Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor moederhaard vervangen door complete cv-installatie:

Moederhaard vervangen door complete CV-installatie

De huidige moederhaard en geiser in de keuken moeten worden vervangen door een complete cv installatie, met leidingwerk en radiatoren.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor moederhaard vervangen door complete cv-installatie uit heel Nederland:

Moederhaard en geiser vervangen

Betreft een appartement uit 1962, 66 m2 op de 2e verdieping (gelijkvloers) waar ik graag mijn moederhaard (woonkamer) + geiser (keuken), wil vervangen voor een complete CV installatie waar de CV in de keuken komt te liggen. Iedere kamer heeft een radiator die gekoppeld is aan de moederhaard.

Moederhaard en boiler door combiketel vervangen

Moederhaard en boiler verwijderen. Combiketel plaatsen. Appartement 60 m2.

Moederhaard vervangen door CV ketel

Op het moment heb ik een moederhaard. De CV-ketel moet dus op een andere plaats komen. Daarvoor moet een gasleiding, ongeveer 5 meter, verlegd worden, een doorvoer voor de rookgassen afvoer in een muur gemaakt worden, een rookgassen afvoer onder het bovenliggende balkon gehangen worden, de huidige CV leidingen doorverbonden worden en de huidige gas leiding afgedopt worden. De ketel komt in de badkamer te hangen, dus aansluiting op warm water net is vlakbij. Ook is er in de badkamer een radiator vlakbij om de ketel aan te sluiten. Wellicht ook de huidige rookgassen afvoer afdoppen of dichtmaken. Het appartement is ongeveer 100 m2 groot. Het heeft een zitbad. 1 bewoner, dus 1 tappunt tegelijk in gebruik.

Moederhaard en boiler door een combiketel vervangen

Ik heb een 4 kamer appartement van 60 m2 in Rotterdam Kralingen. Momenteel is er een moederhaard in de woonkamer, in alle kamers zijn radiatoren en er is een elektrische boiler in de keuken voor de warmwatervoorziening. Ik wil de moederhaard en de boiler vervangen door een HR (24 kW) CV-ketel. Mijn idee is dat de CV in de keuken op de plek van de boiler komt te hangen. De keuken ligt aan de achtergevel van het appartement. Luchttoevoer en afvoer van verbrandingsgassen zou mijns inziens moeten worden geregeld via nieuw aan te leggen (concentrische) buizen naar/ door de achtergevel. Kan dat volgens het bouwbesluit 2012? Het appartement ligt op de een-na-bovenste etage. Zijdelings is er op de achtergevel meer dan 2 meter afstand naar de buren op de zelfde etage. Afvoer van condenswater kan via de aanwezige waterafvoer van de wasmachine in de keuken. Er is een gasaansluiting in de keuken. Graag een advies of deze constructie qua bouwregelgeving en burenrecht mogelijk is en een indicatie van de kosten van aankoop/ installatie van de CV en het omleggen en aansluiten van leidingen.

Moederhaard en geiser door een CV-ketel vervangen

Ik wil de moederhaard en de geiser vervangen door een CV ketel. De geiser hangt in het souterrain. Naast de geiser hangt het expansievat van de moederhaard. Dit is de plek waar ik de cv ketel wil hangen. Op de begane grond is reeds een radiator aan de tuinkant en douche aanwezig. Er moet nog 1 radiator worden bijgeplaatst. Leidingen wegwerken onder de vloer. Daarnaast alvast verbinding aanleggen naar 1e verdieping (in verband met plan samenvoegen appartementen) radiatoren zijn daar al aanwezig. Nu ook voorzien van een moederhaard. De cv ketel zou twee normale douches moeten kunnen verwarmen. De oppervlakte van het souterrain is 20 m2, van de begane grond en eerste verdieping beide 55 m2. Graag hoor ik van u een indicatie van de prijs voor deze aanpassing.

Moederhaard en geiser vervangen door CV

In appartment (een verdieping) 70 m² is een moederhaard die ik graag will laten vervangen door een CV, en eventueel ook te overwegen om de moederhaard en de geiser te vervangen. Graag zou ik een idee krijgen hoeveel dat zou gaan kosten (een schatting).

Moederhaard en geiser vervangen door een cv ketel

Ik wil mijn moederhaard en geiser vervangen voor een cv ketel hieronder heb ik even neergezet wat er zou moeten gebeuren. Het weghalen van de bestaande c.v. haard/geiser,en het afvoeren; deze wordt vervangen. ? Door een HR Combiketel(deze komt te hangen op de plaats van de geiser in keukenkast). ? Deze wordt aangesloten met dunwandige cv buis, met bijbehorende materialen, zoals overstortventiel, vulkraan,bijvul kraan, expansievat. ? Het aanpassen van de water- en gasleiding/c.v. leidingen gaan van uit de kast waar de cv ketel komt te hangen boven het plafond naar cv leidingen in de gang. ? Aanbrengen voering voor rookgasafvoer deze gaat door ventilatie kanaal naar het dak. ? Het maken van een condens afvoer komt uit keukenkast door aanrechtblad naar afvoer. ? Aan brengen stopcontact voor c.v. ketel. ? Het plaatsen van thermostaat

Moederhaard en boiler vervangen door CV

Moederhaard en boiler vervangen voor CV. Wij overwegen het vervangen van een moederhaard in een appartement van 63 m2. Momenteel is er een elektrische moederhaard in woonkamer en een boiler in de keuken. Wat zijn de kosten voor het verwijderen van deze kachel en het plaatsen van een CV ketel en aansluiten op radiatoren? De CV zou in een inbouwkast in de woonkamer kunnen komen die nu naast de huidige moederhaard staat. Ik weet niet of het mogelijk is om een combi ketel te plaatsen zodat de elektrische boiler in de keuken verwijderd zou kunnen worden.

Moederhaard en geiser vervangen door CV

Appartement is op de 2e etage en is 53 m2. Het volgende moet gebeuren: Er hangen sowieso al radiatoren door het hele appartement. De moederhaard en geiser worden vervangen door een combiketel. De geiser hangt in de keuken als mede het expansie vat. Kunt mij enige idee geven van de geschatte kosten? Inclusief het afvoeren van de moederhaard.

Moederhaard en boiler vervangen door CV

Ik wil graag in een 3 kamer appartement van 58 m2 de moederhaard en geiser vervangen door een combi CV ketel en radiatoren plaatsen (in alle kamers en badkamer). Graag ontvang ik offertes voor de verwijdering, aanlegging en installatie van de CV ketel en radiatoren. Extra vraagje: over het algemeen wordt de ketel naar de keuken verplaatst. Is het ook mogelijk de ketel naast de plek waar de moederhaard heeft gestaan te plaatsen met een inbouwkast erom heen? Zo ja, is dit van invloed op de prijs?

Partners

Partners van Casius