Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Biervliet te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Biervliet heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Biervliet u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Biervliet of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Biervliet bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: woning en schuur verwarmen, een verwarmingsinstallatie plaatsen in een winkel van 250m², warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, nieuwe airco's, zonnepanelen en een zonneboiler laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en zonneboiler, indicatie nieuwe warmtepomp t.b.v. woning 600m³, hybride warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming aanbrengen, het realiseren van vloerverwarming en verdeler voor twee verdiepingen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Biervliet staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Biervliet:

Het keuren van de gaskachels en het verleggen van een leiding

Onze gaskachels moeten worden gekeurd. Wij willen ook een gasleiding in een kamer verleggen, de leiding nu op de zolderkamer. Tijdens het verbouwen is de leiding verschoven en deze ligt nu in het zicht. Hij moet omgebogen worden zodat hij niet meer open door de zolderkamer ligt en weer bedekt is.

Schoorsteen verwijderen

Ik wil mijn schoorsteen laten verwijderen tot op het dak. Ongeveer 5 tot 6 m lang en 70cm breed. Het gat mag of dicht, of dat stukje mag blijven bestaan. Het begint op de begane verdieping tot het dak op de 2e verdieping.

Houtkachel en rookkanaal controleren en indien nodig aanpassen

Wij kochten bij onze woning de houtkachel van de vorige eigenaars. Een gietijzeren zwaar exemplaar. Een maand geleden probeerden we hem uit. Eens hij op temperatuur is, trekt hij, maar dat kan een uur duren en de kachel lekt rook. Heel het huis staat in de rook steeds. Er kwam reeds een schoorsteenveger. Zij suggereerden (omdat de pijp lichtjes naar beneden gaat) en de rook dus niet meteen de hoogte in kan, er een nieuw gat zal moeten geboord worden en de pijp dus naar boven moet geleid worden ipv horizontaal en lichtjes naar beneden. Zij dachten niet dat het aan de kachel kon liggen. Die is oud maar zag er volgens hen juist een prima kachel uit. Wij willen graag weten wat u adviseert en wat de kosten zijn. Wat als het niet aan de pijp ligt, maar toch aan de kachel. Moet er eerst iemand komen kijken? Etc.. Wij willen graag op voorhand weten wat de kosten zijn en ook de zekerheid hebben dat we daadwerkelijk geholpen zullen zijn.

Houtkachel plaatsen

Houtkachel van rookkannaal voorzien,gaande door het dak

Rookkanaal voor de houtkachel aanbrengen

Het rookkanaal van de gaskachel moet worden verwijderd inclusief het deel op het dak. Binnen zal alleen het kanaal verwijderd moeten worden in de schoorsteen en daarna worden afgesloten. Bij de andere schoorsteen zonder rookkanaal dient er een rookkanaal geplaatst te worden voor een Flame houtkachel met een uitgang van 20 cm.

Riolering binnen en buiten aanpassen

Graag zou ik een offerte willen vragen voor het verhogen van ons riool, deze moet in de kruipruimte zo'n 10 cm verhoogd worden, ook buiten. Het zal gaan om ongeveer 10 a 12 meter lengte in totaal. De voorbereidingen zijn al getroffen, het gat buiten is inmiddels gegraven. Door de gemeente is vastgesteld dat er hoogteverschil in zit. Dit is voor onze eigen rekening. Zou u ons een offerte kunnen sturen?