Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor ventilatie in studio aanleggen:

Ventilatie in studio aanleggen

Het gaat om een nog te realiseren audiostudio. De regieruimte wordt 45 m2 en de opnameruimte zo'n 25 m2 waarin wij een ventilatiesysteem willen realiseren. Het is wel zaak dat het systeem weinig geluid maakt. De bouw zal starten in september 2018.
Onze klant uit Maartensdijk (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatie in studio aanleggen uit heel Nederland:

Kelder onder de woning bouwen

Ik heb een vraag; wij spelen al lang met idee om onze woning te laten onderkelderen. Ons huis is gebouwd in 1997,en is volledig gefundeerd op palen. Ik heb het palenplan inmiddels opgevraagd. De benedenverdieping heeft een oppervlakte van 90 m2 in het vierkant. Als we een kelder van deze oppervlakte willen laten bouwen, met als doel er een studio, gamekamer of fitnessruimte er aan te geven, met een koekoek en ventilatie, waar komen we dan prijstechnische ongeveer op terecht? Een indicatie zou genoeg zijn om het idee te laten varen of om er verder over na te denken. Er moet een omgevingsvergunning aangevraagd worden. En moet ik nog een extra verzekering afsluiten, voor schade bij de buren? Graag zou ik vrijblijvend wat info willen hebben.

Advies over ventilatie en ventilatie installeren

Ik zoek een bedrijf die een ventilatie advies kan geven voor een studio van 125 m2 en 3,5 meter hoog. De ventilatie dient geluidsarm te zijn omdat het om een geluidsstudio gaat. Dak ventilatie is ook een mogelijkheid.

Ventilatie expert gezocht!

In een kelder waar studio apparatuur in zit, willen wij graag het ventilatiesysteem in orde krijgen. Voorheen was het een heel huis/pand, deze is nu opgedeeld in stukken en wij huren de kelder. Het betreft het verbeteren van het ventilatiesysteem. Werkt niet naar behoren.

Vernieuwen van schuin dak met dakkapel ...

Vernieuwen van schuin dak met dakkapel van studio. Oppervlakte dak is ongeveer 12 m2. Vervolgens aanleggen airconditioning op bestaand ventilatie systeem, als u dit ook doet zou dat mooi zijn.

Het betreft de plaatsing van een cv ...

Het betreft de plaatsing van een cv combiketel voor een ruimte van ca. 24 vierkante meter. Het studio appartement ligt op 2 hoog en de ventilatie moet naar boeven getrokken worden. Er zou een radiator van 50cm hoog en een ca. 2 meter lang moeten worden geplaatst. Warm water en verwarming moet dus uit de cv komen. Heb eerder een offerte van 3900 excl.btw gekregen en vroeg me af of dit voor minder kon.

Het gaat om een studio (1-kamer ...

Het gaat om een studio (1-kamer appartement op vierde verdieping van oud huis in Amsterdam). Ik wil de piepkleine badkamer vergroten door een stukje van het huidige keukenblok bij de badkamer te trekken. Dit houdt in dat een huidig muurtje gesloopt moet, er op een andere plaats een nieuw tussenwandje moet worden gebouwd, de nieuwe badkamer volledig betegeld moet worden, nieuwe geiser, douche, wastafel, wc en ventilatie en eveneens een nieuw aanrechtblad in de keuken plus verplaatsing gasaansluiting, wateraansluiting en electiriciteitspunten. Ook de badkamerdeur moet verplaatst.