Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zeeland.

149 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zeeland:

dinsdag 24 maart 2020

Schoorsteen verwijderen

Ik wil mijn schoorsteen laten verwijderen tot op het dak. Ongeveer 5 tot 6 m lang en 70cm breed. Het gat mag of dicht, of dat stukje mag blijven bestaan. Het begint op de begane verdieping tot het dak op de 2e verdieping.
vrijdag 6 maart 2020

Lekkage douchecabine verhelpen en (houten)wand vervangen en afwerken

Onze douche lekt. We hebben iemand laten kijken en aan de douchebak en de kraan kan het niet liggen. Beiden zijn heel goed afgekit. We hebben een wand en die staat een beetje bol en er zitten scheuren in de voegen. We vermoeden dat daarachter een lekkage zit. Er zitten tegels op van ongeveer 30 x 40 cm. We hebben een houtskelet huis. De wand is van OSB-platen en daar zitten de tegels op. Ik denk dat de wand ongeveer 2,30 meter hoog is en 90 cm breed. Ik denk dat de wand eruit gehaald moet worden en er een nieuwe plaat moet komen. Over de afwerking willen we graag advies. Mogelijk geen tegels meer. We hebben een marmeren badkamer, de wand willen we dan misschien in een contrasterende kleur. De douchecabine mag vervangen worden, maar hoeft niet.
dinsdag 25 februari 2020

Warmtepomp plaatsen

In een nieuwbouwhuis moet tegenwoordig een warmtepomp om het huis en water te verwarmen. Afmetingen worden 10 bij 8m , met 3 verdiepingen. Gezinssamenstelling wordt 2 personen. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
donderdag 13 februari 2020

Warmtepomp plaatsen

Betreft nieuw te bouwen woning van 1250m3 inhoud en ongeveer 250 m2. Gezinssamenstelling van 4 personen Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4
zondag 2 februari 2020

Warmtepomp plaatsen

Het betreft een nieuwbouw woning met bedrijfsruimte van ca 150 m2, woning over 2 verdiepingen met ca 215 m2 Willen graag een 14 kw pomp. Gezin bestaat uit vier personen plus een bedrijfsgedeelte . Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4
vrijdag 31 januari 2020

Zonnepanelen aanleggen

Algemeen: het plan is om voldoende zonnepanelen te installeren om over te gaan op volledig opwekken van de benodigde stroom en tevens voldoende stroom op te wekken voor verwarming en warmwater sanitair.. Indien mogelijk een overcapaciteit zonnepanelen aanleggen voor in de toekomst stroom opwekken voor elektrische auto. Huidige situatie: - Huidige CV installatie/geiser werkt op gas. Verbruik ca. 2500 m3 per jaar. Verwarming ruimten d.m.v. radiatoren die op de CV installatie zijn aangesloten. - Huidig verbruik stroom ca. 3000 kwh. - Er is een dak beschikbaar voor zonnepanelen op het zuiden. Oppervlakte dak zuid 45 m2. Verder nog een dakoppervlak op het noorden van ca 10 m2. Gewenste offerte: - Aanleg voldoende zonnepanelen - Vervangen CV installatie door elektrische CV ketel, of alternatief. Graag advies over beste optie hiervoor. - elektrische CV tevens geschikt voor sanitair warmwater, of indien dit niet kan een zonneboiler of andere mogelijkheid. Graag advies over beste optie hiervoor. - Doel: energienota terugbrengen naar 0.
woensdag 29 januari 2020

nieuwe douchewand en bak plaatsen

Onze glazen douchewand en deur zijn pas door een ongelukje in de badkamer gesneuveld. Nu heb ik voor de verzekering een offerte nodig waarin duidelijk staat beschreven wat een nieuwe glazen wand en deur kosten en eventueel het verwijderen van de bestaande bak en aanbrengen van een lagere instap.
maandag 20 januari 2020

Infrarood panelen laten plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost om infrarood panelen te laten plaatsen. Het gaat om en klein stenen 'bijhuis' achter een hoofdwoning met beneden een kleine kamer van 6 m2 en een L-vormige ruimte van 23 m2 met een open trap naar de zolder. Ik denk dat er 3 panelen nodig zijn. Het is als hoofdverwarming. We hebben nu helemaal niets qua verwarming. We hebben alleen elektra en water aansluitingen. Ik denk dat er voor het plaatsen van de panelen nog andere werkzaamheden nodig zijn, maar dit laat ik graag beoordelen.
dinsdag 14 januari 2020

Droogbouw vloerverwarming

Ik ben van plan om ongeveer 70 m2 droogbouw vloerverwarming te laten aanleggen op een houten ondervloer, compleet afwerken zodat er laminaat overheen kan. Tevens verdeelgroep aanleggen.
vrijdag 13 december 2019

