Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor radiator leidingen aansluiten (ingefreesde muur):

Radiator leidingen aansluiten (ingefreesde muur)

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen en aansluiten van leidingen in vooraf gefreesde muur. Het betreft twee slaapkamers (H. 2.5 m) waardoor twee leidingen (22 mm) doorheen lopen. Er zitten in totaal 4 radiatoren op aangesloten (2 doorgestoken). Tevens liggen de plafonds open zodat we er goed bij kunnen. Graag zou ik één stamleiding vanuit de slaapkamer willen verlengen/doortrekken tot in de woonkamer waar er in de toekomst vloerverwarming op wordt aangesloten.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiator leidingen aansluiten (ingefreesde muur) uit heel Nederland:

Radiator verplaatsen in de woonkamer

Ivm een verbouwing wil ik op de begane grond een horizontale verwarming onder het raam laten verplaatsen naar een verticale designradiator aan de zijmuur. Ik ben nu op zoek naar een partij die dat kan doen. Er moeten waarschijnlijk ook leidingen worden aangelegd/verlengd.

Badkamer renovatie

Ik wil graag de badkamer verbouwen en tot plafond laten betegelen. De afmeten is 2,31 lang x 2,07 breed. aan 1 kant is er een inham, daar zit nu toilet en dat stukje is 2,38 diep. Ik wil graag een hangtoilet en een inloopdouche. De indeling kan bijna helemaal hetzelfde blijven. Het enige wat veranderd moet worden is bad eruit en daar moet een radiator komen en douche waar nu een handdoeken kast staat. Dit betekend dat er leidingen voor verlegd moeten worden verlegd.

Radiator verplaatsen

1 radiator verplaatsen in slaapkamer begane grond naar oorspronkelijke plaats onder raam. Leidingen zitten onder de vloer (kruipruimte) . Afstand is ongeveer 2 meter naar het raam.

Verbouwing woning

Oude (parallel) keuken verwijderen. Keuken gereed maken voor de nieuwe keuken. Waterleiding verleggen, gas afdoppen, tegelwand verwijderen en stucwerk. Uitbreiden elektra groep. Montage van de nieuwe keuken. Oude badkamer en wc verwijderen. Ook hier moeten leidingen worden verlegd, bad verwijderen, inloopdouche plaatsen en betegelen, stucwerk. Design radiator ophangen en montage wastafel en meubel. De wc is een aparte ruimte. Nieuw inbouwreservoir plaatsen, wc pot en fontein. Achterwand en vloer betegelen. De keuken ruimte omvang 3.38 x 3.56, de badkamer is klein 1.60 x 2.31, het toilet is 1.20 x 0.90 m.

Badkamer renoveren

Badkamer 2,00x2.50 aanleggen nieuwe leidingen, inloop douche maken, toilet plaatsen nu niet aanwezig, gietvloer over bestaande tegels, verplaatsen radiator, kunststof panelen plaatsen op bestaande wandtegels, terug plaatsen badkamermeubel

Badkamer renoveren en tevens een nieuwe voordeur leveren en plaatsen

Onze Badkamer op de 1e verdieping van 3,50 meter x 3,00 meter willen wij renoveren. We strippen en verwijderen zelf de oude badkamer. Veel leidingen lopen nu nog over de wand en die willen wij ingefreesd hebben. Er komt geen bad meer terug (zie foto) maar een inloopdouche. Ook willen wij een 2e toilet erin, de riolering/standleiding zou hiervoor al aanwezig moeten zijn. Het toilet beneden zit ook precies onder deze badkamer. We willen nieuwe tegels, nieuw sanitair, en nieuwe radiator of vloerverwarming. Tevens willen wij een nieuwe voordeur, we weten nog niet of deze van hout of van kunststof moet zijn. Graag advies van vakman voor keuze verwarming, sanitair, tegels en voordeur.

Renovatie en installatie badkamer

De badkamer zal worden vervangen. -oude badkamer slopen en afvoeren -elektrische vloerverwarming plaatsen - leidingen verleggen (elelctra, warm en koudwater, afvoer, radiator) -inloopdouche met muur en nissen -waterreservoir door muur met wc verbinden -installatie douche, wc, badkamermeubel, radiator, wasbak spiegelkast. -tegels plaatsen vloer (6,5m2) en wand (22m2) - stukken wand (ca. 15 m2) wanneer en hoe lang zijn wij flexibel

Badkamer en toilet plaatsen nieuwbouw woning

Wij wille een badkamer en toilet laten plaatsen/installeren voor onze nieuwbouw woning. De spullen kopen we zelf. Geen renovatie nodig want het is een nieuwbouwwoning. - Een badkamer van circa 5,5 m2. Er komt open douche, grote wastafel met 1 kraan, hangend wc in de badkamer en radiator. In de toilet beneden is er een kleine wastafel en hangend wc. Voor zowel de badkamer als toilet moet alles betegeld worden, waarvan de wanden tot het plafond. De leidingen zitten afgedopt in een hoek en moeten op de juiste plaats komen. Het toilet is 1,1m2 en heeft een hoogte van 2,7m. De badkamer heeft een schuin dak waarvan het hoogste punt 3,2m is en het laagste punt 2,9. Alle badkamer spullen zijn al besteld bij Sanidirect.

Badkamer van 2,10 meter x 2,10 meter (op 1e verd.) compleet renoveren

Badkamer (gelegen op de 1e verdieping) van 2,10 meter x 2,10 meter compleet renoveren. Oude badkamer verwijderen, leidingen verleggen, electra aanleggen, bad/douche cabine plaatsen en aansluiten (zowel electra als water als afvoer), radiator ophangen en aansluiten, vloer egaliseren, vloer betegelen, wanden betegelen, badkamer meubel + spiegel ophangen en electra aansluiten. 1e verdieping

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer zagen

Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de betonvloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige houten vloer. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 240. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator.

Partners

Partners van Casius