Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zeeland.

120 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zeeland:

dinsdag 21 november 2017

Haard plaatsen en rookkanaal installeren

Wij hebben geen rookkanaal, maar de buis kan eventueel wel door de muur naar buiten. Graag zou ik willen weten hoe duur dat is.
zondag 19 november 2017

Rookgasafvoer voor gaskachel aanleggen

Ik wil een dubbelwandige rookgasafvoer van circa 8 meter. Daarna via het dak naar buiten. De buitenmaat van de kachelafvoer is 10.8 centimeter. We hebben in de vloeren zachte steen laten aanbrengen ter behoeve van het rookkanaal. Het gaat om een huis met 3 verdiepingen. Geen bochten. De schoorsteen moet 12 meter worden. Het gaat om het aanleggen, inclusief het materiaal.
zaterdag 18 november 2017

Kranen vervangen

Vervangen 1 kleine kraan in keuken, 7 thermostaatkranen en een badmengkraan. En eventueel het plaatsen/aansluiten van een nieuw toilet en fonteintje. Aanvang werkzaamheden en materialen in overleg met u en de tegelzetter.
vrijdag 17 november 2017

Lekkende keukenkraan vervangen

De kraan in de keuken lekt, zelfs tot in het kastje eronder. Graag zou ik de kraan willen laten vervangen. Ik heb nog geen nieuwe kraan.
dinsdag 7 november 2017

Gaskachel installeren

Ik denk een gaskachel Faber Olympia in de opruiming van een erkend gaskachelbedrijf gevonden te hebben. Ik moet nog geïnstalleerd krijgen door een erkende gaskachelinstallateur. De kachel komt in de plaats van een oude Faber gaskachel van gelijkaardig model.
maandag 6 november 2017

Close in boiler aansluiten

Een close in boiler mogelijk leveren en aansluiten, van het merk Daalderop. Er is nog geen boiler op dit moment. Uit de muur komt warm en koud water. De boiler moet in een onderkast van de keuken geïnstalleerd worden. Daarna aansluiten op de warmwaterkraan. Levering in overleg. Mogelijk kan ik de boiler ook bij Gamma aanschaffen.
donderdag 26 oktober 2017

Houtkachel Flora zwart plaatsen

Wij hebben de houtkachel Flora gekocht en willen die graag laten plaatsen in een dichte serre/overkapping aan ons huis. Er moet een doorvoer worden gemaakt door het dak. Daarna moet het rookgasafvoerkanaal met een bocht naar de muur worden aangelegd en een totale hoogte tot de bovenzijde van de woning krijgen van ongeveer 6 meter lengte. We laten de klus hier graag even beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. We hebben wel de kachel maar nog geen pijpmateriaal.
zondag 22 oktober 2017

Lekkende keukenkraan maken

Het betreft een lekkende kraan in de keuken. Drupt zelfs in het keukenkastje. De kraan moet mogelijk worden vervangen volgens de klant. De keuze voor materiaal moet eerst worden overlegd met de klant.
vrijdag 20 oktober 2017

Klep in open haard repareren

De klep in onze open haard is doorgeroest en zit muurvast. Hierdoor komt er veel kou binnen en kunnen we de open haard niet meer gebruiken. We zijn op zoek naar iemand die een nieuwe klep kan maken en installeren.
dinsdag 17 oktober 2017

Houtkachel plaatsen met rookkanaal

Wij overwegen om in onze houten recreatiewoning een houtkachel met rookkanaal te laten plaatsen. Het is een houten chalet met een zadeldak met dakpannen. Er zijn houten plafonds. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw prijsindicatie. We hebben nog geen materialen gekocht.
dinsdag 17 oktober 2017

Lekkage aan douchekraan verhelpen

Na het monteren van een nieuwe douchekraan lijkt er een lekkage te zitten die we als onervaren mensen niet opgelost krijgen. De tegels onder de kraan beginnen nu ook te verkleuren. Vermoedelijk moet de S koppeling opnieuw afgedicht worden en een inventarisatie van de lekkage + terugplaatsen van de kraan. Er bestaat een kans dat er een koppeling aan de leiding lekt.
maandag 16 oktober 2017

Houtkachel plaatsen

Houtkachel van rookkannaal voorzien,gaande door het dak
dinsdag 26 september 2017

Houtkachel plaatsen en aansluiten

We overwegen om een heel klein model houtkachel aan te schaffen. We willen graag weten wat het kost om die aan te laten sluiten met een pijp vanaf de kachel, door een houten verdiepingsvloer en ons dak. Verder moet er dan een eindstuk op het dak worden geplaatst.
dinsdag 26 september 2017

