Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Utrecht of directe omgeving.

7826 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

Boiler en duoblok vervangen en werk aan de verwarming

Ik ben eigenaar van een pand waar huurders in zitten. Ik wil daar wat onderhoud laten verzorgen. Het pand heeft stadsverwarming. Ik laat de installatie c.q. leidingen graag ontluchten en 3 of 4 nieuwe thermostaatkranen plaatsen. Verder moet er een boiler en duoblok worden vervangen. Ik wil een afspraak maken om de klussen hier te beoordelen en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. De materialen mogen ook worden geleverd.

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Win women in wen jaren 30 woning en willen een houtkachel plaatsen op de plek waar een gaskachel stond. Wat is er nodig om de bestaande schoorsteen geschikt te maken?

Radiatorkranen vervangen

Radiatorkranen vervangen 5 stuks

Centrale verwarming aanleggen

Cv systeem aanleggen in een huis van 64m2. Op dit moment wordt het huis verwarmt door gaskachels en warm water middels een huurgeiser.

CV-installatie aanleggen

In een lege bovenwoning dient een complete CV installatie te worden aangelegd. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering. Op deze vliering zal de ketel geplaatst moeten worden en verder zullen de leidingen moeten worden getrokken en de radiatoren geplaatst. De leidingen in de badkamer en de keuken dienen te worden weggewerkt in de muur, de overige leidingen mogen wel zichtbaar geplaatst worden.

CV in gehele woning installeren

Wij zoeken een installateur voor een CV verwarming in een studentenhuis. Een CV installatie voor vier kamers, hal en keuken op de eerste verdieping en op de twee verdieping twee kamers en een hal. De gang beneden hoeft niet verwarmt te worden. Beneden een kamer van 15 m2, 20 m2 en 2x 21 m2.

Verstopping van het toilet opheffen

Wij hebben al enige tijd last van een verstopping in het toilet beneden. De afvoer van de spoelbak in de keuken loopt ook niet meer heel goed door. Ik laat dit graag door een loodgieter in orde maken. Ik hoor graag vooraf welke kosten ik kan verwachten.

Leidingen aansluiten in badkamer en keuken

De sleuven zijn al gezaagd, nu wil ik de leidingen aan laten sluiten plus douchekraan aansluiten. De leiding komt op 1 plek binnen in de badkamer, er moet 1 vertakking naar mijn douche, 1 naar mijn wastafel en 1 naar mijn keuken gemaakt worden.

Fornuis van aardgas naar flessengas ombouwen

Ik zoek een vakman die de sproeiers van mijn Solitaire gasfornuis kan vervangen zodat ik gebruik kan gaan maken van flessengas.

Geiser vervangen door Intergas HRE 24/18 CW3

Ik heb thuis geen cv-ketel en radiatoren. Mijn geiser in de keuken, die ik voor warm water in keuken/douche gebruik wil ik vervangen door Intergas HRE 24/18 CW3. Mij is verteld dat deze zonder radiatoren werkt. Vraag is hoeveel de installatie hiervan minimaal gaat kosten(inclusief btw/installatie)? Alvast bedankt voor uw hulp, Ps: gelieve per mail antwoord, gsm vaak onbereikbaar

Open haard plus rookkanaal aanleggen

Ik wil een open haard plus rookkanaal aanleggen in een kerkgebouw met schuin dak. Het rookkanaal moet ongeveer 6-7 meter worden. Dit moet binnen 3 weken gedaan worden ongeveer omdat er al een steiger ligt. De opening van het dak moet alvast gemaakt worden zolang de steiger er staat.

Warmteafleverset van de stadsverwarming vervangen

Onze uit 1998 daterende Redan-REMU warmtewisselaar en Landis-Gyr meter combinatie lekt. Een lek aan een van de pijpverbindingen van het bronzen middenstuk en een lek bij de regelknop. Lekkage is minimaal, maar het corrosieve water tast ook de overige delen aan. Deze unit wilde ik in zijn geheel vervangen.

Gat boren voor een WC afvoer

Ik ga mijn toilet vervangen. Ik heb nu een staand toilet en overweeg een hangend toilet. Daarvoor moet een ander gat geboord worden voor de afvoer. Wat zijn daarvan de kosten?

