Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Maarssen of directe omgeving.

853 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Maarssen:

Cv vervangen en wc renovatie

Ik wil mijn VR ketel vervangen door een HR ketel, voorkeur gaat naar INTERGAS HRE CW4 ketel. Mijn VR ketel bevindt zich in een cv ruimte op de eerste verdieping er is echter geen riool in de ruimte, duchtstbijzijnde riool is op zolder. Ik wil ook de wc pot beneden vervangen, en lekkage in douche en wc in de badkamer verhelpen, tevens een radiator plaatsen(radiator heb ik al). Graag ontvang ik uw offerte

Aanleggen rookkanaal

We denken eraan om in onze aangekochte woning een kachel te plaatsen. Nu weten we dat er vanuit de bouw een zachte stop is en een koof waardoor de pijpen zouden moeten lopen. Voordat we de beslissing nemen of we wel of geen kachel willen zijn wij benieuwd naar de installatie prijzen van een rookkanaal.

Warmtepomp plaatsen

Ik ben benieuwd of deze manier (warmtepomp) van verwarmen en koelen ook geschikt is voor een schoolgebouw. We staan namelijk aan de vooravond om een aantal zaken te gaan renoveren, waaronder het ketelhuis. Daarbij willen we onderzoeken of we van de traditionele gas gestookte verwarming af kunnen en tevens de koeling in het gebouw op orde kunnen krijgen. Daar is in de zomer steeds meer behoefte aan. Waarschijnlijk komen we dan ook op een isolatie vraagstuk om de hoek, waarvoor ik dan ook wil kijken naar alle facetten die dan nodig zijn.

Diverse loodgieterklusjes

Drie kleine klussen, een buitenkraan vervangen met winter afsluit (buitenkraan heb ik al alleen geen winter afsluit) en een verwarming buis (stukje van 10 cm) is gaan roesten en moet worden vervangen. Zie plaatjes 3e klus is de verwarmingsknop vervangen .

Douchekraan vervangen

Mijn douchekraan lekt en moet vervangen worden. Ik heb al een nieuwe kraan.

Droogbouw vloerverwarming realiseren

Ik wil een vloerverwarming laten leggen. Het gaat om de begane grond, met een oppervlakte van 35 m². Het betreft een opbouw met geringe hoogte droogbouw. Er ligt nu een cement-dekvloer zonder isolatie.

CV ketel verplaatsen

Wij willen onze CV ketel verplaatsen ivm met dakkapel. CV ketel moet op dezelfde muur worden gemonteerd maar ongeveer 4 meter worden verplaatst.

Isolatie, vloerverwarming en betonvloer

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanleggen van isolatie, vloerverwarming en een betonvloer. CV is reeds aanwezig. Het betreft een oppervlakte van 174 m2 in een vrijstaand gebouw. Het pand komt uit 1930 en wordt volledig gemoderniseerd.

Vloerverwarming als hoofdverwarming realiseren voor gastenverblijf

Ik zoek een collega vakman die een vloerverwarming als hoofdverwarming in een losstaand gastenverblijf kan realiseren. Betreft nieuwbouw van 30 m2, met plafondhoogte van 240 cm. Verwarming in zandcement dekvloer op wapeningsmatten geknoopt. Onder dekvloer 80 mm harde pir plaat isolatie. Ook graag info over het vermogen in verband met de elektrische installatie.

Convectorput dichtmaken

I.v.m aanleggen van vloerverwarming in de woonkamer, keuken en kleine kamer moeten de convectorput dichtmaken en 5 verwarming verwijderen en afdoppen. Convectorput bxlxd 30x220x70 CM. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Wasmachine aansluiten op trekschakelaar

Ik heb een nieuwe wasmachine gekocht en ik wil deze graag aan laten sluiten op een trekschakelaar. Wie kan dit voor mij doen?

Stortbak vervangen

De stortbak van het toilet in de badkamer lekt leeg en er moet een nieuwe komen. Ik zou graag willen weten hoeveel dit kost.

Pelletkachel laten plaatsen

Ik wil een pelletkachel laten plaatsen. Ik woon in een huis dat in 1932 gebouwd is en voorzien is van een gemetselde schoorsteen die boven het dak uitkomt. Dit kanaal loopt door tot de huiskamer waar momenteel een verlaagd plafond inzit. Het kanaal is vermoedelijk afgesloten. Grote vraag is of deze schoorsteen, al dan niet voorzien van een extra binnenafvoer, geschikt is voor de plaatsing van een pelletkachel.

Kachel installeren

Ik heb een kachel, een pijp, brandwerend materiaal en een geveegd rookkanaal. Graag wil ik de kachel door een vakman laten installeren.

Gaskachel verwijderen

Er is een gaskachel (vermoedelijk 18 jaar oud) in de omgebouwde garage aanwezig die weggehaald moet worden. Dus gasleiding afsluiten en netjes verwijderen van de kachel. Indien mogelijk ook het gat in de (houten) geïsoleerde muur naar buiten (water- en luchtdicht) afsluiten.

Vloerverwarming plaatsen

Wij willen graag op de benedenverdieping, ongeveer 42 m2, vloerverwarming laten plaatsen, aangezien wij een stenen vloer hebben die door de vorige bewoners op een oude stenen vloer is gelegd, waardoor de grond erg koud is. Wij willen dan ook het volgende weten: - Wat zijn de kosten voor het plaatsen v.d. vloerverwarming in de woonkamer/keuken, gang en het toilet? - Kan het in de bestaande stenen vloer worden gelegd, heeft onze voorkeur vanwege het besparen v.d. kosten? Zo ja, wat voor een soort vloer kan er dan overheen geplaatst worden en zo nee, wat zijn dan de mogelijkheden?

Allesbrander met rookkanaal plaatsen

In mijn hoekwoning zou ik graag een allesbrander willen laten plaatsen. Door de houten vloer van de 3 woonlagen dient het rookkanaal geplaatst te worden en hierna de allesbrander aangesloten.

Twee duoblokken plaatsen

Ik wil twee toilet duoblokken laten plaatsen.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan laten aanleggen aan de achtergevel, liefst vorstvrij. De afstand van de meterkast naar de achtergevel is ongeveer 10 meter.

Vloerverwarming installeren

Wij willen in onze woning de radiatoren vervangen door vloerverwarming. Bij elkaar circa 50 m2 aan vloer waar nu nog tegels op zitten. Graag een offerte voor het volledig leggen van de vloerverwarming. Optioneel graag meenemen hoeveel de meerprijs wordt als ook voorwerk wordt inbegrepen.

Wasmachine naar zolder verplaatsen

Wasmachine staat in schuur na verhuizing. Krijgen hem niet meer naar de zolder

Regenton aansluiten

Ik wil mijn regenton vervangen en heb een nieuwe gekocht. Ik wil graag dat iemand die professioneel aansluit, met vul aansluiting naar regenton en overloop naar het regen afvoerputje.

Verwarmingsbuizen verleggen en gaten boren

Ik wil onder de grond verwarmingsbuizen laten verplaatsen, en dat er geboord wordt waar ze naar boven komen. De klus is binnenshuis en in kruipruimte.

Stuk van het riool vervangen

Er moet een moet een stuk van het riool worden vervangen, zo'n 13 meter. Het komt voor ons goed uit als dit in maart kan worden uitgevoerd.

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken de cv staat op zolder je kan er goed bij ik wil graag een offerte van de 'REMEHA TZERRA M28 C PLUS CW4'.