Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Utrecht of directe omgeving.

7936 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geheel nieuw waterleidingnetwerk op woonpark aanbrengen, verwarmingsinstallatie aanleggen, wTW-installatie laten plaatsen, gas, water en licht aanleggen voor mantelzorgwoning, cV-installatie in een woonhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, cV in bestaande woning aanleggen, installatie van de leidingen van water en elektra, airco op de bovenverdieping installeren, cV installatie compleet installeren, vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV installatie, vloerverwarming infrezen en aansluiten, complete cv installatie aanleggen, complete verwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

Gasfornuis repareren

Eén pit van mijn gasfornuis werkt niet meer goed; bij het 'aansteken' (automatisch) komt er wel een vlam, maar zodra ik de knop van die pit loslaat, gaat het vuur uit. Het lijkt erop dat de gastoevoer naar die ene pit stopt zodra ik de knop loslaat. Bij een tweede pit moet ik de knop steeds langer vasthouden voordat het vuur daadwerkelijk aanblijft. Zo begon het bij die eerste pit ook.

Rookkanaal van glijmortel voorzien

Circa 9 meter rookkanaal van glijmortel voorzien. Het is een vierkant kanaal.

Draaiknop verwarming vervangen

Draaiknop verwarming is afgebroken, verwarming slaapkamer,hij is afgebroken op het zwarte plastic, ringetje en pin nu zichtbaar en zonder schade. De verwarming staat nu constant te gloeien. Hoeveel zou dit kosten? Wij hebben moderne thermostaat en cv-ketel, renovatie appartementen.

Afvoer close-in boiler aansluiten

Vanuit het aansluitstuk van mijn close-in boiler (keuken) loopt een zwart afvoerslangetje naar mijn afvoer, voor overdruk of iets dergelijks. Dit slangetje is verstopt geweest en heb ik los gehaald en ontstopt/schoongemaakt. Als ik hem nu zelf weer aansluit blijft hij lekken op de aansluiting met mijn afvoer. Wie heeft tijd om hier voor mij op korte termijn even naar te kijken?

Rookkanaal aanpassen en houtkachel plaatsen

Ik zou graag de Livin'flame houtkachel Flora zwart van Gamma willen laten plaatsen. Er is een rookgasafvoerkanaal aanwezig op 75 cm hoog, doorsnede is ongeveer 12,5 cm. De uitgang van de kachel heeft boven een uitgang. Het gat in het rookkanaal zal dus hoger geplaatst moeten worden.

Lekkage in badkamer opsporen

We hebben een lekkage in de badkamer maar weten niet waar het van komt.

Waterslag in waterleiding oplossen

Wij hebben last van waterslag in de waterleiding. Dit is voornamelijk het geval bij gebruik van de wasmachine. Ook horen wij het als we de kraan in de badkamer snel uit zetten. Graag zouden wij willen dat er een erkende loodgieter komt kijken.

Radiator installeren

Wij wonen in een recent opgeleverd nieuwbouwhuis met stadsverwarming en op de begane grond vloerverwarming. Op zolder willen we graag een radiator laten installeren. De aanvoerende en afvoerende leiding zijn reeds bij de bouw aangelegd en we hebben zelf een radiator in huis.

Drain verplaatsen en omleggen

Drain verplaatsen van de rechterkant naar de achterkant. Tegelwerk zal eruit moeten, onderliggende vloer zal eruit moeten om het leiding werk om te kunnen leggen en vervolgens een aflopende vloer worden geplaatst naar de drain toe en het tegelwerk zal weer gedaan moeten worden.

Wasmachine en droger aansluiten

Aansluiting realiseren voor wasmachine en droger op zolder, 2de verdieping. Wateraansluiting en afvoer zit op eerste verdieping onderaan de trap van de cv

Houtkachel installeren

De aansluitpijp van mijn houtkachel in 125 millimeter, de opening van het rookkanaal 120 millimeter. Kan de installateur ook deze opening in de muur iets groter maken en zo ja wat zouden dan de kosten zijn voor de hele klus?

Open haard voorzien van glazen deuren met luchttoevoer

Voor mijn 3-zijdige open haard (stookgedeelte circa 50 x 35 cm) wil ik graag een vaste constructie met hittebestendig glas voor raampjes en deurtjes laten plaatsen in verband met te snelle verbranding, rooklucht in ruimte en verhogen rendement. Inclusief regelbare luchttoevoer in constructie. Aslade dient vrij te blijven in verband met legen. Betreft het leveren van de constructie en eventueel het plaatsen. Graag eerst globale kostenindicatie en na afspraak op locatie gedetailleerde prijsopgave.

