Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Utrecht of directe omgeving.

8056 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: zonnepanelen en warmtepompsysteem aanleggen, cV installatie aanpassen, warmtepompinstallatie aanleggen in groot complex, lucht of grond warmtepomp installeren, verwarming installeren in nieuwbouw woningen, water-water warmtepomp installeren, water-water pomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp aanleggen en zonnepanelen, luchtluchtwarmtepomp installeren, water-water warmtepomp installeren voor hotel, water - water warmtepomp installeren, water-waterwarmtepompinstallatie installeren, warmtepomp aarde en WTW installeren, aardwarmtepomp laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

CV ketel vervangen en radiatoren plaatsen

Graag willen wij de cv ketel vervangen. Daarbij een nieuwe thermostaat (draadloos heeft de voorkeur.). Ook willen wij 2 radiatoren geplaatst hebben in de woonkamer. Hier is nog geen leidingwerk aanwezig (we onder de vloer bij de cv ketel al de aansluitingen). Graag willen wij voor een radiator van ongeveer 120 x 60 cm en achter 60 x 90 cm (dit zijn nog geen exacte maten. Het gaat om een begane grond appartement met kruipruimte.

Vaatwasser aansluiten

Ik wil graag een vrijstaande vaatwasser plaatsen onder het keukenblad. We mogen dit niet zelf aansluiten omdat we in een huurhuis wonen. De voorwaarden van de verhuurder zijn uitgebreid, zoals de watertoevoer die geen tussenstukken of snelkoppelingen mag bevatten, en de aansluiting op elektra die een nieuwe groep vereist. In de bijlage staat een foto van de eisen van de verhuurder. Ook heb ik een foto bijgevoegd van de leidingen onder de gootsteen. Op de 3e foto is te zien waar de vaatwasser moet komen, links van het gootsteenkastje, in verband met de lengte van de nieuwe leidingen. Graag ontvang ik een globale, scherpe prijsopgave die reëel is en niet allerlei kosten nog in het midden laat. Ik moet weten wat het me minimaal en maximaal gaat kosten. Alvast veel

Leidingwerk en wandcontactdozen verplaatsen

Het gaat om het aansluiten van een warmwaterleiding, een vaatwasser en het verplaatsen van 5 wandcontactdozen in onze keuken (nieuw appartement). Leidingschema is bijgevoegd.

Controle van Stellina moederhaard/gaskachel

Wij hebben een oude Stellina moederhaard/gaskachel die periodieke controle nodig heeft: onderhoud en schoonmaak dus. Wij zijn benieuwd naar de kosten

Divers reparatiewerk

Mijn voormalig buurvrouw is visueel gehandicapt en roept mijn hulp in als er kleine klusjes te doen zijn. Nu betreft het twee dingen: 1. Het dichtsolderen van de leiding van de buitenkraan. Het lekt nu een beetje. 2. Een reparatie aan een stopcontact in de keuken. Het is een zogenaamd 3-weg stopcontact aan de muur. Die is losgekomen van de muur. Is niet geschroefd, maar zat met een soort V-verbinding geklemd. Zou u haar kunnen bellen en verder helpen?

Vloerverwarming in het hele huis plaatsen

Wij willen graag vloerverwarming in onze hele huis plaatsen. Ons huis bestaat al 18 jaar, en sinds dien niet veel veranderd. Betonnen vloeren, meer dan 100 m2. Er is stadsverwarming. Mogelijk elektrische vloerverwarming? Wat zijn de kosten van beide?

Nieuwe badkamerkraan monteren

Ik wil graag een nieuwe badkamer kraan vervangen. Wat zijn het totaal kosten?

Waterkraan aanleggen op het dakterras

Ik wil een (vorstvrije) waterkraan aan leggen op ons dakterras. Er zijn al diverse pijpen die uitkomen op het dakterras. Ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden en kosten hiervan.

Convectorput vervangen door radiator

Op de begane grond dient de convectorput verwijderd te worden. Hierna moeten de leidingen worden verlegd en een verticale radiator geplaatst. De woning wordt verwarmd via gas en graag ontvang ik advies over de mogelijkheden van de radiator.

Warmtepomp installeren

Modulerende water - water pomp installeren voor koelen en verwarmen van een nieuwbouw woning. Benodigde vermogen 7.5 kw. Inclusief transmissie, ventilatie en elektrische spiraal bijvoegen (hoeft niet volledig afgedekt). Gebouw is rond de 190 m2 met passieve waardes.

Elektrische accumulatoren

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie Welke installatie heb je momenteel? Andere of nog geen installatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ons vakantiehuis staat in Duitsland en wordt op dit moment verwarmd d.m.v. houtkachels. Totale oppervlakte van het huis is 100m2. In eerste instantie wil ik de bovenverdieping (50m2) voorzien van elektrische verwarming.

Toiletpot en reservoir vervangen

Ik wil mijn oude wc pot en waterreservoir vervangen en een nieuwe laten installeren. Ik heb deze nog niet aangeschaft. Er is geen leidingwerk nodig.

