Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Utrecht of directe omgeving.

8077 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: zonneboiler op dakkapel, warmtepomp installatie 5 woningen, een lucht-lucht-warmtepomp installeren, de complete centrale verwarming installatie renoveren, cV installatie, infrarood vloerverwarming aanleggen, dakgoten vervangen voor zink dakgoten, cv ketel plaatsen en vloerverwarming aanleggen, advies en installeren warmtepomp, het installeren van vloerverwarming, compleet nieuwe CV installatie, cV ketel plaatsen, geothermische warmtepomp installeren, vloerverwarming aanleggen, zonneboiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

Leiding naar kraan in tuin repareren

Uit de kraan achter het huis in de tuin komt geen water. Waarschijnlijk is er een leiding defect in de kruipruimte. De kraan aan de voorkant van het huis heeft wel water. Het is een kruipruimte die niet bereikbaar is voor mensen die wat forser van bouw zijn.

Vloerverwarming aanleggen nieuwbouwhuis en verdeler

Graag zou ik vloerverwarming aanleggen voor de eerste en tweede verdieping. Het gaat om een oppervlakte van tussen de 50 en 100 m2. Het gaat om een nieuwbouwproject. Op de begane grond moet een verdeler komen.

Plaatsten schaduwdoek

Het plaatsen van een schaduwdoek. Het doek hebben we al en bevestigingsmateriaal hebben we al.

Plaatsen danfoss amz op stadswarmte unit

De stadswarmte unit heeft geen aansluiting voor een thermostaat. Daarom wil ik een Danfoss amz laten aansluiten op de stadswarmte unit.

CV-combi ketel leveren en plaatsen in CV kast

Ik wil een combi ketel laten leveren en plaatsen in een cv kast, leidingen hoeven hiervoor niet te worden aangepast. Verneem daarbij graag welke combi ketel het meest geschikt is voor onze situatie.

Verplaatsen en nieuwe cv

Wij zoeken iemand die voor ons de CV van de keuken op de begane grond naar de 1e verdieping kan verplaatsen. Hiervoor zal ook leidingwerk moeten worden aangebracht/verplaatst. Naar verwachting betreft het een CW4, die niet teveel geluid mag maken, maar we laten ons hierin graag informeren. Flexibel qua datum voor het in plannen van het werk - voor de winter.

Een keukenmengkraan vervangen

Ik zoek een installateur voor het vervangen van een mengkraan in de keuken. De nieuwe kraan (Schutte Albatros) is reeds aanwezig. De leidingen zitten op de juiste plek.

Probleem met warm water voor de douche oplossen

We krijgen pas warm water in de douche als we de warm water kraan open zetten van gootsteen badkamer en gootsteen in de keuken. Dit willen we graag verholpen hebben.

Regendoucheset en thermostaatkraan laten installeren

Ik wil mijn huidige doucheset laten vervangen door de Hansgrohe Croma 160 Showerpipe met thermostaatkraan chroom. Ik heb de nieuwe set al in huis.

Cv en toebehoren

Ik wil graag een compleet nieuwe Cv installatie. De woning betreft een voormalige Mitros huur woning uit de jaren 1930. Op het moment zit er een kachel in. Het is een woning met 2 verdiepingen van in totaal 64 m2: keuken en woonkamer zijn een ruimte en boven 2 slaapkamers en een kleine badkamer. Mochten er andere opties zijn die ook het overwegen waard zijn dan hoor ik dit graag.

Gasaansluiting verwijderen in de keuken

Gasaansluiting in de keuken verwijderen (CV-ketel blijft wel operationeel) en afkoppelen van de meterkast. Dit i.v.m. de plaatsing van een nieuwe keuken. Ook mogelijk waterleiding verleggen (maximaal 2 meter).

Wasbak installeren en aansluiting

Ik heb een wasbak voor een badkamer dat geinstalleerd moet worden. Water aansluiting is aanwezig moet alleen stukje verlengd worden denk ik. Wasbak hebben we ook.

Volledige CV installatie inclusief leidingwerk en radiatoren

Ik zoek een CV-installateur voor een volledige CV installatie inclusief leidingwerk en radiatoren. Het werk moet plaatsvinden in een kleine rijtjeswoning. Waarschijnlijk 6 radiatoren. CV-ketel op vliering van ongeveer 1,35 meter hoog. Momenteel niets aan CV aanwezig, huis was verwarmd middels gaskachels.

