Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Utrecht of directe omgeving.

8098 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, stralingspanelen plafond in slaapkamer plaatsen, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Utrecht:

Afdoppen gaskraan keuken

Ik wil de gaskraan in de keuken laten afdoppen i.v.m. het overstappen op inductiekoken

Gaskachel verwijderen

Wij hebben 2 oude gaskachels, die wij graag weg willen laten halen. Foto van een van beide kachels bijgevoegd, beiden kachels zijn van ongeveer hetzelfde type. De gasleidingen naar deze kachels toe zijn verderop al losgekoppeld.

Tussenmeters plaatsen voor gwe

Ik wil graag tussenmeters laten plaatsen voof Gas, Electra en Water.

Extra ventilatie rooster plaatsen in muur

Elke kamer in ons huis heeft een Aralco Zelfregulerend ventilatierooster. Exacte type is onduidelijk, foto bijgaand. Plaatsing is in de muur (houtskelet wand met 15 mm dik Fermacell) boven het raam. Wellicht komt er dus wat timmerwerk bij kijken. Afmeting van het rooster is zon 95 mm hoog en 43 cm breed, er zit ook nog een trekstang op en samen met plastic stukken links en rechts is het totaal ongeveer 52 cm breed. Slechts één kamer heeft geen rooster, in die kamer willen we ook zo'n rooster laten plaatsen boven het rechter raam. Kamer is 8,7 m2 vloeroppervlak en is gemiddeld 2m 60 hoog.

Warmtewisselaar van stadsverwarming vervangen

Ik woon in Utrecht en heb stadsverwarming van Eneco. Voor het warm water heb ik een boiler op stadsverwarming; deze wil ik vervangen door een warmtewisselaar. Buren van mij hebben dat al laten doen en dat functioneert prima. Ik gebruik het warme water voor de douche en voor de afwas, normaal huishoudelijk gebruik dus. Mijn vraag is wat een warmtewisselaar kost en wat de kosten zijn om het te plaatsen. Er is voldoende ruimte in de meterkast en ik kan er zelf voor zorgen dat het voorwerk voor de aanvoer van koud water en de doorvoer van het warme water op de juiste plek is voorbereid. Voor de duidelijkheid stuur ik een foto van de meterkast mee waarin u kunt zien hoe de leidingen van de stadsverwarming lopen.

Elektrische ketel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor de vervanging van mijn huidige Intergas Stellina VR-ketel uit 1996 voor een elektrische ketel die zowel warm water kan opwekken, alsmede zorg draagt voor centrale verwarming. De nieuwe elektrische ketel dient dus te worden gekoppeld aan de reeds aanwezige centrale verwarmingsinstallatie.

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil graag de wasmachine aansluiting van de keuken naar de bij schuur verplaatsen. De bij schuur is een ruimte onder de trap die aansluitend aan het huis zit en via de achtertuin betreed word. de wasmachineaansluiting moet van de woningbouw een erkent certificaat krijgen en de leidingen moeten geïsoleerd worden. Er hoeft geen speciale kanaal in stoppenkast gemaakt te worden.

Convectorputten verwijderen en gat opvullen dicht maken

In de woonkamer zijn 3 convectorputten aanwezig die verwijderd moeten worden. De vloer moet dicht (en geschikt voor vloerverwarming) gemaakt worden waar de convectorputten zaten.

Badkamer monteren

Ik wil in de badkamer een nieuwe douche, wastafel met kraan, de douche is met een thermostatische mengkraan. Daarnaast wil ik ook nog graag een nieuw douchezitje.

Gaskachels verwijderen en leidingen afsluiten

Er moeten drie gaskachels uit huis worden verwijderd en waar nodig leidingen worden afgesloten. Rookkanalen hoeven niet te worden gedicht, de gaten naar de schoorsteen wel.

Badkraan vervangen en randen kitten

De badkraan moet door de thermosstaat gedraaid worden >38 om warm te worden, ook staat er een klein plasje water in het bad, en zijn beide uiteinden nattig. De tegel is bruin (zie foto) Lekkage? Ook de kitrand eromheen moet gedaan worden.

Loden leidingen vervangen

Het gaat om de loden leidingen bij de watermeter vervangen. Ik weet niet hoelang dit stuk zal zijn, maar ik denk ongeveer 1 m. Ik denk dat er niets opengebroken hoeft te worden, want het zit bij de kruipruimte.

Installatie warmtepompboiler

Wij zoeken op korte termijn naar een cv installateur die voor ons de elektrische warmte pomp boiler inclusief leidingen en afvoer komt installeren. Verwachting is dat er ca 2 tot 3 dagen voor benodigd zijn.

Vernieuwen aansluiting riolering hemelwaterafvoer in kruipruimte

Bij het maken van de aanbouw is een oude rioleringsbuis doorgetrokken door de nieuwe kelder richting regenpijp. De aansluiting tussen de oude buis (gresbuis?) en de nieuwe (pvc) is gemaakt precies in de doorvoer in het betonnen kelderwondje. Deze aansluiting lekt waardoor de kelder nat wordt bij regen. De aansluiting moet opnieuw gemaakt worden, iets verderop, in de kruipruimte. Foto's ter verduidelijking bijgevoegd.

