Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor een vakman die mij kan adviseren en begeleiden bij betere isolatie en vewarming:

Een vakman die mij kan adviseren en begeleiden bij betere isolatie en vewarming

Ik ben op zoek naar een vakman waarmee ik in gesprek kan gaan over de uitvoering en advies over de isolatie, energiebesparing en warmtehouding van mijn woning. Ik heb een woning die uit stamt 1926 ongeveer met een woonoppervlakte van ongeveer 125m. Op dit moment door de slechte isolatie verbruik ik ongeveer 2600 m3 per jaar, 1500 kwu jaar. Dit wil ik graag vervangen door een meer hedendaagse oplossing.
Onze klant uit Woerden (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een vakman die mij kan adviseren en begeleiden bij betere isolatie en vewarming uit heel Nederland:

Close in boiler verwijderen en nieuwe installeren

Close in boiler plaatsen. Oude bolier verwijderen. Ik ben van plan zelf de boiler aan te schaffen, ik ben opzoek naar een vakman met de juiste kennis die dit voor mij kan uitvoeren.

Het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel

Ik zoek een aannemer die voor mij een vrijstaande woning kan realiseren. Ik heb recentelijk een toezegging gekregen om op een perceel een woning te laten ontwikkelen. Ik zoek nu een aannemer die een woning van 6 bij 11 meter kan bouwen. Dit moet een woning zijn met begane grond, eerste en tweede verdieping. De woning moet een puntdak hebben. Wat betreft het soort oplevering bespreek ik graag de verschillende mogelijkheden met de aannemer. Daarnaast moet er een garage en bijwoning gemaakt worden op het perceel. De bijwoning om te verhuren en de garage voor eigen gebruik.

Doorgeroeste balkonpalen vernieuwen

De staande palen van het balkon zijn doorgeroest. Bij de 2 woningen boven mij zijn 2 palen doorgeroest, die zitten aan 2 balkons vast. Er is nog een paal van een balkon die in het dak van de serre van een buurvrouw is verwerkt. Omdat de serre niet bij de vve hoort, zouden wij de kosten van het openen van het plafond graag apart vermeld hebben op de offerte. Voor wat voor soort palen ze worden, maakt ons niet uit. Het gaat om 6 huizen. Beneden moeten waarschijnlijk stempels gezet worden? Alvast bedankt.

Vouwdeur op maat maken en plaatsen

Ik zou graag een vouwdeur willen tussen mijn slaapkamer en woonkamer. Momenteel zit er een pvc harmonica deur in, maar die wil ik niet. De opening, tussen slaapkamer en woonkamer, is 1.18 m breed en 2.55 m hoog. Wie zou deze deur voor mij willen maken? En zou u mij kunnen adviseren wat voor een deur ik het beste kan hebben? Ik weet niet wat er mogelijk is qua materiaal. Ik zou graag advies hierover willen hebben.

Vervangen bestaande erker

Geachte meneer/mevrouw, Bijgesloten een offerte die ik heb laten maken voor het vervangen van een bestaande erker. Ik had deze offerte ook goedgekeurd. Het bedrijf die deze opdracht zou uitvoeren gaf ten tijden van de opdracht (September 2019) dat het wel even zou duren voordat de werkzaamheden zouden plaatsvinden. Ook dat was akkoord. Voor een ongrijpbare reden voor mij kreeg ik vorige week de mededeling dat het bedrijf helaas niet langer in staat is om deze opdracht binnen een overzichtelijke termijn de werkzaamheden te voltooien en dat de opdracht bij deze mededeling geannuleerd is. Ik baal hier erg van. U bent vrij om de firma Zwetsloot te benaderen ter bevestiging van dit verhaal. Intussen ben ik zes maanden verder en geen stap dichtbij de broodnodige vervanging van deze erker. Ik vraag dan ook aan uw bedrijf in staat om deze opdracht wel binnen een acceptabele termijn te voltooien? En dat de bijgesloten offerte u al een goed overzicht geeft van het werk. Ik ben natuurlijk zeer teleurgesteld in de firma Zwetsloot, maar zij gaven wel aan dat ze wel de erker kunnen leveren uit hun fabriek als ik mijn eigen installateurs kan regelen. Wat voor mij belangrijk is dat de zijramen ongeveer even groot zullen zijn als de huidige zijramen. In de vervangen erkers in mijn straat zijn die vaak een stuk kleiner gemaakt. Ik hoor graag van uw bedrijf in deze.

