Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Soest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Soest heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Soest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Soest of directe omgeving.

587 klanten uit Soest bevelen een bij Casius in Soest aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Soest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Soest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Soest:

Geiser verplaatsen naar andere muur

We willen de geiser verplaatsen naar een andere muur in de keuken.

Gas, water elektra voor nieuwe keuken verleggen

Achter de keukenkasten is voldoende ruimte voor montage op de muur van gwe. Graag inbouw wandcontactpunten ipv opbouw boven het aanrechtblad maken (zie blauwe kruisjes op tekening). Groepindeling: oude keuken zat op 1 groep, wrsch. meer nodig Planning: definitieve tekening van keukenwinkel komt 6/7 juni. Uitvoering werk op 10-15 juni (wk 24).

Leidingen verwarming infrezen

De verwarmingsbuizen bij 2 radiatoren in de woonkamer wil ik graag laten wegwerken in de muur. Hierna dient het wel te worden gedicht maar het afwerken zal later door een stukadoor gebeuren.

Flexibele buis in bestaand kanaal laten plaatsen

Mijn buren klagen erover dat ze de open haard ruiken als deze brandt. Ik denk dat er dus een nieuwe buis door de schoorsteen getrokken moet worden. Er zit 1 lichte bocht in de schoorsteen. Zie bijgaand.

Vloerverwarming infrezen

Het betreft het infrezen en aanleggen van vloer verwarming op 2e verdiepingen, begane gronde en eerste. Op de begane grond moet ongeveer 35 m2 gefreesd worden, 5 bij 7 meter. Op de eerste verdieping zal ongeveer 45 m2 gefreesd moeten worden, 5 bij 9 meter. De woning is leeg en de vloerafwerking is verwijderd.

Brink luchtverwarming vervangen en nieuwe geiser installeren

De huidige installatie van de heteluchtverwarming dient vervangen te worden, inclusief warmte terugwinmodule en inclusief een nieuwe geiser. Het betreft een Brink B-8 M. De woning is een tussenwoning.

keuken Boiler en kraan vervangen want de oude boiler lekt

Ik wil een nieuwe Grohe red new duo keuken boiler en kraan plaatsen ter vervanging van oude die lekt. De oude materialen mogen afgevoerd worden door de vakman.

Tussenmeters voor gas en elektra laten plaatsen.

In het bijgebouw, met een aparte cv installatie, zouden wij graag een tussenmeter gas / elektriciteit willen plaatsen.

Keukenboiler installeren

Ik wil een 10 liter keukenboiler laten installeren in een Zena ondermeubel 60 cm. Er is een wateraansluiting en afvoer aanwezig, waarop een en ander kan worden aangesloten. Meubel is al aangeschaft, boiler nog niet.

Airco splitlevel aansluiten

'Heb in Amersfoort (Saturnus) een Tristar 12000BTU type 5422 gekocht. De bijgeleverde info om een gecertificeerd monteur te regelen werkt echt niet: "doen wij niet" of geeft geen reactie op verzoek van mij. Als u kunt monteren en aansluiten dan is mijn probleem opgelost.

Agpo zonneboiler nakijken

Onderhoud voor mijn agpo zen

Houtkachel aansluiten op het rookkanaal

Kachelpijp op maat maken en aansluiten op het rookkanaal (plafond). Graag een offerte voor als we zelf de kachelpijp aanleveren (die nog op maat gemaakt moet worden) en het geval dat we de kachelpijp bij jou inkopen (indien mogelijk).

Lucht-luchtwarmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen 2 tot 5 ruimtes Ik heb een nieuw geplaatst (Zweeds) houten tuinhuis (goed geïsoleerd), te gebruiken als kantoor/appartement. Oppervlakte totaal 28 m2. Daarvan circa 18 m2 open ruimte / woon- werkkamer met hoogte circa 4 meter tot in de nok. Badkamer en kleine spreekkamer onder de slaapviering. Ik wil hier een lucht-lucht warmtepomp laten plaatsen zodat deze verwarmd wordt.

Informatie over een hybride warmtepomp

Het betreft de helft van een dubbelwoonhuis. Woonkamer 75 m2 met vloerverwarming en 35 m2. Een garage en kantoortje totaal32 m2 met vloerverwarming. Het achterkant huis ligt op het oosten. Boven 3 slaapkamers en een badkamer. Op zolder staat nu de CV-ketel op gas. Ik wil graag informatie en een richtprijs over het aansluiten van een hybride warmtepomp.

