Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zeeland.

148 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, gasloos wonen, vloerverwarming plaatsen, warmtepompinstallatie plaatsen, warmtepomp instaleren, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zeeland:

donderdag 13 december 2018

Gasleiding verleggen

Ik wil een gasleiding verleggen. Er zit nog een gasleiding in de keuken en die moet afgesloten worden.
woensdag 12 december 2018

Warmtepomp plaatsen

4 jaar oude CV ketel in vrijstaand huis. Ruime tuin van 1000 m2 Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Ik wil graag wat meer informatie over het installeren van een warmtepomp.
donderdag 6 december 2018

houtkachel plaatsen en rookkanaal laten aanleggen

in ons tuinhuis willen we een kleine houtkachel laten plaatsen en een rookkanaal laten aanleggen. Tuinhuis is 3,00 m hoog, schuin dak. Dubbelwandig rookkanaal. Kachel kopen we zelf, rookkanaal benodigdheden graag in de offerte meenemen. Graag reacties of vragen per mail.
dinsdag 4 december 2018

Pelletkachel plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een pelletkachel, afvoer en hittebestendige vloer. Ik zou graag een kostenplaatje willen. De afmeting weet ik niet.
maandag 3 december 2018

Houtkachel en rookkanaal controleren en indien nodig aanpassen

Wij kochten bij onze woning de houtkachel van de vorige eigenaars. Een gietijzeren zwaar exemplaar. Een maand geleden probeerden we hem uit. Eens hij op temperatuur is, trekt hij, maar dat kan een uur duren en de kachel lekt rook. Heel het huis staat in de rook steeds. Er kwam reeds een schoorsteenveger. Zij suggereerden (omdat de pijp lichtjes naar beneden gaat) en de rook dus niet meteen de hoogte in kan, er een nieuw gat zal moeten geboord worden en de pijp dus naar boven moet geleid worden ipv horizontaal en lichtjes naar beneden. Zij dachten niet dat het aan de kachel kon liggen. Die is oud maar zag er volgens hen juist een prima kachel uit. Wij willen graag weten wat u adviseert en wat de kosten zijn. Wat als het niet aan de pijp ligt, maar toch aan de kachel. Moet er eerst iemand komen kijken? Etc.. Wij willen graag op voorhand weten wat de kosten zijn en ook de zekerheid hebben dat we daadwerkelijk geholpen zullen zijn.
zaterdag 1 december 2018

Kachel plaatsen

Houtkachel aansluiten op schoorsteen.
dinsdag 27 november 2018

Pelletkachel installeren

Het gaat om het installeren van de afvoerpijpen van de pelletkachel door een plat dak. Het zal om ongeveer 3-3,5 meter gaan.
maandag 26 november 2018

Haard laten plaatsen

Haard plaatsen in kamer waar nog geen rookkanaal aanwezig is. Door 2 verdiepingen betonboren en door de nok.
woensdag 21 november 2018

Schoorsteen door het dak steken en aansluiten

Voor onze houtkachel willen we het rookkanaal aan laten sluiten. Hiervoor moet de schoorsteen nog door het dak gestoken worden. Ook willen we het rookkanaal gelijk laten vegen. De totale afmeting weet ik niet.
zondag 18 november 2018

Vloerverwarming leggen

Ik heb een woning gekocht, 2 woningen aan elkaar. Er is ongeveer 55 m2 oppervlakte waar vloerverwarming gelegd moet worden. Er liggen nu nog tegels, ik weet niet of ik die er van te voren uit moet halen of deze kunnen blijven zitten. De vloerverwarming wil ik graag in laten frezen en daar na laten dichten.
donderdag 15 november 2018

Installeren van de stacaravan

Het gaat om het installeren van de stacaravan in Renesse. Het gaat om het installeren van gas, water, elektra en riool. Stacaravan wordt begin maart 2019 geleverd en dient aangesloten te worden op bovenstaande voorzieningen.
woensdag 14 november 2018

Rendabele warmtepomp

We willen graag de meest rendabele en duurzame warmtepomp. Ons huis is 7 jaar geleden gebouwd. De warmtepomp moet ons huis van (1000 m3) kunnen verwarmen, 2 douches kunnen voorzien van krachtig warm water en een zwembad van 9 op 4 kunnen verwarmen.
zaterdag 10 november 2018

Warmtepomp installeren

Gaat om een toekomstige nieuwbouw. Totaal woon oppervlakte 111 m2. Inhoud 317 m3. Vloerverwarming begaande grond. 2e verdieping radiatoren. 2 slaapkamer en badkamer. Waarschijnlijk 5 zonnepanelen opbrengst 295 wp per stuk. Woning wordt normaal opgeleverd met CV ketel. Radiatoren zouden dus vervangen moeten worden door lage temperatuur radiatoren. Zou graag willen weten wat het kost om de CV te vervangen en radiatoren te plaatsen.
zondag 4 november 2018

