Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Utrecht of directe omgeving.

8119 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, water-waterwarmtepomp installeren, energieneutraal verwarmingssysteem nieuwbouw, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Appartement (124 m2) over twee etages (maisonnette). Momenteel een oud CV-systeem met een moerderhaard. We willen voor 7 ruimtes een vloerverwarming laten aanleggen.

Vernieuwen van de CV-installatie

Momenteel ben ik aan het verbouwen en zou graag de stalen buizen en radiatoren in mijn woning vervangen door convectoren en leidingen door de vloer. De ketel is in 2015 al vervangen. Ik zoek een partij die dit voor mij kan regelen. Het gaat om een hoekwoning welk goed bereikbaar is.

Ventilatie in kruipruimte aanbrengen

In mijn nieuwe huis is er alleen kruipruimteventilatie aangebracht aan de voorkant van het huis (oppervlakte benedenverdieping 22 m2). De achtergevel is dicht gepleisterd en daar zitten geen roosters. Volgens de bouwkundig keurder is het ook verstandig om ventilatie in de kelderkast aan te brengen. Het gaat dus om het boren van gaten, plaatsen van kokers en roosters. Ik ben benieuwd wat dat kost. De sleuteloverdracht is 15 juli. Er kan vanaf die datum begonnen worden met de werkzaamheden.

Radiator verwijderen en waterput slaan

Het verwijderen van een kleine radiator en het stoppen van de leidingen. Afhankelijk van de kosten heb ik ook nog een andere klus namelijk het plaatsen van een waterput in mijn achtertuin. Daarvoor moet een waterleiding van ongeveer 10 meter door de kruipruimte gelegd worden. Graag ontvang ik een offerte voor: 1) alleen het verwijderen van de radiator en het stoppen; 2) punt 1 en het plaatsen van een waterput. Om de kosten redelijk betaalbaar te maken, plaats ik later zelf een kraan op het waterput.

Douchemengkraan laten monteren

We hebben een nieuw bad/douche met mengkraan gekocht maar de oude S-koppelingen zitten helemaal vast. We kunnen de nieuwe kraan ook niet op de oude S-koppeling zetten omdat deze te ver uit de muur steken. Dus wij zoeken iemand die deze S-koppeling voor ons kan vervangen en vervolgens de kraan kan installeren. Is het mogelijk dat de vakman daarna ook de randen van het bad kan kitten?

Bad- en douchekraan repareren of vervangen

De temperatuur kranen in onze badkamer werken niet zo goed en zijn toe aan reparatie/vervanging. Het gaat om 2 kranen, die van het bad en die van de douche. De kranen draaien moeilijk en de temperatuur van het water lijkt niet te veranderen.

Airco multi-split unit leveren en installeren

Het leveren en installeren van een airco installatie bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits voor respectievelijk een woonkamer/keuken met een inhoud van 81 m3 en een slaapkamer van 37 m3. Inclusief voorstel/advies voor de beste locatie van de onderdelen en de aan te brengen verbindingsleidingen, de capaciteit van het systeem, het te leveren merk en de prijs van de onderdelen en de installatie.

Boiler vervangen

Nefit 80 liter boiler lekt. Heb een gereviseerde 2e hands gekocht, exact hetzelfde model. Aansluitingen zitten op juiste plek. Heb er ook een nieuwe inlaad combinatie bij. De boiler moet vervangen worden door de nieuwe tweedehands.

Nieuwe keukenkraan installeren

De keukenkraan werkt niet meer. Spoedig herstel is gewenst. Ik koop zelf een keer in de Gamma

Radiator verwijderen en leiding afdoppen

Radiator in de keuken (onderste uiteinde van CV-systeem) verwijderen en/of vervangen door een kleinere radiator (zodat er daarnaast plek is voor een kattenluik). Dus graag offerte voor beide opties: - verwijderen+afdoppen - vervangen door kleinere versie

Nieuwe CV-ketel installeren

Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Sprake van een slecht geïsoleerd appartement op de hoek van het gebouw. Reden van wens tot vervanging van de ketel is dat een kleinere ketel meer ruimte zou bieden voor de nieuwe keuken.

Informatie omtrent een warmtepompinstallatie

Het betreft een jaren '30 huis in de wijk Tuindorp. Een vraag die ik onder andere heb is of mijn tuin groot genoeg is (5,5 bij 12 meter grofweg) en of de installatie daar kan komen. Ik neig namelijk naar all- electric bodemwarmtepomp, maar weet niet of een boring mogelijk zou zijn. Ik heb een brandgang achterom en mijn eigen schuurtje aan de achterzijde van de tuin waar een stuk wand op zich tijdelijk uit zou kunnen. Gasgebruik wil ik in ieder geval met met 90 procent reduceren. Er is overigens in de woning balans isolatie aangebracht. Ik wil graag weten welk type warmtepomp het beste bij mijn situatie zou passen. Graag uw advies.

