Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel installeren:

Houtkachel installeren

Wij willen een houtkachel plaatsen. Deze is reeds aangekocht. Er is een oude schoorsteen aanwezig die we als rookkanaal willen gebruiken. De doorsnede aan de onderkant is 11 cm. Er ligt een goede vloer.
Onze klant uit Woerden (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel installeren uit heel Nederland:

Houtkachel plaatsen

Ik wil graag een houtkachel en zou graag willen weten wat het kost om deze te installeren. Ik heb geen rookgasafvoerkanaal en de afmetingen zijn niet bekend.

Houtkachel plaatsen

Ik wil graag een houtkachel laten installeren in mijn nieuwe woning. De oude bewoonster had ook al een houtkachel. Deze heeft ze meegenomen en ze heeft het gat in het plafond van de woonkamer afgesloten met een plank. 3 weken geleden heb ik bij de Gamma een houtkachel van het merk Livin Flame gekocht en rechte kachelpijpen voor de verbinding van de kachel naar het plafond van de woonkamer. De houtkachel wil ik laten installeren en eventueel de hele pijpleiding laten controleren/vegen zodat ik de kachel in gebruik kan nemen.

Plaatsen houtkachel in recreatie chalet

Wij zoeken een ervaren installateur die een kleine vrijstaande houtkachel (5 kW) wil installeren en een dubbelwandig rookkanaal kan aanleggen door een - metalen - pannendak van een recreatie chalet. Eigenaar helpt graag mee.

Houtkachel installeren

Vorig jaar bij Gamma een houtkachel van Livin' Flame type Flora gekocht met pijpen, rozet, nisbus en 90 graden bochtpijp. Deze houtkachel zou ik graag professioneel geinstalleerd willen hebben. Afvoerpijp naar schoorsteen heeft diameter van 19 cm en de kachelpijp is 15 cm. Er zou een verloopstuk geplaatst moeten worden, of misschien volstaat de nisbus al?

CV houtkachel installeren

Voor de CV houtkachel dient er in de schoorsteen een binnenpijp geplaatst te worden van 13 meter lang. Hierna moet de houtkachel aangesloten worden op de CV ketel die op zolder staat.

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel laten installeren. Achterkant uitgang direct door buiten muur naar buiten en naar boven het dak op. De binnenmuur is kalkzandsteen en de buitenmuur gemetseld. We willen graag weten wat het zou kosten als de materialen via de vakman geregeld worden en het kanaal geïnstalleerd en wat het kost als de vakman enkel het rookkanaal installeert.

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel aanschaffen. Er moet een gat in de muur gemaakt worden waardoor de pijp naar buiten kan en de houtkachel aangesloten kan worden. De pijp kan buiten langs en dan ongeveer 15 meter de hoogte in. Er zit een ventilatie kanaal in mijn woning, wellicht kan dit gebruikt worden?

Houtkachel monteren en installeren

Het gaat over het monteren en installeren van houtkachel merk Panadero type Delta. Kachel komt op een plavuizenvloer. Rookkanaal, dubbelwandig, door pannendak moet gemaakt worden, ongeveer 4,5 meter vanaf straatniveau. Alleen de kachel hebben.

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel laten installeren. Ik heb al een rookgasafvoerkanaal en hittebestendige vloer. Deze hoeven niet aangepast te worden.

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel laten installeren. Ik heb een gipsplaten plafond en een houten plat dak. Het afvoerkanaal moet ongeveer 3 meter lang worden.

Partners

Partners van Casius