Warmtewisselaar en onderdelen van radiatoren vervangen

Ik wil graag twee zaken laten doen: 1. Ik heb stadsverwarming en wil graag de warmtewisselaar laten vervangen. Gewenst is een nieuw afleverstation met platenwisselaar. Het afleverstation moet voorzien worden van een dubbelwandige platenwisselaar met een capaciteit van 8 liter per minuut van 60°C. De bestaande inlaatcombinatie moet worden vervangen. Er zal een nieuwe circulatiepomp met 2-weg klep en servomotor moeten worden geplaatst. De bestaande kamerthermostaat zal hier op worden aangesloten. Het afleverstation moet worden aangesloten op het bestaande leidingwerk. De installatie moet ontlucht en bedrijfsklaar worden opgeleverd. 2. Voor 6 radiatoren het vervangen van de slangen met verdeler, onderblokken en radiatorkranen. De bestaande kunststof slangen ten behoeve van de radiatoren moeten worden verwijderd en afgevoerd. Er moeten nieuwe hoogwaardige kunststof buizen. (CU Smart) moet worden aangebracht met koper binnen voering in de bestaande mantelbuis welke in de bestaande toestand aangebracht zijn in de cement dekvloer. De bestaande verdeler, onderblokken radiatorkranen en aansluitkoppelingen moeten worden vervangen. De bestaande radiatoren moeten opnieuw worden aangesloten. Het systeem moet na montage gevuld, ontlucht en bedrijfsklaar worden opgeleverd. Zo snel mogelijk uitvoeren.

Keukenkraan laten vervangen

De keukenkraan is stuk. Hoe veel zou het kosten om deze te laten vervangen ?

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Ik wil een kleine houtkachel laten aansluiten in mijn woning op een al bestaand schoorsteenkanaal. Dat kanaal is aanwezig vanaf het plafond op de begane grond tot aan het dak. Er is ook al een opening in het plafond aanwezig. Het is een kanaal met aluminium buis dat in het verleden is gebruikt voor een gaskachel. Ik begrijp dat de buis eruit zou moeten en vervangen moet worden door een dubbelwandige rvs buis voor de houtkachel. Er is een afvoerpijp nodig van de begane grond (met koppelstuk) dat zo'n 9 meter lang is (van begane grond tot de tweede verdieping inclusief kleine zolder). Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor deze montage. Ik stel een bezoek op prijs.

Gasleiding keuren in autospuiterij

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het keuren van de gasleiding in een autoschadebedrijf. De gasleiding loopt vanaf de meterkast via het plafond (circa 3.5 meter) naar de cabine. De cabine en een gasstel op de eerste verdieping zijn aangesloten op de gasleiding.

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Wij hebben een rookkanaal, waar ooit een gaskachel op is aangesloten in ons huis uit 1936. Het gat van het rookkanaal heeft een doorsnede van 12 cm. Het is onduidelijk wat voor pijp er nu in zit. Het rookkanaal gaat voor zover wij weten recht omhoog. Wij willen hierop een houtkachel aansluiten die nog gekocht moet worden. Er ligt geen hittebestendige vloer.

Reparatie van de schouw

De aansluiting van onze houtkachel op het rookkanaal is kapot. We hebben een schoorsteen, houtkachel en aansluitingspijp. Maar de aansluiting van de pijp op de schouw (schoorsteen) is kapot en deze sluit niet goed meer aan. Zie ook bijgevoegde foto's. Ik denk dat er een stuk van de schouw moet worden weggebroken en er een rozet in moet, zodat er geen lucht (rook) naar de woonkamer kan ontsnappen.

Nieuwe kraan monteren

Nieuwe Kraan moet aangesloten worden ,thermostaat kraan keerkleppen toe aan vervanging.

Keukenkraan monteren

IK wil onze oude keukenkraan laten vervangen. Ik koop zelf een nieuwe kraan en zoek een vakman voor de montage. Ik ontvang graag uw offerte.

Standleiding voor gas aanleggen en CV monteren

Ik wil een aantal dingen laten doen. - doortrekken standleiding gas vanaf de meterkast (voorhuis) naar schacht in hoofdhuis (circa 8,5 meter) - splitsing gas voor schacht begane grond naar keuken - gas (standleiding) doortrekken in schacht naar boven naar cv ruimte (circa 11 meter) - plaatsen cv met aansluiting gas en water in installatieruimte. Ketel zelf bestellen of meeleveren. Het betreft een Nefit trendline II Aquapower Plus HRC30 Cw 6.

Gaskraantje keuken vervangen

Een monteur van Stedin heeft recentelijk ontdekt dat het gaskraantje bij mijn gasfornuis een klein lek heeft. Het ding is dan ook al behoorlijk oud. Graag zou ik mijn gaskraantje in de keuken en de gasslang naar mijn gasfornuis willen laten vervangen.

CV ketel verplaatsen

Ik zoek een CV monteur om mijn CV ketel te verplaatsen, zo'n 3 meter naar links, dus inclusief verplaatsen gas, water en luchtafvoer.

Wastafelkraan aansluiten

Wastafelkraan aansluiten.