Verwarmingssysteem vervangen voor een elektrisch systeem

Het betreft de vervanging van een bestaande verwarmingsinstallatie. Momenteel 3 grote paneel radiatoren op een gemeenschappelijke ketel van het complex (VvE) deze willen we vervangen door elektrische radiatoren (twee vervangen, een laten vervallen en op andere plek hiervoor een elektrische radiator laten terugkomen). Tevens installeren van een doorstroomapparaat voor warm water in de badkamer.

Lucht-warmtepompinstallatie realiseren

Het betreft een bestaande vrijstaande woning met een inhoud van 1035 m3. Twee badkamers en vloerverwarming op het grootste gedeelte van de begane grond. De installatie dient voor zowel warmwater voorziening als verwarming en ter volledige vervanging van de cv installatie.

Elektra in keuken verleggen en nieuwe groep toevoegen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en krijgen 16 mei de sleutel. De elektra in de keuken is aangebracht op basis van de standaardkeuken, wij hebben een andere keuken uitgezocht waardoor de elektra op andere plekken moet komen. Daarnaast hebben wij een combi-magnetron en oven, daardoor hebben we een extra groep nodig. Hiervoor is nog ruimte in de meterkast.

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 38 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande tussenwoning op de begane grond, hoofdverwarming van huiskamer met open keuken. Een klein deel van het oppervlak (2,5 m2) is de hal. De vloer moet direct voorafgaand aan de plaatsing van een keuken worden aangelegd. Er moeten drie radiatoren verwijderd worden uit de kamer en hal. Afvoeren kunnen we zelf.

Moederhaard verwijderen en combiketel installeren

In mijn nieuwe huis zit nu nog een moederhaard in de woonkamer. Deze wil ik graag laten verwijderen. De geiser in de keuken zal verwijderd worden door Eneco. Op de plek waar de geiser zat, zou ik graag een combiketel laten installeren. Het puin mag eventueel worden afgevoerd door de vakman.

CV ketel vervangen en radiatoren plaatsen

Graag willen wij de cv ketel vervangen. Daarbij een nieuwe thermostaat (draadloos heeft de voorkeur.). Ook willen wij 2 radiatoren geplaatst hebben in de woonkamer. Hier is nog geen leidingwerk aanwezig (we onder de vloer bij de cv ketel al de aansluitingen). Graag willen wij voor een radiator van ongeveer 120 x 60 cm en achter 60 x 90 cm (dit zijn nog geen exacte maten. Het gaat om een begane grond appartement met kruipruimte.

Vaatwasser aansluiten

Ik wil graag een vrijstaande vaatwasser plaatsen onder het keukenblad. We mogen dit niet zelf aansluiten omdat we in een huurhuis wonen. De voorwaarden van de verhuurder zijn uitgebreid, zoals de watertoevoer die geen tussenstukken of snelkoppelingen mag bevatten, en de aansluiting op elektra die een nieuwe groep vereist. In de bijlage staat een foto van de eisen van de verhuurder. Ook heb ik een foto bijgevoegd van de leidingen onder de gootsteen. Op de 3e foto is te zien waar de vaatwasser moet komen, links van het gootsteenkastje, in verband met de lengte van de nieuwe leidingen. Graag ontvang ik een globale, scherpe prijsopgave die reëel is en niet allerlei kosten nog in het midden laat. Ik moet weten wat het me minimaal en maximaal gaat kosten. Alvast veel

Leidingwerk en wandcontactdozen verplaatsen

Het gaat om het aansluiten van een warmwaterleiding, een vaatwasser en het verplaatsen van 5 wandcontactdozen in onze keuken (nieuw appartement). Leidingschema is bijgevoegd.

Controle van Stellina moederhaard/gaskachel

Wij hebben een oude Stellina moederhaard/gaskachel die periodieke controle nodig heeft: onderhoud en schoonmaak dus. Wij zijn benieuwd naar de kosten

Divers reparatiewerk

Mijn voormalig buurvrouw is visueel gehandicapt en roept mijn hulp in als er kleine klusjes te doen zijn. Nu betreft het twee dingen: 1. Het dichtsolderen van de leiding van de buitenkraan. Het lekt nu een beetje. 2. Een reparatie aan een stopcontact in de keuken. Het is een zogenaamd 3-weg stopcontact aan de muur. Die is losgekomen van de muur. Is niet geschroefd, maar zat met een soort V-verbinding geklemd. Zou u haar kunnen bellen en verder helpen?

Vloerverwarming in het hele huis plaatsen

Wij willen graag vloerverwarming in onze hele huis plaatsen. Ons huis bestaat al 18 jaar, en sinds dien niet veel veranderd. Betonnen vloeren, meer dan 100 m2. Er is stadsverwarming. Mogelijk elektrische vloerverwarming? Wat zijn de kosten van beide?

Nieuwe badkamerkraan monteren

Ik wil graag een nieuwe badkamer kraan vervangen. Wat zijn het totaal kosten?

Waterkraan aanleggen op het dakterras

Ik wil een (vorstvrije) waterkraan aan leggen op ons dakterras. Er zijn al diverse pijpen die uitkomen op het dakterras. Ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden en kosten hiervan.