CV Ketel vervangen

Huidige ketel staat in de vrijstaande garage, maar is stuk gevroren. De nieuwe ketel moet in de kelder geplaatst worden. Gas, water, CV leiding, elektra is aanwezig. Rookgas afvoer nog niet. Er moet hiervoor waarschijnlijk een gat in de muur naar buiten geboord worden. Ketel die ik op het oog heb: Nefit Trendline II AquaPower Plus HRC 30/cw6 maar het mag ook een ander merk zijn. Slimme thermostaat (bijvoorbeeld Nest, of Nefit) is ook gewenst. Graag de oude ketel afvoeren. Kunt u bij het opstellen van een offerte ook de specificaties van de nieuwe ketel erbij vermelden?

Gaslek laten repareren

Zwakke gaslucht rondom één van de knopjes van de (gas)kookplaat. Geen gaslucht bij de pitten of ketel, enkel rondom de knop. Graag iemand die de slangen van de kookplaat kan nalopen en de lekkage kan maken.

Twee houtkachels installeren in bestaande open haarden

Graag zouden we in onze voor- en achterkamer 2 houtkachels willen laten plaatsen in 2 bestaande, functionerende, openhaarden. De rookkanalen wil ik graag laten controleren of alles op de juiste wijze geïnstalleerd kan worden.

CV-installatie installeren in huis zonder installatie

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Oud huis, zonder bestaande cv en leidingen. Huis moet volledig gerenoveerd worden. We willen graag op de beneden verdieping en de badkamer vloerverwarming aanleggen dit is ca 35m2. Eventueel ook het hele huis van ca87m2

Automatische balansventilatie installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Winkel of horeca Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Voor een restaurant zijn wij op zoek naar een betaalbare WTW unit. De oppervlakte is 300 m2 en de hoogte zal zijn 4,40 meter. De ruimte moet gekoeld, verwarmt en mechanisch geventileerd worden. In de keuken is een afzuiging van 8000 m3. Graag een interessante prijsopgave.

Aansluiting van het gasfornuis controleren

Ik heb een nieuw gasfornuis een vriend heeft het aangesloten maar ik vertrouw het niet helemaal lijkt ook of ik gas ruik, heb de gaskraan dicht gedraaid. Wil het graag laten controleren.

Convectorput dichten en radiator plaatsen

In de woonkamer wil ik de convectorput dicht hebben en een sierradiator laten ophangen. Voor de nieuwe radiator dient er een leiding verlegd te worden.

Enkelgreeps kraan vervangen

Ik wil in de douche de Grohe enkelgreepskraan vervangen. Deze is namelijk wat ouder geworden.

Opbouw ventilatiesysteem

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woning in Utrecht in de wijk ondiep. Bestaande situatie is een nieuw opgeleverde badkamer zonder ventilatie. Plafond is deels verlaagd en afgewerkt maar wij hebben geen rekening gehouden met de ventilatie (ramen blijken niet voldoende). In het verlaagde plafond zijn spotjes verwerkt. Graag willen wij een stille afzuiging in de doucheruimte. De doucheruimte is deels onder het verlaagde plafond en een klein stuk onder het schuine dak.

Airco-unit met stormschade controleren en repareren

Een paar weken geleden alweer is er een airco unit omgewaaid op ons dak. Ik kan de schade niet goed inschatten aangezien ik niet eenvoudig het dak op kan. Mogelijk is het alleen het opnieuw vastzetten van de unit, anderzijds is het ook mogelijk dat de unit volledig gerepareerd of vervangen moet worden (geen idee). Ik wil graag dat naast deze airco unit ook de andere 2 units nagekeken worden (deze zijn niet omgewaaid overigens). Het is al aangemeld bij de verzekering en een andere loodgieter belde steeds af waardoor het nog steeds niet gerepareerd is. Ik wil daarom een vakkundig iemand die dit op korte termijn in orde kan maken.

Leveren en monteren van een VR-ketel

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leveren en monteren van een VR-ketel. Bijvoorbeeld VAIL CV ketel VCW CWAL. Graag inclusief alle kosten/VR ketel/materialen/voorrijkosten en dergelijken. Eventueel tevens een offerte voor het leveren en installeren van Itho eco-fan cve se ra plus rft zender wit. Tevens ontvang ik graag een link naar eventuele reviews. Ik hoor graag van u.

Gasslang vervangen

Er is na uitgevoerde werkzaamheden door Stedin, geconstateerd dat er onderhoud nodig is aan de gasaansluiting van de gasleiding naar het fornuis. De werkzaamheden bestaan waarschijnlijk uit het vervangen van de deze gasslang (schakelleiding – fornuis) en het vervangen/aanpassen van de aansluiting op het fornuis. Doel is het verhelpen van de lichte lekkage die er nu is. Kunnen jullie dit uitvoeren en welke kosten kunnen we hierbij verwachten? De oude leiding moet afgevoerd worden. Ik woon in een flat. Ouwe meuk eruit en de nieuwe erin.

Combiketel verplaatsen

Heer/mevrouw, Ik wil graag weten wat het mij gaat kosten wanneer ik mijn bestaande ketel in de keuken zou willen verplaatsen naar de badkamer. De ruimtes liggen achter elkaar. Het rookafvoerkanaal, de warmwater toevoer en de cv aansluiting zouden omgelegd moeten worden.