Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zeeland.

152 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren, aanschaffen en monteren van een houtpellet cv, kapotte boiler vervangen door een nieuwe, warmtepomp realiseren voor een vrijstaande woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zeeland:

vrijdag 16 augustus 2019

Compleet nieuwe centrale verwarming aanleggen

Ik wil graag een gaskachel vervangen voor een compleet nieuwe centrale verwarming. Mijn woning is ongeveer 65 m2.
dinsdag 13 augustus 2019

Gasslang koppelen aan gasfornuis en gaskraan

Ik wil mijn gasslang koppelen aan mijn gasfornuis en gaskraan.
dinsdag 30 juli 2019

Warmtepomp plaatsen

Garage wordt omgebouwd tot bijkeuken waar bovenop de buitenunit kan worden geplaatst. Eventueel kan in deze ruimte een boiler vat worden geplaatst. Huis is volledig gestript en wordt terug opgebouwd, te denken valt o.a. aan installatie vloerverwarming onder woonbeton vloer. Het gaat om een vrijstaande woning uit 1965 met een oppervlakte van 120 m2.
maandag 15 juli 2019

Mantelbuis aanleggen naar de meterkast

Ik wil een nieuwe mantelbuis voor elekra laten aanleggen naar de meterkast. Graag zou ik willen weten wat daarvan de kosten zijn. Er moet daarvoor gegraven worden naast de gevel, een gat geboord worden in de buitengevel en deze moet aan de binnenkant via de betonnen ondervloer weer boven komen.
woensdag 10 juli 2019

Infrarood vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag infrarood vloerverwarming laten leggen. Ik weet nog niet hoeveel vierkante meter er aangelegd moet worden. In ieder geval tussen de 50 en 100 m2. Graag een offerte.
dinsdag 18 juni 2019

Buitenkranen plaatsen

Ik wil de huidige buitenkraan laten vervangen, en een nieuwe laten monteren in de voortuin.
maandag 10 juni 2019

Het vervangen van radiatoren en een warmtepomp installeren

Ik zoek een CV-installateur die in onze zojuist aangeschafte woning, in samenwerking met de nodige isolatiemaatregelen, graag laag temperatuur radiatoren kan plaatsen en eventueel een warmtepomp in combinatie met onze huidige HR ketel, wij dachten hierbij aan het Climarad 2.0 systeem indien mogelijk. Het betreft een vrijstaande woning.
maandag 27 mei 2019

Fontein en kranen vervangen en aansluiten

Het fonteintje en een kraan in de wc moeten worden vervangen en aangesloten. Van een wasbak moet de kraan(nieuwe) goed woorden aangesloten en afgesteld
dinsdag 21 mei 2019

Zonneboiler plaatsen

Ik ben inmiddels er zeker van dat er een zonneboiler op mijn platte dak geplaatst kan worden. Onze gezinssamenstelling bestaat uit twee personen en wij willen deze voorzienig gebruiken voor warm water voorziening om te douchen en te wassen. Alles zit compact bij elkaar dus weinig leidingwerk nodig.
woensdag 8 mei 2019

Onderhoudsbeurt cv ketel

Jaarlijkse onderhoudsbeurt van Nefit VR ketel. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 27 maart 2019

Geiser vervangen in stacaravan op camping

Ik zoek een CV-installateur die onze huidige geiser kan vervangen. De huidige geiser heeft een waakvlam en dient ter verwarming van onze stacaravan.
maandag 25 maart 2019

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Mijn wasmachine aansluiting bevindt zich in de keuken. Graag wil ik deze verplaatsen naar boven, de kamer naast de badkamer. Hiervoor moeten er ook leidingen en elektra worden aangepast.
maandag 25 maart 2019

Vloerverwarming plaatsen

Rob heeft een huisje gekocht. Oorspronkelijk is het een oude melk winkel en een ruimte er achter. Deze 2 delen is 1 ruimte geworden. Voor keuken en eet gedeelte. Er naast wordt later pas voor B&B gebruikt en wanneer B&B niet gebruikt wordt kan door grote deuren bij de kamer komen. Er zijn 3 stukken vloer. 2 moeten gevreesd worden. 1 de vloer in de melkwinkel is te hoog en gaat misschien helemaal weg. Krijgt isolatie en stort vloer met cement Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²
zaterdag 23 maart 2019