Reparatie afvoer onder gootsteen

Een van de afvoerbuizen onder mijn aanrecht in de keuken, hoogstwaarschijnlijk aansluiting van afvoer van vaatwasmachine, is niet waterdicht en lekt dus (minimaal), hierdoor heb ik een vochtprobleem, schimmel, gekregen in mijn keukenkastjes onder aanrechtblad. Is zoek iemand die mij dit probleem kan verhelpen. Ik hoor het graag.
dinsdag 30 oktober 2018

CV ketel onderhouden

Ik zou graag onze ketel willen schoonmaken. Het gaat om een ketel die op gas werkt. Ik wil dat de ketel goed bevonden wordt voor de verkoop van het huis.
zaterdag 27 oktober 2018

Elektrische verwarming installeren

Het betreft een klein appartement, woon- eetruimte is ongeveer 28 m2 groot. Graag zou ik de mogelijkheden met de vakman bespreken om deze ruimte te voorzien van elektrische verwarming. Wellicht is infrarood tegen het plafond een optie?
zondag 21 oktober 2018

Warmtepomp plaatsen

We twijfelen nog over een horizontaal dan wel verticaal buizennetwerk. De tuis is qua oppervlakte en begroeiing wel geschikt voor een horizontaal netwerk. De grond hier is voornamelijk klei grond. In de woning hebben wij reeds overal vloerverwarming. Het gaat om een vrijstaande woning die aan de weg ligt. De woonoppervlakte is ongeveer 250 m2. De pomp zal gebruikt worden voor het verwarmen van de woning, verwarmen van het buitenzwembad en eventueel het koelen van de woning en verwarmen van het sanitair water. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?
woensdag 17 oktober 2018

Elektrisch verwarmen

Ik wil een warmtepompinstallatie laten plaatsen die volledig elektrisch is in combinatie met zonnepanelen. Ook wil ik vloerverwarming. De woning is ongeveer 70 m2.
zondag 7 oktober 2018

Pelletkachel plaatsen en rookgasafvoerkanaal aanleggen

Naast de installatie van de pelletkachel moet er ook een rookgasafvoerkanaal worden aangelegd. De hoogte van de nok is ongeveer 7 meter. Vanaf de huiskamer kan er via de 1ste verdieping naar de zolder een pijp worden aangelegd en daarvandaan naar buiten. De kachel komt in een hoek aan de buitengevel. Onze vrijstaande woning heeft betonnen vloeren.
maandag 1 oktober 2018

Aardwarmte installeren

Volgend jaar december wordt onze vrijstaande woning opgeleverd. De woning zal 13 bij 9 meter groot worden met 3 woonlagen. Graag willen wij geen centrale verwarming maar een warmtepomp. De pomp zal het huis moeten verwarmen en koelen en ook het sanitair water dient te worden verwarmd. Kunt u ons over de mogelijkheden informeren.
dinsdag 11 september 2018

Stacaravan aansluiten op water, afvoer, elektra en CAI

Het betreft een nieuwe stacaravan van 11 x 4 meter groot met 1 toilet. De CV-ketel is aanwezig en wordt gevoed door een gasfles, inclusief afpersen gasleiding en keuringsrapport. De aansluitpunten zijn al onder de caravan verlegd en dienen te worden aangesloten. Het zal dan gaan om water, elektra, afvoer en de CAI.
donderdag 6 september 2018

Lucht-water pomp installeren

Ik zoek een installateur die in mijn woning een lucht-waterpomp kan installeren. De pomp moet een woonoppervlakte van ongeveer 80 - 100 m2, verdeeld over twee woonlagen, kunnen verwarmen/koelen.
dinsdag 21 augustus 2018

Keukenkraan vervangen

Ik wil een andere kraan in de keuken.
donderdag 16 augustus 2018

Warmtepompsysteem en/of zonnepanelen installeren

Ik ben op zoek naar een vakman met brede kennis in warmtepompsystemen en zonnepanelen. We willen een vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen (200-250 m2). De bouw gaat begin 2019 van start, maar we willen wel al graag een idee hebben van de kosten en mogelijkheden.
zondag 12 augustus 2018

Vloerverwarming en plavuizen aanbrengen

Wij willen graag vloerverwarming onder onze plavuizen. De oppervlakte is 144 m2. We weten nog niet of we voor elektrische vloerverwarming gaan of deze willen laten infrezen. Daarover laten wij ons graag adviseren.

Partners

Partners van Casius