CV installatie of warmtepomp installeren

I bought an 1930s' house. The house will be delivered on June 4. It has gas heaters in each room so I plan to install a complete central heating system: either CV ketel or heat pump. Floor area is 90m2. There are 3 floors: ground + 2 upper floors. Preferably this system also provide warm water for showers.

Waterslag in leidingen verhelpen

Ik zoek een loodgieter die een probleem kan verhelpen. Sinds een paar weken komt er geluid van de waterleiding, waarschijnlijk in de muren, op willekeurige momenten. Dit is voelbaar tot aan de leiding in de meterkast. Ook bij het dichtdraaien van de warmwaterkraan van de wastafel in de badkamer is er een bonk hoorbaar. Graag een analyse en probleemoplossing gewenst.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een buitenkraan in de achtertuin. Het betreft een huis uit 2013, de kraan kan via de kruipruimte worden aangebracht.

CV verwarming verplaatsen en wastafel verwijderen

In verband met een plaatsing van een bed, moet de cv verwarming 50 cm verplaatst worden en met koppelstukken verlegen. Er moet ook een wasbak weggehaald worden.

Vloerverwarming plaatsen

Aanleg vloerverwarming in woonkamer en keuken, totaal oppervlak: ongeveer 37 m2. De huidige woonkamer vloer bestaat uit: Houten balken draagconstructie, daarop houten latjes, daarop ligt ondervloer vastgeschroefd, daarop ligt een los zeil. In de keuken ligt in plaats van zeil 2 lagen tegels. Wij kunnen om kosten te besparen eventueel zelf het zeil, ondervloer, eventueel muurplinten en tegels in de keuken verwijderen. Er zijn momenteel 3 verwarmingen in de woonkamer, deze willen we (laten) verwijderen en afdoppen. We willen de vloerverwarming laten aansluiten op de warmte set in de kelder. We hebben warm water en verwarming via de stadsverwarming. We willen graag de vloerverwarming laten isoleren naar de kruipruimte toe, zodat warmte niet verloren gaat. De vloerverwarming wordt de hoofdverwarming van de ruimte. In de hal laten we wel 1 verwarming zitten. In de woonkamer en keuken zijn dan geen verwarmingen meer. Het einddoel is er lamelparket op te leggen. We willen bij voorkeur niet dat de vloer veel hoger wordt dan die nu is i.v.m. we graag gebruik blijven maken van huidige deur en drempels.

Buitenkraan voor tuin

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een buitenkraan in onze achtertuin. Wij wonen in een (nieuwbouw) rijtjeshuis uit 2015. Als het goed is, is er een kruipruimte onder het huis voor eventueel leidingwerk. Alvast bedankt.

Radiator in badkamer verwijderen

De oude radiator in de badkamer moet verwijderd worden. In het flatgebouw is stadsverwarming, die dus niet kan worden uitgezet. De aan- en afvoerleiding van de betreffende radiator moeten dus worden bevroren en vervolgens doorgezaagd. op de draadeinden van deze aan- en afvoerleiding moeten stopkranen komen, met bevestigingsmogelijkheid voor toekomstige plaatsing van een designradiator.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil graag een warmtepompboiler voor het verwarmen van het water voor de badkamer, regendouche en wastafel. Gezinssamenstelling 4 personen. Plaatsing op zolder direct boven de badkamer met een balkon op circa 6 meter. Energievoorziening door PV-installatie.

Combiketel plaatsen inclusief leidingen

Mensen, Wij willen graag een offerte aanvragen, voor een combiketel te laten plaatsen met een stukje leidingen. Van Moederhaard naar combiketel

Advies en plaatsen zonneboiler

Een huis van 10 jaar oud, goed geïsoleerd. 9 zonnepanelen, nu willen we besparen op gasverbruik. Plat dak, er zal wellicht wat ruimte gemaakt moeten worden (1 of 2 zonnepanelen eraf). CV ketel is ook 10 jaar oud, wellicht aan vervanging toe.

Gaskraan vervangen en checken op gaslekkages

Ik wil de gaskraan in de keuken vervangen door een rechte kraan. Dit hebben we zelf geprobeerd alleen draait een leiding in de gas-kast mee. Nu zijn we bang voor lekkages, en kan de kraan ook niet vervangen worden. We hebben de rechte kraan en teflon tape al aangeschaft.

Buitenkraan plaatsen

Graag een buitenkraan aan voorkant van het huis met afsluiting binnen huis tegen ongeoorloofd gebruik. Graag ontvang ik hier een offerte voor.