Koudevloeistof bijvullen bij een vaste horeca tapinstallatie

Wij hebben een vaste horeca tap-installatie thuis en nu moet het gas bijgevuld worden Er moet koudevloeistof R134 in. Wij zoeken een bedrijf dat dit voor ons kan komen doen.
woensdag 20 september 2017

CV installatie aanleggen

Het aanleggen van een volledige CV systeem in ons huis. Het huis is ongeveer 80 m2 benedenverdieping en totaal 120 m2. Er moet geen vloerverwarming komen.
dinsdag 19 september 2017

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Ik wil een houtkachel plaatsen en aansluiten op rookkanaal. Ik wil een kleinere kachel plaatsen met een normale pijp. Er is ook een ingang voor het rookkanaal in de nis van de schoorsteen, zodat de pijp niet buitenom hoeft. Dit gat is afgesloten maar geen idee waarmee en hoe.
zaterdag 16 september 2017

Houtkachel plaatsen

Ik wil graag een houtkachel plaatsen. Er moet vanuit de woonkamer doorvoer naar het dak, 2 verdiepingen. Het zijn betonnen vloeren. En het is een schuin pannendak. Is dat mogelijk en wat zijn de kosten?
vrijdag 15 september 2017

Rookkanaal aanleggen

Ik wil graag een houtkachel plaatsen alleen heb ik op het dak geen schoorsteen meer. In mijn woning heb ik nog wel de bestaande schoorsteen staan. Wat gaat het mij ongeveer kosten om een rookkanaal vanuit mijn dak naar mijn woonkamer aan te leggen? Ik stuur u een foto hoe het aan de buitenkant eruit ziet en beneden de schoorsteen. Er heeft een gaskachel gestaan in mijn woning. Graag per mail voor kosten of vragen. Met vriendelijke groet.
vrijdag 15 september 2017

CV aanleggen in chalet

CV aanleggen in chalet. Wat zijn ongeveer de kosten van een cv aanleggen in een chalet? Het formaat is 10.50 bij 4.00 meter. Er zijn twee slaapkamers waarvan 1 niet hoeft te worden voorzien van verwarming. In de badkamer wel. Het chalet is nieuw. Alvast bedankt.
woensdag 13 september 2017

Elektrische ontsteking in het gasfornuis repareren

Ik het een whirlpool gasfornuis met eclectische ontsteking. Van de grootste pit doet de ontsteking het niet. Wie kan dit op korte termijn repareren? Wat zijn de kosten hiervan?
woensdag 13 september 2017

Reservoir van het toilet vervangen

Ik wil graag een nieuwe reservoir/stortbak voor de wc laten monteren. Geen inbouw.
donderdag 7 september 2017

CV installatie aanleggen in een recreatiewoning

Er moet een complete CV-installatie worden aangelegd in de recreatiewoning. Het gaat om een drietal radiatoren en de verdieping is 50 m2.
maandag 4 september 2017

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Vraag voor het plaatsen van een elektrische vloerverwarming in badkamerruimte op garagebetonvloer voor onder zeil. In totaal ongeveer 4 vierkante meter. Ik sta open voor advies.
maandag 28 augustus 2017

CV plaatsen in een recreatiewoning

Lezer, Ik wil graag een (vrijblijvende) offerte voor het plaatsen van een C.V. installatie middels combiketel. Het betreft een houten recreatiewoning die aan de buitenkant gepleisterd en voorzien is van stenen strips. Momenteel wordt het huis verwarmd middels twee gaskachels die zich bevinden in de woonkamer. De woning bevindt zich in Westkapelle. De werkzaamheden omvatten in grote lijnen: Demonteren en afvoeren oude gaskachels. ? Verwijderen gasleidingen van oude gaskachels. Installeren combiketel. Er zijn momenteel geen (water/gas) aansluitpunten in de nabijheid van de combiketel. Installeren 7 radiators. Installeren warm water leidingen naar 2 wasbakken. Installeren warm water leiding naar Douche. Alle aansluitingen zullen m.i. via de kruipruimte aangelegd moeten worden. Ik heb een situatieschets als bijlage toegevoegd. De kamers zijn ongeveer 220 cm hoog.
zondag 27 augustus 2017

Schoorsteen aanleggen

In een nieuwbouw huis willen we onze gaskachel meenemen. Er is echter geen rookkanaal. Wel hebben we in de vloeren zachte steen laten aanbrengen ter behoeve van het rookkanaal. Het gaat om een huis met 3 verdiepingen. Geen bochten, Het huis is 9-10 meter lang en de schoorsteen moet 12 meter worden. Het gaat om het aanleggen, inclusief het materiaal.

Partners

Partners van Casius