Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zeeland.

144 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren, plaatsen van vloerverwarming verdeeld over twee verdiepingen, plaatsen zonneboiler, warmtepompinstallatie passend bij onze woonsituatie, zonne-energie in huis integreren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, warmtepompinstallatie, zonneboiler op licht hellend dak plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, water water warmtepomp, cV ketel vervangen voor warmtepomp, lucht- luchtwarmtepomp en zonnepanelen aanschaf, extra warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zeeland:

zondag 12 augustus 2018

Vloerverwarming en plavuizen aanbrengen

Wij willen graag vloerverwarming onder onze plavuizen. De oppervlakte is 144 m2. We weten nog niet of we voor elektrische vloerverwarming gaan of deze willen laten infrezen. Daarover laten wij ons graag adviseren.
dinsdag 7 augustus 2018

Zonnepanelen en buffervat plaatsen

Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Zonnepanelen in samenwerking met warmtepomp incl buffervat om cv te voeden en douche/bad. Plat dak en schoonheid van panelen niet belang ivm staan uit het zicht. Gezin 3 pers. Feitelijk 2 maar denk dat wat buffer geen kwaad kan ivm sauna in het huis.
dinsdag 31 juli 2018

Nieuwe CV-ketel plaatsen en alles nakijken

Nieuwe ketel ter vervanging van 19 jaar oude ketel en enkele CV-radiatoren vervangen, nakijken van de vloerverwarming en eventuele aanpassingen maken, zodat het bedienen makkelijker wordt. Er kan per direct begonnen worden met de klus, maar er is geen haast bij.
zaterdag 28 juli 2018

Douchekraan monteren

Ik heb een kapotte thermostatische douchekraan. Ik wil die laten vervangen door door de 'Grohe thermostatische douchekraan Precision Start' die bij Gamma te koop is.
woensdag 25 juli 2018

Elektrische verwarming aanbrengen

Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie. Welke installatie heb je momenteel? Elektrische verwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Recreatie bungalow houtskeletbouw (living, badkamer, 2 slaapkamers). Totaal 150 m3. Graag informatie.
donderdag 19 juli 2018

Buitenkraan in de achtertuin monteren

Graag wil ik in de achtertuin een buitenkraan aan de gevel van het huis. De keuken grenst aan deze gevel.
vrijdag 13 juli 2018

Complete CV installatie aanleggen

In de woonkamer zou er vloerverwarming moeten komen die of met warmtepomp of met elektriciteit van de zonnepanelen aangedreven wordt. De woonkamer is ongeveer 25 m2 en de huidige vloer bestaat deels uit parket en deels uit tegelvloer. Ik kan de tegelvloer en het parket zo nodig verwijderen. Er is ongeveer 4 cm ruimte om de nieuwe vloer hoger te leggen. De nieuwe vloerbedekking moet kwaliteit-linoleum worden die ook door een vakman gelegd wordt. Als het enigszins kan zou ik de werken graag tegen eind september klaar hebben.
zaterdag 30 juni 2018

Haard, rookkanaal en schouw verwijderen

Graag willen we de haard, het rookkanaal en de schoorsteenellende laten verwijderen. Het gaat om een grote bakstenen haard met een boord tegen de muur. De schoorsteen is asbest.
dinsdag 26 juni 2018

Lucht - lucht warmtepomp installeren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: In onze woonkamer staat nu een gaskachel van 11 kW maximaal vermogen. We hebben dit jaar flink geïsoleerd en verwachten dat het benodigd vermogen naar 5 of 6 kW gebracht kan worden. In plaats van de grote gaskachel zouden we overwegen om een lucht/lucht warmtepomp te plaatsen of een palletkachel. Aangezien de laatste weer fijnstof uitstoot en continu gevoed moet worden met brandstof, gaat de voorkeur uit naar een warmtepomp.
vrijdag 22 juni 2018

Warmtepomp installeren

Ik zoek een partij die een warmtepomp kan installeren in mijn woning.
donderdag 21 juni 2018

