Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Utrecht of directe omgeving.

8075 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler, cv installaties vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

Gasleiding afdoppen en verwijderen

In de huidige woning hebben twee gaskachels gestaan, de leidingen hiervan prikken nog door de vloer. In verband met renovatie wil ik alle gasleidingen op de benedenverdieping (2x gaskachel, 1x fornuis) dicht bij de meterkast laten afdoppen en verwijderen. Enkel de gasleiding naar cv/zolder moet blijven bestaan. De kruipruimte en meterkast zijn vrij en toegankelijk, foto's van details uiteraard mogelijk.

Gehele convectorput vervangen

In onze woonkamer zit een convectorput van 370 cm x 40 cm (buitenmaat, roostermaat). Deze is oud en mogelijk aan vervanging toe. Graag ontvangen wij een offerte voor vervanging / vernieuwing van de gehele put inclusief convector, dan wel onderdelen die volgens u nodig zijn om te vervangen. Indien nodig is om alles te vernieuwen willen wij de put wat inkorten, 250 - 300 cm.

Vloerverwarming slangen leggen en verdelers plaatsen 450 m2

Ik heb een nieuwbouw project en wil over 3 verdiepingen in totaal 450 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Het gaat om het leggen en leveren van de slangen en de verdelers. Ondergrond is beton waar later een cementdekvloer op moet komen

Elektrische vloerverwarming leggen en een linoleum vloer leggen

De elektrische vloerverwarming zou gelegd moeten worden onder linoleum met als doel bij te verwarmen dat de vloer niet zo koud aan de voeten voelt. Wel zou ik het stroomverbruik zoveel mogelijk willen beperken. De verwarming zal zo’n 2 á 3 uur per dag aan staan en ongeveer 4 dagen per week, als bijverwarming. Oppervlak van de slaapkamer is ongeveer 13,8 m2. Geen idee of dit het mogelijk is. Het zeil moet ook gelegd worden. We willen effen, strakke linoleum.

Vloerverwarming infrezen in een plavuizen vloer

Ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen, ingefreesd in een plavuizen vloer (jaren 70). De plavuizen zijn ingemetseld en 3 cm diep en liggen zowel in de woonkamer als de gang. Totaal oppervlakte 45 m2.

Radiator leidingen aansluiten (ingefreesde muur)

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen en aansluiten van leidingen in vooraf gefreesde muur. Het betreft twee slaapkamers (H. 2.5 m) waardoor twee leidingen (22 mm) doorheen lopen. Er zitten in totaal 4 radiatoren op aangesloten (2 doorgestoken). Tevens liggen de plafonds open zodat we er goed bij kunnen. Graag zou ik één stamleiding vanuit de slaapkamer willen verlengen/doortrekken tot in de woonkamer waar er in de toekomst vloerverwarming op wordt aangesloten.

Loden afvoer verwijderen en mogelijk vervangen door moderne leiding

Het betreft een loden afvoer, dat aanwezig in keuken. Nog onbekend of deze nog in gebruik is. is in huis met bovenburen. (2 woningen in 1 huis). Nog niet duidelijk hoe deze op de hoofdafvoer zit. Liefst verwijderen we de leiding (evt afdoppen) indien niet in gebruik. Bij nog in gebruik graag vervangen voor dunnere modernere leiding.

Leiding omleggen via de kruipruimte

Wij willen graag onze verwarming verplaatsen op de begaande grond. Het idee is om de buizen door de kruipruimte te leggen en deze aan een andere muur weer omhoog te laten komen om daar de verwarming te plaatsen. Een andere optie is een convectorput slaan in verband met het plaatsen van een schuifpui. Wat raad u prijstechnisch aan? En met welke kosten moeten wij rekening houden? De kruipruimte is goed toegankelijk. Het gaat om een afstand van circa 5 meter vanaf de huidige situatie.

Radiatorkraan vervangen en info over thermostatische radiatorkranen

Een van onze radiatorkranen is kapot. De radiator is altijd aan, ook als wij de radiatorkraan uit zetten. En we willen ook advies over thermostatische radiatorkranen. Onze thermostat is op de begane grond, in de woonkamer en overdag is het hier warmer. Dit betekend dat de radiatoren gaan niet aan in de slaapkamers. (1st en 2de verdieping) We willen weten of thermostatische radiatorkranen dit probleem zouden kunnen oplossen. (Zou zo'n thermostatische radiatorkraan met onze CV werken?)

Het leggen en aansluiten van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die vloerverwarming kan realiseren op de begane grond van mijn woning. Het zou gaan om ongeveer 35 m2 aan verwarming. Dit moet in een betonnen vloer gelegd worden en dient te worden aangesloten op de (gas) CV-ketel.

Nieuwe Wc plaatsen en oude wc weghalen

We hebben graag een offerte voor plaatsen v/d nieuwe wc en weghalen oude wc. En een concreet voorstel wanneer dit gedaan kan worden en hoe lang de klus duurt. We halen dan zelf de wc op bij de Praxis, weten al welke op advies van Praxis Utrecht (duo blok, type Juine, 189 EUR). Bij voorkeur zo snel mogelijk. Vast dank.

