking wordt door derden gedaan.

Meerdere renovatie klussen en een uitbouw aan de hand van een bouwtechnisch rapport

Zie bijlage in PDF voor alle werkzaamheden. Voorzijde woning: - Voordeur: plaatsen dubbelglas in raampjes (3x) en herstel- en schilderwerkzaamheden (bij voorkeur behoud van deur); - Kiepraam boven voordeur: plaatsen dubbelglas (bij voorkeur met behoud van raamfunctie en kozijn) en herstel- en schilderwerkzaamheden; - Kozijn eerste verdieping: Vervanging en/of herstel van kozijn en plaatsen van dubbelglas, behoud van katrol functie van ramen indien mogelijk. Schilderen van kozijn. - Daklijst: herstel- en schilderwerkzaamheden; - Dak voorzijde woning: herstel/vervanging kapotte dakpannen, herstel/vervanging van nokvorst , herstel/vervanging van goten / lood indien nodig. Achterzijde en bijkeuken woning: - Bijkeuken wordt uitgebouwd en bij de woonkamer wordt getrokken. - Kozijn achtergevel woning: vervanging van kozijn en herstel- en schilderwerkzaamheden; - Schoorsteen bijkeuken: verwijderen van schoorsteen; - Dak bijkeuken: na verwijderen schoorsteen vervanging van dakbedekking en afschotcorrectie toepassen (is het bij jullie ook mogelijk dit te vervangen door een groen dak)? - Gevel achterzijde: Volledige herstel van achtergevel middels gevelgaas en stucwerk (wit); - Trasraam achterzijde: herstel van metselwerk waar nodig; - Buitenmuren bijkeuken: herstelwerkzaamheden; - Houtwerk van kozijnen/ dakkapel achterzijde en rechterzijde: herstel- en schilderwerkzaamheden, herstel of vervanging van loodstroken/ verbetering afwatering; - Hemelwaterafvoer achterzijde: herstel/ vervanging van bepaalde elementen na verwijderen schoorsteen bijkeuken. - Herstel funderingsbalk (er zal nog een funderings- en constructieonderzoek plaats gaan vinden).

Complete dakrenovatie

Ik wil de huidige shingles verwijderen en afvoeren, en door dakplaten laten vervangen. Oppervlakte ca 200 m2. Daarbij de schoorsteen schoonmaken, opnieuw voegen en impregneren. Ook aan weerszijde van de woning de dakgoten vernieuwen. In het dak 1 velux dakraam en 2x luchtdoorvoeren voor badkamer en cv.

Dakpannen vervangen en schoorsteen verwijderen

Mijn dak is aan vervanging toe, en ik wil de volgende werkzaamheden uit laten voeren: Dakpannen vervangen, schoorsteen verwijderen, dak bestendig maken tegen marters/vogels. Het dak is 130 m2. Kunt u komen kijken?

Schouw uit de woonkamer verwijderen

Ik wil 1 schouw laten verwijderen van 1 m breed, 2.70 m hoog en ±30 cm diep. De pijp wordt niet meer gebruikt. Op de 1e, 2e en 3e verdieping zullen de schouwen nog blijven bestaan. Ik weet niet of het een dragende schoorsteen is of niet.

Repareren muurdelen na verwijderen schoorsteen

Wij hebben een huis gekocht uit 1910 waarin 2 gaskachels gebruikt werden. Inmiddels zijn de schoorstenen verwijderd en willen wij de muren weer netjes strak hebben. De gedeeltes waar de schoorsteen verwijderd is, hebben extra aandacht nodig en verder bijwerken en/of opknappen van oude stuclagen. Het gaat om zo'n 30 m² aan wanden, dit kan iets meer of minder zijn.

Elektrische boiler plaatsen, schoorsteen dakdoorvoer verwijderen

Leveren & plaatsen van een doorstroomverwarmer (bv Clage CEX 11-13,5 KW). Deze moet geschikt zijn als naverwarming zonneboiler. Elektrische aanpassing in meterkast/zolder (loze leiding aanwezig naar zolder, welke nu in gebruik is voor set zonnepanelen (1 fase), dit zal gecombineerd gebruikt moeten gaan worden) Verwijderen van CV ketel (Intergas), leidingwerk kan grotendeels blijven zitten. Schoorsteen dakdoorvoer(schuin dak) verwijderen en afdichten. (dakpannen aanwezig).

Partners

Partners van Casius