Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nieuwegein of directe omgeving.

1660 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, water-waterwarmtepomp installeren, energieneutraal verwarmingssysteem nieuwbouw, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nieuwegein:

Binnenwerk vervangen van toiletreservoir

Vervangen binnenwerk hang toiletreservoir. Ik wil het binnenwerk van een Plieger hang toiletreservoir laten vervangen. Deze lekt constant en het binnenwerk is oud. Het vervangende binnenwerk is niet aanwezig. Graag prijsopgave inclusief materiaal.

Vloerverwarming aanleggen

Ter vervanging van stadsverwarming wil ik vloerverwarming aanleggen over een oppervlak van totaal 60 m2. Hopelijk kan dit bovenop de plavuizenvloer, zodat deze niet eruit hoeft.

Vochtproblemen oplossen

Welk type ventilator overweegt u te plaatsen? Opbouwventilator Welke ruimte(s) moet(en) geventileerd worden? Keuken Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 2 tot 5 ruimtes Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken vocht en schimmel bij de wanden

Warmtepomp installeren bij hoekwoning

Wat is voor mijn huis het beste qua warmtepomp installatie? Ik wil graag van het gas af. Ik weet niet hoeveel de inhoud van de woning is. Ik woon in een hoekhuis.

Thermostaatklep of temperatuurregelaar vervangen

Stadsverwarming. Wij willen de thermostaatklep of temperatuur regelaar laten vervangen deze werkt niet meer op de thermostaat. Thermostaat is vervangen opmaar heeft geen effect gehad. Thermostaatklep of temperatuurregelaar zijn gesitueerd op zolder en moeten nu handmatig de klep open zetten om het warm te krijgen wat ook geen optie is. (noodoplossing) bijgevoegd foto's van plaats delict. ZITTEN NU VOOR EEN GROOT DEEL VAN DE DAG IN DE KOU

Keukenkraan en duoblok vervangen

De werkzaamheden zijn als volgt: - Vervangen van een keukenkraan op een aanrechtblad. Toepassen: Handson keukenkraan Thomas - Vervangen van een duoblok in de toiletruimte. Toepassen: Hydra Duoblok met vloerafvoer Het oude materiaal dient te worden afgevoerd door de vakman.

Startknop van de magnetron vervangen

Het lijkt of de startknop lam is.

Stadsverwarming en draaiknoppen laten nakijken

Wij hebben stadsverwarming. Er is al langere tijd een probleem met de radiatoren. Deze worden niet goed warm terwijl ze op de hoogste stand staan. De ene keer geven ze meer warmte dan de andere keer. Het lijkt mij dat er iets mis is met het draai mechanisme van de radiator. Graag via de mail reageren

Twee duoblokken installeren

Wij willen twee duoblokken laten installeren. Ook graag de oude twee wc's weghalen en afvoeren. Graag een offerte zonder en met de oude wc weghalen en afvoeren.

Warmtepomp aanbrengen bij huis

Graag willen wij besparen op het gasverbruik. Op dit moment hebben wij al zonnepanelen. We hebben nu een gasketel en vloerverwarming. We hebben interesse in een warmtepomp. Alleen hebben wij totaal geen idee welke bij ons het best past.

Douchekraan vervangen

Ik wil de oude douchekraan vervangen met een nieuwe met douchestang in de douchecabine.

Opbouw ventilatiesysteem installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 doucheruimte. Wat is de functie van het gebouw? Woning. Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Steeds terugkerende schimmelvorming op het plafond in de badkamer. Deze is in 2016 geheel gerenoveerd, en schoonmaken met chloor of HG-schimmelverwijderaar helpt slechts zeer kort.

CV ketel verplaatsen

De CV ketel op zolder dient in verband met een nieuwe badkamer ca 2,5 meter verplaatst te worden. Er is zowel op zolder als op de verdieping eronder ruimte om bij alle leidingen te komen en deze te verleggen. Dus geen wanden openen/sluiten, met de werkzaamheden van de nieuwe badkamer worden de wanden nog geplaatst. Huidige rookgaskanaal is kort (direct onder plat dak) dus naar verwachting kan de pijp door het valse plafond van de nieuwe locatie cv naar de huidige dakdoorvoer gebracht worden. Voor de zekerheid wordt een losse indicatie van de dakdoorvoer maken gewaardeerd.