Vloerverwarming werkt niet: pomp is uit en mogelijk kapot

In mijn huis heb ik vloerverwarming op de begane grond (2 verdiepingen bovenop met "normale" verwarming). Het water in het huis werkt. Verwarming op de 1e en 2e verdieping werkt. Vloerverwarming werkt niet! Ik heb inmiddels vastgesteld dat het vanuit de separate pomp komt (robot grundfos upm3-o 15-60 autoadapt) die ook op de begane grond zit. Die heeft wel stroom, maar staat niet meer aan. Alle verzoeken om ze aan te krijgen mislukt. Graag iemand met expertise in verwarming zo spoedig mogelijk bij mij in Utrecht langs komen en repareren/verfangen/black magic.

Slaapkamer ventileren

Het gaat mij om meer zuurstof en stilte tijdens het slapen. M’n slaapkamer en tevens woonkamer is circa 21 vierkante meter en heeft twee grote ramen van 1.80 bij 1.60 met elk een kleine raam. De ramen hebben dubbelglas uit 1980/90. Omdat ik langs een zeer drukke weg woon wil ik de ramen ‘s nachts gesloten houden en toch frisse lucht binnenkrijgen.

CV ketel vervangen

Mijn huidige CV ketel moet vervangen. Ik heb nu een AWB thermomaster HR g. Ik zou bijvoorbeeld een intergas CW 4 willen.

Vaatwasseraansluiting maken in een keuken

Ik zoek een loodgieter die een vaatwasseraansluiting kan maken in mijn keuken. Het gaat om de water toe- en afvoer voor een vaatwasser.

Reservoir vervangen

Mijn staande toilet, merk Sanitana, heeft een reservoir waar een barst in zit. Ik wil graag apart een nieuw reservoir er op laten zetten, wie kan helpen en wat zouden de kosten zijn? In de bak staat MNCT1 (Sanitana).

Boiler controleren

De boiler is (stickers erop bekijkend) in oktober 2017 voor het laatst gecheckt. Lijkt mij weer tijd worden. Ik bezit deze woning met boiler sinds bijna 1 jaar. Het is een gasboiler van Remeha.

Stralingspaneel vervangen

Ik heb interesse in het plaatsen van een stralingspaneel in een logeerkamer van circa 10 m2. Er hangt nu een oude, deze moet gedemonteerd worden. Afvoeren is waarschijnlijk niet nodig. De beugels kunnen wel hergebruikt worden.

Wasmachine aansluiting en afvoer verplaatsen

Ik wil de machine verplaatsen van de keuken naar de bergruimte onder de trap. Hier is geen waterleiding of afvoer aanwezig, maar hoop dat dit via de kruipruimte wel aangelegd kan worden. Badkamer met wateraanvoer en afvoer zit ongeveer 2 meter verderop.

Gasleiding in de keuken verleggen

Gasaansluiting in de keuken tbv gascomfort moet circa 60 cm verlegd worden. De oude keuken is geheel verwijderd.

Adviseren en installeren verwarmen van een tussenwoning uit 1951

Wij hebben onlangs een huis gekocht waarin geen verwarming/CV ketel aanwezig is. Het huis dateert uit 1951 en is een tussenwoning. De isolatie is slecht te noemen, geen vloer/dakisolatie, wel dubbel glas. De oppervlakte van het huis is 62 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Mogelijk willen we eerst alleen de begane grond verwarmen, afhankelijk van de kosten. Graag ontvangen wij informatie over de mogelijkheden en de totale kosten. Alvast bedankt.

Grohe red mono 7 liter kraan installeren

Graag installeren van een Grohe kraan. Er is momenteel een kraan en stroom aanwezig. Gaat om een bestaande keuken

Kokend waterkraan en energieverdeler installeren

Onze huidige keukenkraan lekt, dus we hebben een kokend waterkraan (Grohe Red Duo) aangeschaft incl. boiler. Er wordt aangeraden om ook een energieverdeler voor vaatwasser en boiler te installeren, dus deze schaffen we ook aan en mag gemonteerd worden. We willen dit graag zsm laten doen, want behalve dat de lekkende kraan niet fijn in gebruik is, hebben we ook wat schimmelvorming inmiddels op de muur. We ontvangen graag een offerte en daarbij een indicatie van wanneer de kraan gemonteerd kan worden.

Daalderop boiler repareren

Lekkage aan Daalderop close-in boiler. Vermoedelijk dient het horizontaal leidinkje van close-in boiler naar warmwater kraan ontkalkt te worden. Dit euvel hebben we eerder gehad. Wat kost het om dit te repareren?

Demonteren van een luchtgordijn

In een winkelpand aan de Vredenburg in Utrecht moet een luchtgordijn worden verwijderd en vakkundig worden afgesloten. Het zijn twee luchtgordijnen van 2m naast elkaar op een hoogte van 3,5 meter. Voor een rolsteiger wordt gezorgd en een extra handje is ook aanwezig voor het tilwerk. Spoedklusje.