Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor wasmachine aansluiting verplaatsen:

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil de wasmachine aansluiting graag laten verplaatsen van de zolder naar een kamer op de 1e verdieping. Daar moet een nieuwe aansluiting komen, voor water en afvoer.
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wasmachine aansluiting verplaatsen uit heel Nederland:

Wasmachine en droger aansluiten

Gaarne ontvang ik van u een offerte voor het aan sluiten van een wasmachine en droger in de badkamer waar een daarvoor bestemde stekkerdoos aanwezig is . Het snoer van de droger is lang genoeg maar die van de wasmachine moet verlengd worden . De aansluiting hoeft niet eerder dan begin februari gerealiseerd te worden. Gaarne wacht ik uw bericht af.

Wasmachine aansluiting maken in de schuur

Ik wil graag de wasmachine in de schuur laten plaatsen. Hier is wel elektra aanwezig, de waterleiding moet worden doorgetrokken. De schuur staat op 2 meter afstand vanaf de woning.

Houten vloer verstevigen voor wasmachine

Wij hebben een nieuwe woning. Op zolder is de aansluiting voor de wasmachine en droger, maar de vloer is van hout. Dit resulteert in enorme trilling in de vloer en lawaai als de apparaten werken. Ik heb al wel gekeken naar de hoesten draagbalken, die liggen +/- 60 cm uit elkaar. Wij willen een trillings- en geluidsarme ondervloer voor onze apparaten. Ter illustratie een foto. Volgens mij lopen de draagbalken evenwijdig aan de apparaten.

Vervangen van de meterkast en perilex stopcontact aanleggen

We gaan volgende week verhuizen en hebben al een nieuwe keuken met inductie kookplaat besteld. Naast inductieplaat hebben we een droger, wasmachine, waterkoker, vaatwasser, oven en combi magnetron. We willen de meterkast graag vervangen. Wij zaten te denken aan een 3-fase aansluiting met genoeg groepen (liever iets te ruim gerekend voor eventuele uitbreiding in de toekomst). We laten ons graag adviseren. Voorkeur datum: ergens in de week van 13 januari. Ik heb geen perilex stopcontact. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 3 meter, er staat een muur tussen. Er is een kruipruimte. Ik vraag mij af of de meterkast voor het plaatsen ven de keuken vervangen moet zijn. Mocht dit zo zijn dan moet het voor 13 januari gedaan zijn. Anders zou de meterkast erna vervangen kunnen worden.

Van trektouw naar stekkeraansluiting voor wasmachine laten maken

Wij hebben een wasmachine met een aansluiting voor de trektouw in de badkamer. In onze nieuwe woning willen wij de aansluiting van de wasmachine veranderen in een stekker aansluiting. Er moet dus een stekker aangesloten worden.

Badkamer verbouwen

We willen graag een badkamer laten verbouwen van 2,60 x 2,10 meter. Er staat een bad en dit willen we weghalen en een douche in de plaats daarvan zetten. Er staat een wasmachine en een aansluiting daarvoor, maar we willen de wasmachine aan de andere kant zetten. Verder blijven de wasbak en toilet staan waar ze moeten staan. We willen ook nog een muur bouwen voor de wasmachine. Is het mogelijk om een prijsindicatie te krijgen voor de vernieuwen/verplaatsen van de leidingen, betegeling en evt. montage? We kunnen zelf de badkamer slopen.

Wasmachine aansluiting en afvoer verplaatsen

Ik wil de machine verplaatsen van de keuken naar de bergruimte onder de trap. Hier is geen waterleiding of afvoer aanwezig, maar hoop dat dit via de kruipruimte wel aangelegd kan worden. Badkamer met wateraanvoer en afvoer zit ongeveer 2 meter verderop.

Badkamer renoveren

Op 10 februari verhuis ik binnen Amersfoort en vroeg me af of U rond deze datum deze klus kan uitvoeren? Ik wou een nieuwe toilet (2e verdieping), badkamer (derde verdieping) en omlegging + aansluiting van leiding voor de wasmachine van de 3e naar de 4e verdieping (zie plattegrond). Ik heb zelf nog geen badkamer uitgekozen. Ik zal eerder voor een inloopdouche gaan als voor een bad, maar als de wasmachine inderdaad naar boven verplaatst kan worden, en er daardoor genoeg plek is en ook aansluiting zou ik douche en badkuip nemen. Misschien kunt U al van de tekening zien of dat mogelijk is? Graag zou ik een offerte van U krijgen opgebouwd uit verschillende delen, graag inclusief de materiaalkosten en inc. BTW: 1. Sloop en afvoer a. Toilet 2e verdieping b. Badkamer 3de verdieping 2. Inbouw van a. Toilet 2e verdieping (toilet + wastafel) , tegels vloer en (deel)-wand) b. Badkamer 3de verdieping (toilet, wastafel met inbouwmeubel, douche (en badkuip) , tegels vloer en (deel-) wand, radiator vervangen door ophang radiator voor de handdoeken. 3. Verlegging/ ombouw van leiding en maken van mogelijke gat/open maken bij trapgat t.b.v. wasmachine kabels. (zie tekening voor geplande plek) Ik wil geen vloerverwarming in de badkamer. Als U nog aanvullende informatie nodig heeft dan hoor ik dat graag van U,

Aansluiting en afvoer voor de wasmachine maken

Ik zou graag in de keuken een wasmachine plaatsen. In mijn appartement zit nu geen wasmachineaansluiting. Zou de wasmachine aangesloten kunnen worden op de bestaande afvoer en watertoevoer van de bestaande kraan en afvoer van de keuken? De afstand tussen de wasbak en de wasmachine zal ongeveer 1 meter worden.

Slopen, installeren badkamer/wc

Keuken (onderdeel van woonkamer, 4,70 meter) - Slopen keuken - Preparatie leidingen keuken - Stucwerk keuken Badkamer/wc (badkamer 7 m2, wc 1 m2) - Slopen badkamer en WC - Installeren badkamer en WC - Betegelen en waterbestendig stucen badkamer en WC Overig - Afvoeren van sloopwerk - Aanpassen waterleiding in souterrain voor aansluiting wasmachine

Partners

Partners van Casius