CV ketel vervangen

Graag een aanbieding maken voor de CV ketel te laten vervangen, momenteel is dit het type. Er is een beperkte ruimte qua formaat voor een CV ketel, een Tzerra.

Vloerverwarming aanleggen

Wij wonen in een huis van 1900. De vloer is niet geïsoleerd en trekt koud op, er is veel energielek. Ik denk dat het heel nuttig is als we isoleren. Er is een houtskelet onder maar geen kruipruimte. Als we toch de vloer open hebben, kunnen we beter ook vloerverwarming doen. Gaat om ca 60 - 70 m2.

Gaskachel en leiding verwijderen, inclusief rookkanaal dichten

Gaskachel verwijderen uit huis van 1925. Inclusief de gasleiding die naar de gaskachel loopt verwijderen. Rookkanaal dichtmaken.

Infrezen van cv leidingen

Ik wil graag een offerte voor het in laten frezen van CV leidingen in de muur. Het freeswerk zou ik eventueel zelf kunnen doen. Het betreft twee slaapkamers doorgetrokken naar de woonkamer (H. 2.5 m) waar twee leidingen (22 mm) doorheen lopen. De plafonds liggen allemaal open zodat we er goed bij kunnen. De plafonds / vloer is van hout.

Aanleg vloerverwarming droog systeem

Graag zou ik een prijsindicatie krijgen voor de aanleg van een vloerverwarming in een droog systeem: - Tussenwoning met een houten constructieve vloer - Nieuwe uitbouw met een betonnen vloer (er is speling in hoogte t.o.v. de bestaande houten vloer). - Het betreft de begane grond (hal, toilet, woonkamer), circa 53 m2 (37 m2 bestaand deel, 15 m2 nieuwe uitbouw). - Beschikbare hoogte is circa 3-4 cm, exclusief afwerkvloer. - Het systeem wordt indien mogelijk aangesloten op de huidige cv-ketel, Intergas Kombi Kompakt HR 28/24. - Afwerkvloer betreft een gelijmde lamelparket (vloer moet dus vlak en gereed zijn voor de afwerkvloer). - Rekening houden met verdeling van de woning in twee zones. Zone 1: vloerverwarming begane grond, Zone 2: slaapkamers en badkamer op de verdiepingen.

Gasleiding afdoppen en verwijderen

In de huidige woning hebben twee gaskachels gestaan, de leidingen hiervan prikken nog door de vloer. In verband met renovatie wil ik alle gasleidingen op de benedenverdieping (2x gaskachel, 1x fornuis) dicht bij de meterkast laten afdoppen en verwijderen. Enkel de gasleiding naar cv/zolder moet blijven bestaan. De kruipruimte en meterkast zijn vrij en toegankelijk, foto's van details uiteraard mogelijk.

Gehele convectorput vervangen

In onze woonkamer zit een convectorput van 370 cm x 40 cm (buitenmaat, roostermaat). Deze is oud en mogelijk aan vervanging toe. Graag ontvangen wij een offerte voor vervanging / vernieuwing van de gehele put inclusief convector, dan wel onderdelen die volgens u nodig zijn om te vervangen. Indien nodig is om alles te vernieuwen willen wij de put wat inkorten, 250 - 300 cm.

Vloerverwarming slangen leggen en verdelers plaatsen 450 m2

Ik heb een nieuwbouw project en wil over 3 verdiepingen in totaal 450 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Het gaat om het leggen en leveren van de slangen en de verdelers. Ondergrond is beton waar later een cementdekvloer op moet komen

Elektrische vloerverwarming leggen en een linoleum vloer leggen

De elektrische vloerverwarming zou gelegd moeten worden onder linoleum met als doel bij te verwarmen dat de vloer niet zo koud aan de voeten voelt. Wel zou ik het stroomverbruik zoveel mogelijk willen beperken. De verwarming zal zo’n 2 á 3 uur per dag aan staan en ongeveer 4 dagen per week, als bijverwarming. Oppervlak van de slaapkamer is ongeveer 13,8 m2. Geen idee of dit het mogelijk is. Het zeil moet ook gelegd worden. We willen effen, strakke linoleum.

Vloerverwarming infrezen in een plavuizen vloer

Ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen, ingefreesd in een plavuizen vloer (jaren 70). De plavuizen zijn ingemetseld en 3 cm diep en liggen zowel in de woonkamer als de gang. Totaal oppervlakte 45 m2.

Radiator leidingen aansluiten (ingefreesde muur)

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen en aansluiten van leidingen in vooraf gefreesde muur. Het betreft twee slaapkamers (H. 2.5 m) waardoor twee leidingen (22 mm) doorheen lopen. Er zitten in totaal 4 radiatoren op aangesloten (2 doorgestoken). Tevens liggen de plafonds open zodat we er goed bij kunnen. Graag zou ik één stamleiding vanuit de slaapkamer willen verlengen/doortrekken tot in de woonkamer waar er in de toekomst vloerverwarming op wordt aangesloten.