Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Zeeland.

144 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, duurzame energieproductie woning realiseren, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, warmtepomp installeren, infrarood verwarming installeren, lucht - Lucht warmtepomp plaatsen, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zeeland:

maandag 18 juni 2018

Flexibel rookkanaal laten plaatsen

Goedenmiddag Ik ben opzoek naar en bedrijf dat een flexibel afvoerrook kanaal kan plaatsen in me bestaande schoorsteen Het gaat over een flexibel van 150 diameter Is een schuindak 2 verdiepingen
dinsdag 12 juni 2018

Waterbron aanleggen in de achtertuin

Wij willen graag een waterbron laten aanleggen in onze achtertuin. Deze bron willen wij graag gebruiken om o.a. onze tuin, weitjes en rijbak te beregenen. Ons totale perceel is ruim 2600 m2. Ons perceel heeft geen achteringang. Moet via het huis.
dinsdag 5 juni 2018

Nieuw duoblok plaatsen en aansluiten

De oude toiletpot verwijderen en een nieuwe, bij Gamma te kopen, plaatsen en aansluiten. Oude pot graag afvoeren.
maandag 4 juni 2018

Warmtepomp plaatsen

Ik zoek een verticale bodem-water warmtepomp icm boiler om mijn gasketel te vervangen. Gegevens: Huidige situatie: Locatie vrijstaand huis 1999, HR+ ramen, spouw isolatie. Vloerverwaming: begane grond + 1e verdieping badkamer verder op 1e verdieping een aantal radiatoren die amper gebruikt worden. Vloerverwarming: 508 meter, 908 liter/uur, 68 m2, 9500 W. Ventilatie: natuurlijk (NEN1087). Gasverbruik gegevens van de laatste 11 jaar beschikbaar met gemiddelde jaarverbruik: 2000 m3 voor verwarming en tapwater.
woensdag 30 mei 2018

Buitenkraan

Aanleg buitenkraan, 2 meterleiding
vrijdag 25 mei 2018

Buitenkraan aanleggen bij de nieuwbouwwoning

Aanleggen van een buitenkraan in een nieuwbouwwoning met kruipruimte.
zondag 20 mei 2018

Gashaard laten bouwen

Wij willen graag een nieuwe gashaard laten bouwen waar nu de (open) gashaard staat. Deze is nu 21 jaar oud en we willen graag een nieuwe. Het rookkanaal is nog in goede staat.
vrijdag 18 mei 2018

Verwarming installeren voor zwembad

Een manier van verwarming voor het zwembad van ongeveer 23 m3 regelen.
woensdag 16 mei 2018

Ventilatie in badkamer plaatsen

Wij hebben op dit moment een badkamer met minimale afzuiging/ventilatie. Is namelijk al heel wat jaren oud. De badkamer is gerenoveerd, maar in verband met schimmelvorming en vochtplekken zijn we nu op zoek naar een goede afzuiging/ventilatie.
vrijdag 11 mei 2018

Vloerverwarmingen plaatsen

Ik ben een winkelpand aan het renoveren waarbij ik vloerverwarming wil laten aanleggen. Het betreft ongeveer 70 a 80 m2 waarbij nu de ondergrond nog een tegelvloer is, ik wil hierop de elektrische verwarming laten plaatsen. Boven de winkel heb ik een appartement waarbij ik ook een vloerverwarming wil laten plaatsen, dit zal ongeveer 30 m2 zijn. De huidige ondergrond boven is een houten vloer.
dinsdag 8 mei 2018

Airco afvullen

Nieuwe airco bijvullen ivm lekkage geweest
zaterdag 28 april 2018

Wastafel ophangen en aansluiten

Ik wil graag een wastafel plaatsen en aansluiten. De douche moet nog geaard worden
vrijdag 27 april 2018

Keukenkraan monteren

Ik wil graag een keukenkraan bij mij thuis laten monteren, die ik vandaag bij GAMMA gekocht heb.
donderdag 5 april 2018

