Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gasaansluiting verwijderen in de keuken:

Gasaansluiting verwijderen in de keuken

Gasaansluiting in de keuken verwijderen (CV-ketel blijft wel operationeel) en afkoppelen van de meterkast. Dit i.v.m. de plaatsing van een nieuwe keuken. Ook mogelijk waterleiding verleggen (maximaal 2 meter).
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasaansluiting verwijderen in de keuken uit heel Nederland:

Gaskookplaat verwijderen, gaskraan afsluiten en afdoppen

Gaskookplaat (vrijstaand) verwijderen en de gasleiding veilig afdoppen. Gasaansluiting niet meer nodig vanwege overstap op inductiekookplaat.

Gasaansluiting inkorten/ verwijderen bij gaskachel

In mijn jaren 40 woning hadden wij een gaskachel in de woonkamer, deze is verwijderd, maar de gasaansluiting steekt nog uit de vloer. Die wil ik graag weggewerkt/ verwijderd hebben. Het steekt zo ongeveer 10 centimeter uit de vloer.

Aanvraag/Offerte voor o.a. stucwerk & leidingen infrezen

Ik zoek een aannemer die met spoed een aantal klussen kan uitvoeren in mijn woning/keuken. Het gaat om: - één wand in de keukenruimte stucen met mat witte afwerking (gaat om 10m2) - verplaatsen gasaansluiting naar de juiste plek voor de nieuwe keuken (moet een stukje opzij) en gasleiding wegwerken in wand - waterleidingen wegwerken in wand met aansluitpunten warm en koud op juiste plek - elektrische aansluitpunten op de juiste plekken (ver)plaatsen - (en als het mogelijk is) verwijderen van een radiator en afdoppen verwarmingsbuis op die plek Kort gezegd, het is één wand in de keuken die klaar moet worden gemaakt voor de nieuwe keuken en ik denk dat jullie een goede partij zijn daarvoor.

Leidingplan in de keuken uitvoeren

Ik krijg een nieuwe keuken. Huidige aansluitingen water en elektriciteit moet worden aangepast naar situatie als bijgevoegde leidingplan. Momenteel is de waterleiding zo'n 60 cm van waar het straks moet komen voor wasbak. Hiernaast moet nog wel een leidingaansluiting voor vaatwasser bij komen. Verder zijn er al wel wandcontactdozen op aangewezen plaatsen maar niet voldoende aansluitingen of geschikte, leidingplan geeft aan dat er een specifieke aansluiting nodig moet zijn voor de inductiekookplaat. Nieuwe meterkast/groepen installeren. En een uiteinde van de gasaansluiting verwijderen.

Voorbereidingen treffen voor nieuwe keuken

Wij gaan in juli de huidige keuken in ons appartement vervangen door een nieuwe keuken. De nieuwe keuken wordt een open keuken. Hiervoor dient het bestaande wandje te worden verwijderd (zie foto’s). De nieuwe keuken heeft ook een andere opstelling, waardoor de aansluitingen (electra + water) verplaatst dienen te worden. In de bestaande keuken wordt nog op gas gekookt, in de nieuwe keuken wordt dat inductie. Dat betekend dat de huidige gasaansluiting dient te worden afgesloten en tevens dat er een nieuwe groep aan de stoppenkast dient te worden toegevoegd. In overleg zullen wij de bestaande keuken alvast zoveel mogelijk verwijderen.

Oude keuken verwijderen en aansluitingen aanpassen

- oude keuken verwijderen 275 cm x 135 cm bladlengte, hierbij is ondersteuning van mijzelf; - kraan en gasfornuis worden verwisseld met daarbij horend leidingwerk elektra, waterleiding, afvoer en gasaansluiting; - verplaatsen van de wasmachine uit de keuken naar de gangkast en daar de aanwezige water en afvoer aanpassen; - slechts twee stoppen in huis dus graag een uitbreiding t.b.v. o.a. de keuken van 2 naar acht stoppen in de meterkast; - aanbrengen leidingwerk voor extra stopcontacten woonkamer en eventueel een slaapkamer; - verwijderen wasbak op slaapkamer. P.S. herstel van muren indien nodig.

Elektrisch koken mogelijk maken

Zoals bekend, zal de gemeente Amsterdam de gas kraan willen dicht doen in zekere toekomst. Tegenwoordig stimuleren ze daarom de bewoners van de stad om geen gebruik te maken van gasfornuizen en in plaats daarvan over te gaan naar elektrische kookplaten(inductie of dergelijke). Een aantal van onze VvE leden hebben plannen om hun gasfornuizen te vervangen door elektrische modellen. Ik wilde bij deze informeren of uw bedrijf de noodzakelijke aanpassingen per woning kan aanbrengen. U kunt denken over de volgende werkzaamheden :   - checken bij centrale meterkast of ons elektra systeem voor deze overstap geschikt is. -Indien het centrale meterkast niet geschikt is, wat voor aanpassingen dienen we aan te brengen? -checken bij individuele meterkasten of ze deze overstap aankunnen? -aanbrengen van noodzakelijke aanpassingen per woning om overstap te kunnen maken naar elektrisch koken. -aansluiten van de nieuwe elektrische fornuizen -verwijderen van de gaskookplaten en afdoppen van gasaansluiting per flat. Ik hoor graag indien u bedrijf geïnteresseerd is in deze werkzaamheden en indien mogelijk ontvang ik een overzicht van de kosten die hiermee te maken hebben. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u telefonisch(zie nummer ) of per mail altijd mij bereiken.

Gashaard en schouw verwijderen

In onze aanstaande woning, bouwjaar 1961, willen we de gashaard en schouw verwijderen uit de woonkamer. De schoorsteen op het dak / tweede verdieping is reeds verwijderd in verband met een dakopbouw. Werkzaamheden bij voorkeur inclusief afsluiten/wegwerken/verwijderen gasaansluiting haard. Er komt een nieuwe vloer, dus vloerherstel niet per se noodzakelijk, tenzij ondervloer beschadigd raakt. De afwerking van de muur en plafond zien wij graag separaat terug op de offerte. Ik ben ook benieuwd of er iets gestut moet worden de draagconstructie is mij niet bekend.

Gasaansluiting verwijderen in de keuken

Het betreft het afstoppen van de gasaansluiting in de keuken.

Gasfornuis installeren

Het gaat om het aansluiten van een nieuw gasfornuis (BOSCH HGD74W255N) en verwijderen van het oude fornuis. Het nieuwe fornuis heeft de gasaansluiting boven zitten en het oude fornuis had deze onder. Daarom moet er een nieuwe gasslang van ongeveer 1 meter geplaatst worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius