Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming laten doorspoelen:

Vloerverwarming laten doorspoelen

Vloer verwarming met 1 groep controleren en doorspoelen. Word niet goed warm.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming laten doorspoelen uit heel Nederland:

Vloerverwarming doorspoelen

Doorspoelen van 8 groepen (7 oude buizen verdeler beganegrond en 1 groep nieuwe op 2de etage). De werkplek is goed bereikbaar.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Ik wil de vloerverwarming slangen door laten spoelen omdat de vloer niet meer warm wordt. Het gaat hier om zwarte slangen en 2 groepen (bijverwarming). Ik ontvang graag een indicatie van de kosten hiervoor.

CV-systeem en vloerverwarming schoonspoelen

Ik wil mijn cv systeem laten doorspoelen omdat deze vervuild is. Mijn huis heeft ongeveer 300 m2 oppervlak en vloerverwarming.

Buizen van vloerverwarming doorspoelen

De leidingen van mijn vloerverwarming moet worden doorgespoeld. Drie jaar geleden is dit al een keer gedaan. Echter was de buis van 2 meter van de radiator naar de pomp niet gedaan. Deze buis is nu verstopt. Ik wil alle buizen nogmaals laten doorspoelen. Het gaat ook om een slang van ongeveer 100 meter. Woning is een eengezinswoning op de beneden verdieping in Amsterdam. Enig afval wordt door de vakman wordt weggegooid en de werkplek is goed bereikbaar.

Oude vloerverwarming checken en doorspoelen

Wij hebben een 2-groeps installatie die slecht warmte afgeeft. De vloerverwarming is inmiddels 27 jaar oud. De combiketel is 7 jaar oud. Daarom wil ik de vloerverwarming laten controleren en doorspoelen.

Vloerverwarming controleren en eventueel doorspoelen

Per 1 september zullen wij de sleutel ontvangen van onze nieuwe woning. Er ligt op dit moment een vloerverwarming (bijverwarming) in met plavuizen erop. Wij hebben geen idee wanneer dit allemaal is aangelegd. Wij zullen hierover heen een nieuwe pvc vloer gaan leggen. Voordat de nieuwe vloer erover heen komt willen wij eerste de werking van de vloerverwarming laten controleren. Het gaat om een U-vormige woonkamer. Totale vloeroppervlakte van de begane vloer is 10,5 X 6 meter. In de bijlage heb ik een foto van de verdeler bijgevoegd.

Vloerverwarming doorspoelen en reinigen

De vloerverwarming in de keuken werkt niet meer. Thermostaat, voeler en pomp zijn al gecontroleerd en die zijn goed of vervangen. In de keuken is het ongeveer 26m2, daarnaast heb ik nog een kantoor van 24m2. Beide hebben en eigen verdeler. Graag ontvang ik een prijsopgaaf om deze te reinigen en door te spoelen.

Vloerverwarmingsregelunit vervangen en systeem doorspoelen

Ik wil de regelunit van onze vloerverwarming laten vervangen en het systeem ook laten doorspoelen. Het is een oud systeem met 3 groepen en zwarte slangen. Het systeem werkt goed maar lekt, de regelunit is erg verroest. U mag mij een nieuwe unit aanbieden, ik denk bijvoorbeeld aan de Steel Front van Vloerverwarming Discounter. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloerverwarming doorspoelen

De vloerverwarming wordt niet voldoende warm.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

De vloerverwarming doorspoelen met leidingwater. De vloerverwarming is alleen op de begane grond. Het is circa 45 m2. Het zijn blauwe slangen. De pomp zit beneden.

Partners

Partners van Casius