Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor convectorput plaatsen:

Convectorput plaatsen

Ik wil graag 2 radiatoren vervangen door een convectorput. Heb een betonnen vloer, dus zal moeten worden geboord. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Radiatoren / convectoren vervangen of bijplaatsen Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Andere, namelijk: In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik
Onze klant uit Odijk (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor convectorput plaatsen uit heel Nederland:

Convectorput dichtmaken en vloerverwarming plaatsen

Wij willen graag vloerverwarming laten aanleggen en de bestaande convectorput dichtmaken of verwijderen. Ruimte is 60 m2. Vloer is van beton. Wij moeten nog beginnen aan het sloopwerk, maar voor nu denken wij dat de vloerverwarming in het beton moet komen, of op het beton en een dekvloer eroverheen.

Convectorput verwijderen, dicht maken en radiator plaatsen

Convectorput afsluiten en weg halen. Opvullen met ? Ivm aanleg hoofd vloerverwarming.

Convectorput verwijderen en dicht maken en radiator plaatsen

Ik heb een vakman nodig voor de volgende klus: convectorput verwijderen (2,5 meter), het gat dicht maken en de cementen vloer herstellen. Ter vervanging van de convectorput een hoge radiator aan de muur plaatsen.

Convectorput verwijderen en dicht maken en radiator plaatsen

Convectorput van +-3m keer 40cm moet afgedicht worden zodat onze nieuwe PVC vloer over de convectorput heen gelegd kan worden.

Convector plaatsen op bestaande CV incl gat boren en leidingen omleggen

Ik wil een schuifpui, daarom moet er een radiator weg. Deze wil ik laten vervangen door een convectorput van ongeveer 1.80 m lang. De leidingen moeten hiervoor omgelegd worden. Graag de radiator afvoeren.

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer zagen

Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator (waar nu een ombouw omheen staat) willen vervangen voor een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer, met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. (Zitten nu rechts van de radiator, tegen de muur) - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten Lengte van de put/radiator/convector is volgens ons rond de 2,5/3m voldoende. Het moet in ieder geval de gehele woonkamer + keuken kunnen verwarmen (ongeveer 50m²)

Convectorput aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een convectorput. Er zit nu een houtenvloer en er worden openslaande deuren geplaatst waardoor er geen plek meer is voor de verwarming onder het raam. We krijgen per 1 mei de sleutel van het nieuwe huis. De verwarming zou verwijderd moeten worden. De woning is ongeveer 5 meter breed. Hoe breed de convectorput moet worden wil ik graag advies over. Is het beter om eerst de put te plaatsen en daarna de pui, of andersom?

Leiding omleggen via de kruipruimte

Wij willen graag onze verwarming verplaatsen op de begaande grond. Het idee is om de buizen door de kruipruimte te leggen en deze aan een andere muur weer omhoog te laten komen om daar de verwarming te plaatsen. Een andere optie is een convectorput slaan in verband met het plaatsen van een schuifpui. Wat raad u prijstechnisch aan? En met welke kosten moeten wij rekening houden? De kruipruimte is goed toegankelijk. Het gaat om een afstand van circa 5 meter vanaf de huidige situatie.

Radiator plaatsen in woonkamer

Onze hoekwoning heeft vloerverwarming en een radiatorput. De nieuwe energiezuinige intergas CV-ketel 24\28, 1 jr oud stookt nog steeds te duur en constant. We willen weer terug naar de oude situatie met een radiator ivm de convectorput in de woonkamer waarbij de vloerverwarming mag meewerken of gewoon uit gaat (nader te bepalen). De klus: Onder het keukenblok zijn de afgedopte leidingen nog die gebruikt kunnen worden om door te trekken de kamer in (wel lastig bij te komen). Het is een open keuken dus kan het grootste deel van het leidingwerk onder het keukenblok door. Lengte nieuwe leidingen ongeveer 5m. We denken aan een dunne (2 a 3cm) radiator wit geheel glad van een ongeveer 2.50 meter lang ong. 40 a 50 cm hoog. Voor meer info kunt u contact opnemen.

Convectorput met radiator leveren, plaatsen en gat in houten vloer zagen

Convectorput met radiator leveren, plaatsen en gat in houten vloer zagen. Ik heb een houten vloer waar overheen betegeld is. Hierover heb ik weer een pvc vloer gelegd die ik wil laten liggen. De woonkamer is 3.60 m breed. Je kan niet via de kruipruimte onder mijn vloer komen.

Partners

Partners van Casius