Warmtepomp aanleggen en zonnepanelen

Waarschijnlijk (18 Zonnepanelen (SunPower X21 Allblack 335 Wattpiek) aanbrengen op een schuin dak van 45 graden op het zuidwesten met een oppervlakte van +/- 30 m2 gekoppeld aan een warmtepomp ( Het soort pomp bepalen met vakman ) voor koelen en verwarmen van 3 slaapkamers/woonkamer en verwarming voor vloerverwarming, en radiatoren.
dinsdag 3 april 2018

Geiser in stacaravan vervangen

Ik heb een stacaravan geplaatst in Renesse. Daar wil ik de huidige geiser met waakvlam laten vervangen door één zonder waakvlam. Graag advies/overleg betreffende keuze van de nieuwe geiser.
zondag 1 april 2018

Warmtepomp op vloerverwarming installeren

Hoofdverwarming in woonkamer is vloerverwarming. Deze willen wij laten aansluiten op een warmtepomp en deze plaatsen op plat dak. Ketel is aan vervanging toe namelijk en wij zoeken een groene en voordelige oplossing. Dus compleet nieuwe unit installeren. Huisoppervlakte is ronde de 119 m2.
donderdag 29 maart 2018

CV-installatie op lekkage controleren

Cv-installatie op lekkage controleren
woensdag 28 maart 2018

Warmtepomp advies aanvragen

Het betreft kleine eengezinstussenwoning met een oude Cv ketel op zolder. Ik ben de woning aan het renoveren en heb interesse in het plaatsen van een nieuwe warmtepomp voor het koelen of verwarmen van de woning. De inhoud van de woning is ongeveer 300 m3. Ik ontvang graag bericht over de mogelijkheden en daarbij behorende prijzen.
woensdag 28 maart 2018

Warmtepomp installeren in woning

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Onze woning wordt momenteel verwarmd door een Nefit combi HR/ verbeterd rendement ketel. Ketel levert dus ook warm water voor het sanitair, douche, bad, afwas. Op termijn wil ik de keteel vervangen door een niewe. Huidige ketel is van het jaar 2000 en nu dus ca 18 jaar in bedrijf.
maandag 26 maart 2018

Mechanische ventilatie plaatsen

De bungalow uit 1970 heeft last van vocht en beginnende schimmel. Ik wil volledige mechanische ventilatie laten aanleggen. Het gaat om een oppervlak van 100 m2.
woensdag 21 maart 2018

Onderdruk verhelpen met gecontroleerde ventilatie

Vrijstaande woning (bwj. 1900) in dorpskern met erachter een hoge kerk (afstand 10 meter), ernaast een grill-restaurant (afstand 20 meter) en er tegenover 3: rookgasafvoeren van overburen (afstand 10 meter). De woning heeft aanzienlijke onderdruk. Klachten: Alle rookgassen uit de omgeving worden door de stuwende werking van valwinden (hoog kerkgebouw) de woning ingedrukt. Door middel van gecontroleerde ventilatie overdruk creëren. Extra ingaande filtratie vanwege overmatige (hout)rookgassen in directe omgeving (grill-restaurant) en overburen.
dinsdag 20 maart 2018

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het aan te kopen huis ligt op 500 meter van het strand, de warmtepomp moet dus tegen zilte lucht kunnen. Ook zouden we een waterontkalker willen aanschaffen. Ik wil graag advies over de verschillende opties qua lucht en waterwarmtepompen.
maandag 19 maart 2018

Houtkachel met bovenaansluiting plaatsen

Ik wil een houtkachel plaatsen. Het gaat om een bovenaansluiting. Er moet een 15 cm dikke pijp recht omhoog komen van ongeveer 6 meter met in het midden een dubbelwandig stuk tussen 2 balken door en bij de platte dak doorvoer.
vrijdag 16 maart 2018

Duurzame warmtebron/warmtepomp aanleggen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij willen van onze landbouwschuur een woning maken en zijn op zoek naar duurzame manieren om het te verwarmen en warm tapwater te hebben.
maandag 12 maart 2018

Complete CV installatie plaatsen in nieuwbouw

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouw. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het vloerverwarmingssysteem moet met een warmtepomp geregeld worden.

Partners

Partners van Casius