Hulp met een dode boom in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die mij kan helpen met een boom in mijn achtertuin. In het verleden is er een opdracht uitgezet bij een hovenier om de prachtige Himalayaberk te snoeien met als resultaat dat de boom is doodgegaan. Ik zoek een partij die kan constateren waardoor de boom is dood gegaan; de boom kan verwijderen en de grond kan klaar maken voor een nieuwe boom.

Tuinontwerp maken en tuin aanleggen

Ik wil een tuin opnieuw laten aanleggen. Het gaat om +/- 50 m2. Ik wil graag advies en iemand die meedenkt hoe de tuin kan worden aangelegd, dus graag ook een tuintekening maken. Alles zou eruit moeten worden gehaald, maar kost mij dit teveel dan kan ik dit zelf doen. Ik wil graag voor de zomer het project uitgevoerd hebben.

Fundering aanbouw hsb

Ik ben opzoek naar iemand die de fundering voor een uitbouw kan maken. De uitbouw word 5200 x 4000 cm op kleigrond. Ik bouw zelf de opbouw hsb en kunststof gevelbekleding graag een offerte voor geïsoleerde fundering en vloer en palen. Er is geen achterom. Ik heb geen tekeningen. Van horen zeggen in de buurt hebben zij de palen 4 meter diep, maar bij mij is er nog niemand langs geweest om dit de bekijken.

Groep voor inductiekookplaat

Beste. 22 februari gaan wij een nieuwe keuken plaatsen in ons huis. Er zit nu nog een gastoestel in, maar er komt een inductiekookplaat in. Nu is de vraag: kan dit met de groepen die wij hebben, of moet er wat omgezet worden? Er zit een groep in de meterkast voor de wasmachine, maar deze zit niet meer in het huis. Ons elektriciteitsnetwerk moet sowieso een keer helemaal nagekeken worden, omdat dit amateuristisch is gedaan. Zou u mij een indicatie willen geven van de prijs voor het toevoegen van een extra groep.

Renovatie/reparatie pannendak met allerlei klein werk aan schoorstenen

Mijn huis (1971, aanbouw 1981, over volle breedte en lengte, uitgebouwd met zelfde pannen) heeft 3 lessenaarsdaken. Alle 3 goed beloopbaar en goed bereikbaar. Opbouw; dakelementen van 80 mm dik met Pur iso. Dun vliesje, panlatten en betonnen sneldekkers. 2 schoorstenen, 3 doorvoeren. 1e dak 60 m2 is al herdekt met nieuwe dampdoorlatende waterkerende laag. Deze hoeft enkel nagelopen en goed schoongemaakt worden. Geen lekkageproblematiek. Weinig werk aan (uurtje) 2e dak 60 m2 geen lekkages, wel veel mos. Moet goed nagekeken worden incl wat herstelwerk aan voegwerk schoorsteen (en impregneren) ook check ivm mogelijkheid zonnepanelen. Is een groot vlak op zzw dus ideaal hiervoor. 3e dak 60 m2 blijkt al jaren te lekken. Door vlies eronder lang gemaskeerd. Een rij pannen, 2 pannen onder de nok blijkt op dubbele panlatten te liggen. Daardoor een overlap in deze rij van hooguit een cm. (?!?!) Daardoor jaren lang meer of minder water onder de pannen. Meeste kwam wel in de goot vanwege vlies, behalve waar dat vliesje is beschadigd. Dus een paar rotte plekken in geïsoleerde elementen. En veel panlatten rot. (Daardoor ontdekt, pannen zakte weg) Ivm budget geen ruimte voor complete renovatie. Ik wil de pannen herdekken, vlies en oude latten weg, nieuwe tengels, miofol/tyvek eroverheen spannen, nieuwe panlatten, nu wel goed uitgelijnd en pannen terug (incl vervanging van 15/20 beschadigde exemplaren). Nokafwerking onder plank waar dakbedekking op zit deze loshalen, flexim weg (valt er onderuit) en vanonder die plank lood tot op de bovenste rij pannen. Diezelfde plank aan buitenzijde voorzien van gemoffeld Alu profiel (soort daktrim maar dan op maat gemaakt, is aanwezig, enkel erop schroeven. Een zijde kantpannen hergebruiken, andere zijde aansluiten op dak buren. Boeiboorden en windveer in goede staat, geen rot. Ja, zit zelf in t vak maar kan het fysiek niet zelf. Je hebt van mij geen last, kan wel meedenken en weet hoe het hoort.

Partners

Partners van Casius