Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor tweedehands gaskachel plaatsen:

Tweedehands gaskachel plaatsen

Ik heb een 2e hands gaskachel, Wanders, voor een gesloten systeem. Deze kachel moet geïnstalleerd worden in onze woonkamer: - gasleiding moet worden aangelegd via de kruipruimte, er loopt al een oude gasleiding welke moet worden vervangen; - plaatsen van het gesloten systeem in onze bestaande rookkanaal, dit kanaal is geschikt voor een gesloten systeem, onlangs nog bekeken door een schoorsteenveger, ik schat dat dit ongeveer 8 meter is; - installeren van de gaskachel in onze woonkamer. We hebben alleen de kachel dus ook alle benodigde materialen zal degene die komt installeren moeten regelen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tweedehands gaskachel plaatsen uit heel Nederland:

Gaskachel aansluiten en keuren

Ik heb een tweedehands gaskacheltje gekocht en deze wil ik laten aansluiten op het bestaande rookkanaal. Ook wil ik de kachel laten reinigen/controleren.

Tweedehands gaskachel installeren

Binnenkort wil ik een tweedehands gaskachel laten installeren, nakijken en onderhouden in mijn nieuwe woning. Volgende week krijg ik de sleutel. Deze moet ik nog uitkiezen.

Gaskachel aansluiten en onderhouden

Ik ben verhuisd naar een oude flat, er is een tweedehands gaskachel aanwezig maar moet nagekeken worden en aangesloten worden.

Gaskachel aansluiten en onderhouden

Ik ga verhuizen naar een koopwoning wil het volgende laten doen: - Een tweedehands gaskachel installeren (en daarna onderhouden) - Een al aanwezig gaskachel laten onderhouden Ik weet niet wat de benodigde werkzaamheden zijn. Graag een prijsindicatie geven in het beste en 'worse case scenario' (bijvoorbeeld tussen 70 en 150 Euro). Zijn er voorrijkosten? Het is in de Dapperbuurt in Amsterdam.

Tweedehands gaskachel installeren

Wij zijn op zoek naar een (tweedehands) gaskachel, we zouden deze ook willen laten installeren. Er is in dit huis een aansluiting en er heeft vroeger een gaskachel op deze plaats gezeten.

Tweedehands gaskachel laten aansluiten

Ik heb een tweedehands gaskachel gekocht maar het moet worden aangesloten en het slangetje past niet precies. Hoe veel gaat het ongeveer kosten inclusief voorrijkosten etc?

Gaskachel installeren

We willen de oudere gaskachel vervangen door een nieuwe tweedehands gaskachel. De oudere kachel is verwijderd, nu moet alleen een nieuwe gaskachel installeren.

Gaskachel vervangen

Tweedehands gaskachel aansluiten

Gaskachel keuren en aansluiten

Ik wil graag een tweedehands gaskachel kopen en laten goedkeuren en installeren op mijn nieuwe adres. Het gaat om een Pilgrim gaskachel of Saey gaskachel. Ik wil graag advies over de beste keuze en de kachel dan laten keuren en aansluiten. Op het nieuwe adres is er al gasaansluiting en schorsteen aanwezig. Ik wil de kachel graag in de 2e week van februari laten plaatsen.

Tweedehands gaskachel aansluiten en keuren

Ik wil graag een tweedehands gaskachel laten aansluiten en indien nodig laten keuren. Waarschijnlijk wil ik een wat oudere Pelgrim Bambino tweedehands kopen. Maar ik wil graag eerst weten wat de kosten zijn voor het aansluiten. Het betreft alleen het aansluiten, de gasleiding is al aanwezig.

Partners

Partners van Casius