Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor het vervangen van de cv-ketel door een elektrische combi-ketel:

Het vervangen van de CV-ketel door een elektrische combi-ketel

Ik zoek een CV-installateur voor de vervanging van een gas-combiketel door elektrische combi-ketel. Het betreft een goed geïsoleerd huis van 130 m2 met radiatoren. Het gaat om een 2-pers. huishouden met beperkte warmwaterbehoefte. Zonnepanelen leveren ong. 1000 kWh per jaar. Elektrische aansluiting 1x35A.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het vervangen van de cv-ketel door een elektrische combi-ketel uit heel Nederland:

Brink B8 MDG vervangen

Onze heteluchtverwarming heeft zo nu en dan mankementen maar doet het nog. Om ons voor te bereiden op de vervanging vragen wij een vrijblijvende offerte voor de komende kosten. Vorig jaar van geiser naar cv-ketel overgestapt. De heteluchtverwarming op hybride basis, mogelijk uit te breiden met airco en luchtbevochtiger.

CV ketel vervangen

Goed bereikbaar in bijkeuken (souterrain). Vervanging van AWB solo ketel (en het 80L boilervat, alleen wanneer noodzakelijk). Huis heeft deels vloerverwarming en radiatoren, Energielabel A. Met mogelijkheid om in nabije toekomst eventueel om te bouwen naar all electric.

Nieuwe cv combi ketel plaatsen en aansluiten

Ik zou graag onze oude ketel vervangen door een combi ketel. Eerst zou de oude verwijdert moeten worden. Afvoerkosten graag apart op de offerte. We hebben een hoekwoning en we zijn met 2 personen. Ik denk dat ik een CW 4 of 5 nodig heb, maar dit durf ik niet met zekerheid te zeggen.

Oliegestookte cv ketel vervangen voor een elektrische cv ketel met tapwater

Mijn olie gestookte cv ketel Roca gavina Type 9f1 30 kW moet vervangen worden door elektrische cv met tapwater. Ik heb een chalet met een kuub inhoud van ongeveer 160 m2. Ik neem aan dat de nieuwe cv ook weer een minimale capaciteit van 30 kW moet hebben. Ik ben alleen, maar ga er maar vanuit voor 2/ 3 personen.

CV ketel vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor de vervanging van een ketel op aardgas met warmwatervoorziening voor bad/douche. 1-persoonshuishouden.

Elektrische vloerverwarming plaatsen en advies

Huidige situatie: cv ketel met radiatoren. Nieuwe situatie: zonnepanelen (8.100 kWh) en advies voor vloerverwarming als hoofdverwarming (beneden verdieping van +/- 86 m2) i.c.m. gashaard. Graag zouden wij de radiatoren op de benedenverdieping vervangen voor vloerverwarming. Momenteel is dit een vloer met grote tegels op een ondergrond van beton zonder kruipruimte. De tegels liggen er nog goed in dus in principe kunnen we hier overheen mits we niet te ver omhoog komen. We willen een plak pvc vloer over de vloerverwarming leggen. Graag ontvang ik uw advies of we het beste elektrische vloerverwarming kunnen nemen gezien de zonnepanelen, of dat warm water leidingen toch geschikter is gezien het aantal m2.

Elektrische verarmingselementen aanleggen

Ik wil in de woonkamer onderzoeken of we met elektrische verwarming kunnen volstaan om de kamer van 11 x 4.5 x 2.60 m te verwarmen. We hebben nu een convectorput en radiatoren die beide op de cv zijn aangesloten. Mijn cv wil ik niet vervangen, maar ik zou graag elektrische verwarmingselementen willen hebben voor in de woonkamer. Geen vloerverwarming. Is het mogelijk om de convectorput aan te passen dat het loopt op elektra?

Aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming

Vanaf 1 mei krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Huidige houten balken vloer woonkamer verwijderen en vervangen door VBI renovatievloer. Afmetingen ongeveer 4.00x8.15m. Wij verwijderen zelf de houten topvloer (niet de balkenstructuur) en radiatoren. Indien mogelijk: afwerking door middel van Lewisplaten, vloerverwarming 16-2 op draadnetten HoH 10cm, afdekvloer 50mm met (lichtgewicht) beton C20/25 of gietmortel = C20. Opdrachtgever kan vloerverwarmingsslangen leggen (niet afpersen/aansluiten op CV), in overleg. Wij zijn op zoek naar een bedrijf voor wie dit een zeer veel voorkomende klus is. Daarnaast aanleggen vloerverwarming in keuken/hal, hier zit kelder van beton onder. Oplossing hiervoor te bepalen in overleg.

Cv ketel vervangen

Ik wil mijn cv-ketel: Atag blauwe engel 2 vervangen voor een atag of nefit cv-ketel CW5. Afvoeren van de oude ketel doe ik zelf. Het staat op de begane grond en er zullen beperkte aanpassingen gemaakt moeten worden, maar dat spreekt voor zich. Het is voor sanitair water en voor de verwarming.

Moederhaard en geiser vervangen voor cv-ketel op gas

Ik woon sinds kort in een appartementje uit 1960 en hier zit nog een oude moederhaard en geiser in met radiatoren. Voor nu is het op zich prima, maar ben benieuwd wat het zou kosten om dit te laten vervangen door een cv-ketel. De geiser hangt in één van de keukenkastjes, hier zou de CV-ketel eventueel ook kunnen hangen. Ik zou dan graag een cv-ketel op gas willen hebben. De oude installaties moeten worden afgevoerd. Ik heb geen idee of er nieuwe aansluitingen gemaakt moeten worden. Ik ben in mijn eentje en het is voor zowel sanitair als verwarming. Capaciteit durf ik niet te zeggen.

Partners

Partners van Casius