Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Wilnis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Wilnis heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Wilnis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Wilnis of directe omgeving.

47 klanten uit Wilnis bevelen een bij Casius in Wilnis aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Wilnis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, zonneboiler installatie voor opblaasbare Spa, warmtepomp aansluiten, zonneboiler plaatsen, pallet ketel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Wilnis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Wilnis:

Vloerverwarming plaatsen

We zijn bezig met de verbouwing van de woonkamer en ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen. Er zit nu een houten vloer in en ik zou graag willen weten of het mogelijk is om hier vloerverwarming onder te plaatsen. Het gaat om 35 m2. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject / Vrijstaande woning. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 35 m²

Nieuwbouw verwarmen

Het gaat om de verwarming van een nog te bouwen, goed geïsoleerde, houten recreatiewoning van 63 m2 met plat dak. Ik wil ook zonnepanelen. Op dit moment hebben we een elektra aansluiting met max. 10A (2300W). De warmtepomp mag dus niet meer dan 2,3kWh verbruiken. We bouwen op veengrond en hebben een eigen 4 meter brede sloot. Als het mogelijk is zou ik het water uit de sloot willen rondpompen langs de warmtewisselaar, maar wellicht is een lucht/lucht installatie goedkoper en afdoende. Ook zou de installatie warm water voor een douche moeten leveren. Wij hopen de bouw te kunnen starten tussen februari en april.

Buitenkraan aanleggen

Graag wil ik aan de voorkant van mijn huis een buitenkraan aangelegd hebben. De meterkast en kruipruimte zijn op max twee meter afstand. Het bevindt zich op de begane grond en goed bereikbaar.

Houtkachel in tuinhuis/blokhut installeren

De kachel moet geplaatst worden in een tuinhuis/blokhut. Er heeft eerder een kachel gestaan, dus er zit een gat in het dak. Bij het verwijderen van de kachel zijn er gewone pannen op het dak geplaatst. Er moet dus weer een pan met een schoorsteentje op. Deze svp meeleveren en dus meeberekenen in de offerte. Aan de binnenkant van het dak is het gat afgedekt met een plank. Er zit een betonnen vloer in het tuinhuis. Offerte svp per mail sturen.

Buitenkraan aanleggen

Graag zou ik voor de achtertuin een buitenkraan laten aanleggen. Aftappen vanaf voorkant huis (meterkast/of keuken). Kruipruimte goed bereikbaar. De afstand is ongeveer 12 meter.

Buitenkraan compleet aanleggen

Ik zou graag in de achtertuin een buitenkraan willen laten aanleggen. Water kan vanaf de voorkant (meterkast of keuken) afgetapt worden en deze via de goed bereikbare kruipruimte naar achter getrokken worden.

Centrale verwarming installeren

Wij hebben een huis met hete lucht verwarming op het oog en willen weten wat de kosten zijn als wij in dit huis centrale verwarming willen aanleggen. Het gaat om een huis van 145 m. Op de eerste etage heb je 4 slaapkamers en een badkamer (tussen de 10 en 15 m² per kamer). Tevens is er een zolderkamer van 15 m².

Schouw ombouwen tot nieuwe, strakke haard

Wij hebben een bestaande oude marmeren schouw met een open haard (op de grond branden). Wij willen de bestaande open haard ombouwen tot een moderne strakke open haard. We gaan verbouwen en we hebben een oude schouw. Deze willen we laten veranderen. De schoorsteen is gemetseld, dus slopen is geen optie. We willen de schouw eraf slopen en dan strak laten stucen.

Buitenkraan aanleggen

Ik wens aan de voorzijde van de woning een buitenkraan, het liefst een vorstvrije. De meterkast zit aan de binnenkant met o.a. waterleiding. Het werk bestaat dus uit het boren van het gat, de montage van de kraan en het aansluiten op de waterleiding.

Wij zijn op zoek naar een installatie ...

Wij zijn op zoek naar een installatie die hergebruik van hemelwater garandeerd. Het gaat met name om opvang (tank) en transport op een waarschijnlijk aan te leggen 2e waternetwerk (slechts aansluitpunt; leidingen in eerste instantie van plan zelf te installeren). Dus in het kort: opvangtank, pomp, regelunit, filters, aansluitpunt op hemelwaterleidingnet. Graag een serieuze raming en of contact. Met vriendelijke groet, Corné Smeets