Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor doortrekken warm water naar de zolder:

Doortrekken warm water naar de zolder

Ik wil graag een wastafel (met meubel) op zolder laten plaatsen. Zie voorbeeld als bijlage. Op zolder heb ik alleen een koudwaterkraan en de afvoer voor de wasmachine. Graag zonder boren en hakken AUB.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doortrekken warm water naar de zolder uit heel Nederland:

CV leidingen doortrekken naar badkamer en keuken

Momenteel wordt de badkamer (1e verdieping) door warm water voorzien via een geiser, de keuken (begane grond) via een boiler. Graag willen we beiden aansluiten op de cv-ketel (2e verdieping). De leiding naar de badkamer zal iets van 5 meter doorgetrokken moeten worden en naar de keuken iets van 8 meter. Maar als het begin van de keuken aangesloten wordt op de badkamer zal het iets van 4 meter zijn. Wat kost het om leidingen naar de badkamer en keuken te leggen vanaf de cv?

Garagedeur vervangen door ramen, eromheen metselen en afwerken

Garagedeur vervangen door ramen, 255 cm is de garage deur, het in te zetten raam is 156 x 280 cm, metselen muur eromheen, isoleren aan de binnenkant van de muur en gipsplaten tegenaan, spachtelputz in de hele ruimte, ophangen deuren, doortrekken warm water en aansluiten diverse kleine klusjes.

Gehele badkamer plaatsen

De badkamer moet geheel geplaatst worden. De badkamer is helemaal gestript. Er moeten leidingen worden gelegd, vloer schuin aflopend(indien daar de mogelijkheid voor is), afvoeren verleggen. Inloopdouche met klein wandje aanleggen. Betegelen, badkamermeubel plaatsen, nieuw inbouw toilet en meer. En graag water voor de wasmachine naar boven doortrekken. En warm waterleiding naar beneden. De badkamer is ongeveer 4 m2.

Wateraansluiting doortrekken

Wateraansluiting van badkamer (denken wij) naar slaapkamer op dezelfde verdieping, voor het plaatsen van een wasbak/gootsteen; met rood aangegeven op bijlage. Dit is geen aansluitende slaapkamer, maar de kamer ernaast. De leiding kan eventueel door de naastliggende slaapkamer getrokken worden. Het gaat om warm en koud water.

Waterleiding doortrekken naar de garage

Wij willen graag een koud- en warm waterafvoer in de garage aanleggen. Hier is nu nog geen voorziening voor. Graag ontvangen we hiervoor een offerte

Badkamer maken, toilet bijplaatsen en leidingen doortrekken

Ik wil graag in de bestaande badkamer op 1e verdieping een toilet laten plaatsen. op de bouwtekening is een toilet geplaatst waardoor en nu eventueel al een afvoer aanwezig. Op de 2e verdieping een kleine badkamer laten maken. Deze ruimte zal 3 bij 2 meter gaan worden. De vloer is nu nog vloerbedekking en dient eventueel betegeld te worden net zo als de wanden. Er is al water aanwezig maar nog geen warm water. Er komt een douche, wastafel en eventueel een toilet.

CV installaties aanleggen

De onderstaande werkzaamheden moeten gebeuren: - op de begane grond koud en warm water aansluiting maken - op begane grond gasleiding voor keuken plaatsen. - de cv leidingen trekken, inclusief verdelers voor eerste en tweede verdieping - op de eerste verdieping 4 radiator aansluiting maken - op de eerste verdieping voor badkamer aansluitingen maken(warm/koud/radiator) - op de tweede verdieping 1 radiator aansluiting maken - op de tweede verdieping badkamer aansluiting maken - alles doortrekken naar de tweede verdieping voor ruimte waar de cv komt na plaatsen van cement deklaag plus aansluiten van de radiatoren(overal behalve in badkamers). + Plaatsing van remeha Remeha Tzerra Plus 39C CW5 wmet Sense Wat hierboven staat is bedoeld voor 1 woning. Maar dit moet dus voor 2 woningen gedaan worden dus alles moet dubbel gerekend worden.

Badmeubel Fiesta monteren

Er moet een badmeubel Fiesta (staat op de Praxis website), (85 cm) in elkaar gezet worden. En aan de wand gemonteerd worden. Daarbij ook graag de kraan overgezet moeten worden (Standaard Kraan). Er zit op de des betreffende plek al warm en koud water aansluitingen. Tevens elektra een klein stukje doortrekken. Wellicht dat ze een aantal centimeters verplaatst moeten worden maar dat zal minimaal zijn omdat er al een badmeubel gezeten heeft. Het meubel ga ik vandaag bestellen. Graag telefonisch contact om even een afspraak te maken, bij voorkeur op een middag/tegen de avond, aangezien ik geen mail heb.

Verwarmings- en leidingwerk

Ik wil warm water vanuit de badkamer naar de zolderkamer laten doortrekken. Ik wil graag warm water uit mijn kraan (wasbak). Er is een koof aanwezig. Ik wil graag een lange verwarming in de huiskamer plaatsen. Er is een aansluiting aanwezig (er zit nu een kleine radiator). Graag offerte apart of voor beiden. Het liefst zou ik apart een offerte willen hebben.

Opbouw op plat dak maken

Het plaatsen van een opbouw van houtskeletbouw met buiten een gemetselde gevel aan de voor- en achterzijde. Op het platte dak. De nieuwe verdieping moet ook een plat dak hebben. De tekeningen zijn gereed, vergunning is reeds verleend, constructieberekeningen in de maak. Betreft dakopbouw (2e verdieping), met verlenging van bedradingen en waterleiding (alleen koud) en afvoer vanaf de 1e verdieping. Het leidingwerk moet doorgetrokken worden vanuit de CV die eronder hangt. Eventueel ook warm waterleiding doortrekken. Circa 40 tot 50 m2 (bijna een hele verdieping). Graag een prijs voor casco en binnen gestuct. Schilderwerk niet inbegrepen. Voor meer info s.v.p. telefonisch contact opnemen. De tekening kan worden verschaft per email na contact.

Partners

Partners van Casius