Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming infrezen in een plavuizen vloer:

Vloerverwarming infrezen in een plavuizen vloer

Ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen, ingefreesd in een plavuizen vloer (jaren 70). De plavuizen zijn ingemetseld en 3 cm diep en liggen zowel in de woonkamer als de gang. Totaal oppervlakte 45 m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming infrezen in een plavuizen vloer uit heel Nederland:

Vloerverwarming infrezen in de plavuizen

Infrezen van een droge vloerwarming in plavuizen. Op dit moment ligt er een betonnenvloer, daarboven liggen de plavuizen, hierin moet het ingerezen geworden. Het is mij niet duidelijk of de verwarming het beste kan worden ingefreezd in de betonvloer, of de plavuizen zelf graag ook advies hierover. Het gaat om een oppervlakte van 45m2 ongeveer

Convectorput verwijderen en gat opvullen/dicht maken

Ik wil de convectorput (4 meter) in mijn nieuwe woning laten verwijderen, leidingen afdoppen en daarna het gat laten opvullen, zodat de vloer voor de aanleg (infrezen) van vloerverwarming geschikt wordt. Datum verwijderen op 27 maart 2020.

Het realiseren van vloerverwarming en verplaatsen van cv ketel

Het gaat om een renovatieproject van een huis met 65 m² met een anydrietdekvloer van 5 cm dik. Graag willen we vloerverwaming laten infrezen. Hierbij willen we een apart steem 1) woonkamer en badkamer 2) slaapvertrekken. Dit moet apart met een slimme thermostaat te regelen zijn. Het is de bedoeling dat de huidige CV ook verplaatst wordt van de slaapkamer naar de badkamer, in de badkamer zit de koof.

Siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer

We willen de huidige siergrind vloer in onze keuken (ca 17 m2) laten verwijderen ivm aanleg vloerverwarming (nu nog niet aanwezig) en aanleggen nieuwe vloer met tegels. Tegels kunnen wij eventueel zelf regelen. Eventueel, als de prijs interessant is, verwijderen van tegels in woonkamer en halletje (2 lagen tegels), oppervlakte ca 48 m2). Hier willen we nieuwe vloerverwarming (hoofdverwarming) laten plaatsen ter vervanging oude vloerverwarming. Dit is inclusief aansluiten van slangen etc. Graag ook naar de ideale opstelling kijken. De vloerverwarming infrezen. Er ligt nu vloerverwarming, deze is defect en dient als brijverwarming. Er ligt deels plavuizen in de woonkamer en deels siergrind in de keuken. Dit heeft een speciale hoogte, de nieuwe vloer moet op dezelfde hoogte komen ivm de dorpels etc. Wellicht is het handig als iemand even komt kijken.

Vloerverwarming plaatsen en laminaat leggen

ik wil graag 3 offertes ontvangen. 1. vloerverwarming droog systeem inbouwen met vloer insulatie. 2. vloerverwarming infrezen. 3. laminaat leggen. ik wil graag ook advies over welke vloerverwarming systeem is beste voor mijn huis. note: 1. de dak is 2,48 m hoog. maar er is een klein plek met lage dak. 2. de afstand tussen warmtepijpen moet 10 cm zijn. 3. de maximale lengte van een groep moet 80 m. 4. een closed systeem moet inbouwen. 5. de radiatoren moet verwijderd. 6. heat insulation to be applied between floor and heat pipes. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Natte vloerverwarming realiseren

Er ligt nu tegels op de vloer. Deze moet eerst verwijderd worden. Graag specificaties in prijzen voor verwijderen van tegels (werk inclusief weghalen ), infrezen, en vloer egaliseren. Graag ook informatie hoelang zo'n klus in totaal duurt voordat we weer vloer kunnen leggen. We willen graag PVC vloer daarna leggen. Als u ook een offerte kan maken met mogelijke PVC vloeren. Het betreft de hele beneden verdieping van gebouw uit 1989, woonkamer, keuken, gang. Ruimte is ongeveer 9×6.

Vloerverwarming infrezen en egaliseren + verwijderen convectoren

In mijn maisonnette appartement met betonnen vloeren wil ik graag vloerverwarming realiseren, graag ingefreesd. Deze is als hoofdverwarming bedoeld voor 2 verdiepingen. Het gaat in totaal om 80 m2. Daarvoor wil ik graag 7 convectoren verwijderen. Er zijn 3 vrijstaande van 1.40 m bij 40 cm; 1 van 1.60 m bij 70 cm en 1 van 3 m bij 40 cm aan de wand. De convectoren graag afvoeren. Graag de vloeren na plaatsing vloerverwarming egaliseren voor de afwerking met laminaat of pvc. moeten de ruiten altijd in 1 keer, dus dat kamer leeg is. egaliseren. beide verdiepingen

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om 50 m² in de woonkamer en keuken . het is een bestaande woning waar nu een betonnen vloer in ligt met vloerbedekking. We willen straks laminaat of een pvc vloer. We zouden graag een offerte willen voor het geheel. Dus infrezen of de dekvloer eruit en dan vloerverwarming erin. Graag zie ik de offerte tegemoet.

Vloerverwarming infrezen

Heb pas geleden een nieuwe tussen woning gekocht, heb een betonnen vloer met kruipruimte. Wil graag een vloerverwarming van 35 m2 , soort weet ik niet. Laat mij graag adviseren.

Warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen

Ik overweeg om een water warmtepomp te laten installeren. Mijn cv ketel is aan vervanging toe. Ook wil ik vloerverwarming laten infrezen in de benedenverdieping (65 m2).

Partners

Partners van Casius