Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor open haard plaatsen:

Open haard plaatsen

Vorig jaar hebben wij een haard gekocht. Graag willen wij deze laten plaatsen en aansluiten. Er is een rookgasafvoerkanaal aanwezig, hierop moet de haard aangesloten worden.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor open haard plaatsen uit heel Nederland:

Houtkachel Lund installeren

Wij overwegen om op de plek van onze open haard een houtkachel Lund te laten aansluiten. We zoeken een vakman die hier kan bekijken of plaatsing mogelijk is en welke aanpassingen er daarbij nodig zijn. Ik wil het schoorsteenkanaal ook laten controleren en schoonmaken. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Inbouwkachel installeren

Het gaat om het inbouwen van een inbouwkachel (en aansluiten) op de plaats van een open haard met een afvoer door de schoorsteen. Maten zijn h=50 cm, b=65 cm, d=35 cm.

Houtkachel plaatsen in de woonkamer

Ik wil een houtkachel in de woonkamer plaatsen. De afvoer moet via het platte dak naar buiten toe. De afvoer moet ongeveer 2 meter worden. De open haard schaf ik zelf aan.

Open haard plaatsen in een hoekwoning

Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning en hebben de wens om een open haard te gaan plaatsen. Het gaat om een houtgestookte sfeerhaard die niet voor veel verwarming hoeft te zorgen. We willen die tegen de zijgevel gaan plaatsen. We willen ons idee graag bespreken met een vakman en horen wat hier voor materialen er nodig zijn en welke kosten dit plan met zich meebrengt.

Schoorsteenkanalen en schoorstenen op stolpboerderij maken

Ontwerp + uitvoering van twee schoorstenen van circa 10 meter hoog. In een nieuwbouw monument te Zaandam. Er is een foto van de oude situatie. De schoorstenen moeten geschikt zijn voor een open haard of houtkachel. De verdiepingsvloer is voor een van de schoorstenen van beton maar er is al een sparing gemaakt. De andere vloer waar een schoorsteen moet komen, is van hout. Bij voorkeur een lichtgewicht schoorsteen? Graag een prijsopgave.

Gaten voor rookafvoer maken

Afvoer voor een open haard. Welke diameter moet ik nog navragen voor een open haard? 1 gat moet door beton en 1 gat door een plat dak.

Open haard voorzien van glazen deuren met luchttoevoer

Voor mijn 3-zijdige open haard (stookgedeelte circa 50 x 35 cm) wil ik graag een vaste constructie met hittebestendig glas voor raampjes en deurtjes laten plaatsen in verband met te snelle verbranding, rooklucht in ruimte en verhogen rendement. Inclusief regelbare luchttoevoer in constructie. Aslade dient vrij te blijven in verband met legen. Betreft het leveren van de constructie en eventueel het plaatsen. Graag eerst globale kostenindicatie en na afspraak op locatie gedetailleerde prijsopgave.

Schouw en schoorsteen aanpassen voor een open haard

Ik heb in mijn woning een schouw met een schoorsteen. Ik wil die situatie laten wijzigen en er een open haard laten maken. Er moet in het schoorsteenkanaal een geschikte pijp worden geplaatst en er moet een stukje van de schouw worden aangepast. Ik wil een afspraak maken om mijn wensen hier te bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw advies en een offerte.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

In de bestaande schouw met schoorsteen kanaal moet een houtkachel ingebouwd/voorgezet worden, naar gelang wat mogelijk is, inclusief dubbelwandige afvoerpijp naar de schoorsteen. De schoorsteen is al gecheckt door een professioneel bedrijf en geschikt voor open haard kanaal. Zie bijgaande foto van de schouw.

Asbest pijp uit schoorsteen verwijderen

Bij bouwkundige keuring is gebleken dat er een asbest pijp (gaat door 2 woonlagen heen) in de schoorsteen aanwezig is. Wat kost het om de asbest te verwijderen en de schoorsteen op te leveren in werkende staat voor een open haard? Start project per 1 maart.

Partners

Partners van Casius