Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zeeland.

151 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, vloerverwarming beneden verdieping, advies en installatie warmtepomp boiler, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen, cV ketel vervangen voor warmtepomp op elektrische CV en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zeeland:

zondag 6 oktober 2019

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil een warmtepompboiler laten plaatsen voor een gezin van 4 personen. Het gaat om een hoekhuis uit 1790. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
zaterdag 5 oktober 2019

Warmtepomp boiler plaatsen

Ik ben sinds kort in het bezit van een woning. Het betreft een 170 jaar oude dijkwoning met souterrain. Ik ben van plan 27 zonnepanelen op het dak te leggen en de woning van het gas af te halen. De huidige HR ketel wil ik vervangen voor een pellet haard in de woonkamer, aangevuld met elektrische verwarming. Voor mijn sanitair warm water (en evt keuken) zoek ik nog een oplossing, vandaar de interesse in een warmtepomp boiler. Ook zou ik willen weten of een lucht/lucht warmtepomp een goede aanvulling zou kunnen zijn op de pellet verwarming in de winter die tevens als koeling kan dienen in de zomer.
dinsdag 1 oktober 2019

Infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouwwoning

Ik wil graag infrarood vloerverwarming in en nog nieuw te bouwen woning. Circan in januari of februari zal het klaar zijn met een extra zwaar geïsoleerde vloer rc5, wanden rc 6 en het dak rc 8 26 pc a300watt. De beneden verdieping is ongeveer 85 - 90 m2 en boven is het ongeveer 25 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 30 september 2019

Praktijkruimte verwarmen

Losstaande praktijkruimte, goed geïsoleerd, tijdens werkweek in gebruik, nu geen installatie, milieu bewust en elektrisch te verwarmen, opp 14 à 15 m2.
maandag 26 augustus 2019

Vorstvrije buitenkranen voor- en achtergevel

Graag wil ik een vorstvrije buitenkraan voor en achter aan het huis. Kruipruimte is aanwezig. Water zit in meterkast aan voorkant van het huis. Is naar voren iets van 1,5 meter leiding te leggen, naar achteren iets van 6 meter. Voren moet via sleutel te openen zijn.
vrijdag 23 augustus 2019

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming in mijn woonkamer aan laten leggen van 25 m2. Het moet geschikt zijn voor de warmtepomp.
woensdag 21 augustus 2019

Waterpijp en ondergrondse rioolbuis aanleggen

We zijn op zoek naar een bedrijf dat een waterpijp en rioolbuis (ondergrondse) van onze vakantiewoning naar de aangrenzende garage zet. Het huis is in Sasput/Schoondijke. Kunt u ons helpen?
dinsdag 20 augustus 2019

Woonkamer verwarmen met infrarood en zonnepanelen

Ik heb een rijtjeswoning en wil onderzoeken of ik met infrarood de woonkamer kan verwarmen in combinatie met zonnepanelen. In de huiskamer ligt nu een cement vloer en er moet nog een pvc vloer gelegd worden waar nog een ondervloer voor gegoten moet worden. Hier wil ik graag een infraroodverwarming in verwerken. De woonkamer heeft 26 m² en is rechthoekig. Plafond is ongeveer 2 meter 50.
maandag 19 augustus 2019

Convectorput weghalen, gat dichtmaken en radiator

Convectorput weghalen van 3 meter lang. Put dichtmaken. Op de plek van het dichtgemaakte gat moet een nieuwe radiator plaatsen.
vrijdag 16 augustus 2019

Compleet nieuwe centrale verwarming aanleggen

Ik wil graag een gaskachel vervangen voor een compleet nieuwe centrale verwarming. Mijn woning is ongeveer 65 m2.
dinsdag 13 augustus 2019

Gasslang koppelen aan gasfornuis en gaskraan

Ik wil mijn gasslang koppelen aan mijn gasfornuis en gaskraan.
dinsdag 30 juli 2019

Warmtepomp plaatsen

Garage wordt omgebouwd tot bijkeuken waar bovenop de buitenunit kan worden geplaatst. Eventueel kan in deze ruimte een boiler vat worden geplaatst. Huis is volledig gestript en wordt terug opgebouwd, te denken valt o.a. aan installatie vloerverwarming onder woonbeton vloer. Het gaat om een vrijstaande woning uit 1965 met een oppervlakte van 120 m2.
maandag 15 juli 2019