Gevelkachels verwijderen en leiding afdoppen

Twee maal op de begane grond een gevelkachel weghalen en de gaten dichten naar buiten toe en netjes afwerken binnen en buiten. Afdoppen gasleidingen van deze en de moederhaard.
maandag 2 december 2019

Quooker kraan vervangen

Onze oude kraan en Quooker kraan, inclusief boiler verwijderen en de nieuwe plaatsen.
zondag 1 december 2019

Zonneboiler plaatsen

We zijn ons huis aan het verbouwen. alles is gelijkvloers 110 m2. Denken aan de plaatsing van een zonneboiler.
dinsdag 26 november 2019

Vloerverwarming aanbrengen

Het aanbrengen van vloerverwarming op wapening 150 mm in een bedrijfsgebouw . Wij laten ons graag adviseren voor de soort vloerverwarming.
zondag 24 november 2019

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft een woning met verwarming. De vloer is van beton. Er is inmiddels vloerisolatie aangebracht. De vloer is ongeveer 34 m2 groot
donderdag 14 november 2019

Houten pellet CV installatie

Een pand uit 1850 met twee schoorstenen 1 in de woonkamer en 1 in de keuken. Wil een kolenkachel plaatsen en een pellet cv. Zit nu een combiketel in uit 1993 die wil ik helemaal eruit hebben en volledig op hout of pellets stoken. Voor warm water denken we aan een boiler. Overdracht van de woning zal rond 5 december plaats vinden. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 13 november 2019

Open haard plaatsen

Plaatsen van haard in woonkamer met een stenen schoorsteen van 200 mm naar vliering. Dakdoorvoer moet nog worden gemaakt. Leidingen naar cv flexibel ca 12 mtr door 75 mm mantelbuis.
woensdag 6 november 2019

Warmtepomp plaatsen

20 kW verwarmingsenergie voor verwarming en sanitair water. 5 badkamers door B&B. 15 kW voor enkel verwarming. Kunnen cv pelletketel als backup gebruiken. Het gaat om een kerk uit 1915 met een oppervlakte van 200 m2.
vrijdag 1 november 2019

Nieuwe cv ketel

Ik wil graag een offerte voor een monteur voor het installeren van een nieuwe cv ketel. Huis is 218 m3, waarvan drie slaapkamers. Ik heb vloerverwarming en gebruik hierdoor bijna nooit radiatoren.
zondag 6 oktober 2019

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil een warmtepompboiler laten plaatsen voor een gezin van 4 personen. Het gaat om een hoekhuis uit 1790. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
zaterdag 5 oktober 2019

Warmtepomp boiler plaatsen

Ik ben sinds kort in het bezit van een woning. Het betreft een 170 jaar oude dijkwoning met souterrain. Ik ben van plan 27 zonnepanelen op het dak te leggen en de woning van het gas af te halen. De huidige HR ketel wil ik vervangen voor een pellet haard in de woonkamer, aangevuld met elektrische verwarming. Voor mijn sanitair warm water (en evt keuken) zoek ik nog een oplossing, vandaar de interesse in een warmtepomp boiler. Ook zou ik willen weten of een lucht/lucht warmtepomp een goede aanvulling zou kunnen zijn op de pellet verwarming in de winter die tevens als koeling kan dienen in de zomer.
dinsdag 1 oktober 2019

Infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouwwoning

Ik wil graag infrarood vloerverwarming in en nog nieuw te bouwen woning. Circan in januari of februari zal het klaar zijn met een extra zwaar geïsoleerde vloer rc5, wanden rc 6 en het dak rc 8 26 pc a300watt. De beneden verdieping is ongeveer 85 - 90 m2 en boven is het ongeveer 25 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 30 september 2019

Praktijkruimte verwarmen

Losstaande praktijkruimte, goed geïsoleerd, tijdens werkweek in gebruik, nu geen installatie, milieu bewust en elektrisch te verwarmen, opp 14 à 15 m2.
maandag 26 augustus 2019

Vorstvrije buitenkranen voor- en achtergevel

Graag wil ik een vorstvrije buitenkraan voor en achter aan het huis. Kruipruimte is aanwezig. Water zit in meterkast aan voorkant van het huis. Is naar voren iets van 1,5 meter leiding te leggen, naar achteren iets van 6 meter. Voren moet via sleutel te openen zijn.
vrijdag 23 augustus 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming in mijn woonkamer aan laten leggen van 25 m2. Het moet geschikt zijn voor de warmtepomp.
woensdag 21 augustus 2019

Waterpijp en ondergrondse rioolbuis aanleggen

We zijn op zoek naar een bedrijf dat een waterpijp en rioolbuis (ondergrondse) van onze vakantiewoning naar de aangrenzende garage zet. Het huis is in Sasput/Schoondijke. Kunt u ons helpen?

Partners

Partners van Casius