Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor advies en plaatsen vloerverwarming en geluidsisolatie:

Advies en plaatsen vloerverwarming en geluidsisolatie

Ik zoek een vakman voor een klus. Het werk in een notendop: - plavuizen/ tegels eruit (doe ik waarschijnlijk zelf) - vloerverwarming erin -> graag advies over systeem - onderzoeken mogelijkheden van extra geluidsisolatie richting buren (waarschijnlijk via betonvloer) - topvloer waarschijnlijk pvc, andere opties bespreekbaar Tussen 10 en 50 m². Graag overleg wat ik zelf kan doen, dit ter verlaging van kosten. De woning is al bewoond.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor advies en plaatsen vloerverwarming en geluidsisolatie uit heel Nederland:

Platdak woonark isoleren en opnieuw plaatsen dakbedekking

Bestaand plat dak met bitumen op woonark ca. 90 m2 isoleren en opnieuw dakbedekking plaatsen. Het dak is goed bereikbaar. Het dak wil ik vanaf buiten isoleren. Over het isolatiemateriaal ontvang ik graag advies, ik zit wel zelf te denken aan iets van hardschuim platen. Over het best te gebruiken dakbedekking ontvang ik ook graag advies, ik zit zelf aan bitumen te denken, maar sta open voor uw ideeën.

Confectie put aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een confectie put. Er zit nu een houtenvloer en er worden openslaande deuren geplaatst waardoor er geen plek meer is voor de verwarming onder het raam. We krijgen per 1 mei de sleutel van het nieuwe huis. De verwarming zou verwijdert moeten worden. De woning is ongeveer 5 meter breed. Hoe breed de confectie put moet worden wil ik graag advies over. Is het beter om eerst de confectie put te plaatsen en daarna de pui, of andersom?

Uitbouw achterkant woning

Wij willen een uitbouw laten plaatsen en muren laten doorbreken. Ook is loodgieter en elektra werk nodig. We hebben begrepen dat tot 2,5 meter een vergunning niet nodig is, maar dit weten we niet zeker. We willen hier ook graag advies over. De uitbouw zou dan 2,5 (tenzij groter mogelijk is zonder vergunning) x 6 meter worden. Voor de fundering zijn waarschijnlijk heipalen nodig. We willen een casco oplevering, maar wel in samenspraak. We denken aan een gemetselde constructie met een raam en openslaande deuren.

Dakraam realiseren

Ik wil graag een Kunststof dakraam laten plaatsen, de afmeting is 118 x 114 de vraag is dus kan u een dakraam leveren en (laten) plaatsen? Het is een geisolleerd hellend dak, Het is geisolleerd met van die speciale platen / glaswol denk ik. Graag een vakman die de situatie ter pleke kan bekijken en advies kan geven en de klus kan uitvoeren.

Advies, inmeten en plaatsen vlizotrap

Ik wil graag een vlizotrap om op de vliering te komen. Heb hiervoor advies nodig. Afhankelijk van het advies moet deze ingemeten en geplaatst worden.

Vloerverwarming leggen en een cv-installatie plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming laten leggen en een cv-ketel of iets vergelijkbaars laten installeren. Het gaat om een jaren 30 woning waar de houten vloer vervangen wordt voor schuimbeton. Ik wil graag advies over de soorten installaties. Voor vloerverwarming gaat het om 38 m2. Er is nu een boiler aanwezig, deze hoeft niet afgevoerd te worden. Doel is voor verwarming. Welke capaciteit nodig is weet ik niet. Het is voor 1 persoon. De vloer oppervlakte van de woning is 64 m2.

Elektrische boiler voor de badkamer plaatsen

Ik wil graag een elektrische boiler voor de badkamer om kosten van aardgas te besparen. In de keuken hebben we een cv ketel, maar het duurt heel lang voordat het water boven warm is. Vandaar dat we een extra boiler boven willen hebben. We zijn met twee personen, de capaciteit dat we nodig hebben weet ik niet. De boiler zou eventueel in de kelder kunnen, de badkamer is vrij krap. Graag ontvang ik advies, ook welke aansluiting nodig is voor de meterkast. Via de gemeente kan ik een lening aanvragen als zij akkoord gaan met de offerte.

Voegwerk van de gevel herstellen en mogelijk reinigen

Voegwerk is nog wel redelijk maar desondanks is het wel aan herstel toe in combinatie met gevelreiniging, hier wil ik graag advies over. Bevind mij in de oriënterende fase. Betreft woning die gebouwd is in 1986. Doel is om de woning weer een nette uitstraling te geven dus esthetisch aspect telt ook mee. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. Het is een vrijstaande woning, een steiger plaatsen is mogelijk, maar niet nodig aan elke zijde.

Garagedeur vervangen door pui met ramen en deur

We betrekken de garage bij de woonkamer en willen daarom graag een kozijn met ramen laten plaatsen, in plaats van de garagedeur. Als jullie ook de garagedeur verwijderen en afvoeren zou mooi zijn. Zie bijlage voor situatie, het gaat om de donkere deur. Ik kan later pas exact meten. Het is ongeveer 250 cm breed en 220 cm hoog gok ik. We denken aan aluminium, maar we staan open voor advies. We willen graag in juni beginnen.

Isoleren en bepleisteren buitengevel

Is het mogelijk om een prijsindicatie te ontvangen voor het isoleren + bepleisteren van een buitengevel? Het betreft 1 wand met daarin een openslaande deur + normale deur. Totale oppervlakte gevel is circa 25 m2 waarvan ongeveer 13 m2 metselwerk is. Daarnaast lopen er ook twee HWA's langs de gevel. Is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de onderste rand van metselwerkstrip te voorzien en de rest van stucwerk? Dit i.v.m. opspattend regenwater tegen het grind aan op de grond. Graag van de buitenkant isoleren. Over het isolatiemateriaal ontvang ik graag advies. Daarnaast hangt er nu op de gevel een zonwering, is het mogelijk deze opnieuw te laten plaatsen nadat het stucwerk + isolatie is aangebracht?

Partners

Partners van Casius