Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor inventum keukenboiler vervangen:

Inventum keukenboiler vervangen

Het betreft het vervangen van een oude keukenboiler, en plaatsen van een nieuwe. Mogelijk gaat het om een boiler van 10 liter.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inventum keukenboiler vervangen uit heel Nederland:

Installatie keukenboiler

Onze oude keukenboiler (inventum) is kapot en op. Ik zag bij Praxis een Plieger staan van 10 liter. Kunt u deze bij ons in de keukenkast installeren? Alles is dus al aanwezig alleen moet er een ander stopcontact komen. Er is nu een stopcontact voor een boiler van 30 liter aanwezig in het kastje.

Elektrische keukenboiler verplaatsen

Inventum boiler EDR 81 (zie foto en gebruikershandleiding) dient in de keuken een aantal meters te worden verplaatst. Concreet dus: afsluiten en demontage boiler en elders in keuken montage en weer aansluiten. Boiler is een paar jaar oud. Er komt een nieuwe keuken en de keukenkraan dient (wellicht op een later tijdstip) ook op de boiler te worden aangesloten (zou speciale installatie vereisen). Verder: verwachte omleidingen waterleiding en elektriciteit meenemen.

Inventum boiler installeren

Wij willen dat u onder onze bestaande keuken een elektrische INVENTUM Keukenboiler Q5 van 5 liter gaat installeren achter een keukenplint. Wie kan deze keukenboiler installeren? Boiler is al aangeschaft.

Keukenkraan en keukenboiler nakijken en indien nodig vervangen

Wij hebben in onze keuken een Inventum boilertje van ongeveer 5 jaar oud. Momenteel geeft de keukenkraan maar een ministraal warm water en we hebben begrepen dat dit kan liggen aan de inlaadcombinatie of ontlaadklep. Er kan ook nog sprake zijn van kalk in de leiding. We laten dit graag even bekijken en ontvangen dan uw advies over de beste aanpak en de kosten. Indien nodig moeten er een nieuwe kraan en boiler gemonteerd worden.

Keukenboiler vervangen

Ik wil graag de keukenboiler vervangen door een nieuwe boiler. De huidige boiler zit in keukenkastje, maar werkt niet goed meer, meer dan 20 jaar oud. Wat zijn de kosten van de installatie? We hebben nog geen nieuwe boiler gekocht, maar willen een Inventum keuken boiler aanschaffen van ongeveer €135,-.

Keukenboiler repareren

Onze keukenboiler (Inventum Daalderop EDR 10) is kapot. Deze moet gerepareerd dan wel vernieuwd worden.

Plaatsen van een Plieger/Inventum ...

Plaatsen van een Plieger/Inventum keukenboiler art. nr. 1240498 - 10 liter - koper - 405 x 290 x 270 mm. 2000 Watt, 16 Ampere, aansluiting 12 mm, water-aansluiting: koud. Erbij behorend boiler aansluitset 12 mm - art. nr. 1240155, aansluitmaat 12 mm - geschikt voor Plieger/Inventum. Ga ik kopen bij Praxis, Hoofdweg, Capelle a.d.IJssel. Plaatsen van een bijbehorende kraan met twee uitlopen. Nog niet uitgezocht bij Praxis. In het keukenkastje was eerder een keukenboiler geplaatst. Na een lekkage van de boiler deze niet vervangen.