Warmtepomp installeren

We willen de bestaande cv ketel vervangen en zoeken het beste alternatief zonder gebruik van gas. Vandaar dat wij aan een lucht - lucht of een lucht - water warmtepomp zaten te denken (via de lucht). De oppervlakte van de woning bedraagt zo'n 160 m2.
donderdag 21 juni 2018

Warmtepomp installeren

We zoeken een partij die in onze nieuwe woning een warmtepomp kan installeren. De pomp moet de gehele woning kunnen verwarmen. De woning is goed bereikbaar.
maandag 18 juni 2018

Flexibel rookkanaal laten plaatsen

Goedenmiddag Ik ben opzoek naar en bedrijf dat een flexibel afvoerrook kanaal kan plaatsen in me bestaande schoorsteen Het gaat over een flexibel van 150 diameter Is een schuindak 2 verdiepingen
dinsdag 12 juni 2018

Waterbron aanleggen in de achtertuin

Wij willen graag een waterbron laten aanleggen in onze achtertuin. Deze bron willen wij graag gebruiken om o.a. onze tuin, weitjes en rijbak te beregenen. Ons totale perceel is ruim 2600 m2. Ons perceel heeft geen achteringang. Moet via het huis.
dinsdag 5 juni 2018

Nieuw duoblok plaatsen en aansluiten

De oude toiletpot verwijderen en een nieuwe, bij Gamma te kopen, plaatsen en aansluiten. Oude pot graag afvoeren.
maandag 4 juni 2018

Warmtepomp plaatsen

Ik zoek een verticale bodem-water warmtepomp icm boiler om mijn gasketel te vervangen. Gegevens: Huidige situatie: Locatie vrijstaand huis 1999, HR+ ramen, spouw isolatie. Vloerverwaming: begane grond + 1e verdieping badkamer verder op 1e verdieping een aantal radiatoren die amper gebruikt worden. Vloerverwarming: 508 meter, 908 liter/uur, 68 m2, 9500 W. Ventilatie: natuurlijk (NEN1087). Gasverbruik gegevens van de laatste 11 jaar beschikbaar met gemiddelde jaarverbruik: 2000 m3 voor verwarming en tapwater.
woensdag 30 mei 2018

Buitenkraan

Aanleg buitenkraan, 2 meterleiding
vrijdag 25 mei 2018

Buitenkraan aanleggen bij de nieuwbouwwoning

Aanleggen van een buitenkraan in een nieuwbouwwoning met kruipruimte.
zondag 20 mei 2018

Gashaard laten bouwen

Wij willen graag een nieuwe gashaard laten bouwen waar nu de (open) gashaard staat. Deze is nu 21 jaar oud en we willen graag een nieuwe. Het rookkanaal is nog in goede staat.
vrijdag 18 mei 2018

Verwarming installeren voor zwembad

Een manier van verwarming voor het zwembad van ongeveer 23 m3 regelen.
woensdag 16 mei 2018

Ventilatie in badkamer plaatsen

Wij hebben op dit moment een badkamer met minimale afzuiging/ventilatie. Is namelijk al heel wat jaren oud. De badkamer is gerenoveerd, maar in verband met schimmelvorming en vochtplekken zijn we nu op zoek naar een goede afzuiging/ventilatie.
vrijdag 11 mei 2018

Vloerverwarmingen plaatsen

Ik ben een winkelpand aan het renoveren waarbij ik vloerverwarming wil laten aanleggen. Het betreft ongeveer 70 a 80 m2 waarbij nu de ondergrond nog een tegelvloer is, ik wil hierop de elektrische verwarming laten plaatsen. Boven de winkel heb ik een appartement waarbij ik ook een vloerverwarming wil laten plaatsen, dit zal ongeveer 30 m2 zijn. De huidige ondergrond boven is een houten vloer.
dinsdag 8 mei 2018

Airco afvullen

Nieuwe airco bijvullen ivm lekkage geweest
zaterdag 28 april 2018

Wastafel ophangen en aansluiten

Ik wil graag een wastafel plaatsen en aansluiten. De douche moet nog geaard worden
vrijdag 27 april 2018

Keukenkraan monteren

Ik wil graag een keukenkraan bij mij thuis laten monteren, die ik vandaag bij GAMMA gekocht heb.

Partners

Partners van Casius