Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor convector put plaatsen:

Convector put plaatsen

Ik wil in plaats van de radiatorverwarming convector putten laten aanleggen. Dit komt dan bij de schuifpuien. Deze moeten ongeveer 6 meter lang worden.
Onze klant uit Woudenberg (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor convector put plaatsen uit heel Nederland:

Vloerverwarming en tegels leggen

We willen graag vloerverwarming en tegels aanleggen op de begane grond. Graag willen we een offerte en passende informatie (verschillende mogelijkheden) ontvangen ten behoeve van vloerverwarming ( dekvloer er uit of frezen?), welke moet gaan dienen als hoofdverwarming voor de begane grond. Systeem dient te worden aangesloten op de stadsverwarming van NUON in Almere. De huidige dekvloer zal moeten worden verwijderd omdat cv leidingen dwars door de vloeren lopen. Aandachtspunten en wensen: # Aparte prijs opnemen voor verwijderen huidige dekvloer (misschien ga ik dit zelf doen, afhankelijk van de geoffreerde kosten) # Voorstel voor circa. 65 m2 inrichten verwarming van de open keuken met woonkamer op 1 groep. # Voorstel voor circa. 10 m2 inrichten verwarming van de hal en wc in te richten op een andere groep (lagere temperatuur). # Voorstel hoe de vloerverwarming extra geïsoleerd wordt op de betonvloer (minimaliseren energieverbruik). # Voorstel voor afwerking dekvloer na plaatsen vloerverwarming, geschikt voor leggen keramische tegels # Voorstel voor een convector put te verwijderen/dicht maken. # Thermostaat systeem: Remote kunnen instellen thermostaat (bijvoorbeeld middels een app bedienen. - Verschillende scenario's kunnen instellen (vakantie, werkweek, weekend) - indien er een mogelijkheid is de software de optimale instelling laten voorstellen (laagste energieverbruik) # voorstel en mogelijkheden voor rondom buitenzijde kamer/keuken langs de binnenmuur een goot aanbrengen ten bate van electra en utp en pc bedrading, bij voorkeur afgewerkt met aluminium afdekplaat en plint en in de dekvloer.

Convector dichtmaken

Vandaag gaan wij het koopcontract tekenen van een nieuw huis waar wij graag een nieuwe vloer, PVC, met (hoofd) vloerverwarming gaan leggen. Hiervoor dienen in eerste instantie de huidige convectorput en de convector te worden verwijderd. Tevens willen we graag de convectorput dichtmaken en zoeken hier een kundig vakman voor. Het betreft 1 convector en 1 put van ongeveer 4 meter op de begane grond. Het betreft een betonvloer, EPS isolatie, met plavuizen die wij gaan verwijderen. Graag ontvangen wij een offerte voor het verwijderen en dichtmaken van de convectorput en het verwijderen van de radiator.

Advies over de vervanging van de huidige convectorput

Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen graag advies over de vervanging van de huidige convector(put), waar vaak een laag grondwater in staat en derhalve aan roest onderhevig is.

Convectorput plaatsen

Momenteel staat er een vrijstaande convector voor de raampartij. Ik wil deze laten verwijderen en verplaatsen naar een convectorput. De put moet in de betonvloer gezaagd worden en er moet eventueel een bekisting gemaakt worden. Eventueel moeten ook leidingen aangepast worden. Betreft een nieuwbouwwoning. Plattegrond met leidingwerk aanwezig.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming in de woonkamer, keuken, gang en wc. Samen ongeveer 50 m2. In de woonkamer zit momenteel een oude convector put met een afmeting van: 2.90 meter x 50 cm. Deze moet gedicht worden. Er ligt momenteel een tegelvloer in de ruimtes, hier zou in gefreesd kunnen worden. Of de andere optie is dat de tegels er uit gehaald worden en er een nieuwe vloer bovenop komt. Graag uw expertise.

Convectorput verwijderen en dicht maken

In verband met de installatie van de vloerverwarming, hebben wij een convectorput die dicht gemaakt moet worden. De werkzaamheden zijn; het verwijderen en afdoppen radiator in de convector put en het dichtmaken van de convector put met een cementvloer zodat infrezen vloerverwarming makkelijk kan. De convectorput is ongeveer 5 meter lang.

Convector verwijderen en radiator plaatsen

Omdat er geregeld water in de convectorput staat willen wij dit dichtgooien en een radiator laten plaatsen. De put is ongeveer 2,50 meter breed, 30 cm lang en 50 cm diep.

Vervanging van een draagbalk

1 deel van een draagbalk in de lengterichting is verrot. Dit betreft een steunbalk die haak onder de dwarsbalken ligt. Deze dient van onderaf vervangen te worden, eventueel via de convector put. Bij voorkeur wil ik geen complete vloerrenovatie in verband met het behoud van de eiken topvloer. Er zijn eventueel foto's beschikbaar.

Convectorput dicht maken en zandcementvloer aanleggen

In onze nieuwe woning (gebouwd in 2005) blijkt er een convectorput te zijn voor een uitbouw. Deze convector put is ongeveer 350 centimeter lang en 40 centimeter breed. Wij willen graag vloerverwarming aanleggen in de woonkamer en deze doortrekken in de uitbouw. Hiervoor moet de convectorput dicht gemaakt worden en een zand cement vloer van 5 centimeter dikte gelegd worden. Hierin zal de vloerverwarming gevreesd moeten worden. Wij willen graag dat deze goed wordt dichtgemaakt zodat dit niet gaat werken en daarmee potentieel de vloerverwarming kan beschadigt. Graag horen wat hiervoor de kosten zouden zijn.

Convectorput opvullen of verwijderen en vloerverwarming

Ik wil een convector put laten verwijderen, of in ieder geval dichtmaken, zodanig dat ik er tegels overheen kan leggen. Afmeting ongeveer 3 meter bij 40 centimeter. Daarnaast wil ik vloerverwarming aanleggen (moet uitgefreesd worden) in onze woonkamer van ongeveer 50 vierkante meter. Graag aparte offerte hiervoor.

Partners

Partners van Casius