Warmtepompboiler installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Een nieuwe HR-ketel en eventueel een zonneboiler willen wij de komende maanden in ons huis laten installeren.Het moet een CW 6 worden. De oude cv staat op de bovenste verdieping met aansluiting water en afvoer. . Installatie moet inclusief nieuwe dakdoorvoer etc. zijn.

Complete CV installatie met vloerverwarming

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Huis bouwjaar 1974. Beneden verdieping voorzien van vloerverwarming i.v.m. het plaatsen van een warmtepomp. Schatting is ongeveer 45m2.

Nieuwe geiser laten plaatsen

Er moet een nieuwe geiser geplaats worden op een zolder naast een luchtverwarmingsketel. Er hangt nu een open systeem, vraag is of er opnieuw een open systeem geplaatst kan worden (heeft de voorkeur) mocht dat niet zo zijn betekent dat er een extra pijp in het dak gemaakt moet worden met de nodige aanpassingen. Er is in de ruimte direct zicht op het dak (puntdak) waar al meerdere kanalen naar buiten gaan, dus daar is mogelijkheid voor.

Heteluchtverwarming en geiser vervangen

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van de heteluchtverwarming. Er staat een 30 jaar oude Brink ketel die aan vervanging toe is. Tevens een losse geiser die vervangen moet worden en het wellicht goedkoper is om een indirect verwarmde hete lucht ketel aan te schaffen. Het betreft een hoekwoning. Uiteraard zijn andere optie meer dan welkom. Mogelijk in combinatie met warmtepomp.

Thermostaatkraan vervangen

Bij de radiator in een van de slaapkamers is de thermostaatkraan kapot. Alle warmte wordt volledig doorgegeven aan de radiator. Deze thermostaatkraan moet worden vervangen.

Plaatsen keukenmengkraan

Service nodig voor het plaatsen van een keuken-mengkraan. De oude kraan zit er nog in.

Elektra- en leidingwerk voor een nieuwe keuken

Ter voorbereiding op de levering en plaatsing van de nieuwe keuken moet er tussen maandag 31 juli tot en met woensdag 2 augustus aanstaande leiding- en afvoerwerk én elektra worden aangepast in onze nieuwe woning. - Een aanwezige maar momenteel niet in gebruik zijnde gasleiding moet worden verlegd en her-aangesloten. - De waterleiding en -afvoer moet worden verlegd t.b.v. gootsteen én vaatwasser (voorzien van wasmachinekraan met beluchter) in kookeiland nieuwe situatie. - Creëren van (D)WCD (meerdere) voor verschillende doeleinden geschikt voor keuken (tekening) en overig persoonlijke wensen extra elektrapunten. Volgens de keukenleverancier zijn er voldoende groepen aanwezig in de meterkast voor de elektra. Zie bijgevoegd de technische tekeningen van de keuken en twee foto's van de oude keuken en een foto van de nieuwe in 3D. Kunt u aangeven of deze klus uitgevoerd zal kunnen worden vanaf 31 juli en eventueel alvast een prijsindicatie / offerte?

Rookkanaal in de schoorsteen vervangen

Ik wil in onze schoorsteen een RVS flexibele buis met een diameter van 15 cm aan laten brengen om een houtkachel te kunnen plaatsen. Schoorsteen is echter op sommige plekken te smal. Schoorsteen is 9 meter lang. Onderste twee meter is het kanaal driehoekig met afmeting ongeveer 20 bij 20 bij 10 cm. Rest van het kanaal is 20 bij 20. Boven op zolder loopt het kanaal niet recht, maar gedraaid. We willen graag een en ander zonder slopen laten plaatsvinden, want de schoorsteen-ombouw willen we behouden. Plaatsen van een trekkap bovenop en een nisbus van 15 cm in de woonkamer.

Vonato stoomcabine nakijken

Na het installeren en aansluiten van de stoomcabine, horen we wel een pieptoon na aanzetten. Echter, is er niks te zien op het bedieningspaneel en reageert hij ook niet op de knoppen. Er is overdag en 's avonds iemand aanwezig in het huis. Nieuwbouw, dus nog niet gebruikt. Het gaat om een Vonato. Bij vragen hoor ik graag van u!

Lekkende kraan repareren

Reparatie lekkende kraan

Riool laten vervangen

Onze riolering onder het huis moet vervangen worden wegens ouderdom. Het is huis is 7.5 meter lang en 5.5 meter breed. Een deel in de kruipruimte is gaan lekken.