Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zeeland.

144 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zeeland:

donderdag 22 februari 2018

Warmtepomp monteren bij nieuwe woning

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, aansluiting bestaande vloerverwarming, verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Nieuwbouw huis op het platteland. Hier wil ik een nieuwe warmtepomp laten monteren. Ik wil de water-water warmtepomp laten plaatsen.
maandag 12 februari 2018

Onderhoud en herstel CV-installatie

Onderhoud aan de op aardgas werkende Remeha cv ketel. Deze wil ik laten reinigen etc
zondag 11 februari 2018

Douchekraan installeren

Kunt u mij offerte geven voor het aansluiten van een thermostatische douchekraan? De huidige is namelijk defect.
vrijdag 9 februari 2018

Lucht - Water warmtepomp laten plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vrijstaande woning 1968,116 m2 woonruimte en 20,5, garage en berging, geïsoleerde spouwmuren, dubbel glas en geïsoleerde dakplaten. Stookt momenteel met een HR combiketel. Ik wil hier een lucht-water warmtepomp laten plaatsen en zou graag willen weten hoeveel dit zou kunnen kosten.
woensdag 7 februari 2018

Vrijstaande lucht/water warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil een lucht/water warmtepomp installeren. Ik wil hier graag meer informatie over hebben. De huidige installatie is 18 jaar oud en is bijna aan vervanging toe.
woensdag 7 februari 2018

Grondwater warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het woonoppervlak is 208 m2. Vloerverwarming is overal aanwezig. Het gaat om een vrijstaande woning van bouwjaar 2015. Ik wil een grondwater warmtepomp geïnstalleerd hebben en er moeten ook pijpen in de grond geplaatst worden.
zondag 4 februari 2018

Pomp laten installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (Sanitair), Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken aansluiten op bestaande vloerverwarming, en radiatoren beneden en boven in de badkamer.
zaterdag 3 februari 2018

Houtkachel plaatsen en rookkanaal buitenom aanleggen

Wij zouden een houtkachel willen plaatsen. We hebben geen rookkanaal, dus er dient een (buitenom) rookkanaal aangelegd te worden. Het huis heeft 3 verdiepingen. Is het mogelijk een offerte uit te brengen voor bijbehorende werkzaamheden, inclusief materiaal?
zondag 28 januari 2018

Geiser in de stacaravan vervangen

Graag offerte voor het (leveren en) plaatsen en (veilig en gebruiksklaar) aansluiten van een geiser in een stacaravan ter vervanging van de huidige Paloma-geiser (5 liter). Graag ontvang ik suggesties voor de juiste geiser. Eventueel controlebeurt van de gaskachel in dezelfde caravan. De caravan staat nabij Brouwershaven (Zeeland).
dinsdag 23 januari 2018

Montage van een keukenkraan

Ik wil een oude keukenkraan laten vervangen voor een nieuwe die ik inmiddels heb gekocht.
donderdag 18 januari 2018

Afvoerloze gashaard Smeg onderhouden

Afvoerloze Smeg P23LN gashaard jaarlijks onderhouden. Is gemonteerd in maart 2013 en de waakvlam gaat niet meer aan. De piëzo vonkt nog wel en het gas hoor je stromen.
maandag 15 januari 2018

Aangeschafte keukenkraan laten monteren

Vervangen van de huidige kraan voor een zojuist aangeschafte keukenmengkraan.
zaterdag 13 januari 2018

Buitenkraan in de achtertuin monteren

Ik wil graag een buitenkraan voor mijn achtertuin, de kraan wil ik geplaatst hebben bij de muur waar aan de andere kant het cv hok zit. Hopende dat u zo genoeg informatie heeft wacht ik een reactie af.
vrijdag 12 januari 2018

Verwarmingsleidingen infrezen in betonnen vloer

We willen graag alle verwarmingsleidingen vervangen het huisje. De bungalow is gebouwd op een betonplaat, dus ze moeten worden in gevreesd.
donderdag 11 januari 2018

Verwarmingsinstallatie aanleggen

Aanleg van een complete verwarmingsinstallatie. We hebben nu een pelletkachel, maar dit is te koud. Er moet een cv ketel komen en radiatoren in onder andere; de woonkamer, slaapkamer, keuken en op zolder.
dinsdag 9 januari 2018

Inbouwreservoir plaatsen

Graag offerte voor installeren van inbouwreservoirset compleet.
maandag 8 januari 2018

Nefit HRC 23 VT ketel vervangen

Geplaatst op zolder Nefit HRC 23 VT ketel vervangen
zondag 7 januari 2018

Pelletkachel plaatsen

Ik wil graag een pelletkachel laten plaatsen. Betekent aansluiten, afvoerkanaal door muur aanleggen. Elektrische aansluiting direct bij plaatsing aanwezig.
vrijdag 22 december 2017

Rookkanaal installeren en houtkachel plaatsen

Maken van een rookkanaal (het huis heeft geen verdieping) en plaatsen van een houtkachel. Betreft een stenen vakantiehuisje met dakpannen dak.
donderdag 30 november 2017

Rookkanaal voor houtkachel plaatsen in bestaande schouw

Rookkanaal voor houtkachel plaatsen in bestaande schouw. De schoorsteenveger gaf aan dat de schouw brandgevaarlijk was graag wil ik een nieuw kanaal rvs flexibel laten plaatsen.
dinsdag 21 november 2017

Haard plaatsen en rookkanaal installeren

Wij hebben geen rookkanaal, maar de buis kan eventueel wel door de muur naar buiten. Graag zou ik willen weten hoe duur dat is.
zondag 19 november 2017

Rookgasafvoer voor gaskachel aanleggen

Ik wil een dubbelwandige rookgasafvoer van circa 8 meter. Daarna via het dak naar buiten. De buitenmaat van de kachelafvoer is 10.8 centimeter. We hebben in de vloeren zachte steen laten aanbrengen ter behoeve van het rookkanaal. Het gaat om een huis met 3 verdiepingen. Geen bochten. De schoorsteen moet 12 meter worden. Het gaat om het aanleggen, inclusief het materiaal.
zaterdag 18 november 2017

Kranen vervangen

Vervangen 1 kleine kraan in keuken, 7 thermostaatkranen en een badmengkraan. En eventueel het plaatsen/aansluiten van een nieuw toilet en fonteintje. Aanvang werkzaamheden en materialen in overleg met u en de tegelzetter.
vrijdag 17 november 2017

Lekkende keukenkraan vervangen

De kraan in de keuken lekt, zelfs tot in het kastje eronder. Graag zou ik de kraan willen laten vervangen. Ik heb nog geen nieuwe kraan.
dinsdag 7 november 2017

Gaskachel installeren

Ik denk een gaskachel Faber Olympia in de opruiming van een erkend gaskachelbedrijf gevonden te hebben. Ik moet nog geïnstalleerd krijgen door een erkende gaskachelinstallateur. De kachel komt in de plaats van een oude Faber gaskachel van gelijkaardig model.

Partners

Partners van Casius