Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor keukenkraan monteren:

Keukenkraan monteren

IK wil onze oude keukenkraan laten vervangen. Ik koop zelf een nieuwe kraan en zoek een vakman voor de montage. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkraan monteren uit heel Nederland:

Nieuwe keukenkraan monteren

Ik wil een mengkraan in de keukenkasten demonteren en een nieuwe plaatsen.

Praxis kraan monteren

Graag montage van de bij de Praxis gekochte Grohe Get keukenkraan. De oude kraan kan ik zelf afvoeren. Ik zal alles vrijmaken, zodat de vakman er goed bij kan.

Kraan in de keuken vernieuwen

Keukenkraan lekt daardoor slaat de verwarming niet meer aan. Verwarmingsmonteur raadt aan een nieuwe kraan te plaatsen, het liefst van Grohe. Klus is dus oude kraan verwijderen en nieuwe kraan monteren. Bij Gamma hebben we een Grohe Feel keukenkraan met uittrekbare mousseur gezien. Deze wilde wij graag dan laten plaatsen.

Keukenkraan monteren

Keukenkraan monteren (inbouwkeuken).

Keukenkraan monteren

Ik wil een nieuwe keuken kraan kopen en laten plaatsen. Graag de oude kraan verwijderen en afvoeren.

Keukenkraan monteren

Ik wil een nieuwe keukenkraan laten monteren op de plaats van de oude kraan.

Aqua Vive keukenkraan monteren

Ik wil een nieuwe keukenkraan gemonteerd hebben. Het is de zelfde kraan als de huidige die gemonteerd is: Keukenmengkraanartikel 5274541. De boog van gemonteerde kraan vloog er plots uit. Ik heb de nieuwe kraan in winkel reeds opgehaald. Moet in de keuken gemonteerd worden.

Monteren van een nieuwe keukenkraan

Heb vandaag nieuwe kraan gekocht bij Praxis voor in de keuken. Merk Grohe wave cosmopolitan. Klus is verwijderen van oude kraan en plaatsen van de nieuwe. De huidige kraan is onlangs gaan lekken

Fonteintje in de toilet vervangen

Het demonteren van de oude toiletfontein/wasbakje, inclusief kraan en het monteren van een nieuw toiletfontein/wasbakje inclusief kraan en aansluiten. De leiding in het toilet willen wij ook laten vervangen in het chrome. Tevens willen wij het lekken van de keukenkraan gelijk laten verhelpen.

Kranen, wasbak en sifon laten monteren

De man wil graag zijn keukenkraan, wastafelkraan en wastafel laten vervangen. Al deze dingen schaft hij zelf aan. Omdat de klant niet volledig inzage heeft in al de benodigdheden voor de klus raad ik de vakman aan om even contact met hem op te nemen.

Partners

Partners van Casius