Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor open haard plaatsen:

Open haard plaatsen

Vorig jaar hebben wij een haard gekocht. Graag willen wij deze laten plaatsen en aansluiten. Er is een rookgasafvoerkanaal aanwezig, hierop moet de haard aangesloten worden.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor open haard plaatsen uit heel Nederland:

Inbouw haard plaatsen

Hi, over een maand hebben wij een uitbouw gerealiseerd van onze woonkamer. Daar willen wij nu een open haard in plaatsen. Wij hebben een hoekwoning dus een gat in het dak is in principe al voldoende. Nu zijn wij op zoek naar iemand die een moderne inbouw haard kan plaatsen met een gestucte omheining om het zo maar te noemen. Ik ben op zoek naar een richtprijs voor een rechthoekige inbouw haard inclusief plaatsen. Inbouw haard circa 70 cm breed ongeveer

Klep in de open haard repareren

De as van de klep in het rookkanaal, is afgebroken. Of dit middels las-werkzaamheden gerepareerd kan worden, of vervangen? De klep zit nog aan één zijde vast en werkt nog derhalve. Naar advies van de schoorsteenveger hiernaar te laten kijken.

Serre laten bouwen

We willen graag een serre laten bouwen. Van circa 4 bij 3 meter. Materiaal: aluminium of deels gemetseld (steen) gecombineerd met glas (zie afbeelding als voorbeeld) en inclusief zonnewering. Graag optioneel ook een vloer van tegels opnemen in de offerte. Is een open haard ook mogelijk? Zo ja, wat zouden de kosten zijn? Eventueel hebben we al water daar dus er moet eventueel elektra naartoe getrokken worden. Vloerverwarming is niet nodig.

Flexibele buis in bestaand kanaal plaatsen

In mijn pas gekochte woning zit een Dovre open haard plus rookkanaal. Na camera-inspectie is gebleken dat dit rookkanaal vol met scheuren zit. Er zou dus een flexibele buis van 150 mm in het rookkanaal geplaatst moeten worden. Ook ontbreekt de smoorklep. Hier zou iets voor gemaakt moeten worden.

Aanleggen/plaatsen open haard

Houtkachel in de aanbouw van een huis plaatsen, het betreft een hoekhuis en er is geen rookkanaal aanwezig.

Houtkachel plaatsen

Ik wil een open haard uit het assortiment plaatsen in aanbouw nog geen aansluiting aanwezig. Ik wil dat er een aansluiting gemaakt wordt. Het kan door het plafond of door de muur, Het plafond is 2,60 meter hoog.

RVS flexibele schoorsteenpijp in de schoorsteen plaatsen

Door de bestaande schoorsteen een nieuw kanaal trekken (ca. 7/8 meter), de huidige blijkt niet meer goed te zijn en er blijkt ooit een schoorsteenbrandje te zijn geweest. In de eerste instantie wil ik de open haard kunnen gebruiken en eventueel later ooit een palletkachel erin plaatsen.

Middelgrote boom kappen

In voortuin, van 4 bij 5 meter staat berk, 25 cm stamdikte met hoogte circa 12 meter, aan openbare weg met wandelend publiek en geparkeerde auto's. We willen de boom graag kappen en alle delen klaar maken voor de open haard (ik wil hierbij ook helpen). Alle kleinere (<7cm diameter) takken willen we wel laten versnipperen / afvoeren. Inzake de stronk

Bestaande open haard strak laten maken

Ik wil van een bestaande open haard, die rond en kegelvormig is een strakke haard laten maken. Ik heb wat foto's van de oude haard en de haard die ik wil laten maken, maar die stuur ik apart op. Is dat mogelijk?

Achterwand open haard herstellen

Wij hebben een open haard waarbij de tegels in de achterwand los komen. Wat kost het ongeveer om deze fatsoenlijk te maken, dus niet met vuurvaste kit.

Partners

Partners van Casius