Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor inventum boiler installeren:

Inventum boiler installeren

Een oude geiser van mijn moeder moet vervangen worden door een elektrische Inventum boiler van 50 Liter. De boiler van Inventum inclusief kraan en inlaatcombinatie van 8 bar is al gekocht. Hij moet alleen geïnstalleerd worden qua stroom ( extra groep ) , leidingen en ophangen/aansluiten.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inventum boiler installeren uit heel Nederland:

Ontkalken van boiler

Ontkalken van elektrische boiler. Betreft een 'Inventum' van 60 liter.

Installatie keukenboiler

Onze oude keukenboiler (inventum) is kapot en op. Ik zag bij Praxis een Plieger staan van 10 liter. Kunt u deze bij ons in de keukenkast installeren? Alles is dus al aanwezig alleen moet er een ander stopcontact komen. Er is nu een stopcontact voor een boiler van 30 liter aanwezig in het kastje.

Boiler laten plaatsen

Mijn boiler is aan het lekken. Al een tijdje aan de gang maar nu pas ontdekt. Aan de onderkant is boiler ook verroest. Dus denk handigste helemaal te vervangen. Het is een inventum type edr 121, 120 liter 8 bar, 220 volt. Mijn vraag is wat dat ongeveer gaat kosten?

Elektrische keukenboiler verplaatsen

Inventum boiler EDR 81 (zie foto en gebruikershandleiding) dient in de keuken een aantal meters te worden verplaatst. Concreet dus: afsluiten en demontage boiler en elders in keuken montage en weer aansluiten. Boiler is een paar jaar oud. Er komt een nieuwe keuken en de keukenkraan dient (wellicht op een later tijdstip) ook op de boiler te worden aangesloten (zou speciale installatie vereisen). Verder: verwachte omleidingen waterleiding en elektriciteit meenemen.

Electrische boiler plaatsen

Ik wil graag de boiler in keuken laten vervangen. De huidige inventum verwijderen, Ariston Velis Evo 80 plaatsen. Ik heb advies nodig over het model en of de leidingen wel of niet ingefreesd moeten worden. De leidingen moeten namelijk aangepast worden naar de afwasbak. Ik heb nu nog een wasmachine in de keuken staan die ik graag in de badkamer wil laten plaatsen. Ook hierover heb ik advies nodig.

Inventum boiler installeren

Wij willen dat u onder onze bestaande keuken een elektrische INVENTUM Keukenboiler Q5 van 5 liter gaat installeren achter een keukenplint. Wie kan deze keukenboiler installeren? Boiler is al aangeschaft.

Keukenkraan en keukenboiler nakijken en indien nodig vervangen

Wij hebben in onze keuken een Inventum boilertje van ongeveer 5 jaar oud. Momenteel geeft de keukenkraan maar een ministraal warm water en we hebben begrepen dat dit kan liggen aan de inlaadcombinatie of ontlaadklep. Er kan ook nog sprake zijn van kalk in de leiding. We laten dit graag even bekijken en ontvangen dan uw advies over de beste aanpak en de kosten. Indien nodig moeten er een nieuwe kraan en boiler gemonteerd worden.

Kokendwaterkraan installeren

Onze kokendwaterkraan is kapot en moet vervangen worden. Wij hebben al een nieuwe gekocht, maar nu blijkt dat deze dikker is dan de vorige en het gat in het granieten aanrechtblad dus te klein is. Wie kan het gat groter maken en de Inventum kokendwaterkraan (en Inventum boiler) installeren?

Keukenboiler vervangen

Ik wil graag de keukenboiler vervangen door een nieuwe boiler. De huidige boiler zit in keukenkastje, maar werkt niet goed meer, meer dan 20 jaar oud. Wat zijn de kosten van de installatie? We hebben nog geen nieuwe boiler gekocht, maar willen een Inventum keuken boiler aanschaffen van ongeveer €135,-.

Boiler leveren en installeren

Op mijn adres in Amstelveen moet met spoed een boiler vervangen worden. Ik zou graag een Inventum EDR 80 liter hoogvermogen elektrische boiler 2400 W (opwarmtijd 1:56) willen. Ik hoor heel graag of ik deze boiler bij jullie kan bestellen en laten plaatsen en op welke termijn.

Partners

Partners van Casius