Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor pijp pelletkachel reinigen na brand:

Pijp pelletkachel reinigen na brand

We hebben brand gehad in de pijp aan de achterzijde van de kachel. Wat kost het reinigen hiervan (Pelletkachel Castelmonte)?
Onze klant uit Vinkeveen (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pijp pelletkachel reinigen na brand uit heel Nederland:

Pelletkachel plaatsen en rookgasafvoerkanaal aanleggen

Naast de installatie van de pelletkachel moet er ook een rookgasafvoerkanaal worden aangelegd. De hoogte van de nok is ongeveer 7 meter. Vanaf de huiskamer kan er via de 1ste verdieping naar de zolder een pijp worden aangelegd en daarvandaan naar buiten. De kachel komt in een hoek aan de buitengevel. Onze vrijstaande woning heeft betonnen vloeren.

Pelletkachel aansluiten

Wij willen graag een pelletkachel, type Livin' flame Liland, laten aansluiten op ons bestaande rookkanaal. Het bestaande rookkanaal is 150 mm dubbelwandig, en deze dient dus middels een verloop naar 80 mm te worden gebracht. Daarnaast willen wij bij het aansluiten gelijk de schoorsteen laten vegen en een nieuwe schoorsteenkap laten plaatsen. Graag willen wij offerte voor: - Aansluiten van de pelletkachel inclusief indicatie prijs benodigd aansluit materiaal, verloop, pijp, rozet etc in kleur zwart - Schoorsteenvegen en nieuwe schoorsteenkap inclusief montage Gelieve aan te geven binnen welke termijn deze werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Indien meer informatie benodigd kunt u mij e-mailen.

Pelletkachel installeren

Ik wil de pelletkachel Qlima Viola 85 SL Red aanschaffen. Graag wil ik een offerte voor de installatie ervan inclusief dubbelwandige schoorsteenpijp. De bestaande pijp is van een gaskachel en is niet geschikt. Moet geïnstalleerd worden in een houten challet.

Flexibele buis in de schoorsteen plaatsen

Flexibel rookkanaal plaatsen met Vermiculite korrels Wij hebben een houtkachel en willen overgaan naar een pelletkachel. De huidige schoorsteen bestaat uit gemetselde blokken en is op zolder aangesloten op de oude gemetselde schoorsteen. De totale lengte van de schoorsteen is 10 meter. Voor de pelletkachel heb ik een kleiner rookkanaal nodig van 80 mm doorsnede. Ik zoek een bedrijf die in het bestaande kanaal een kleinere flexibele pijp kan plaatsen en rondom kan opvullen met Vermiculite isolatiekorrels. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Pelletkachel met rookkanaal installeren

Wil graag een palletkachel aansluiten op de bestaande schoorsteen, moet er dan een nieuwe pijp gemonteerd worden (flexibel). De kachel heeft een 80 mm uitvoer. Ik denk dat de hoogte +- 8 tot-9 meter is. In de kamer is er geen doorvoer naar het kanaal meer. Die moet open gemaakt worden.

Flexibel rookkanaal plaatsen met Vermiculite korrels

Wij hebben een houtkachel en willen overgaan naar een pelletkachel. De huidige schoorsteen bestaat uit gemetselde blokken en is op zolder aangesloten op de oude gemetselde schoorsteen. De totale lengte van de schoorsteen is 10 meter. Voor de pelletkachel heb ik een kleiner rookkanaal nodig van 80 mm doorsnede. Ik zoek een bedrijf die in het bestaande kanaal een kleinere flexibele pijp kan plaatsen en rondom kan opvullen met Vermiculite isolatiekorrels. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Rookgasafvoer voor pelletkachel aanleggen

Ik wil de afvoerpijp van de pelletkachel door een bestaande pijp van de voormalige openhaard naar buiten boven de nok van het puntdak laten plaatsen. De aan te leggen pijp loopt in een aantal bochten naar boven door het dak. De lengte van de pijp is ongeveer 7 meter.

Rookkanaal aanleggen voor een pelletkachel

Ik wil een rookkanaal laten aanleggen voor een pelletkachel. Er zat een gaskachel op de schoorsteen aangesloten maar de pijpen zaten los. Die zijn weggehaald. Er moet een pijp in de schoorsteen aangebracht worden. Daarna de kachel aansluiten.

Ravelli Aria pelletkachel en RVS-pijp plaatsen

Wij hebben een Ravelli Aria pelletkachel aangeschaft en zoeken iemand die deze kan aansluiten/regelen en een dubbelwandige RVS-pijp in de bestaande schoorsteen kan aanbrengen. De pijp en aansluitmaterialen moeten ook worden meegebracht. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Afvoerpijp voor een pelletkachel installeren

Hierbij zou ik graag een offerte willen ontvangen van een afvoer voor een pelletkachel langs de buitenmuur van de stacaravan. De kachel heeft al een doorvoer door de muur naar buiten moet nu alleen nog 2.5 meter opzij gebracht worden en dan nog 2.5 meter omhoog langs de muur zodat de pijp net boven het dak uitkomt. Dit alles zou met dubbelwandig RVS moeten en vast aan de gevel gezet worden.

Partners

Partners van Casius