Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Utrecht of directe omgeving.

8098 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: advies en installatie warmtepomp en uitbreiding zonnepanelen, installatie warmtepomp op de warmtelus en aansluiting op vloerverwarming, horizontale collector installeren en in vervolg een warmtepomp, nieuwe warmtepompboiler plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp en vloerverwarming installeren, advies over verwarmingsoort tussenwoning, mogelijkheden installatie warmtepomp, zonneboiler of wandverwarming, een nieuwbouwwoning voorzien van warmte, verwarmingssystemen aan elkaar koppelen, zonnecollectoren koppelen aan houtvergasser, warmtepomp met aparte boiler installeren, advies en mogelijkheid tot installeren warmtepomp en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

Gasaansluiting verwijderen in de keuken

Gasaansluiting in de keuken verwijderen (CV-ketel blijft wel operationeel) en afkoppelen van de meterkast. Dit i.v.m. de plaatsing van een nieuwe keuken. Ook mogelijk waterleiding verleggen (maximaal 2 meter).

Wasbak installeren en aansluiting

Ik heb een wasbak voor een badkamer dat geinstalleerd moet worden. Water aansluiting is aanwezig moet alleen stukje verlengd worden denk ik. Wasbak hebben we ook.

Volledige CV installatie inclusief leidingwerk en radiatoren

Ik zoek een CV-installateur voor een volledige CV installatie inclusief leidingwerk en radiatoren. Het werk moet plaatsvinden in een kleine rijtjeswoning. Waarschijnlijk 6 radiatoren. CV-ketel op vliering van ongeveer 1,35 meter hoog. Momenteel niets aan CV aanwezig, huis was verwarmd middels gaskachels.

CV installatie of warmtepomp installeren

I bought an 1930s' house. The house will be delivered on June 4. It has gas heaters in each room so I plan to install a complete central heating system: either CV ketel or heat pump. Floor area is 90m2. There are 3 floors: ground + 2 upper floors. Preferably this system also provide warm water for showers.

Waterslag in leidingen verhelpen

Ik zoek een loodgieter die een probleem kan verhelpen. Sinds een paar weken komt er geluid van de waterleiding, waarschijnlijk in de muren, op willekeurige momenten. Dit is voelbaar tot aan de leiding in de meterkast. Ook bij het dichtdraaien van de warmwaterkraan van de wastafel in de badkamer is er een bonk hoorbaar. Graag een analyse en probleemoplossing gewenst.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een buitenkraan in de achtertuin. Het betreft een huis uit 2013, de kraan kan via de kruipruimte worden aangebracht.

CV verwarming verplaatsen en wastafel verwijderen

In verband met een plaatsing van een bed, moet de cv verwarming 50 cm verplaatst worden en met koppelstukken verlegen. Er moet ook een wasbak weggehaald worden.

Vloerverwarming plaatsen

Aanleg vloerverwarming in woonkamer en keuken, totaal oppervlak: ongeveer 37 m2. De huidige woonkamer vloer bestaat uit: Houten balken draagconstructie, daarop houten latjes, daarop ligt ondervloer vastgeschroefd, daarop ligt een los zeil. In de keuken ligt in plaats van zeil 2 lagen tegels. Wij kunnen om kosten te besparen eventueel zelf het zeil, ondervloer, eventueel muurplinten en tegels in de keuken verwijderen. Er zijn momenteel 3 verwarmingen in de woonkamer, deze willen we (laten) verwijderen en afdoppen. We willen de vloerverwarming laten aansluiten op de warmte set in de kelder. We hebben warm water en verwarming via de stadsverwarming. We willen graag de vloerverwarming laten isoleren naar de kruipruimte toe, zodat warmte niet verloren gaat. De vloerverwarming wordt de hoofdverwarming van de ruimte. In de hal laten we wel 1 verwarming zitten. In de woonkamer en keuken zijn dan geen verwarmingen meer. Het einddoel is er lamelparket op te leggen. We willen bij voorkeur niet dat de vloer veel hoger wordt dan die nu is i.v.m. we graag gebruik blijven maken van huidige deur en drempels.

Buitenkraan voor tuin

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een buitenkraan in onze achtertuin. Wij wonen in een (nieuwbouw) rijtjeshuis uit 2015. Als het goed is, is er een kruipruimte onder het huis voor eventueel leidingwerk. Alvast bedankt.

