Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor leidingwerk en wandcontactdozen verplaatsen:

Leidingwerk en wandcontactdozen verplaatsen

Het gaat om het aansluiten van een warmwaterleiding, een vaatwasser en het verplaatsen van 5 wandcontactdozen in onze keuken (nieuw appartement). Leidingschema is bijgevoegd.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leidingwerk en wandcontactdozen verplaatsen uit heel Nederland:

Woonhuis verbouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die de volgende werkzaamheden kan uitvoeren: • Verwijderen bestaande houten balkenvloer (24,8 + 13,1m2) • Inspecteren kabel/leidingwerk, eventueel herstellen en of vervangen • Aanbrengen balken-broodjes vloer (EPS) incl kruipluik. • Aanbrengen 2 st extra wandcontactdozen / loze leidingen • Aanbrengen druklaag en dekvloer met vloerverwarming en toebehoren • Verwijderen dragende keukenmuur, aanbrengen Latei • Verwijderen en dichtzetten oude keukendeursparing. • Aanbrengen vaste trap naar zolder, dichtzetten sparing vlizo trap • Aanbrengen CV installatie. Aanbrengen radiatoren in slaapkamers • Aanbrengen wasmachine aansluiting • Vervangen enkel glas voor dubbel glas

Elektra installatie

De begane grond van ons kantoorpand (371 m2) wordt opnieuw ingericht. Daarbij wordt: • De bestaande vergaderruimte behouden. • Alle overige bestaande niet-dragende wanden verwijderd. • 2 nieuwe kleine vergaderruimtes gecreëerd. Sloop van bestaande wanden, plaatsen van nieuwe wanden, werkzaamheden aan vloer, plafond en muren wordt door gecontracteerde kantoorinrichter uitgevoerd. Voor een passende offerte voor onderstaande werkzaamheden zal bezoek aan het pand, samen met de kantoorinrichter, noodzakelijk zijn. Uit te voeren E/W-werkzaamheden: • Demontage, uitzoekwerk, verplaatsen en afkoppelen. • Nieuwe goten voor de 2 nieuwe vergaderruimtes ter behoeve van data en elektra. • Extra wandcontactdozen in wandgoot. • Herpositionering verlichtingsarmaturen. • 3 lichtschakelaars + leidingwerk voor 3 vergaderruimtes aanbrengen. • 1 lichtschakelaar of aanwezigheidssensoren voor de resterende kantoortuin aanbrengen. • Data aansluitingen in patchkast van labels voorzien. • Mogelijk aansluitingen in patchkast opschonen. • Noodverlichting nakijken en herpositioneren. • Inbraakinstallatie (Pir) demonteren en her monteren (codebediening paneel verplaatsen). • 2 lijnroosters in plafonds van nieuwe vergaderruimtes plaatsen en aansluiten op bestaande voorziening frisse lucht. Optioneel: • PL spots vervangen door LED inbouwpanelen van 60 x 60 cm

Leidingwerk en elektra keuken aanpassen

Ik zoek een partij die op korte termijn het leidingwerk voor een nieuwe keuken kan verzorgen. We hebben een leidingsadvies van de keukenleverancier met technische tekeningen gekregen. Het gaat in ieder geval om 7 inbouw wandcontactdozen en het aanbrengen van 2 stopcontacten boven het werkblad. Mogelijk ook verplaatsen van bestaande leidingen voor warm en koud water en afvoer was- en vaatwasmachine. De woning is goed bereikbaar.

Complete woningverbouwing en - uitbreiding

- Aanbouw: 15m2 voorzien van kozijn, openslaande deuren incl. Wanden+plafond stucwerk lichtpunt + wandcontactdozen - Doorbraak kamer keuken: stalenbalk aanbrengen - Badkamer:aanbrengen leidingen tegelwerk bad inloop douche badmeubel inclusief leidingen fittingen electra EXCLUSIEF TEGELS SANITAIR - WC :aanbrengen leidingen vrijhangend toillet tegels plafond EXCLUSIEF TEGELS SANITAIR - plaatsen keuken: inclusief leidingwerk dakdoorvoer afzuigkap EXCLUSIEF KEUKEN - Meterkast: aanbrengen+ diversen groepen - Plafonds: woonkamer keuken hal 35m2 gipsplaat + stucwerk

Oude keukenruimte ombouwen tot slaapkamer

Vanwege een veranderde indeling in ons huis willen wij de ruimte waar de oude open keuken zat (1e verdieping) ombouwen tot slaapkamer. De keukenkasten en apparatuur zijn reeds verwijderd, maar het leidingwerk is nog aanwezig. Wij zoeken hulp bij een aantal klussen: • Plaatsen van een scheidingswand en deur. Voor de scheidingswand willen we een deurkozijn met bovenlichten zijlichten rechts en links, waardoor we zo min mogelijk licht verliezen.En een smal muurtje van ongeveer 40 cm breed en 260 cm hoog. Het kozijn is 2.10 breed en 2.60 cm hoog. • Leidingwerk van de oude keuken (waterleidingen, gasleiding en afvoer) afsluiten en verwijderen. • Vloer egaliseren, circa 7,5 m2 • Enkele aanpassingen aan elektra. (verplaatsen van wandcontactdozen, in de muur infrezen en verplaatsen van een lichtschakelaar) • Stucen 2 muren van ongeveer 7 m2 en ongeveer 6 m2.

