Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Utrecht of directe omgeving.

8078 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp realiseren voor 24 a 30 huishoudens, appartementencomplex verwarmen, zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren, warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen, verwarming realiseren voor gehele woning + advies, warmtepomp realiseren bij ons nieuwbouw project, warmtepomp aanschaffen en installeren, adviseren en plaatsen warmtepomp ter vervanging van een HR ketel, warmtepomp installeren in een woonboerderij, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, cV ketel en mechanisch ventilatie systeem vervangen door een warmtepompboiler, warmtepomp realiseren en aansluiten op de vloerverwarming, onderhoud van de combiketel en mogelijk ook een nieuwe installatie aanleggen, warmtepomp vervangen, realiseren van nieuwe Nefit ketel en warmtepomp en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

convectorput vervangen

Huis uit begin jaren 70, nog eerste radiatoren in bestaande convectorputten. Om beter rendement te realiseren zouden we graag offerte ontvangen voor de vervanging hiervan. Zouden jullie contact op kunnen nemen voor een afspraak?

Onderhoud aan geiser

Mijn geiser heeft een onderhoudsbeurt nodig. Hij valt soms uit en ik wil het graag na laten kijken. De geiser is van het merk Vaillant. Graag een offerte.

Doortrekken warm water naar de zolder

Ik wil graag een wastafel (met meubel) op zolder laten plaatsen. Zie voorbeeld als bijlage. Op zolder heb ik alleen een koudwaterkraan en de afvoer voor de wasmachine. Graag zonder boren en hakken AUB.

Verwarmingsbuizen omleggen en verarming verplaatsen

De buizen komen nu vanuit de slaapkamer naar beneden, rechts van het raam om onder het raam op de radiator te komen. De buizen moeten verlegd worden naar de linkerkant. Dan wel boven langs de muur of misschien via een aanpassing in de slaapkamer dat daar buizen worden omgelegd en deze dan in de woonkamer links naar beneden gaan komen. De radiator onder het raam wil ik naar links hebben en wordt verticaal gedraaid, in verband het vervangen van het raam naar openslaande deuren. Het raam is 2,20 meter. Tevens even wat uitleg over de verwarmingsketel. (ben net nieuw in de woning).

Loden leidingen vervangen

In sommige delen van ons pand liggen nog loden leidingen die wij willen laten vervangen. We kunnen lastig inschatten wat er precies onder de vloer ligt, maar denken we dat er op twee verdiepingen nog overal lood ligt. Het huis heeft twee douches en twee keukens die mogelijk nog verbonden liggen met loden leidingen, en een aantal wasbakken, een stuk of 5. Omdat het nodige werk lastig in te schatten is zouden we graag een offerte krijgen met de verwachte totale kosten, wat de mogelijkheden zijn, en los ook de arbeidskosten per uur evenals de gemiddelde materiaalkosten (bijv. per meter leiding, als dat kan).

Meerdere stralingspanelen realiseren in huis

Ik zou graag in de volgende ruimtes stralingspanelen willen realiseren: - een wandpaneel met handdoek rek in de badkamer (1 x 2 meter) op de plek waar nu een verwarming hangt> de verwarming moet verwijdert worden en afgevoerd. - huiskamer (9 x 3 meter): 1 voor en 1 achter aan plafond. Plafond heeft platen met balken als verlaging. Ik durf niet te zeggen wat voor soort materiaal het is. - werkkamer (4 x 3 meter) , 1 plafond heeft gipsplaten.

Haard plaatsen

Ik wil graag een open haard laten plaatsen. Mijn buren hebben al een dergelijk haard laten plaatsen (met een glasplaat ervoor), bijgevoegd een foto.

CV ketel vervangen

Huidige Nefit cv-ketel op zolder en geiser in keuken moet vervangen worden door een nieuwe. Denk aan Intergas combi compact HRE 18/24 (A). Mogelijk extra werkzaamheden!!

CV verplaatsen

Verplaatsen van de cv ketel (50 cm naar rechts). De CV ketel moet ten rechts van de deur opening komen.

Staande closetpot vervangen

De huidige staande closetpot wil ik graag vervangen door een nieuwe staande closetpot, zo een zelfde als ik nu dus heb. Graag de oude closetpot afvoeren. De nieuwe closetpot kan ik zelf regelen.

Radiatoren aanbrengen op zolder

Ik neem contact met u op ivm de cv-installatie in mijn woning. Deze is geplaatst in de bergingsruimte op de gang. Een verdieping hoger zit de zolder. Deze is opgedeeld in 2 delen. In 1 gedeelte wil ik graag radiatoren laten aanbrengen (1 of 2). Deze ruimte gebruik ik namelijk regelmatig en met name in de winter is het daar altijd erg koud. Dit gedeelte van de zolder meet 7 bij 3,70 m2. Oppervlakte is dus ca 25 m2. Het schuine dak is geïsoleerd en er zit een dakraam in deze ruimte. Naar mijn weten zijn er nog geen buizen die van de cv-installatie naar de zolder lopen. Wat zijn de geschatte kosten inclusief radiatoren en materiaal? Ik kan overigens ook zelf het benodigde materiaal kopen. En hoeveel tijd neemt deze klus in beslag? Ik hoor het graag.