Radiator in badkamer verwijderen

De oude radiator in de badkamer moet verwijderd worden. In het flatgebouw is stadsverwarming, die dus niet kan worden uitgezet. De aan- en afvoerleiding van de betreffende radiator moeten dus worden bevroren en vervolgens doorgezaagd. op de draadeinden van deze aan- en afvoerleiding moeten stopkranen komen, met bevestigingsmogelijkheid voor toekomstige plaatsing van een designradiator.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil graag een warmtepompboiler voor het verwarmen van het water voor de badkamer, regendouche en wastafel. Gezinssamenstelling 4 personen. Plaatsing op zolder direct boven de badkamer met een balkon op circa 6 meter. Energievoorziening door PV-installatie.

Combiketel plaatsen inclusief leidingen

Mensen, Wij willen graag een offerte aanvragen, voor een combiketel te laten plaatsen met een stukje leidingen. Van Moederhaard naar combiketel

Advies en plaatsen zonneboiler

Een huis van 10 jaar oud, goed geïsoleerd. 9 zonnepanelen, nu willen we besparen op gasverbruik. Plat dak, er zal wellicht wat ruimte gemaakt moeten worden (1 of 2 zonnepanelen eraf). CV ketel is ook 10 jaar oud, wellicht aan vervanging toe.

Gaskraan vervangen en checken op gaslekkages

Ik wil de gaskraan in de keuken vervangen door een rechte kraan. Dit hebben we zelf geprobeerd alleen draait een leiding in de gas-kast mee. Nu zijn we bang voor lekkages, en kan de kraan ook niet vervangen worden. We hebben de rechte kraan en teflon tape al aangeschaft.

Buitenkraan plaatsen

Graag een buitenkraan aan voorkant van het huis met afsluiting binnen huis tegen ongeoorloofd gebruik. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra

Ik wil nieuwe mantelbuizen aanleggen voor de elektra met hoofdschakelaar en aarde. Het zal om 3-4 meter gaan. Graag wil ik met spoed een afspraak maken.

Monteren van 6 Honeywell thermostaatventielen

Het monteren van 6 Honeywell thermostaatventielen voor het Honeywell EVO home systeem. 1 van de ventielen dient op een convectorput gemonteerd te worden. De overige 5 ventielen op een radiator. Inclusief opnieuw waterzijdig inregelen van het systeem.

Gat boren in een vloer met vloerverwarming

We hebben een douchewand van 1200 mm bij 2000 mm besteld. Hij is gemonteerd aan de muur, maar nog niet op de vloer aangezien we daar vloerverwarming hebben. Graag wil ik een offerte ontvangen voor het boren van een gat in een vloer met vloerverwarming in Utrecht, om zodoende een douchewand te kunnen plaatsen.

Vervangen close-in boiler en keuken kraan

De huidige close-in boiler en de kraan zijn aan vervanging toe. Ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan vervangen. De kraan en close-in boiler koop ik zelf, de vakman mag de rest doen.

Warmtewisselaar voor stadsverwarming vervangen

Vernieuwen van de warmtewisselaar in een appartement te Utrecht. De warmtewisselaar is aangesloten op stadsverwarming maar is een privé eigendom.

Elektrische boiler plaatsen

ik wil mijn oude boiler laten vervangen door een nieuwe 10 liter boiler in het keukenkastje onder de kraan. Ik ontvang graag een offerte voor installatie en boiler, en een offerte zonder boiler.

Leiding verleggen

Er moet een gleuf in de muur gefreesd worden en de leiding moet in de gleuf worden weggewerkt. In een badkamer en een keuken.

Warmtepomp woonboot en radiatoren vervangen

We wonen met zijn drieën op een woonark in langzaam stromend water. Onze ark is nog geen 15 jaar oud en vrij goed geïsoleerd. We hebben al zonnepanelen maar willen nu graag verder verduurzamen. We hebben nu een cv ketel met verwarming en ben er niet zeker van of de radiatoren vervangen dienen te worden bij aanschaf van een warmtepomp. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op warm sanitair water

Reparatie warmtetoevoer van stadsverwarming

De verdeelset van mijn stadsverwarming lekt. Ik ben vast en mobiel bereikbaar.

Aanbrengen radiatoren op zolder

Ik neem contact met u op ivm de cv-installatie in mijn woning. Deze is geplaatst in de bergingsruimte op de gang. 1 verdieping hoger zit de zolder. Deze is opgedeeld in 2 delen. In 1 gedeelte wil ik graag radiatoren laten aanbrengen (1 of 2). Deze ruimte gebruik ik namelijk regelmatig en met name in de winter is het daar altijd erg koud. Dit gedeelte van de zolder meet 7 bij 3,70 m2. Oppervlakte is dus ca 25 m2. Het schuine dak is geïsoleerd en er zit een dakraam in deze ruimte. Naar mijn weten zijn er nog geen buizen die van de cv-installatie naar de zolder lopen. Wat zijn de geschatte kosten inclusief radiatoren en materiaal?