Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verhoogd staand toilet plaatsen:

Verhoogd staand toilet plaatsen

Een gewoon staand toilet vervangen door een verhoogd staand toilet. Het gaat om een appartement. Misschien moet er leidingwerk verricht worden.
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verhoogd staand toilet plaatsen uit heel Nederland:

Verhoogd toilet van Praxis laten plaatsen

We willen twee toiletten laten vervangen door verhoogde toiletpotten. Een toilet is staand en de ander zwevend.

Verhoogd toilet plaatsen

Een hoger toillet plaatsen is nu een gewone. Allebei staand

Toiletpot vervangen door een verhoogd model

Wij willen ons staande toilet laten vervangen door een verhoogd staand toilet. Ons toilet heeft een afvoer aan de achterzijde via de wand. Ik ontvang graag uw offerte. Daarin mag u een aparte post opnemen voor de levering van de pot.

Staand toilet monteren

Wij willen een Aquazuro verhoogd model duoblok Miss laten monteren in de badkamer. We laten dat graag door een ervaren vakman verzorgen. We kopen het duoblok zelf. Graag horen we van u wat hiervoor de kosten zijn.

WC laten plaatsen

Ik wil graag een staand toilet laten plaatsen. Deze moet verhoogd zijn en een spoelbak moet ook geplaatst worden.

Plaatsen van een toilet

Het betreft een toiletruimte van ongeveer 125 x 105 cm waarin een nieuw staand toiletpot, iets verhoogd type, moet worden geplaatst en een nieuw laaghangend stortbakje. Of indien mogelijk een duoblok, in verband met eventueel ruimtegebrek. Ook de vloer dient opnieuw betegeld te worden.

Toilet vervangen en leidingwerk aanpassen

Ik wil graag een verhoogd toilet laten plaatsen. Betreft een (staand) duoblok toilet, het leidingwerk zal iets verlengd moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Verhoogt toilet laten plaatsen

Ik wil een staand verhoogd toilet laten plaatsen en de oude laten verwijderen. De afvoer gaat via de muur. De nieuwe wc wordt aanstaande donderdag geleverd, dus vanaf dan kan het toilet vervangen worden.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn bestaande badkamer renoveren, de badkamer is 2.06 bij 2.40 meter. Het betreft een voormalige huurwoning dus de badkamer is simpel ingedeeld: staand toilet, douchebak en wastafel. Ik wil graag nieuwe tegels op de vloer en wanden, een inloopdouche en een verhoogd hangend toilet. Waarschijnlijk zal er ook een en ander aan leidingwerk verlegd moeten worden.

Toilet op de begane grond opknappen

Vervangen van het huidige staande toilet (verticale afvoer), inclusief vervanging stortbak. Betreft een verhoogd staand duoblok toilet. Tevens denk ik er aan om de lekkende keukenkraan te vervangen. Eventueel wil ik de vloer opnieuw laten betegelen, ongeveer 1.50 m2 met tegels van 8 bij 8 cm. Dit kan denk ik over de huidige tegels heen. Ik heb de tegels al van de badkamer, toilet koop ik in de winkel. Ik ga er van uit dat ik zelf deze artikelen aanschaf en ik ga er van uit dat u de aansluitmaterialen mee neemt. Zijn er overigens nog werkzaamheden die ik vooraf kan doen en die een gunstig effect hebben op de hoogte van de offerte. Ik hoop snel wat te horen.