Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Montfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Montfoort heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Montfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Montfoort of directe omgeving.

117 klanten uit Montfoort bevelen een bij Casius in Montfoort aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Montfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, luchtwarmtepomp en aardwarmtepomp, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp instalatie, warmtepomp realiseren, aanschaffen en monteren van een houtpellet cv, kapotte boiler vervangen door een nieuwe en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Montfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Montfoort:

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Heb 8 zonnepanelen op mijn dak, maar er moeten 4 kantel dakramen vervangen worden. Deze panelen zitten net in de weg om de ramen te kunnen vervangen, dus zoek ik bedrijf die deze panelen kan demonteren en dan ook weer kan monteren. Ik ga ervan uit dat dit niet de zelfde dag zal gebeuren, maar dat weet ik niet zeker.

Gemetselde schoorsteen verwijderen, daarna dak dichtmaken

Op ons (hoek)huis staat nog een oude, ongebruikte gemetselde schoorsteen. De voegen zijn waarschijnlijk niet al te best meer en omdat hij niet meer gebruikt wordt kan hij verwijderd worden. Daarna moet het vrijgekomen gat weer dichtgemaakt worden met dakpannen. Hopelijk scheelt dat ook weer met tocht in huis.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen. Mijn voorkeur gaat uit naar Nefit. Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Zuid-west Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Dakpannen Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Gas

Gasleiding aanleggen

Ik zoek iemand die een gasleiding kan leggen vanuit mijn meterkast naar mijn keuken. Er is geen kruipruimte aanwezig dus de leiding zal bovenlangs moeten worden aangelegd. De afmeting is ongeveer 11 meter.

Douchekraan en glijstang monteren

Het betreft het verwijderen van de oude douchekraan en glijstang. Vervolgens het monteren van een nieuwe thermostaatkraan, nieuwe glijstang en de regendouche met handdouche, beiden van Grohe. Ik heb alles al gekocht bij de Praxis.

Keukenkraan vervangen

De kraan in de keuken moet worden vervangen. Graag ontvangen we voorbeelden van kranen en een prijsopgave.

Gaskachel laten installeren

Ik wil graag een gaskachel laten installeren.

Gat vergroten van 150 naar 160 mm

Wat kost het boren/vergroten van 2 gaten in betonnen vloeren? De gaten zitten er al maar moeten vergroot worden van 150 mm naar 160 mm. Er moet een ijzerwandige pijp in komen. Het kanaal loopt nu niet geheel recht namelijk. Het moet dwars door de badkamer heen. Volgende week begint de badkamerverbouwing dus het werk zou binnen een week uitgevoerd moeten worden.

Gashaard laten plaatsen

We willen een gashaard plaatsen tegen een buitenmuur (aan de binnenkant) en daarvoor moet een gasleiding aangelegd worden. De gasleiding moet via de kruipruimte naar de buitenmuur, het gaat om ongeveer 5 meter. De haard schaffen we zelf aan.

Vloerverwarming doorspoelen

Vloerverwarming doet niets, tenminste: het retourwater blijft koud. De toevoer is wel warm. De pomp is al vervangen maar helaas heeft dit geen oplossing geboden. De vloerverwarming is 12 tot 15 jaar oud. Niet eerder gespoeld. Wat kost het als u het systeem doorspoelt?

Loodgieterswerk bij de toilet

De stortbak van ons toilet loopt zeer langzaam vol, doet er zeker 30 minuten over. Het gaat om een staand model van +- 15 jaar oud. Graag laat ik dit repareren.

Buitenkraantje aanleggen

Het aanleggen van een buitenkraantje. Betreft de voorzijde. Aan de voorzijde zitten de keuken en de toilet, dus leiding hoeft niet van ver te komen.

Zonnepanelen leveren en plaatsen

Normaal schuin dak op het zuid westen. Acht panelen 280 Wp bijvoorbeeld, graag advies. Polykristallijn! en 3 panelen op plat schuurdak. Wat zijn de kosten van de panelen inclusief montage en aansluiting op het net.

In de woonkamer moeten 2 radiatoren ...

In de woonkamer moeten 2 radiatoren worden vervangen door een ander type.