Mantelbuis aanleggen naar de meterkast

Ik wil een nieuwe mantelbuis voor elekra laten aanleggen naar de meterkast. Graag zou ik willen weten wat daarvan de kosten zijn. Er moet daarvoor gegraven worden naast de gevel, een gat geboord worden in de buitengevel en deze moet aan de binnenkant via de betonnen ondervloer weer boven komen.
woensdag 10 juli 2019

Infrarood vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag infrarood vloerverwarming laten leggen. Ik weet nog niet hoeveel vierkante meter er aangelegd moet worden. In ieder geval tussen de 50 en 100 m2. Graag een offerte.
dinsdag 18 juni 2019

Buitenkranen plaatsen

Ik wil de huidige buitenkraan laten vervangen, en een nieuwe laten monteren in de voortuin.
maandag 10 juni 2019

Het vervangen van radiatoren en een warmtepomp installeren

Ik zoek een CV-installateur die in onze zojuist aangeschafte woning, in samenwerking met de nodige isolatiemaatregelen, graag laag temperatuur radiatoren kan plaatsen en eventueel een warmtepomp in combinatie met onze huidige HR ketel, wij dachten hierbij aan het Climarad 2.0 systeem indien mogelijk. Het betreft een vrijstaande woning.
maandag 27 mei 2019

Fontein en kranen vervangen en aansluiten

Het fonteintje en een kraan in de wc moeten worden vervangen en aangesloten. Van een wasbak moet de kraan(nieuwe) goed woorden aangesloten en afgesteld
dinsdag 21 mei 2019

Zonneboiler plaatsen

Ik ben inmiddels er zeker van dat er een zonneboiler op mijn platte dak geplaatst kan worden. Onze gezinssamenstelling bestaat uit twee personen en wij willen deze voorzienig gebruiken voor warm water voorziening om te douchen en te wassen. Alles zit compact bij elkaar dus weinig leidingwerk nodig.
woensdag 8 mei 2019

Onderhoudsbeurt cv ketel

Jaarlijkse onderhoudsbeurt van Nefit VR ketel. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 27 maart 2019

Geiser vervangen in stacaravan op camping

Ik zoek een CV-installateur die onze huidige geiser kan vervangen. De huidige geiser heeft een waakvlam en dient ter verwarming van onze stacaravan.
maandag 25 maart 2019

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Mijn wasmachine aansluiting bevindt zich in de keuken. Graag wil ik deze verplaatsen naar boven, de kamer naast de badkamer. Hiervoor moeten er ook leidingen en elektra worden aangepast.
maandag 25 maart 2019

Vloerverwarming plaatsen

Rob heeft een huisje gekocht. Oorspronkelijk is het een oude melk winkel en een ruimte er achter. Deze 2 delen is 1 ruimte geworden. Voor keuken en eet gedeelte. Er naast wordt later pas voor B&B gebruikt en wanneer B&B niet gebruikt wordt kan door grote deuren bij de kamer komen. Er zijn 3 stukken vloer. 2 moeten gevreesd worden. 1 de vloer in de melkwinkel is te hoog en gaat misschien helemaal weg. Krijgt isolatie en stort vloer met cement Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²
zaterdag 23 maart 2019

Advies en installeren mogelijkheden verwarming

We hebben een benedenverdieping welke een rechthoek is van woonkamer keuken van 14 meter bij 6 meter en een plafondhoogte van 2,7 meter. Van voor en van achter is een halletje verder is het 1 ruimte. Deze ruimte willen we verwarmen dus het moet dienen als hoofdverwarming. Ik wil graag advies over de mogelijkheden en uiteindelijk laten installeren.
vrijdag 22 maart 2019

Aardgasboiler en leidingen plaatsen voor pension

Ik ben momenteel een douche gebouw aan het maken voor 4 douches, en 4 wasbakken, deze moeten allen warm water kunnen krijgen tegelijk mocht dat nodig zijn. Dit is bedoeld voor een pension. Het pension grenst aan het woonhuis. Ook de waterdruk moet goed geregeld worden zodat er gezamenlijk gedoucht kan worden. In totaal hangen er in het gehele pand zo'n 6 a 8 radiatoren en 2 cv installaties. Ik ontvang graag advies over de mogelijkheden en offertes voor de juiste uitbreiding om dit te realiseren.
zondag 10 maart 2019

Combiketel vervangen

Ik wil onze Nefit ecomline Hr klasse SW5 vervangen door een nieuwe.

Partners

Partners van Casius