Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Odijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Odijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Odijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Odijk of directe omgeving.

73 klanten uit Odijk bevelen een bij Casius in Odijk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Odijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Odijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Odijk:

Convectorput plaatsen

Ik wil graag 2 radiatoren vervangen door een convectorput. Heb een betonnen vloer, dus zal moeten worden geboord. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Radiatoren / convectoren vervangen of bijplaatsen Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Andere, namelijk: In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die een aantal installaties kan vervangen, leveren en installeren. Het gaat om het verwijderen van een bestaande convectorput in de woonkamer. Daarnaast moet er vloerverwarming worden ingefreesd op de begane grond (60 m2). Daarnaast zou de bestaande CV-installatie vervangen moeten worden en wil ik warmtecollectoren en een boiler-warmteopslag (600L). Overige werkzaamheden bespreek ik graag met de CV-installateur.

LUCHT - LUCHT warmtepomp installeren

Voor een nieuw te bouwen woonhuis met 3 separate woonstudio's wil ik de mogelijkheden weten voor een LUCHT - LUCHT warmtepomp. De woning heeft een inhoud van ongeveer 500 m3.

Tussenmeters voor gas plaatsen van buiten naar binnen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een tussenmeter (geijkt 4G inpandig). Dit kan via de kruipruimte (70 cm hoog). De bestaande leidingen liggen er al.

Complete warmtepompinstallatie installeren

Ik zoek iemand die in onze nieuwbouwwoning het complete plaatje van een warmtepomp en boiler kan leveren en installeren. Het gaat om 2 aaneengeschakelde woningen met een gang ertussen. Gaat zowel om het koelen/verwarmen van de huizen, als om het sanitair water verwarmen.

Daalderop boiler repareren

Onze Daalderop boiler van 10 liter van ca 4 jaar oud, lekt water. Hij doet het verder prima. Wij zoeken een loodgieter die dit probleem snel kan verhelpen.

Radiator vervangen

Radiator vervangen in slaapkamer. Huidige radiator 60 x 95 cm enkele plaat. Vervangen door Haceka imago una wit 60 x 110 cm. Foto toegevoegd.

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Wasmachine staat nu in de slaapkamer op zolder en moet naar de voorzolder. Water aan- en afvoer moeten dan ook worden verplaatst naar andere kant van de zolder. De basis voor het leiding werk zit aan de andere kant van de voorzolder bij de cv ketel... leidingen moeten langs trapgat naar andere kant (in totaal zal het ong. 6 meter zijn)

Mechanische ventilatie unit vervangen

Ik heb een mechanische ventilatie en wil deze vervangen door een energiezuinig systeem, de Itho CVE Eco fan ventilatorbox RFT SE 325m3/h (Euro/randaarde stekker). Graag ontvang ik offertes per email voor het leveren en plaatsen van de unit en de afstandsbediening. Tevens apart het reinigen van de ventilatiekanalen opnemen in de offerte.

Extra radiator op CV-installatie aansluiten

Het betreft het aansluiten van een extra radiator op het bestaande cv-systeem. De radiator is al opgehangen aan de muur en bevindt zich op de begane grond. Dus alleen de koppeling aan bestaande cv-buizen, de afvoer moet ongeveer 1 meter worden gelegd en de aanvoer 5 meter. Het betreft een eengezinswoning met drie verdiepingen en de CV-ketel is op de derde etage.

Storing aan CV ketel verhelpen

Storing bij cvketel

CV ketel storing

storing bij cvketel

Wasmachine verplaatsten en bad plaatsen

Ik wil mijn wasmachine uit de badkamer verplaatst hebben naar een kast en in de badkamer een ligbad op pootjes geplaatst hebben.

Wij hebben een DRU gaskachel en die moet ...

Wij hebben een DRU gaskachel en die moet schoongemaakt worden.

Vervangen van Atag HR ketel en ...

Vervangen van Atag HR ketel en electrische boiler door Intergas HR combiketel HR36/30.

Vervangen van Atag HR ketel en ...

Vervangen van Atag HR ketel en Electrische boiler door intergas combiketel type HR 36/30.

De keuken in ons nieuwbouwhuis (casco) ...

De keuken in ons nieuwbouwhuis (casco) komt op een andere plaats dan wat de bouwtekening aangeeft. We willen daarom graag een offerte voor het leidingwerk (water toe en afvoer, gas en electra), conform de beschrijving hieronder en de bijgeleverder tekening. Aanleggen leidingwerk tbv keuken. Boren van een gat voor leidingen in de vloer. Aanleggen van leidingen vanuit de kruipruimte: •Waterleiding toevoer •Gas •Afvoer water. Aanleggen water afvoer •Tbv spoelbak •Tbv vaatwasser. Aanleggen water toevoer •Koud en warm water voor mengkraan •Koud water voor vaatwasser + KIWA gekeurde kraan met beluchter en keerklep. Aanleggen Gas •Gaskraan tbv kookplaat. •Electra: 4 groepen, 10 wandcontactdozen.

radiator plaatsen en aansluiten op c.v. ...

radiator plaatsen en aansluiten op c.v. in slaapkamer

verplaatsen van toilet aansluiten van ...

verplaatsen van toilet aansluiten van bad op afvoer

Vloerverwarming en plavuizen in de ...

Vloerverwarming en plavuizen in de woonkamer keuken en hal.