Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Vleuten of directe omgeving.

622 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, warmtepomp installeren, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, infrarood vloerverwarming leggen, nieuwbouw voorzien van wamtepomp, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, gasloos wonen, zonneboiler aansluiten, vloerverwarming infrezen, hybride CV ketel/warmtepomp installeren, gaskachel vervangen voor cv en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Vleuten:

Gashaard herstellen

Ik ben op zoek naar een openhaardenspecialist die mijn gaskachel in de woonkamer kan herstellen. Bij het aanzetten van het regelblok dooft de waakvlam, gastoevoer lijkt wel in orde.

Schuur voorzien van verwarming, elektra en water

Wij laten naast ons huis een schuur bouwen van 40 m2. Er komt een klein aanrecht met wasbak in, een wc/douche en er moet elektra en verwarming aangebracht. Wij zijn op zoek naar een installateur die eind november in samenwerking met het bouwbedrijf deze werkzaamheden kan verrichten.

Gaskraan vervangen

Vanmorgen ontdekte een monteur van Stedin, hij kwam slimme meters plaatsen, dat het gaskraantje in de keuken lekt. Als hij dicht staat lekt hij niet. Deze moet dus vervangen worden.

Leidingen laten frezen

Ik ben op zoek naar een vakman om een aantal stopcontacten naar beneden te plaatsen en extra stopcontacten maken. Tevens 2 verwarmingen afdoppen en 2 nieuwe verwarmingspunten maken. Per 1 november 2018 krijg ik de sleutel. Dus per 1 november om 12.00 uur kan er gestart worden met de klus.

Elektrische ontsteking in het gasfornuis repareren

De elektrische ontsteking werkt niet meer bij alle pitten van ons Arag 5-pits fornuis. Zojuist bleef de ontsteking zelfs hangen. Hebben nu de stekker eruit getrokken.

Riool vervangen

Project omschrijving: We hebben problemen met een vastlopende riolering en we hebben gezien hoe dat komt. De riolering is niet juist gezet omdat er een pijp omhoog gaat in plaats van omlaag zodat het allemaal door kan stromen. We hebben geen kruipruimte maar wel een gat onder het huis gegraven en nu wil ik van een expert horen dat het een bouwfout is en kijken wat de opties zijn. De riolering is ongeveer 5-6 meter.

Brink Renovent WTW-installatie repareren

Na het omhangen van de WTW unit is er niet goed gelet op de positie van de aan- en afvoerbuizen waardoor het nu waarschijnlijk verkeerd aangesloten zit blaast uit diverse ventielen en doet het, maar een stand schakelaar in de keuken werkt niet op de unit.

Houtkachel inclusief rookkanaal plaatsen

Er is wel een rookgaskanaal, maar daar moet een flexibele pijp in getrokken worden van 140 mm en dan alles aansluiten. Rookgaskanaal is ongeveer 7 meter lang.

Warmtepomp laten installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is een jaren 70 huis, heeft geen vloerverwarming. We gaan de zolder helemaal verbouwen. Er hangt nu een CV ketel die 13 jaar oud is en we overwegen hem te vervangen voor een CV met warmtepomp. We gaan de vloer op de begane grond nu niet vervangen en hebben geen vloerverwarming dus. We hebben een convectorput en gewone radiatoren. Er komt een douche op zolder en het zou geweldig zijn als we de ruimte in de zomer ook kunnen koelen. Het is geen must, maar een wens.

Duoblok toilet vervangen

Kunt u mij van een prijsopgave voorzien met betrekking tot het vervangen van een duoblok toilet? De pot heeft aan de onderzijde de afvoer. Een simpel duoblok toilet. Graag eerst een indicatie van de kosten.

Aanpassing aan de CV-installatie

Het betreft het verplaatsen van een radiator van 120 cm breed en 60 cm hoog van de huiskamer naar de gang. In de woonkamer dient er een nieuwe design radiator van maximaal 60 cm breed en 200 cm hoog gemonteerd te worden. De aansluitingen hiervoor zijn aanwezig.

Verplaatsen van de CV-ketel naar de zolder

Wij hebben een tussenwoning uit bouwjaar 2006 gekocht en krijgen daarvan op 8 december de sleutel. In mijn nieuwe huis is de cv-ketel opgehangen in een kast op de 1e verdieping. De wasmachine en droger staan in een klein kamertje naast de kast. Ik wil de cv-ketel graag naar de zolder (vliering) verplaatst hebben, zodat de wasmachine en droger in die kast kunnen staan. Plan B zou kunnen zijn om de ketel met het expansievat hoger in de kast op te hangen, zodat de wasmachine en droger er nog bij kunnen. Er is een vlizotrap naar de zolder. De woning staat op Funda en op de plattegrond kunt u de situatie misschien beoordelen. Ik wil de klus graag direct na de overdracht laten verzorgen en ontvang daarvoor graag uw prijsopgave.