Advies en installeren mogelijkheden verwarming

We hebben een benedenverdieping welke een rechthoek is van woonkamer keuken van 14 meter bij 6 meter en een plafondhoogte van 2,7 meter. Van voor en van achter is een halletje verder is het 1 ruimte. Deze ruimte willen we verwarmen dus het moet dienen als hoofdverwarming. Ik wil graag advies over de mogelijkheden en uiteindelijk laten installeren.
vrijdag 22 maart 2019

Aardgasboiler en leidingen plaatsen voor pension

Ik ben momenteel een douche gebouw aan het maken voor 4 douches, en 4 wasbakken, deze moeten allen warm water kunnen krijgen tegelijk mocht dat nodig zijn. Dit is bedoeld voor een pension. Het pension grenst aan het woonhuis. Ook de waterdruk moet goed geregeld worden zodat er gezamenlijk gedoucht kan worden. In totaal hangen er in het gehele pand zo'n 6 a 8 radiatoren en 2 cv installaties. Ik ontvang graag advies over de mogelijkheden en offertes voor de juiste uitbreiding om dit te realiseren.
zondag 10 maart 2019

Combiketel vervangen

Ik wil onze Nefit ecomline Hr klasse SW5 vervangen door een nieuwe.
dinsdag 5 maart 2019

Nieuwe dakgoten plaatsen

Verwijderen en plaatsen van nieuwe dakgoten (zink) 2x 6 meter. Aan de achterkant van het huis is een aanbouw met een schuin kunststof dak waar je niet op kan staan alleen door middel van platen op te leggen zou dit mogelijk zijn. Voorkant wel goed bereikbaar. Graag een offerte bij twee nieuwe dakgoten, en een een offerte voor alleen de voorkant huis (1x 6 meter).
zondag 24 februari 2019

CV en radiatoren installeren in caravan

Ik wil mijn bestaande warm water ketel laten vervangen door combine ketel voor CV. En de caravan voorzien van 5 radiatoren klein model. Wat zou mij dat kosten?
zaterdag 23 februari 2019

2 Wegklep cartouche vervangen

Honeywell Cartouche van de 2 wegklep gaat zwaar en motor maakt een snel tikkend geluid, het betreft een vloerverwarming aangesloten op stadsverwarming. Kan iemand dit voor mij vervangen? Ik hoor het graag!
donderdag 21 februari 2019

Rookkanaal voor kolenkachel aanleggen

Graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen flexibele buis voor een haardkachel in een bestaande oude gemetselde schoorsteen. De schoorsteen gaat recht omhoog in een huis met 1 etage.
maandag 28 januari 2019

Aanschaf pelletkachel en installeren

Het gaat om een ruimte van ca. 700m3 met een vloeroppervlak van 145m2 (vloerverwarming) en 80m2 (geen vloerverwarming, is bovenverdieping) Graag wil ik ook advies in welk merk pelletkachel. Daarbij heeft schoonheid geen prioriteit. Ik heb liever een kachel die degelijk en betrouwbaar is. Met vriendelijke groet In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik
dinsdag 22 januari 2019

Installeren warmtepomp voor zwembad

Buiten zwembad 3 x 4 m en 1,2 m diep, ca. 1500 m3 inhoud Vervanging van gas gestookte defecte warmte wisselaar. Afsluiten & verwijderen huidige warmte wisselaar Installatie warmte pomp naast technische ruimte aan koppelen aan bestaand leiding werk Levering materiaal en arbeidskosten Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Zwembad verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen
maandag 21 januari 2019

Vloerverwarming infrezen

Graag ontvang ik een offerte voor het infrezen van vloerverwarming op oude tegels waarna er door een ander bedrijf nieuwe tegels of gietvloer geplaatst zal worden. De oppervlakte is 80 m2.
dinsdag 15 januari 2019

Zonneboiler aansluiten

Op een nog goede bestaande Nefit smartline verwarmingsketel wil ik een zonneboiler aansluiten. De Zuidwest kant van de woning ligt reeds vol met zonnepanelen. Ook bij latere aan te schaffen nieuw verwarmingssysteem moet de zonneboiler nog te gebruiken zijn. Er zal de komende periode een vloerverwarming aangelegd worden met een lage temperatuur verwarmingssysteem.
woensdag 9 januari 2019

Pellet inbouwopenhaard plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een pellet inbouwopenhaard die in verbinding kan worden gebracht met bestaand cv verwarmingsinstallatie. Het is een ruime 2 onder 1 kap woning van ongeveer 100 m2. De CV blijft voor het verwarmen van het sanitair water.

Partners

Partners van Casius