Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor eurom airco bijvullen renswoude:

Eurom airco bijvullen renswoude

Airco koelt niet. Waarschijnlijk met verplaatsen van de caravan zijn de leidingen ook beschadigd. Het is n eurom WAC 9 Q. Ik zoek n goede reparateur.
Onze klant uit Renswoude (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor eurom airco bijvullen renswoude uit heel Nederland:

Split airco eurom checken en vullen

De mobiele split unit van mijn eurom airco koelt niet meer. Vloeistof dient eruit gehaald te worden en opnieuw gevuld te worden

Airconditioning bijvullen

airconditioning geeft geen verkoeling en alles werkt heel goed. De apparatuur is slechts 1 jaar oud. Airco : EUROM wandmodel.

Airco splitlevel eurom controle en geiser schoonmaken

Bijvullen van de airco en eventueel geiser schoonmaken.

Eurom airco bijvullen en bekabeling vervangen

Graag willen we de airco laten bijvullen, de bekabeling buiten vervangen en zorgen dat het geheel netjes wordt afgewerkt. Daar ontvangen we graag een offerte voor. Ter verduidelijking van onze situatie: zie bijgevoegd Word document. Ook staat hier een foto in hoe we het graag afgewerkt zien. Het onderhoud van deze airco heeft zeker vijf jaar niet plaatsgevonden.

Eurom W12Q split airco bijvullen/jaarlijks onderhoud

Wij willen graag jaarlijks onderhoud van onze Eurom Airco W12Q (wij hebben het huis recent gekocht). Kunnen jullie dat doen? Alvast bedankt voor een reactie,

Airco ophangen

Ik heb mijn oude airco verwijderd en een nieuwe gekocht. Deze wil ik graag op laten hangen. Het is een Eurom type split AC 18 quick install CH

Split airco repareren

Mijn eurom spilt airco blaast wel maar geeft geen koude lucht. Wellicht vloeistof bijvullen. Ik wil graag dat er iemand langskomt die het voor mij kan repareren.

Verplaatsen van de airco unit

Wij zijn op zoek naar een gecertificeerd monteur die ons kan helpen bij het verplaatsen van een bestaande split-airco installatie (merk EUROM, model ACHS 12Q, montagehandleiding in bijlage) van de werkruimte in de tuin, naar onze zolderkamer. Kunt u hierbij van dienst zijn? Kunt u ook een indicatie geven van hoeveel werk dit is / hoeveel dit mogelijk kan kosten?

Airco Polar 9000 bijvullen

De airco koelt bijna niet meer. Wij denken dat deze opnieuw moet worden gevuld danwel moet bijgevuld worden. Betreft een . Polar 9000 ac eurom R410a/310gr Gaarne zsm voor de kids. Henry frenken

Split airco repareren

Split airco unit EUROM AC12Qi slaat vaak uit en geeft error code F1 en FF ik denk dat die moet worden bijgevuld of het moet wat anders zijn Ik kijk uit naar voorstellen die prijzen omvatten inclusief mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren.

Partners

Partners van Casius