Zonnepanelen verwijderen en opnieuw monteren

Wij zijn van plan om op 31 oktober een dakkapel te laten plaatsen op de zolder (twee-onder-een-kap). Hiervoor is het nodig 3 zonnepanelen hoger op het dak te plaatsen. Zouden jullie de volgende werkzaamheden voor ons uit kunnen voeren? · Tijdelijk verwijderen van de zonnepanelen (voor 31 oktober) · Herplaatsen zonnepanelen, hoger op het dak/ boven de dakkapel (na 31 oktober) Ook reacties zijn welkom die alleen de zonnepanelen kunnen verwijderen, deze stap is essentieel. Het terugplaatsen is een tweede.

2 vorstvrije buitenkranen plaatsen

Twee jaar geleden is onze nieuwbouwwoning opgeleverd en wij willen daar nu graag aan de voor- en achterzijde een vorstvrije buitenkraan laten installeren. Er kan een leiding worden geplaatst via de kruipruimte. Ik ontvang graag uw offerte.

Verplaatsen van aansluitingen van 2 radiatoren

Wij willen over enkele maanden een schuifpui laten plaatsen in onze woning. Daarbij willen we 2 nieuwe platte radiatoren laten installeren op de muren ernaast. We kopen de radiatoren zelf. 1 aansluiting moet 100 cm worden verplaatst via de kruipruimte en de andere aansluiting moet ongeveer 200 cm worden verplaatst. We ontvangen graag uw offerte voor het benodigde installatiewerk.

Gasleiding naar de tuin doortrekken

Ik zou graag de gasleiding vanuit de meterkast naar de tuin door de kruipruimte laten doortrekken. De leiding zal dan moeten eindigen in een koppeling. De lengte zal 12 meter zijn/ Het gaat om de aansluiting van een terrasverwarming.

Pijp voor een houtkachel plaatsen

Ik wil graag een rookkanaal laten aanleggen voor een houtkachel, ik heb een middenwoning met 2 verdiepingen, betonvloeren en een dakdoorvoer. Wie kan mij helpen met een complete installatie met materiaal?

Gat boren in de buitenmuur

Wij willen graag een gat in de buitenmuur laten maken voor de afzuigkap. Het moet op de begane grond uitgevoerd worden.

Gashaard plaatsen met afvoer via de kruipruimte

Wij willen de gashaard Element4 Bidore 140 laten plaatsen en de afvoer via de kruipruimte naar de tuin laten lopen. De kruipruimte is toegankelijk, ik weet alleen niet hoe diep deze is. Het is ongeveer 3 meter vanaf de plek waar de haard komt tot aan de tuin. Een belangrijk puntje we hebben wel vloerverwarming.

Vaatwasserkraan installeren

Ik heb een vaatwasser gekocht, maar ik heb geen kraanaansluiting onder de gootsteen. Ik heb met spoed liefst vandaag anders morgenochtend iemand nodig. Morgen komt de vaatwasser en ik word vrijdag aan mijn handen geopereerd.

Handdoekradiator plaatsen

Ik zou graag mijn handdoeken radiator willen laten plaatsen in de badkamer. Er zat een oude radiator welke reeds is weggehaald, maar de (afgedopte) cv-buizen zitten er nog wel. De radiator moet op een betegeld muur worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Buitenkranen installeren

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van 2 buitenkranen. Er zal een kraan naast/in de buurt van de meterkast aan de voorzijde van de woning geplaatst moeten worden en 1 aan de achterzijde tegen de aanbouw, garage, waar geen waterleiding bij in de buurt is. De afstand tussen de meterkast en de achtergevel is ongeveer 10 meter. Optioneel zou ik graag een tap punt plus afvoer willen laten aanleggen in de garage.

Houtkachel plaatsen

Wij hebben onlangs een huis gekocht. Hierin staat prominent een gashaard. Deze willen we graag vervangen door een houtkachel indien dit mogelijk is en indien enigszins betaalbaar. Omdat het ons niet gaat om de warmte, hebben wij ons oog laten vallen op de Livingflame Kalmar houtkachel metaal antraciet 70 x 37,9 centimeter. Deze zouden we graag volledig geïnstalleerd willen hebben. In de bestaande situatie is er in de woonkamer een gaskachel met (waarschijnlijk) rvs omhuizing. Vanaf de 1e verdieping is er een stenen schoorsteen. Waardoor niet zichtbaar is hoe het rookkanaal loopt. Onze vraag is dan ook of dit mogelijk is en wat dit zou gaan kosten. Indien nodig kunnen we een afspraak maken met de huidige bewoner zodat u een goede inschatting kan maken.

Rookkanaal aanleggen en gashaard aansluiten

Een gashaard installeren en het afvoerkanaal door 2 betonnen vloeren en schuin pannendak aanleggen.

Leidingwerk in de keuken aanpassen

Aan- en afvoer realiseren in de keuken voor een wasmachine en een droger en elektra aansluiten.