Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor moederhaard vervangen door complete cv-installatie:

Moederhaard vervangen door complete CV-installatie

De huidige moederhaard en geiser in de keuken moeten worden vervangen door een complete cv installatie, met leidingwerk en radiatoren.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor moederhaard vervangen door complete cv-installatie uit heel Nederland:

Moederhaard en geiser vervangen door CV-ketel

Voor een woning aan de Paterswoldseweg in Groningen wil ik de Geiser en de Moederhaard laten vervangen door een C.V. installatie. Graag ontvang ik hiervoor een voorstel met een totale kostencalculatie (globaal). Alvast vriendelijk bebdankt.

Moederhaard en boiler door CV-ketel vervangen

Moederhaard en oude boiler verwijderen en een combiketel plaatsen in een appartement van 60 m2.

Moederhaard vervangen

Een moederhaard, waarop de radiatoren aangesloten zijn, en een elektrische boiler zitten in een appartement op 1e verdieping. Ik wil in plaats van de moederhaard en boiler een cv laten plaatsen. Kun u mij adviseren en een prijsopgave doen?

Moederhaard vervangen en verwarming aanleggen

Wij zijn geïnteresseerd om een appartement (zie bijlage) te kopen met een woonoppervlakte van 70 m2 woonkamer met 2 slaapkamers. Deze woning wordt momenteel verwarmd middels een moederhaard waar de leidingen van de radiatoren op een lelijke manier op zijn aangesloten. Wij vroegen ons af, als we een moederhaard door een CV willen vervangen welke kosten daar dan aan ongeveer aan verbonden zouden zijn.

Moederhaard vervangen

Moederhaard moet vervangen worden, inclusief de leidingen die naar de radiatoren lopen. Er moet ook een dubbele afvoer geplaatst worden naar boven. Intergasketel moet daarbij in overleg met de vakman aangeschaft worden.

HR-ketel plaatsen

Het betreft een vooroorlogse hoekwoning met in alle ruimtes een CV. De ketel zit geïntegreerd in een zogenaamde moederhaard. Wij willen de haard en de boiler, watervoorziening, vervangen voor 1 HR ketel.

Moederhaard en geiser vervangen

Betreft een appartement uit 1962, 66 m2 op de 2e verdieping (gelijkvloers) waar ik graag mijn moederhaard (woonkamer) + geiser (keuken), wil vervangen voor een complete CV installatie waar de CV in de keuken komt te liggen. Iedere kamer heeft een radiator die gekoppeld is aan de moederhaard.

Moederhaard en boiler door combiketel vervangen

Moederhaard en boiler verwijderen. Combiketel plaatsen. Appartement 60 m2.

Moederhaard vervangen door CV ketel

Op het moment heb ik een moederhaard. De CV-ketel moet dus op een andere plaats komen. Daarvoor moet een gasleiding, ongeveer 5 meter, verlegd worden, een doorvoer voor de rookgassen afvoer in een muur gemaakt worden, een rookgassen afvoer onder het bovenliggende balkon gehangen worden, de huidige CV leidingen doorverbonden worden en de huidige gas leiding afgedopt worden. De ketel komt in de badkamer te hangen, dus aansluiting op warm water net is vlakbij. Ook is er in de badkamer een radiator vlakbij om de ketel aan te sluiten. Wellicht ook de huidige rookgassen afvoer afdoppen of dichtmaken. Het appartement is ongeveer 100 m2 groot. Het heeft een zitbad. 1 bewoner, dus 1 tappunt tegelijk in gebruik.

Moederhaard en boiler door een combiketel vervangen

Ik heb een 4 kamer appartement van 60 m2 in Rotterdam Kralingen. Momenteel is er een moederhaard in de woonkamer, in alle kamers zijn radiatoren en er is een elektrische boiler in de keuken voor de warmwatervoorziening. Ik wil de moederhaard en de boiler vervangen door een HR (24 kW) CV-ketel. Mijn idee is dat de CV in de keuken op de plek van de boiler komt te hangen. De keuken ligt aan de achtergevel van het appartement. Luchttoevoer en afvoer van verbrandingsgassen zou mijns inziens moeten worden geregeld via nieuw aan te leggen (concentrische) buizen naar/ door de achtergevel. Kan dat volgens het bouwbesluit 2012? Het appartement ligt op de een-na-bovenste etage. Zijdelings is er op de achtergevel meer dan 2 meter afstand naar de buren op de zelfde etage. Afvoer van condenswater kan via de aanwezige waterafvoer van de wasmachine in de keuken. Er is een gasaansluiting in de keuken. Graag een advies of deze constructie qua bouwregelgeving en burenrecht mogelijk is en een indicatie van de kosten van aankoop/ installatie van de CV en het omleggen en aansluiten van leidingen.

Partners

Partners van Casius