Asbest pijp uit schoorsteen verwijderen

Bij bouwkundige keuring is gebleken dat er een asbest pijp (gaat door 2 woonlagen heen) in de schoorsteen aanwezig is. Wat kost het om de asbest te verwijderen en de schoorsteen op te leveren in werkende staat voor een open haard? Start project per 1 maart.

Aircosysteem in bedrijf stellen

Het in bedrijf stellen van een nieuwe LG Multi MU3M19 trisplit/multisplit buitenunit met drie binnenunits voor ons nieuwe huis. Hij is al geplaatst. Elektrabekabeling wordt getrokken en aangesloten. Het leidingwerk is al getrokken en ligt zonder connectoren klaar voor aansluiten en vullen. Het gas moet dus nog geregeld worden. Hij is deels voorgevuld, vanaf fabriek. Uitvoering in januari.

Radiator vervangen

Ik wil mijn oude radiator vervangen. Ik ga zelf wel een nieuwe radiator kopen, maar ik heb een vakman nodig die mijn oude radiator door een nieuwe kan vervangen. Ik moet erbij vermelden dat ik doordeweeks overdag telefonisch niet goed bereikbaar ben, maar een email is een goed alternatief. 

Leidingen infrezen en gaten boren voor WCD

Ik wil leidingen verleggen in de keuken. Beton frezen. Aantal: 3x Elektra (20 mm breed) afstand horizontaal 70 cm. 3x gat boren 80 mm diameter, 40 mm diep. 2x waterleiding (18 mm breed). Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave.

Loden leidingen vervangen

In mijn woning loopt een loden leiding die is gaan lekken. Ik ben erg benieuwd wat de kosten zijn om het lekkende stuk te laten vervangen en wat de kosten zijn om alle loodleidingen te vervangen. Een deel van de leiding loopt ook naar de buren. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Storing warmtewisselaar stadsverwarming verhelpen

Ik heb beperkt warm water, waarschijnlijk door storing warmtewisselaar. Ik zoek iemand voor Donderdag 23 of vrijdag 24 november. Foto warmtewisselaar zit in de bijlage

Buitenkraan aanleggen

Vanuit een bestaande kraan in cv hok is de wens een kraan buiten aan te leggen. Het CV hok zit aan de buitenmuur. Ik maak graag een afspraak om een en ander te laten zien. Contact graag per mail.

Riolering met asbest laten vervangen

In de kelder loopt een afvoerbuis met een omhulsul van asbest. Daar zit een barst in en deze lekt. We willen deze hele buis inclusief de aansluitingen daarop laten vervangen.

Divers loodgieterswerk

Ik ben eigenaar van een pand waar huurders in zitten. Ik wil daar wat onderhoud laten verzorgen. Het pand heeft stadsverwarming. Ik laat de installatie c.q. leidingen graag ontluchten en 3 of 4 nieuwe thermostaatkranen plaatsen. Verder moet er een boiler en duoblok worden vervangen. Ik wil een afspraak maken om de klussen hier te beoordelen en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. De materialen mogen ook worden geleverd.

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Wij wonen in een jaren 30 woning en willen een houtkachel plaatsen op de plek waar een gaskachel stond. De klant wil graag dat de vakman eerst komt kijken of de werkzaamheden überhaupt mogelijk zijn.

Radiatorkranen vervangen

Ik wil in totaal 5 radiatorkranen vervangen in de woning. De nieuwe kranen heb ik deels aangeschaft. Er moeten nog twee onderdelen bij twee kranen erbij.

Centrale verwarming aanleggen

Cv systeem aanleggen in een huis van 64m2. Op dit moment wordt het huis verwarmt door gaskachels en warm water middels een huurgeiser.

CV-installatie aanleggen

In een lege bovenwoning dient een complete CV installatie te worden aangelegd. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering. Op deze vliering zal de ketel geplaatst moeten worden en verder zullen de leidingen moeten worden getrokken en de radiatoren geplaatst. De leidingen in de badkamer en de keuken dienen te worden weggewerkt in de muur, de overige leidingen mogen wel zichtbaar geplaatst worden.