Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nigtevecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nigtevecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nigtevecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nigtevecht of directe omgeving.

12 klanten uit Nigtevecht bevelen een bij Casius in Nigtevecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nigtevecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Nigtevecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nigtevecht:

Advies en aanleg warmtepomp brine-water bij nieuwbouw huis

Het gaat om nieuwbouw woning met 240 m2 oppervlakte in Nederhorst den Berg. Alles wordt vloerverwarming in betonvloer. Bedoeling is dat de grond warmtepomp de gehele woning verwarmt. Niet voor sanitair. Aannemer van de woning is geen expert op gebied warmtepompen. Graag komen we in contant met een vakbedrijf voor advies over het beste passende systeem en voor de aanleg. Bouw van de woning start in april 2019 en zal circa 36 weken duren.

Gat boren voor een WC-afvoer

Wij willen van ons staande toilet een hangend toilet maken en hiervoor moet een nieuw gat voor de afvoer geboord en aangesloten op de bestaande afvoer worden. Er moet door gewapend beton heen geboord worden.

Houtkachel en rookkanaal installeren

Gelieve een flexibel RVS rookkanaal in de bestaande schoorsteen plaatsen en aansluiten op de houtkachel. Ik heb een begane grond, een eerste verdieping en een spits dak erop. Dit zal zo'n 8 meter hoog zijn. Er heeft eerder een gaskachel gestaan.

Convector in de vloer vernieuwen

Ik wil een offerte voor het vernieuwen van de convectorput in de vloer van de huiskamer. De put is ongeveer 2 meter lang. In de bak staat een klein laagje water, meestal als het flink geregend heeft. Dat moet dan ook meteen verholpen worden. Graag informatie en prijzen.

Oud luchtsysteem vervangen door nieuwe CV en radiatoren

Wij hebben een 17 jaar oud luchtsysteem in ons huis zitten. Verwarming. Radiatoren en een nieuwe CV.

Houtkachel in de woonkeuken plaatsen

Ik wil graag een kleine houtkachel in de woonkeuken laten plaatsen. Ik woon op een woonark dus het enige ingewikkelde is het maken van een gat in het dak voor de afvoer. Die moet echt veilig zijn. Het kacheltje komt op een hardstenen vloer. Daaronder is hout. Ik weet niet of er een vuurvaste plaat nodig is.

CV-leidingen aanleggen in het hele huis

CV-leidingen in het hele huis aanleggen. Deze moeten in de muur gefreesd worden en aangesloten worden op de bestaande radiatoren. In het huis zitten 8 radiatoren en het huis heeft 2 verdiepingen. De CV-ketel staat op de zolder.

Verkeerd aangesloten riolering omleggen

Tijdens de verbouwing heeft de aannemer, zo blijkt na vaststelling door gemeente, het toilet aangesloten op hemelwater afvoer i.p.v. riool afvoer. Graag laat ik dit op korte termijn op de correcte manier aansluiten.