Lekkage in verwarmingsbuis verhelpen

Wij hebben een lekkage tussen de badkamer en de keuken, dus achter het keukenplafond. Verwarmingsbuis, is denken we doorgeroest (jaren 30 huis). De druk is van de verwarming afgehaald, dus het lekt niet meer. Moet uiteraard wel gemaakt worden, een nieuw stuk ertussen waarschijnlijk. De verzekering dekt gevolgschade (hakken, breken, fixen plafond/vloer).

Vloerverwarming aanleggen

We gaan een dakkapel plaatsen op zolder en 2 kamers maken. Voor één van de kamers willen we vloerverwarming (17 m2). We hebben in de hoek van de kamer een aansluiting liggen richting de CV ketel. Er ligt nu een laminaatvloer met ondervloer. Deze kan verwijderd worden en daarna weer geplaatst.

Regenpijp vervangen

Graag willen wij één regenpijp laten vervangen, die verdeeld is over drie verdiepingen. Liefst van zink. Willen jullie mij een offerte sturen? Het zou gaan over een hoogte van ongeveer 9-10 meter, 3 meter per verdieping. Er is ruimte voor een stijger, maar wij denken dat het ook vanaf de balkons geplaatst kan worden.

Vervanging gresbuis tot aan straat

Ik ben op zoek naar iemand voor de vervanging van een afvoer onder een jaren 30 woning. Nu geheel gresbuis. Ongeveer 15 m met 3 of 4 aansluitingen. Graag zo spoedig mogelijk.

Nieuwe radiator in slaapkamer

Ik wil graag een extra verwarmings element in de slaap kamer kan afgetapt worden uit de keuken die ernaast ligt. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.

Riool in de voortuin vervangen

In de rioolbuis in de voortuin, die de PVC rioolbuis van het huis verbindt met het gemeente riool, zitten gaten waar wortels doorheen groeien. Deze buis wil ik graag laten vervangen of repareren (als dat mogelijk is). Er is door RRS een camera inspectie uitgevoerd. De voortuin is circa 4,5 meter lang. Voorwerk, weghalen van de tegels en een deel van het graven kan ik zelf doen.

Radiator loskoppelen van de stadsverwarming

Ik heb onlangs een appartement gekocht, en deze heeft stadsverwarming. Het is echter een klein appartement, dus ik wil 1 radiator verwijderen uit de woonkamer, zodat ik deze muur beter kan benutten. De radiator moet dus worden losgekoppeld, en ik vermoed de regelaar opnieuw worden ingesteld

Convectorput vervangen door radiator

Door een rioolbreuk zijn er 2 convector putten beschadigd en niet meer te repareren. Wij willen deze putten laten vervangen. De oude moeten ook worden verwijderd. Het gaat om putten van ongeveer 60 cm bij 10 cm.

Het vervangen van de CV-ketel door een elektrische combi-ketel

Ik zoek een CV-installateur voor de vervanging van een gas-combiketel door elektrische combi-ketel. Het betreft een goed geïsoleerd huis van 130 m2 met radiatoren. Het gaat om een 2-pers. huishouden met beperkte warmwaterbehoefte. Zonnepanelen leveren ong. 1000 kWh per jaar. Elektrische aansluiting 1x35A.

Inbouwwastafel inclusief kraan vervangen

Mijn wastafel is kapot. Ik wil hem vervangen, inclusief kraan. Heb precies dezelfde inbouwwastafel gevonden bij Praxis.

Het leveren en installeren van een zonneboiler

Ik zoek een installateur voor het leveren en installeren van een zonneboiler op mijn dak. Het dak ligt op het noorden, zonnepanelen aanwezig op de zuidkant hoog huis, vrij van schaduwval, tussenwoning met goede schil isolatie, 2 volwassenen 2 kleine kinderen, warm water voor verwarming en tapwater (enkel de douche, keuken heeft eigen quooker). De zonneboiler moet de woning voornamelijk van tapwater kunnen voorzien.

Adviseren en realiseren verwarmen jaren 30 woning

Ik heb een jaren 30 woning gekocht in de stad Utrecht, er zit een Nefit Topline Aquapower HRC 30/ CW5 in uit 2011. Alle leidingen lagen aan de buitenkant en radiatoren waren erg oud, die zijn nu weggehaald. Ik krijg eind september 14 Zonnepanelen om 4000 je op te wekken. We gaan dak, kelder en voorgevel isoleren, alle glas is dubbel of hr++. Mijn vraag is, wat is nu de beste manier om te verwarmen? Zou er iemand kunnen komen kijken en een gedegen advies uitbrengen?

Vloerverwarming realiseren

Het betreft een monumentaal pand waar reeds een betonvloer is gestort. De staat en dikte van de betonvloer is niet zichtbaar op dit moment. We willen de verwarming gebruiken als hoofdverwarming. Er moeten ook nog leidingen gelegd worden voor de keuken en mogelijk ook de badkamer.

CV aanleggen

Aanleg complete CV installatie. Betreft een appartement van 75m2 met een zadeldak. 5 ruimtes (inclusief badkamer) waarin radiatoren moeten komen. Combiketel. Appartement staat nog helemaal leeg, de leidingen het liefst onder de vloer weggewerkt. 5 september krijg ik de sleutel.