Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zeeland.

147 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zeeland:

dinsdag 7 juli 2020

Split-unit airconditioning installeren

Ik wil graag een airco split-unit laten leveren en volledig installeren, inclusief de leidingen en aansluitingen.
donderdag 18 juni 2020

Reparatie of vervanging zinken dakgoot

De zinken dakgoot aan de voorzijde van onze woning lekt rond de aansluiting met de regenpijp. Indien mogelijk willen we dit laten repareren, en daarbij ook gelijk de dakgoten aan beide zijden van de woning laten schoonmaken. Indien reparatie niet mogelijk blijkt ontvangen we graag een offerte voor het vervangen van de dakgoot aan de voorzijde, met optioneel de dakgoot aan de achterzijde.
zondag 14 juni 2020

Buitenkraan aanleggen in voor en achter tuin

Het plaatsen van 2 buitenkranen. Een aan de zijkant van het huis en de andere bij de achtertuin.
dinsdag 9 juni 2020

Muur metselen

Het aanbrengen van metsel werk in de woonkamer en eventueel de muur voor het huis. Het gaat om ongeveer intotaal om 24 m2
vrijdag 5 juni 2020

Aanleggen van 50 m2 vloerverwarming BG

Wij willen in onze 2-onder-1 kap woning uit 2003 vloerverwarming op de BG van circa 50 m2. Er ligt momenteel laminaat wat ik zelf verwijder. Vloer bestaat uit beton/zandcementdekvloer. Voorkeur gaat nu nog uit naar infrezen van normale vloerverwarming ipv elektrische vloerverwarming maar wel graag eerst advies hierover van vakman. Mocht het normale vloerverwarming worden moet deze uiteraard aangesloten worden op de bestaande CV ketel (Nefit-smartline HR, 2003) en deze hangt ook op de BG.
dinsdag 26 mei 2020

Stacaravan aansluiten op water elektra en riool

Graag laat mijn stacaravan op water elektra en riool aansluiten. De stacaravan is dinsdag geplaatst en alles zit eronder (riool etc.). Ik kan alleen niet onder de caravan kijken waar precies het zit.
donderdag 21 mei 2020

gasverwarmingsketel nakijken en indien nodig vervangen

Ik zoek een CV-specialist die ons verwarmingssysteem kan renoveren. onze verwarmingsketel en warm water zijn met elkaar verbonden. Momenteel moeten we de verwarming aanzetten om warm water te hebben. Ook wordt het snikheet in huis of ijskoud. De ketel werkt op op gas.
woensdag 20 mei 2020

Close-in / plintboiler in nieuwe keuken plaatsen en stopcontact maken

Het gaat om het plaatsen van een close-in boiler (elektrisch)/ plintboiler. Stopcontact moet ook geplaatst worden die zit er nog helemaal niet. We hebben een nieuwe keuken. De afstand naar de meterkast is (ondergronds) ongeveer 5-10 meter. Ik denk dat de boiler maximaal 10 liter hoeft te zijn. We willen een boiler die niet de gehele keukenkast beslaat.
zondag 17 mei 2020

Gasleiding naar zolder aanleggen

nwe gasleiding aanleggen vanuit meterkast naar de ketel op zolder. +/- 12mtr
zondag 10 mei 2020

Kleine keuken renovatie

In onze keuken willen we graag de tegels laten vervangen. Het gaat om ong. 4 m2 Ook de kraan is aan vernieuwing toe. Verder zouden er van 4 deuren (waarvan 1 wc) de klinken vervangen moeten worden, de oude gaten bijgevuld en de nieuwe deurklinken geplaatst.
dinsdag 5 mei 2020

Infraroodverwarming plaatsen

Ik wil infraroodverwarming laten plaatsen. Ik wil het in mijn woonkamer (30 m2). Ik ontvang graag een prijsindicatie.
woensdag 8 april 2020

Een extra waterkraan naar buiten

Ik heb in de bij keuken een kraan zitten dat was vroeger een douche nu zo ik willen vragen of er iemand kan komen kijken of dat er vandaar een buiten kraan kan worden geplaatst. Wij zoeken een loodgieter die hier of een slangetje naar buiten kan realiseren of een buitenkraan kan realiseren.
zondag 5 april 2020

CV ketel vervangen

vrijstaande woning gebouwd 1984. bestaande cv installatie Nefit Ecomline HR met voorraadvat 2003. We hebben 2 badkamers en willen graag een ketel die bij gebruik van beide douches tegelijk voldoende warm water en druk kan verzorgen. huis bevat circa 550 m3 en is 165 m2 groot.
zaterdag 4 april 2020

Spoelbak vervangen

Wil graag mijn speolbank vervangen. LILLVIKEN Sifon/bodemventiel (1 spoelbak) van Ikea lekt. Spoelbak is ca. 2 jaar gelden nieuw geïnstalleerd.
dinsdag 24 maart 2020