Waterslag in de waterleiding oplossen

Ik vermoed waterslag bij ons in huis. Bij het water pakken en direct stoppen daarvan vd wasmachine of een kraan te snel dichtdraaien en het vullen van de wc stortbak boven horen we een tik in de meterkast. Bij de wasmachine is al een demper geplaatst maar dit heeft niet geholpen (2 verschillende). Wanneer een kraan langzaam dicht gedraaid word hoor je het niet. Naar mijn idee is het ontstaan of opgevallen na aanschaf nieuwe wasmachine een half jaar geleden. De toilet + toilet kraan beneden en douche hebben het niet. Graag wil ik weten of dit op te lossen is en aan welke kosten we moeten denken.

Verwarming repareren

Mijn verwarming stroomt en gaat niet meer af. Het is wel 30 graden in de slaapkamer. Ik heb stadsverwarming.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen of repareren

De verwaming op de slaapkamer blijft branden. Het is denk ik wel 30 graden celsius en de thermostaat aldaar uit of lager zetten baat niet, heeft dat met de regelklep te maken of is het misschien iets anders?

Wasmachine-aansluiting aanleggen

Wasmachine en droger aansluiting maken in kamer op 1e verdieping. De wasmachine en droger staan nu op zolder. De kamer zit recht boven de meterkast waar de leidingen binnenkomen dus zal niet al teveel werk zijn.

Houtkachel monteren

Ik wil graag een nieuwe haard plaatsen inclusief een rookkanaal, de nok van het dak is 3,5 meter. De kachel heb ik al aangeschaft.

Houtkachel plaatsen

Er zijn geen gaten in plafond. Moet dus door twee vloeren en dak heen. houtkachel

Radiatorkranen door thermostaatkranen vervangen

De verwarmingen zijn nu al van de muur, maar krijgen de 2 te vervangen kranen er niet af. We hebben een nieuwe kraan en knop liggen die we willen plaatsen waar nu een oudere kraan knop zit uit 1981. Wat zou het kosten?

Vloerverwarming doorspoelen en reinigen

De vloerverwarming doorspoelen. Het is een 2 groeps-installatie die helemaal niet meer warm wordt. Recent is er een nieuwe pomp geplaatst. Ik denk aan een verstopping en wil de leidingen goed gereinigd hebben zodat de vloer weer warm wordt.

Thermostaat voor vloerverwarming op stadsverwarming

Ik heb een vloerverwarming, maar geen thermostaat. Mijn vloerverwarming blijft dus oneindig warm water rond pompen tot ik uiteindelijk zwetend naar de kraan loop om deze weer dicht te draaien. U begrijpt dat dit zowel energie van mij als van mijn leverancier kost met stadsverwarming. Wat ik dus graag zou willen is hier een afsluitklep en draadloze thermostaat op waardoor ik gewoon met mijn vinger kan aangeven hoe warm ik het in huis wil hebben en dat hij afslaat zodra hij deze temperatuur bereikt heeft. Eventuele foto's over de bestaande installatie zijn beschikbaar indien gewenst. Graag hoor ik van u wat dit mij dan gaat kosten om dit door u uit te laten voeren.

Regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen

Ik wil de regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen. Thermostaat staat uit, toch blijven de radiatoren warm. Misschien ook direct een slimme thermostaat erbij monteren.

Ventilatiebox vervangen en ventilatiekanalen reinigen

Voor een eensgezins tussenwoning wil ik de mechanische ventilatie vervangen. Deze is 30 jaar oud en kan naar mijn idee zuiniger en stiller en ook beter bediend worden.

Thermostaatkraan in de badkamer plaatsen

Thermostaatkraan plaatsen in badkamer. Er zit nu een kraan is die is stuk en die moet vervangen moet worden. Ik ben van plan de kraan zelf te kopen.