Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Utrecht of directe omgeving.

8070 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

Vochtschade advies opstellen

Binnen onze VVE hebben twee appartementen last van vochtschade door vochtige muren. Graag zouden wij een loodgieter inschakelen die de mogelijke oorzaak van het vochtprobleem kan onderzoeken, zodat we (gezamenlijk) kunnen kijken wat volgende stappen zijn om het vochtprobleem op te lossen. Het gaat hierbij dus om een indicatie van de kosten voor een advies(rapport) van de vochtplekken met daarin: - mogelijke oorzaak - mogelijke oplossing en indicatie kosten Dit advies zouden we schriftelijk willen zodat we dit ook eventueel bij de verzekering kunnen verhalen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn!

Buitenkraan aanleggen

Ik zoek een loodgieter die waarschijnlijk via de kruipruimte een buitenkraan aan het huis kan aanleggen.Te gebruiken voor het besproeien van de tuin. Nog geen buitenkraan aanwezig.

Vervangen 2 zinken dakgoten (circa 13m totaal) in Utrecht

Opdracht betreft het vervangen van twee zinken (bak)goten van circa 8,5 meter x 40 cm (bodem) en 4,5 meter x 30 cm (bodem). De goten bevinden zich direct boven de begane grond op een hoogte van circa 3,5-4,0 meter. Vanwege monumentale status dienen de goten te worden gezet dwars op de wals-richting in meterstukken. Dus geen 3 of 6 meterstukken! Verder liggen de goten los/in het zicht op gootbodems, dus het zink dient van een zware kwaliteit te zijn: bijvoorbeeld 1,10 mm Rheinzink of een gelijkwaardig product (in overleg). Ook dient één van de gootbodems vervangen te worden. Deze wordt op maat en gegrond aangeleverd door een timmerman. En tevens dient één zinken hemelwaterafvoer (100x0,80mm) te worden vervangen. Overige HWA’s kunnen behouden blijven. De werklocatie bevindt zich in Utrecht. Vrij parkeren pal naast de werklocatie is mogelijk. Uitvoering van het werk in overleg in juli 2020. Hebt u interesse, laat u dat dan weten met opgaaf van een prijsindicatie. Bezichtiging vooraf is op afspraak mogelijk.

Vloerverwarming en dekvloer realiseren

Ik zoek een specialist die een aantal ruimtes in mijn woning kan voorzien van vloerverwarming en een dekvloer. Het gaat om de huiskamer, keuken, wc en hal à 35 m2. Ik heb graag dat de vakman achterhaald hoe de vloerverwarming het best geplaatst kan worden in verband met een waarschijnlijk dunne ondervloer.

Vullen en checken airco

Kleine (dunne) leiding bevriest bij lage ingestelde temperatuur. Waarschijnlijk dient de airco gevuld te worden. Adres: Daelwijcklaan te utrecht Zo spoedig mogelijk. Graag hoor ik de datum van uitvoeren.

Installeren Quooker-kraan

Ik wil graag een Quooker-kraan inclusief Combi+ boiler en Cube-unit laten installeren. In het keukenkastje is nu een boiler aanwezig. De afmetingen van het keukenkastje zijn standaard (buitenmaat 60 cm (binnenmaat 56 cm) breed, diepte binnenmaat 50 cm). De hoogte in het kastje tot onderkant spoelbak is 62 cm. Als ik het goed heb bekeken komt er 1 (koudwater)leiding uit de muur.

Installeren warmwaterwisselaar stadsverwarming

Wij wonen in een koophuis met stadsverwarming, dat is voor verwarming. Voor warm water maken wij gebruik van een oude gasgeiser die wij niet meer willen gebruiken. Wij hebben dan een afleverstation zonder tapwater, er moet dan een warmwaterwisselaar geplaatst worden. Wij zijn op zoek naar iemand die deze installatie kan uitvoeren. Wat zullen de kosten hiervoor zijn incl. wisselaar? Wij weten namelijk niet welke wij moeten aanschaffen.  

Lekreparatie water afvoerbuis boven plafond

Er is reeds een lekdetectie uitgevoerd door verzekering die de achteraf reparatie niet gaat uitvoeren. Lekkage is gedetecteerd boven het plafond tegen een stenen muur. Foto's met rapport heb ik in mijn bezit. Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor de reparatie.

Gat boren voor de afvoer van een airco

Een gat in de muur voor airco slang

nieuwe zinken dakgoot

Het gaat om het vervangen van de 13 meter lange zinken bakgoot. Hij hangt op ongeveer 6 meter hoog.

Vloerverwarming aanleggen in een bovenwoning

Ik zoek een vakspecialist die vloerverwarming kan realiseren in mijn woning. Er ligt laminaat plus een ondervloer op een houten basisvloer. Ik zoek een specialist die ongeveer 40 m2 aan vloerverwarming kan aanleggen. Ik laat me graag informeren hoe dit gedaan wordt.