Schoorsteen verwijderen

Ik wil mijn schoorsteen laten verwijderen tot op het dak. Ongeveer 5 tot 6 m lang en 70cm breed. Het gat mag of dicht, of dat stukje mag blijven bestaan. Het begint op de begane verdieping tot het dak op de 2e verdieping.
vrijdag 6 maart 2020

Lekkage douchecabine verhelpen en (houten)wand vervangen en afwerken

Onze douche lekt. We hebben iemand laten kijken en aan de douchebak en de kraan kan het niet liggen. Beiden zijn heel goed afgekit. We hebben een wand en die staat een beetje bol en er zitten scheuren in de voegen. We vermoeden dat daarachter een lekkage zit. Er zitten tegels op van ongeveer 30 x 40 cm. We hebben een houtskelet huis. De wand is van OSB-platen en daar zitten de tegels op. Ik denk dat de wand ongeveer 2,30 meter hoog is en 90 cm breed. Ik denk dat de wand eruit gehaald moet worden en er een nieuwe plaat moet komen. Over de afwerking willen we graag advies. Mogelijk geen tegels meer. We hebben een marmeren badkamer, de wand willen we dan misschien in een contrasterende kleur. De douchecabine mag vervangen worden, maar hoeft niet.
dinsdag 25 februari 2020

Warmtepomp plaatsen

In een nieuwbouwhuis moet tegenwoordig een warmtepomp om het huis en water te verwarmen. Afmetingen worden 10 bij 8m , met 3 verdiepingen. Gezinssamenstelling wordt 2 personen. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
donderdag 13 februari 2020

Warmtepomp plaatsen

Betreft nieuw te bouwen woning van 1250m3 inhoud en ongeveer 250 m2. Gezinssamenstelling van 4 personen Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4
zondag 2 februari 2020

Warmtepomp plaatsen

Het betreft een nieuwbouw woning met bedrijfsruimte van ca 150 m2, woning over 2 verdiepingen met ca 215 m2 Willen graag een 14 kw pomp. Gezin bestaat uit vier personen plus een bedrijfsgedeelte . Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4
vrijdag 31 januari 2020

Zonnepanelen aanleggen

Algemeen: het plan is om voldoende zonnepanelen te installeren om over te gaan op volledig opwekken van de benodigde stroom en tevens voldoende stroom op te wekken voor verwarming en warmwater sanitair.. Indien mogelijk een overcapaciteit zonnepanelen aanleggen voor in de toekomst stroom opwekken voor elektrische auto. Huidige situatie: - Huidige CV installatie/geiser werkt op gas. Verbruik ca. 2500 m3 per jaar. Verwarming ruimten d.m.v. radiatoren die op de CV installatie zijn aangesloten. - Huidig verbruik stroom ca. 3000 kwh. - Er is een dak beschikbaar voor zonnepanelen op het zuiden. Oppervlakte dak zuid 45 m2. Verder nog een dakoppervlak op het noorden van ca 10 m2. Gewenste offerte: - Aanleg voldoende zonnepanelen - Vervangen CV installatie door elektrische CV ketel, of alternatief. Graag advies over beste optie hiervoor. - elektrische CV tevens geschikt voor sanitair warmwater, of indien dit niet kan een zonneboiler of andere mogelijkheid. Graag advies over beste optie hiervoor. - Doel: energienota terugbrengen naar 0.
woensdag 29 januari 2020

nieuwe douchewand en bak plaatsen

Onze glazen douchewand en deur zijn pas door een ongelukje in de badkamer gesneuveld. Nu heb ik voor de verzekering een offerte nodig waarin duidelijk staat beschreven wat een nieuwe glazen wand en deur kosten en eventueel het verwijderen van de bestaande bak en aanbrengen van een lagere instap.
maandag 20 januari 2020

Infrarood panelen laten plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost om infrarood panelen te laten plaatsen. Het gaat om en klein stenen 'bijhuis' achter een hoofdwoning met beneden een kleine kamer van 6 m2 en een L-vormige ruimte van 23 m2 met een open trap naar de zolder. Ik denk dat er 3 panelen nodig zijn. Het is als hoofdverwarming. We hebben nu helemaal niets qua verwarming. We hebben alleen elektra en water aansluitingen. Ik denk dat er voor het plaatsen van de panelen nog andere werkzaamheden nodig zijn, maar dit laat ik graag beoordelen.
dinsdag 14 januari 2020

Droogbouw vloerverwarming

Ik ben van plan om ongeveer 70 m2 droogbouw vloerverwarming te laten aanleggen op een houten ondervloer, compleet afwerken zodat er laminaat overheen kan. Tevens verdeelgroep aanleggen.
vrijdag 13 december 2019

Gevelkachels verwijderen en leiding afdoppen

Twee maal op de begane grond een gevelkachel weghalen en de gaten dichten naar buiten toe en netjes afwerken binnen en buiten. Afdoppen gasleidingen van deze en de moederhaard.
maandag 2 december 2019

Quooker kraan vervangen

Onze oude kraan en Quooker kraan, inclusief boiler verwijderen en de nieuwe plaatsen.

Partners

Partners van Casius