Badkamer vernieuwen

Badkamer is ongeveer 2.11 meter bij 2.16 meter. Oude badkamer slopen: het tegelwerk, badmeubel, bad, toilet. Wanden en vloer opnieuw betegelen. Inloopdouche plaatsen, waarbij wat leidingwerk vervangen moet worden. Verder graag: - Drain plaatsen, - Hangend toilet plaatsen, op een andere zijde dan waar het toilet voorheen stond, - Badmeubel plaatsen, - Radiator plaatsen, - 2 wandcontactdozen verleggen, - Plafond voorzien van gipsplaten en stucen. Alle materialen zijn in bezit (met uitzondering van tegellijm). Graag hoor ik van u.

Elektra- en leidingwerk voor plaatsing nieuwe keuken

In week 21 slopen wij onze oude keuken weg, zodat in week 22 het voorbereidende installatiewerk kan worden uitgevoerd. Het gaat daarbij om het verwijderen van de gasleiding en aanpassing van het elektra. Het gaat om het bijplaatsen van een groep t.b.v. elektrisch koken, het plaatsen van een Perilex WCD, het plaatsen van diverse WCD t.b.v. de oven, magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Ook moet er een lichtschakelaar voor een lamp in de woonkamer verplaatst worden en een schakelaar voor de mechanische ventilatie. Als laatste moeten een lichtschakelaar en stopcontacten worden geplaatst voor inbouwspots in het plafond. De leidingen leggen we zelf aan. U hoeft enkel alle draden te trekken en alles aan te sluiten. Zodra het stucwerk gereed is vragen wij u de wandcontactdozen en schakelaars te plaatsen; zodra de keuken gemonteerd is vragen wij u de kookplaat aan te komen sluiten. Zie onze bijlage voor meer informatie. De wandcontactdozen (2 stuks) die in het zicht komen en de schakelaars staan hier nog niet op aangegeven. Wij ontvangen graag uw offerte.

Voorzetwand in de slaapkamer maken

Omdat er nogal wat leidingwerk over de muur in onze slaapkamer op de 1e verdieping loopt, wil ik daar een voorzetwand laten maken met aluminium profielen en gipsplaat. Het gaat om een hoogte van 252 cm en lengte van 335 cm, waarbij het laatste deel schuin loopt. Ik wil de wand ongeveer 10 cm voor de huidige muur laten plaatsen. Er hoeft geen isolatiemateriaal achter. Ik wil wel enkele wandcontactdozen laten aansluiten op een lager niveau, op ongeveer 20 cm hoogte. Ze zitten nu halverwege de muur. Ook moeten er aansluitingen worden voorbereid voor speakers. Mijn voorkeur gaat uit naar metalen profielen, maar er mag ook een aanbieding voor houten profielen worden gedaan, zodat ik het verschil kan beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en offerte.

Groepenkast laten vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen de huidige groepenkast heeft drie groepen. De nieuwe groepenkast zou voldoende moeten zijn voor een gezinshuishouden (8 groepen?). In de woonkamer, open keuken en zolder is de elektra verouderd, graag een indicatie van de kosten bij plaatsen nieuwe wandcontactdozen en leidingen. De woonkamer is 35 m2, de zolder ook. De zolder zit direct boven de woonkamer. Het zijn een paar wcd's per verdieping. Het leidingwerk kan via de loze leidingen of onder de vloer (via de kruipruimte). Het is voor een huis dat we gaan kopen. Kunt u aangeven wat globaal de kosten zullen zijn?

Volledige renovatie van een jaren '30 woonhuis

Grove beschrijving van de werkzaamheden: - Nagaan van alle buitenkozijnen, eventueel vervangen (dubbel hr glas); - Verwijderen rood/wit vinyl (waarschijnlijk asbesthoudend); - Leggen houten vloer op beneden etage; - Stuc en schilder beneden (volledig) + trap; - WC beneden vervangen; - Controleren en eventueel vervangen elektra in hele huis; - Controleren leidingwerk/standpijp en eventueel vervangen; - Schouw achterkamer verwijderen (asbesthoudend) voorzetplaatje (lijken klinkers, zijn het niet); - Plaatsen nieuwe keuken (afzuigkap naar buiten); - Stuc plafonds; - Controleren op eventueel doorslaand vocht/schimmel; - Eerste verdieping, leggen houten vloer/laminaat, stuc en schilder, plafonds; - Badkamer vergroten door wegbreken muur kamer (waardoor slaapkamer iets minder groot wordt) i.v.m. plaatsen bad; - Algemeen: wandcontactdozen, schakelaars, etc. (door hele huis); - Controleer eerste verdieping op doorslaand vocht/lekkages; - Tweede verdieping, leggen houten vloer/laminaat, stuc en schilder, plafonds; - Controleer dak. Bovenstaande is niet geheel volledig. Aannemers worden verzocht het object zelf te bekijken. Pro-actief meedenken en werken binnen een vooraf bepaald budget. Afgesproken planning. Voor bezichtiging van het object dient een afspraak gemaakt te worden.