Alternatieven sanitair- en CV-water verwarming

Het gaat om de verwarming van mijn huidige appartement. Momenteel verbruik ik 1200 m3 gas per jaar voor oppervlakkte 60 m hoogte 210 cm. Woonkamer keuken ongeveer 33 m2. Daarnaast nog twee slaapkamers. Ik zou graag het sanitair en CV-water door middel van iets anders dan gas willen verwarmen.

Reparatie sanibroyeur ivm kortsluiting

Mijn sanibroyeur geeft kortsluiting als ik doortrek. Deze is netje ingebouwd achter de tegels van het toilet, waardoor het stopcontact niet direct toegankelijk is. Het doortrekken zelf gaat nog wel, maar schokt daarna.

Plaatsen twee buitenkranen (voor- en achtergevel)

Graag heb ik enige prijsindicatie/-informatie vooraf i.v.m. mijn wens om twee buitenkranen te plaatsen: één aan de voorgevel (via de kruipruimte net achter de voordeur zit de waterleidingaansluiting goed bereikbaar), één aan de achtergevel. Ook is een stukje koppelslang nodig voor aansluiting op mijn besproeiingsslang, die zich op 1 meter afstand van de voorgevel bevindt. Kunt u mij een ongeveer min-max-inschatting geven wat dit (voor jullie ongetwijfeld vrij eenvoudige) klusje voor mij ongeveer gaat kosten? Ik kom erg grote prijsverschillen tegen en wil daarom graag vóór eventueel te maken voorrijkosten al enige inschatting van wat reëel is om te verwachten.

Leidingen verleggen na infrezen

In huis wil ik de waterleidingen (CV) in de muren vrezen. Sleuven vrezen kan ik zelf, ik zoek alleen iemand die de leidingen in de sleuven kan leggen en afwerken, exclusief stukadoren. Het gaat in eerste instantie om de begane grond van 37 m2, en afhankelijk van de prijs eventueel ook de eerste en tweede verdieping van dezelfde grootte. Wat zijn hiervoor de kosten?

Buitenkraan leidingen vervangen

ik zoek een loodgieter om de leidingen onder mijn huis naar de buitenkraan voor een achter te vervangen, of te controleren en eventueel repareren

Nieuwe CV monteren incl radiatoren en leidingwerk

Ik wil graag nieuwe CV (kan boiler of HR-ketel zijn) laten monteren incl 6 radiatoren en leidingwerk. Er zijn geen bestaande radiatoren/leidingen in het huis aanwezig, dus er hoeft geen oud materiaal worden afgevoerd.

Verplaatsen cv ketel van eerste verdieping naar zolder

Onze cv ketel hangt nu in een kamer op de eerste verdieping, maar wij willen deze graag verplaatsen naar de zolder.

Eurom W12Q split airco bijvullen/jaarlijks onderhoud

Wij willen graag jaarlijks onderhoud van onze Eurom Airco W12Q (wij hebben het huis recent gekocht). Kunnen jullie dat doen? Alvast bedankt voor een reactie,

8 zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Er moeten 8 zonnepanelen tijdelijk verwijderd worden ivm reparatie van de dakgoot. Het gaat om de onderste rij zonnepanelen direct onder de dakkapel. Het betreft een jaren-30 woning met een schuin dak met dakpannen. Tussen het verwijderen en terugplaatsen zal ongeveer een week zitten ivm de werkzaamheden aan de dakgoot.

Bestaande vrijstaand rvs afvoerpijp openhaard verlengen

Ik heb een reeds bestaande dubbelwandige rvs afvoerpijp van 2 meter. Die moet met ongeveer 6 meter verlengd worden tot 60 cm boven mijn dak. Wat kost het verlengen van deze pijp. Montage en materiaal kosten graag apart gespecificeerd.

2 stuks dakgoten vervangen

Vervangen/ betimmering van de dakgoten bij een tussenwoning. 2 stuks, 1 aan de voorkant en 1 aan de achterkant van de woning. Elk met een breedte van ca. 4.2 meter. De regengoot mag van kunstof zijn, de ombouw van hout of trespa, wat het goedkoopste is.

Verticale Design Radiator ophangen

Graag willen wij onze huidige horizontale radiator afgekoppeld hebben en vervangen voor een verticale design radiator (2000x400mm). Het leidingwerk moet een klein beetje aangepast worden om passend te maken voor de nieuwe radiator. Radiator, voetventiel, thermostaatkraan en knop heb ik al in bezit en de klus kan dus wat ons betreft snel uitgevoerd worden.

buitenkraan aanleggen

Graag wil ik weten hoeveel het zou kosten om een buitenkraan aan te leggen. Hartelijk dank. Voor de voortuin en een achtertuin. Aan de voorkant zit een waterleiding. Er is een kruipruimte.

CV leidingen infrezen

Ik heb een appartement gekocht. In de woonkamer lopen de leidingen nog langs de muur. De muur is 8,77 m lang en het leidingwerk loopt langs de gehele muur. Deze leidingen wil ik graag in de muur laten infrezen voordat ik de muur laat stuken. Gewenste datum 23/24 april of 30 april/1 mei. Zie foto in de bijlage voor hoe het leidingwerk eruit ziet. Graag een offerte voor deze klus.