Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Renswoude te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Renswoude heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Renswoude u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Renswoude of directe omgeving.

40 klanten uit Renswoude bevelen een bij Casius in Renswoude aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Renswoude bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, het leveren en aansluiten van een warmtepomp, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Renswoude staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Renswoude:

Eurom airco bijvullen renswoude

Airco koelt niet. Waarschijnlijk met verplaatsen van de caravan zijn de leidingen ook beschadigd. Het is n eurom WAC 9 Q. Ik zoek n goede reparateur.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming aan laten leggen. Het is voor een chalet van +/- 40 m2. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Houtkachel Bergen aansluiten

We hebben houtkachel Bergen aangeschaft. Die moet op het rookafvoerkanaal aangesloten worden. Dit kanaal is overigens 12.5 cm breed. Ik heb 2 rechte buizen voor de rookafvoer, van 15 cm breed. Er moet dus nog een verloop stuk bij en een van de buizen moet nog op de juist lengte gemaakt worden.

CV aanleggen in een chalet

Een CV installatie aanleggen in chalet van 10 x 4 meter. Een chalet met 1 woonkamer met open keuken 2 slaapkamers en 1 badkamer. In alle ruimtes een radiator plaatsen. De caravan is geïsoleerd. De beklding is Canexel. Graag uw offerte voor de CV, radiatoren en toebehoren, en het installeren van alles.

Douchekraan vervangen door een thermostaatkraan

Ik wil graag in een bestaande situatie de douchekraan laten vervangen voor een nieuwe thermostaatkraan.

Gaskookplaat laten repareren

Er is lekkage geconstateerd in mijn gaskookplaat. Er is 4 millibar drukdaling in 3 minuten. Ik zou dit graag willen laten repareren.

Aanleggen van water aan en afvoer voor ...

Aanleggen van water aan en afvoer voor wasmachine, locatie garage. Afstand tussen huis en garage is ong. 6 meter. Eventueel ook plaatsing van verwarming. Graag deze optie apart vermelden in de offerte.