Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Veenendaal of directe omgeving.

501 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, zonneboiler plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Veenendaal:

Warmtepomp plaatsen

Ons geschakelde huis van 1930 wordt gerenoveerd en geïsoleerd. De beneden vloer gaat er helemaal uit en er wordt een nieuwe vloer met vloerverwarming gestort. We willen graag de mogelijkheden voor een grond-water warmtepomp bekijken met verticale buizen. Er is rond de woning voldoende ruimte voor het boren. In combinatie met een zonneboiler willen we sanitair water voor de badkamer leveren.

Luchtverwarming ombouwen van gas naar elektrisch

Ik heb een huis uit 1976 met Brink H28 luchtverwarming. Ik wil kijken of het mogelijk is om van gas naar elektrisch over te stappen. Ik wil hier graag informatie over. De woning is 220 m2.

Cv ketel vervangen

Op 25 maart krijgen we de sleutel van het huis. Eindwoning van een rijtje. Nu hangt er een ketel uit 1999 die we graag vervangen willen hebben. Oud type is een Nefit Ecomline HR. We gaan vloerverwarming aanleggen op de begane grond. Tevens als extra een wasmachinekraan naast de ketel en controle gasleiding in de meterkast.

Hybride CV ketel/warmtepomp installeren

Eind april worden wij eigenaar van een woning uit 1977. Op de begane grond willen wij een vloerverwarming realiseren en willen we de CV ketel vervangen door een hybride CV ketel/warmtepomp. Is het mogelijk om de warmtepomp te plaatsen op het platte dak van de dakkapel? We zijn geïnteresseerd in informatie.

Plaatsen pallet kachel

Pallet kachel aansluiten en de kosten hiervan.

Wastafelkraan vervangen

Ik zoek een partij voor het vervangen van de huidige wastafelkraan door een nieuwe die we reeds aangeschaft hebben bij Praxis (Grohe).

Gat boren in een vloer met vloerverwarming

Ik wil een rokkanaal van 150 mm voor m'n kachel naar het dak laten lopen, maar op de eerste verdiepingsvloer ligt vloerverwarming/koeling. Deze zal dus enigszins omgelegd moeten worden (tenzij we een plek vinden waar geen vloerverwarming ligt).

Wastafelkraan vervangen

Ik wil een wastafelkraan vervangen door een nieuwe.

Verhoogd staand toilet plaatsen

Een gewoon staand toilet vervangen door een verhoogd staand toilet. Het gaat om een appartement. Misschien moet er leidingwerk verricht worden.

Vloerverwarming en warmtepomp installeren

Ik heb een 2 onder 1 kap woning uit 1930 aangekocht. Dit gehele pand ga ik renoveren. Het betreft een voorhuis, achterhuis, en een praktijkgebouw / garage. Het zal ongeveer 25 meter lang en 4 meter breed zijn. Door het gehele pand wil ik graag vloerverwarming als hoofdverwarming laten aanbrengen en een warmtepomp. De pomp zal gebruikt worden voor het verwarmen en het verkoelen van het pand.

Vloerverwarming leggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?Tussen de 50 en 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vloerverwarming, als bij verwarming in woonkamer gang en keuken. Vloer is op dit moment nog niet echt goed geëgaliseerd en moet na aanleg van de vloerverwarming uiteindelijk afgewerkt worden met tegels. Daadwerkelijk te bewerken oppervlakte zal ongeveer 55 m2 zijn.

Trilec airco repareren

Onze Trilec airco stopt na circa 5 minuten met koelen waarna alle lampjes gaan branden. Wellicht bijvullen? Wij hebben geen idee! De buitenunit staat op plat dak op circa 10 meter hoogte.

Grondwater warmtepomp aanleggen

Voor onze nieuwbouw woning te Veenendaal zou ik graag de mogelijkheden en advies plus een prijsopgave willen ontvangen voor een installatie met een zogenaamde grondwater warmtepomp met koelen Betreft een vrijstaande woning van circa 90 m2. Naast dit systeem wordt gebruik gemaakt van zon-energie, er is geen gas aanwezig. Graag heb ik contact met u hierover.

Toilet laten vervangen

Ik wil graag mijn wc laten vervangen

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vervanging van de zonne/gas-combi waarvan het zongedeelte nog kan blijven functioneren.

Oude HR-ketel vervangen voor warmtepompboiler

Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huidige HR ketel is 18 jaar oud. Ketel hangt op zolder onder het dak. Gezin heeft 5 personen (ouders, 3 pubers). Blijven hier nog 10 jaar wonen en moet dus rendabel zijn qua investering. Maken ook al gebruik van windmolendelen via Qurrent om de stookkosten te drukken.

Onderhoud en herstel CV installatie

** Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas; ** Wat is het merk van uw huidig stooktoestel? Nefit. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: In een woonhuis een 1-groeps- met een kraan en een 2-groepsvloerverwarmingsverdeler (beide meer dan 30 jaar oud) leveren en installeren. In de offerte graag aangeven: - Welke apparaten worden geïnstalleerd; - Opgave voorrijd/arbeidskosten. Alles inclusief btw.

Lekkende WC kraan repareren

Mijn kraantje in de WC lekt , is kraan die in de muur is weggewerkt.

Verhoogd toilet plaatsen

Een hoger toillet plaatsen is nu een gewone. Allebei staand

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Wij hebben een houtkachel gekocht en willen deze laten aansluiten op het bestaande rookkanaal in ons huis. We willen het schoorsteenkanaal laten bekijken, mogelijk moet daar eerst een flexibele buis in worden geplaatst. We willen een afspraak maken en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Keukenkraan plaatsen

In onze keuken willen we een nieuwe keukenkraan laten monteren.

Verwarmingsbuizen wegwerken in de hal

Er lopen in onze hal twee verwarmingsbuizen. Ze komen van de 1e etage en lopen naar een radiator in de hal. Ook is er een aftakking naar de radiator in de woonkamer. Die buizen lopen door de muur en komen uit in de woonkamer. Ik wil graag de buizen die in de hal lopen wegwerken in de muur van kalk. Stucen hoeft niet. Dat doen we later wel als we ook de rest van de hal aanpakken.

Close-in boiler vervangen

Ik zou graag mijn close in boiler willen laten vervangen. Het gaat om de Daalderop 10 liter Hott-Fill boiler 500watt

Buitenkraan plaatsen

Wij willen een buitenkraan plaatsen, hiervoor moet een gedeelte van de kruipruimte worden uitgegraven. Ik wil graag een offerte hoeveel dat zou kosten incl. Materialen.

Keukenkraan vervangen

Oude keukenkraan verwijderen en nieuwe kraan monteren.